2016. február 12. péntek

febr. 12
14:24
Videó: bravúros bírói döntés, felülbírálta az időmérő rendszert (She)
Szokatlan jelenet játszódott le a Colorado State–Boise State amerikai egyetemi kosárlabda-mérkőzésen. Az első hosszabbítás végén 84–84-es állásnál támadhattak a vendégek, amikor már csak 0.8 másodperc maradt hátra. James Webbnek ennyi idő is elég volt, hogy bedobja a győzelmet jelentő kosarat, ám az öröme nem tartott sokáig.
febr. 12
14:33
Serie A: Aranycsata Torinóban, élre állhat a Juventus (Agroinform)
Lesznek ugyan hiányzói Allegri csapatának, de mi így is az ő sikerüket várjuk a Napoli elleni csúcsrangadón.
febr. 12
14:42
Az olaszokkal játszik vb-selejtezőt a magyar futsal-válogatott (Infostart)
A magyar futsal-válogatott a legutóbbi két világbajnokságon bronzérmes olaszokkal játszik oda-visszavágós párharcot a kolumbiai vb-részvételért.
febr. 12
15:00
Pólósok is vízbe ugranak az úszás napján (Infostart)
A hétvégén rendezik Kecskeméten az úszás ünnepét, amelyen az ötszörös világbajnok úszó, Hosszú Katinka és az olimpiai és világbajnok vízilabdázó Hosnyánszki Norbert mellett a szövetségi kapitány Benedek Tibor tart majd vízilabda edzést a fiataloknak - mondta az InfoRádióban Törös Károly főszervező, a Kecskemét vezetőedzője.
febr. 12
15:00
Bayern: Ancelotti Jamest és Benzemát is vinné a Realból (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München leendő vezetőedzője, Carlo Ancelotti két játékost is szerződtetne korábbi klubjából, a Real Madridból.
febr. 12
15:02
Női kézilabda: marad Érden a válogatott átlövő (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Érd hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évvel hosszabbított Mireya González Álvarezzel.
febr. 12
15:06
Az olaszokkal játszik vb-selejtezőt a magyar futsal-válogatott (Metropol)
A magyar futsal-válogatott útja a vb-re a legutóbbi két világbajnokságon bronzérmes olaszokon keresztül vezet.
febr. 12
15:09
Tipp: Lenullázhatja a Chelsea a gyengécske Newcastle-t (Agroinform)
A Newcastle Unitednek nem szokása idegenben gólt szerezni, így a Chelsea nullára verheti McClaren fiait.
febr. 12
15:18
Női kézi: „Bukarest az otthonom” – Gulldén hosszabbított (She)
Formálódik a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának jövő évi kerete: Oana Manea és Jelena Grubisic után az irányító Isabelle Gulldén, a balátlövő Linnea Torstensson és a jobbszélső Carmen Martín is hosszabbított a fővárosiakkal.
febr. 12
15:20
Vasas: hosszú procedúra után légiós támadót szerződtettek (She)
A hetek óta a csapattal készülő 19 esztendős görög csatár, Iliasz Ignatidisz hároméves szerződést írt alá a Vasassal – adta hírül az NB I-es labdarúgócsapat hivatalos honlapja péntek kora délután.
febr. 12
15:36
Messivel nem történt még ilyen a spanyol bajnokságban (Infostart)
A díj 2013-as bevezetése óta először lett a spanyol bajnokságban a hónap legjobbja Lionel Messi, az FC Barcelona ötszörös aranylabdás labdarúgója.
febr. 12
15:36
Hertha: éltek az opcióval, marad Dárdai egyik kulcsembere (She)
Vedad Ibisevic 2017-ig marad a Dárdai Pál irányította Hertha BSC labdarúgócsapatánál, miután a berlini klub élt a csatár szerződésében foglalt hosszabbítási opcióval.
febr. 12
15:42
Messi először lett a hónap játékosa a spanyol bajnokságban (Metropol)
A 28 esztendős argentin támadó januárban hat gólt szerzett a Primera Divisiónban.
febr. 12
15:45
Tipp: Győzelmi kényszerben a Wolfsburg (Agroinform)
Ha most sem nyernek a Farkasok, akkor soha, ráadásul igen komoly változásokat vonna maga után az újabb nyeretlen meccs.
febr. 12
16:12
Chelsea: eltört a „rémálom-válogatott” csatárának orra (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea labdarúgója, Diego Costa edzésen orrtörést szenvedett, ennek ellenére pályára léphet csapata következő mérkőzésén.
febr. 12
16:30
FIFA: 12 évre száműzték a főtitkárt a futball közeléből (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai bizottsága pénteken 12 évre eltiltotta minden, futballal kapcsolatos hivatalos tevékenységtől Jérome Valckét, a tisztségéből nemrégiben felmentett FIFA-főtiktárt.
febr. 12
16:39
Karrier: Előbb-utóbb Messi és Ronaldo is ugyanott fog játszani - Eriksson (Agroinform)
Már most is tele van sztárokkal a Kínai Szuper Liga, ám úgy tűnik, még nagyobb neveket fognának az országban.
febr. 12
16:48
Jégkorong ol. sel.: a lengyelek lemosták Litvániát (She)
A Budapesten zajló jégkorong olimpiai selejtező második fordulójának nyitó találkozóján a lengyel válogatott újabb sima győzelmet aratott. Ezúttal azt a litván válogatottat sikerült nyolc góllal legyőznie, amellyel szemben a házigazda magyarok négy góllal bizonyultak jobbnak csütörtökön. A mieink pénteken Észtország ellen lépnek jégre. A 18.00 órakor kezdődő mérkőzést (Tv: M4 Sport) a Nemzeti…
febr. 12
17:06
Az Arsenal az utolsó csapat, amelyik megállíthatja a Leicester Cityt? (Infostart)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában két csúcsrangadót rendeznek a hétvégén, egymás ellen játszanak az első négy helyen álló alakulatok. A nagy formában lévő Leicester City - az európai futball 2015-2016-os idényének első számú meglepetéscsapata - az Arsenalhoz látogat. A Manchester City a második helyre előrelépett Tottenham Hotspur fogadja.
febr. 12
17:24
Videó: kiállították, úgy játszotta ki a bírót, mint még senki (She)
Sergio Ramírezt a Santa Catarina állam élvonalbeli bajnokságában (Catarinense Série A) szereplő Guarani de Palhoca edzőjét kiállította a játékvezető a Figueirense elleni bajnokin. Ez azonban nem jelentette azt, hogy a morcos edző nem ad több utasítást. Az uruguayi előbb levonult a pályáról, majd felment a tetőre, ahonnan egy bóját hangosbemondónak használva irányította tovább csapatát.
febr. 12
17:30
12 évre eltiltották a FIFA korábbi főtitkárát (Metropol)
Jérome Valcke a többi között magáncélokra használta a szervezet magánrepülőgépét, korrupt módon értékesítette a világbajnokság televíziós és médiajogait.
febr. 12
17:51
Premier League: A MU ismét győzni megy Sunderlandbe (Agroinform)
A Vörös Ördögöknek nem okozhat gondot a Fekete Macskák legyőzése szombat kora délután, még idegenben sem.
febr. 12
18:00
Jégkorong ol. sel.: Magyarország–Észtország élőben az NSO-n! (She)
A Budapesten zajló jégkorong olimpiai selejtező második fordulójában a házigazda magyar válogatott Észtország ellen lép jégre. A 18 órakor kezdődő mérkőzést (Tv: M4 Sport) a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti! Amennyiben győzünk, úgy a délután Litvánia ellen kiütéses sikert arató lengyelekhez hasonlóan megőrizzük hibátlanságunkat, és a továbbjutás a papírformának megfelelően majd a vasárnapi…
febr. 12
18:02
Játékossors: a Barcelona volt támadója Norvégiába igazolt (She)
A norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokság márciusi rajtjára készülő Moldéban folytatja a pályafutását Eidur Gudjohnsen, a Chelsea és a Barcelona korábbi támadója. Az izlandi válogatott játékos kétéves szerződést kötött Ole Gunnar Solskjaer csapatával.
febr. 12
18:18
Gyász: elhunyt a futballista, aki történelmi gólt lőtt nekünk (She)
Nyolcvannégy esztendős korában elhunyt Anatolij Iljin korábbi szovjet válogatott labdarúgó, aki az Európa-bajnokságok történetének első gólját szerezte.
febr. 12
18:27
Női kézilabda BL: A Fradi lesz az első, akinek sikerül? (Agroinform)
Az odahaza hibátlan magyar bajnok vagy a szezonban idáig veretlen orosz listavezető sikerét hozza a forduló rangadója?
febr. 12
18:54
Férfi kézi: a világbajnok szélső hosszabbított a Barcelonával (She)
A Barcelona kézilabdacsapata meghosszabbította a csapatkapitány Víctor Tomás szerződését. A világbajnok spanyol jobbszélső 2020-ig kötelezte el magát a katalán együtteshez.
febr. 12
18:56
Anglia: tusolóba vizelés – 10 font – elképesztő büntetések a klubnál (She)
Nem érdemes elfelejteni valakinek a születésnapját és nem árt vigyázni azzal sem, ha valakinek könnyítenie kell magán, főleg, ha az ember az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Kidderminster Harriers játékosa. Nemrégiben a klubvezetőség ugyanis „súlyos” büntetéseket szabott ki a futballistákra házon belül. Íme, a lista!
febr. 12
19:12
FIFA - A korábbi főtitkárt 12 évre eltiltották (Infostart)
Jérome Valckét, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábbi főtitkárát pénteken 12 évre eltiltották minden sportággal kapcsolatos tevékenységtől.
febr. 12
19:12
Női röplabda: a Jászberény lett a bronzérmes a kupában (She)
A Jászberényi RK lett a bronzérmes a női Magyar Kupában, miután a harmadik helyért lejátszott mérkőzésen 3:1-re legyőzték a Fatum Nyíregyházát. A döntő 19:40-kor kezdődik a Linamar Békéscsaba és a címvédő Vasas Óbuda között.
febr. 12
19:30
Visszavonhatják a riói doppinglabor engedélyét (Infostart)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) visszavonhatja a Rio de Janeiró-i labor engedélyét kevesebb mint fél évvel az olimpia kezdete előtt.
febr. 12
19:30
Női kézi: Nagyon ideges voltam, de már lenyugodtam – Pineau (She)
Allison Pineau már túltette magát a Zilahon történteken, de nem biztos a nagybányai folytatásban. A Ferencvárossal azonos női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntős csoportban szereplő HCM Baia Mare válogatott irányítója a rasszista megnyilvánulások ellenére sem változtat a szurkolókhoz való viszonyán.
febr. 12
19:32
Hosszabbítás: egész pályás letámadás kínai módra (She)
A futballtörténet legagresszívebb támadásának vagyunk tanúi, a kínaiak kezébe olyan fegyver került, amellyel szemben szinte lehetetlen védekezni: a pénz.
febr. 12
19:48
Szavazás: milyen kapitány jöjjön Dujsebajev után? (She)
Talant Dujsebajev menesztése után milyen szövetségi kapitány kellene a férfi kézilabda-válogatott élére?
febr. 12
20:06
Férfi kézilabda NB I: a Komló kikapott Budapesten (She)
A PLER-Budapest hazai pályán 23–20-ra nyert a Komló ellen a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén.
febr. 12
20:24
Jégkorong ol. sel.: hét magyar gól az észt kapuban (She)
A Budapesten zajló jégkorong olimpiai selejtező második fordulójában a házigazda magyar válogatott hat góllal, 7–1-re nyert Észtország ellen, és megőrizte hibátlan mérlegét. Csakúgy, mint a kora délután Litvánia ellen győztes Lengyelország. A vasárnapi záró napon 18 órától (Tv: M4 Sport) a papírformának megfelelően majd a lengyel válogatott elleni mérkőzésünkön dől el a továbbjutás. A képlet…
febr. 12
20:42
Távonkénti gyorskorcsolya-vb: Sabliková újabb aranyérme (She)
A papírformának megfelelően a szám kétszeres olimpiai bajnoka, egyúttal címvédő Martina Sabliková nyerte pénteken a nők 5000 méteres versenyét a gyorskorcsolyázók távonkénti világbajnokságán.
febr. 12
20:44
Bundesliga 2.: Kalmár végig a pályán; Gulácsi hiba nélkül, de… (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 21. fordulójának pénteki játéknapján a Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig egygólos vereséget szenvedett a St. Pauli otthonában, míg a Kalmár Zsoltot végig a soraiban tudó FSV Frankfurt otthon kikapott a Greuther Fürthtől.
febr. 12
20:48
Jéghoki: újabb fölényes magyar siker (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott 7-1-re legyőzte az észt csapatot a budapesti olimpiai selejtező torna második, pénteki fordulójában.
febr. 12
21:00
Jégkorong olimpiai selejtező - Újabb fölényes magyar siker (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott 7-1-re legyőzte az észt csapatot a budapesti olimpiai selejtező torna második, pénteki fordulójában.
febr. 12
21:18
Kórházba került a háromszoros világbajnok (Infostart)
A németek háromszoros világbajnok sílövője, Arnd Peiffer kórházba került, mivel nekiütközött egy fának az amerikai Presque Isle-ben rendezett világkupaversenyen.
febr. 12
21:18
Férfi kézi: öt év után távozik a Csurgó csapatkapitánya (She)
Az idény végén elhagyja a Csurgó férfi kézilabdacsapatát Herbert Gábor.
febr. 12
21:20
Jégkorong ol. sel.: „A világbajnoksághoz több kell, mint száz százalék” (She)
A Budapesten zajló jégkorong olimpiai selejtező második fordulójában a házigazda magyar válogatott hat góllal, 7–1-re nyert Észtország ellen, és megőrizte hibátlan mérlegét. A mérkőzés után az egyaránt két gólt szerző Sofron Istvánt és Vincze Pétert értékelte a találkozót.
febr. 12
21:24
Kórházba került a háromszoros világbajnok (Metropol)
Arnd Peiffer az amerikai Presque Isle-ben rendezett világkupaversenyen egy fának ütközött. Agyrázkódást szenvedett és véres horzsolások keletkeztek az arcán.
febr. 12
21:54
Női kézilabda Magyar Kupa - Kialakult az elődöntő mezőnye (Infostart)
A címvédő Győr mellett a bajnok Ferencváros, illetve az Érd és a Fehérvár jutott a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjébe.
febr. 12
21:54
Légiósok: kiestek az élvonalból, távozott a magyar középpályás (She)
Osztályon belül váltott klubot a finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból kieső KTP magyar középpályása, Gruborovics Tamás, aki a másodosztályú Ekenäs IF-hez szerződött.
febr. 12
21:56
Játékossors: a Real Madrid fenegyereke szexfüggő volt (She)
Antonio Cassano, a Real Madrid és több olasz klub korábbi futballistája elismerte, fiatal korában szexfüggő volt. Enni a mai napig imád, és nem bánja, hogy rossz fiúként tartják számon.
febr. 12
22:30
La Liga: csúcsot döntött a magyar származású csatár (She)
A Sporting Gijón hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Rayo Vallecanóval a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának nyitó mérkőzésén.
febr. 12
22:48
Serie A: szenvedett a Roma Modenában, de volt egy Szalahja (She)
A Roma 3–1-re nyert Modenában a Carpi ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
febr. 12
23:06
Tenisz: pazarló Bautista – a guta ütheti meg; Nadal nyert (She)
Martin Klizan készülhet a rotterdami tenisztorna elődöntőjére, miután a negyeddöntőben öt mérkőzéslabda hárítása után 6:7, 7:6, 6:0-ra legyőzte Roberto Bautista-Agutot.

Keresés