2012. május 5. szombat

máj. 5
0:15
Feröer: Turi Géza csapata újra győzött, egyelőre uralja a mezőnyt (She)
Idegenbeli győzelemmel erősítette meg vezető pozícióját a feröeri labdarúgó-bajnokság tabellájának élén a Turi Gézát foglalkoztató Víkingur.
máj. 5
0:24
A katalán szurkolók nem fordultak el Nagy Lászlótól (Agroinform)
A Barcelona 33-23-ra legyőzte a Granollerst, a jobbátlövő öt gólt dobott, a szurkolók tapssal köszöntötték.
máj. 5
7:09
Haladás: újonc áll majd a kapuban a Paks ellen, Gőcze Gergő debütál (She)
A huszonkét éves, szombathelyi Gőcze Gergő hazai környezetben debütálhat a labdarúgó NB I-ben szombaton (17.00) a Paks ellen. A Haladás vezetőedzője, Artner Tamás szerint egész éves munkájával és hozzáállásával érdemelte ki, hogy megkapja a lehetőséget, annak ellenére, hogy nincs gondja a csapat első számú kapusával, Rózsa Dániellel sem. A fiatal játékos, ha választhatna: inkább gólt kapna,…
máj. 5
7:09
Mourinho: megérdemeltük (Behaviour)
Ahogy az lenni szokott: José Mourinho második évében bajnoki címre vezette klubcsapatát, momentán a Real Madridot, amely szerda este az Athletic Bilbao otthonában simán nyerve (0-3) biztosította be a klub történeténetének 32. elsőségét. A Barcelona azzal vigasztalódhat, hogy Lionel Messi megdöntötte Gerd Müller 1972/73-as idényében elért gólcsúcsát.
máj. 5
7:11
Türelmét vesztette az FTC a jegyáraktól (Behaviour)
Panasszal fordul a Magyar Labdarúgó Szövetséghez a Ferencváros, mivel a jövő hét végén esedékes Újpest elleni, idegenbeli mérkőzés vendégszektorába szóló jegyek többe kerülnek majd a legdrágább hazai jegyeknél is.
máj. 5
7:13
Cotto lesz az első, aki legyőzi Mayweathert? (Behaviour)
A jelenkori profi ökölvívás egyik legnagyobb csillaga lép ringbe európai idő szerint vasárnap hajnalban a "Ring királyai" elnevezésű gálán. Floyd Mayweather (42-0, 26 KO), aki eddig öt súlycsoportban volt már világbajnok - jelenleg a WBC váltósúlyú övét birtokolja -, ezúttal egy másik extraklasszis, a WBA nagyváltósúlyú Puerto Ricó-i uralkodója, Miguel Cotto (37-2, 30 KO) ellen lép szorítóba.
máj. 5
7:15
Kiss, Veréb és Wöller lemarad Londonról (Behaviour)
Nem indulhat a londoni ötkarikás játékokon a 66 kilós Wöller Gergő, a 84 kg-os Veréb István és a 96 kilós Kiss Gergely, mivel egyikük sem jutott döntőbe pénteken a birkózók Helsinkiben zajló utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, amelynek nyitónapján hat szabadfogású súlycsoport küzdelmeit bonyolítták le.
máj. 5
7:17
Íme, a Premier League legszebb gólja (Behaviour)
Az angol labdarúgó-bajnokság jelen formájában az idén ünnepli 20 évfordulóját. A jeles alkalom apropóján a Premier League megszavaztatta a szurkolókat, szerintük melyek voltak az elmúlt két évtized legkáprázatosabb találatai.
máj. 5
7:19
Páva: elszálló remények (Behaviour)
Szétválnak a pécsi önkormányzat és helyi, élvonalban 11-szeres bajnok női kosárlabda-együttes útjai. Ezt Páva Zsolt, a város polgármestere jelentette be tegnap, sajtótájékoztatón. A döntést azzal indokolta, hogy a csapatot működtető gazdasági társaság - melynek 49 százalékban tulajdonosa a város - pénzügyi helyzete bizonytalan. Ennél már csak a néhány éve még az európai porondon is sikert sikerre…
máj. 5
7:45
NHL: egy győzelemre a főcsoport-döntőtől a Phoenix Coyotes (She)
A Phoenix 1–0-ra győzött a Nashville Predators otthonában az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság Nyugati főcsoportjának elődöntőjében. A Coyotesnak a negyedik meccs után már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy megnyerje az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcot.
máj. 5
7:47
Anglia: Ferguson a leggazdagabb menedzser a szigetországban (She)
A Manchester United labdarúgócsapatát 26 éve irányító Sir Alex Ferguson áll az élen a vezetőedzők kereseti listáján Nagy-Britanniában.
máj. 5
7:49
NBA: a Lakers idegenben már nem bírt a Denverrel; előny a Bostonnál (She)
A Denver Nuggets hazai pályán 99–84-re legyőzte a Los Angeles Lakerst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság Nyugati főcsoport-negyeddöntőjének harmadik összecsapásán, ezzel 2–1-re szépített az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban. A Boston Celtics hosszabbításban múlta fölül az Atlanta Hawkst. A Chicago Bulls kikapott a Philadelphiától.
máj. 5
8:21
Euro 2012: Del Bosque későbbre halasztotta a spanyol keret kijelölését (She)
Május 23-ról 27-re tolta ki a nyári Európa-bajnokságra tervezett 23 fős csapat kijelölésének időpontját Vicente del Bosque, az Európa-bajnoki címvédő spanyol futballválogatott szövetségi kapitánya.
máj. 5
8:30
Megerősítette előnyét a Sixers (Agroinform)
Az utolsó negyedben 14 pontos hátrányt ledolgozva nyert a Philly a Chicago ellen, így a Bulls egyre nagyobb bajban van.
máj. 5
8:39
Anglia: Mancini büszke a Manchester City szezonjára (She)
Rendkívül büszke a Manchester City szezonjára Roberto Mancini vezetőedző, függetlenül attól, hogy labdarúgócsapata megnyeri az angol bajnokságot vagy sem.
máj. 5
9:15
Videó: A KEK-döntőben mindenre figyelnünk kell majd - Elek Gábor (She)
Dabason készül a Viborg elleni KEK-döntőre a Ferencváros női kézilabdacsapata. Elek Gábor vezetőedző és Szamoránsky Piroska, a válogatott beállós mesélt az NSO Tv-nek a várakozásaikról.
máj. 5
9:33
NB II: a Tatabányától két pontot levontak, így már csak hatodik (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága két pontot levont az FC Tatabányától, mert a klub horvát légiósa, Damir Milanovic jogosulatlanul lépett pályára a Szigetszentmiklósi TK elleni bajnokin.
máj. 5
9:42
Az Arsenalnak nyernie kell Wenger újabb jubileumán (Agroinform)
Az Ágyúsok győzelemmel köszöntenék Arsene Wenger menedzsert, aki 900. alkalommal ül le a kispadra a Norwich City ellen.
máj. 5
9:44
Csúcsragadozókká váltak a Prérifarkasok (Agroinform)
A Phoenix győzött a negyedik találkozón, és már csak egy győzelem választja el a franchise első főcsoportdöntőjétől.
máj. 5
9:51
Halálozás: hetvenhárom éves korában elhunyt Györkő Antal (She)
Hetvenhárom éves korában elhunyt Györkő Antal, a Pécsi Dózsa egykori élvonalbeli labdarúgója, aki 1961 és 1969 között 95 bajnokin 22 gólt szerzett az első osztályban.
máj. 5
10:00
A Videoton Kecskeméten kerülhet közelebb az ezüstéremhez (Agroinform)
Újra összecsapnak, egy éven belül ötödször. A visszavágás mindkét csapatot fűti, kijár a rangadó jelző a mérkőzésnek.
máj. 5
10:09
Kosárlabda: Lóránt Péterék a spanyol bajnokság rájátszásában (She)
Lóránt Péter együttese, a Lagun Aro 65–61-re legyőzte a Sevillát a spanyol kosárlabda-bajnokság alapszakaszának utolsó előtti fordulójában, és bejutott a rájátszásba.
máj. 5
10:11
London 2012: Chambers zöld utat kapott, indulhat az olimpián (She)
Dwain Chambers indulhat az olimpián, ha kvalifikálja magát. A nemzetközi Sportdöntőbíróság felülbírálta a Brit Olimpiai Bizottságot, amelynek határozata szerint a doppingvétség miatt eltiltott brit versenyzők nem indulhatnak a játékokon.
máj. 5
10:13
Videó: hihetetlen felvétel - Guardiola még boldogan ölelte Mourinhót! (She)
Hihetetlen felvételek kerültek napvilágra: Pep Guardiola még a Barcelona középpályása volt, míg José Mourinho a katalánok szakmai stábjában töltött be szerepet 1996-tól, amikor az ominózus jelenet játszódott. Volt, hogy a jelenleg a két gigászt, a Real Madridot és a Barcelonát irányító két szakember még egymás nyakába borult...
máj. 5
10:18
Görbicz Anita győzelmet vár a Podgorica ellen - videó (Agroinform)
Veszprémben veszi kezdetét szombaton a női kézilabda Bajnokok Ligája döntője, ahol a Györ a Podgoricát fogadja.
máj. 5
10:27
Túraautó-vb: Michelisz a 4., Wéber a 13. az első mogyoródi edzésen (She)
Michelisz Norbert a három gyári Chevrolet mögött a 4. helyen zárta a túraautó-világbajnokság hungaroringi állomásának első szabadedzését. A BMW 320 TC-t kormányzó magyar versenyző 1:56.143 perccel alig több mint fél másodperccel kapott ki a tréninget az élen záró vb-címvédő Yvan Mullertől.
máj. 5
10:29
Hip-hop: ma rendezik a világbajnokság hazai döntőjét (She)
Az ország szinte minden tájáról érkeznek csapatok a világ egyik legrangosabb utcai táncversenyének számító World Hip Hop Dance Championship első alkalommal megrendezendő magyar döntőjére. A Soroksári Sportcsarnokba meghirdetett szombati verseny győztesei Magyarország képviseletében állhatnak színpadra a Las Vegas-i bajnokságon, ahol a világ legjobbjaival mérhetik össze a tudásukat.
máj. 5
10:36
Érik a Carter-O’Sullivan döntő a világbajnokságon (Agroinform)
A „Kapitány” mindössze három, míg a „Rakéta” már csak hat játszmányira van a döntőbe jutástól.
máj. 5
10:45
NB I: újra Kecskeméten a Vidi, pályán az FTC is - a hazai program (She)
A Ligakupa döntőjét áprilisban Kecskeméten a KTE ellen megnyerő Videoton ezúttal bajnoki mérkőzésre utazik a Kiskunságba, hogy szombaton bajnoki pontokat szerezzen a lila-fehérek otthonában. A kiesés ellen menekülő Vasas a Siófokot fogadja, míg riválisa, a Lombard a Ferencváros vendégeként játszik – hazai győzelmek esetén az angyalföldiek pontszámban utolérhetik a Veszprém megyeieket. Az NB II…
máj. 5
10:54
A nyugalom nálunk van - Horváth Károly (Agroinform)
A Vasas nem hibázhat többet. Le kell győznie a Siófokot, hogy reális esélye maradjon a bent maradásra.
máj. 5
10:56
A Liverpool duplázás, a Chelsea kettős siker előtt áll (Agroinform)
A Liverpool története nyolcadik, a Chelsea hetedik FA-kupa győzelmére készül. A döntő 18:15-kor kezdődik a Wembleyben.
máj. 5
11:12
Csalódott rómaiak Montella ellen, küzdő Lecce a balhés Violákkal szemben (Agroinform)
Vajon a december óta szívósan kapaszkodó Lecce tovább reménykedhet vagy a szétesett Fiorentina összekapja magát?
máj. 5
11:14
Sir Alex a leggazdagabb tréner, Wenger csak a harmadik (Agroinform)
A Manchester Unitedet 26 éve irányító Sir Alex Ferguson áll az élen a vezetőedzők kereseti listáján Nagy-Britanniában.
máj. 5
11:21
Labdarúgás: FA-kupa-döntő, Arsenal-, Barca-, Real-, Bayern-meccs - program (She)
Angliában az óriási hagyományokkal rendelkező FA-kupa fináléját rendezik ma. A Bajnokok Ligája-döntős Chelsea ellenfele a bajnokságban gyakorlatilag becsődölő Liverpool lesz. A Premier League-ben az Arsenal tehet nagy lépést a bronzérem megszerzése felé. A spanyol bajnokságban már eldőlt a bajnoki cím sorsa, de a Real Madrid és a Barcelona fellépései mindig is élvezetesek a futball…
máj. 5
11:30
Vajon a Hertha vagy a Köln búcsúzik biztosan a Bundesligától? (Agroinform)
A Bundesliga utolsó fordulójára maradt a döntés a kiesést illetően, a helyzeti előny a Kölné, ám ők a Bayernt fogadják.
máj. 5
11:39
Nike Premier Kupa: a PFLA kikapott a sorsdöntő csoportmeccsen (She)
Az U15-ös korosztálynak kiírt Nike Premier Kupa európai döntőjében, a B-csoportban a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia utolsó csoportmeccsén 2–1-re kikapott a svájci Zürichtől, így már biztosan nem játszhat a legjobb nyolcba kerülésért.
máj. 5
11:48
Del Bosque az utolsó pillanatig vár David Villára (Agroinform)
Május 27-re tolta ki a nyári Európa-bajnokságra tervezett 23 fős csapat kijelölésének időpontját Vicente del Bosque.
máj. 5
11:50
Most csak az Újpest számít! - Marc Lelievre (Agroinform)
A Zalaegerszeg a múlt heti első győzelme után az Újpest ellen is hasonlóra készül. A lilák ezt elképzelni sem tudják.
máj. 5
11:54
Wenger: Van Persie Arsenal-futballista marad (Metropol)
Arsene Wenger, a londoni Arsenal vezetőedzője biztos benne, hogy gólerős labdarúgója, Robin van Persie nem igazol el sehová.
máj. 5
12:06
Mayweather-Cotto az év meccsén Las Vegasban! (Agroinform)
Vasárnap hajnalban lép szorítóba Floyd Mayweather jr. és Miguel Cotto a nagyváltósúlyú WBA bajnoki címért.
máj. 5
12:24
Mancini már piedesztálra emelte játékosait (Agroinform)
Rendkívül büszke a Manchester City szezonjára a vezetőedző, függetlenül attól, hogy megnyeri a bajnokságot vagy sem.
máj. 5
12:26
Fridrikas korábbi társa miatt a Podgoricának szurkol (Agroinform)
Ausra Fridrikas szerint meglepetés a győri kézisek BL-döntője, a fináléban pedig inkább a Podgoricának szurkol.
máj. 5
12:28
Katalán derbivel búcsúzik Guardiola, rekordra tör a Real (Agroinform)
Szombaton egyszerre tíz mérkőzést rendeznek meg a spanyol bajnokságban, a 37. fordulójában, izgalmakban nem lesz hiány.
máj. 5
12:33
Videó, NBA: villámtámadás 76ers módra - chicagói kötény után zsákolás (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) a Philadelphia 14 pontos hátrányt dolgozott le a második félidőben, és immár vezet az alapszakaszgyőztes Chicago elleni párharcban. Íme, a játéknap legszebb jelenetei – közte a nap legszebbje, a 76ers villámtámadása!
máj. 5
12:35
Túraautó-vb: Michelisz 12., Wéber 17. hellyel melegített az időmérőre (She)
Michelisz Norbert kopott gumikon száguldva a 12. helyen zárta a túraautó-világbajnokság hungaroringi állomásának második szabadedzését. A Zengő Motorsport magyar pilótája 1:57.072-es körével csaknem két másodperccel maradt el az első helyezett Gabriele Tarquinitől. Wéber Gábor 1:57.637-tel a 17. lett.
máj. 5
12:42
A Fiorentina szurkolói kiálltak Rossi mellett - fotó (Agroinform)
A Fiorentina szurkolók egy kiírással álltak ki menesztett edzőjük, Delio Rossi mellett.
máj. 5
12:44
Wenger szerint van Persie marad Londonban (Agroinform)
Az Arsenal vezetőedzője biztos benne, hogy gólerős labdarúgója, Robin van Persie nem igazol el sehová.
máj. 5
13:00
Prágában lesz a 2015-ös fedettpályás Eb (Agroinform)
A cseh főváros adhat otthont a 2015-ös fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságnak.
máj. 5
13:09
Arsenal: Wengernek meggyőződése, hogy Van Persie marad (She)
Wenger, a londoni Arsenal vezetőedzője biztos benne, hogy gólerős labdarúgója, Robin van Persie nem igazol el sehová.
máj. 5
13:18
Giovinco szívesen játszana a Barcában (Agroinform)
A Parma játékmestere örül a Barcelona érdeklődésének és elismerte, hogy örömmel játszana a Barcában.

Keresés