2016. február 1. hétfő

febr. 1
18:46
Alpesi sí: Kitzbühel, a világsztárok szentélye – galéria (She)
Túlzás nélkül állítható, hogy ha az alpesi síről beszélünk, akkor nem létezik rangosabb versenyhét a kitzbühelinél. Az osztrák helyszín régóta tízezreket vonz minden esztendőben. Ráadásul a figyelmes néző nem csak a sísport világklasszisait láthatja, hollywoodi hírességek egész sora jelenik meg itt. Mert ennek az eseménynek rangja van!
febr. 1
18:48
F1: a futamgyőztes bejelentette, mégsem indul az idén (She)
Pastor Maldonado bejelentette, hogy nem lesz ott a rajtrácson a 2016-os F1-es szezonban. A Renault-istálló várhatóan a dán Kevin Magnussennel pótolja a venezuelait.
febr. 1
19:00
Fradi: „Csak az én hibám, nem tudok túllépni rajta” – Varga R. az autóbalesetről (She)
Varga Roland, a Ferencváros labdarúgója a Fradi Tv-nek nyilatkozott arról a nagy port kavaró közlekedési balesetéről, amely során autójával betonfalnak csapódott. A járműben ott ült csapattársa, Busai Attila és egy harmadik utas is. Varga Roland ittasan vezetett, a balesetben senki sem sérült meg.
febr. 1
19:02
Játékossors: Cacau visszatért a Stuttgarthoz (She)
A brazilból lett német válogatott támadó, a nemsokára 35. születésnapját ünneplő Cacau visszatért korábbi sikerei helyszínére, Stuttgartba, de nem az első csapathoz, hanem a harmadosztályban szereplő tartalékokhoz csatlakozik.
febr. 1
19:04
NB II: Németországba szerződött a Vác csatára (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC közös megegyezéssel szerződést bontott Prasler Thomasszal – számolt be róla a klub honlapja.
febr. 1
19:06
Női kosár NB I: a Pécs volt edzője Szekszárdra igazolt (She)
Zseljko Djokics lett az Atomerőmű-KSC Szekszárd NB I-es női kosárlabdacsapatának vezetőedzője – írja a teol.hu a tolnai megyeszékhely klubjának vezetőségére hivatkozva.
febr. 1
19:18
Real: élményfürdő otthon? CR7-nek van, most megmutatta! (She)
Cristiano Ronaldo néhány hete már bepillantást engedett madridi otthonába, de akkor nem mutatott meg mindent. A sorozat második részében a Real Madrid sztárja háza egy másik fénypontjáról rántotta le a leplet.
febr. 1
19:20
AS Roma: „csak” egymilliót kell fizetni Perotti kölcsönvételéért (She)
Ahogyan arról már vasárnap beszámoltunk, Diego Perotti délután még a Genoa színeiben játszott a Fiorentina elleni bajnokin, a lefújás után viszont a repülőtérre vezetett az útja. A 27 éves argentin szélső este megérkezett Rómába, hétfőre pedig, az orvosi vizsgálatok végeztével kiderültek szerződésének részletei is.
febr. 1
19:22
Németország: Korcsmár Zsolt a magyar bajnokságba igazol! (She)
A német másodosztályú Greuther Fürth a hivatalos honlapján hétfőn bejelentette, hogy magyar labdarúgója, Korcsmár Zsolt távozik a csapattól, és az NB I-ben, a Vasasban folytatja a pályafutását.
febr. 1
19:24
Sakk: szenzáció – a magyar tehetség legyőzte a világbajnokot! (She)
Viswanathan Anandnak alaposan meggyűlik a baja a mieinkkel az egyik legnépszerűbb svájci rendszerű sakkversenyen, a Gibraltári Sakkfesztiválon. Az indiaiak korábbi világbajnoka az első körben csak döntetlen ért el a magyar női válogatott erőssége, Vajda Szidónia ellen – óriási bravúr volt ez is –, s most hétfőn még ennél is súlyosabb csapás érte: Gledura Benjámin legyőzte!
febr. 1
19:36
MTK: ezen a héten Garami József foglalkozik a lányokkal (She)
Ezen a héten Garami József szakmai igazgató irányítja az MTK női labdarúgócsapatának felkészülését – adta hírül a klub hivatalos Facebook-oldala.
febr. 1
19:38
Felkészülés: horvát csapatot győzött le a Gyirmót (She)
A Horvátországban edzőtáborozó Gyirmót FC Győr másodosztályú labdarúgócsapata 1–0-s győzelmet aratott a horvát első osztályban szereplő NK Istra Pula ellen az Istria Winter Cup elnevezésű, hat csapatos minitorna első mérkőzésén – számolt be róla a klub honlapja.
febr. 1
19:40
Válogatott: jó, hogy a németekkel játszunk az Eb előtt? Szavazzon! (She)
Az MLSZ bejelentette, hogy a magyar labdarúgó-válogatott június 4-én a világbajnoki címvédő Németországgal játssza Európa-bajnoki főpróbáját. Jó döntés volt az egyik fő esélyest választani, vagy visszaüthet a nehéz meccs? Szavazzon!
febr. 1
19:54
Valencia: Madridból érkezett Orbán helyettese (She)
A spanyol Levante elhappolta a Newcastle United orra elől az argentin válogatott balhátvédet, Lucas Orbánt, akit az idény végéig kapott kölcsön a Valenciától, és újabb neves játékosra vetett szemet az egyesület. Közben a Valencia Madridból pótolta a 26 éves játékost.
febr. 1
19:56
Anderlecht: korábbi MU-játékos érkezett kölcsönbe (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht a szezon végéig kölcsönvette a Dinamo Moszkva holland védőjét, Alexander Büttnert.
febr. 1
19:58
Videoton: Ez pályafutásom legfontosabb fél éve – Juhász (She)
Döcögősen indult a Videoton FC labdarúgócsapatának idénye, ám az őszi szezon végére sikerült felérnie a harmadik helyre az NB I-ben. Az NSO Tv kíváncsi volt, hogy merre tart az együttes felkészülése. Erről Juhász Roland és a visszatérő Haraszti Zsolt beszélt.
febr. 1
20:00
Gyász: a kerékpáron lett rosszul, elhunyt az extrém sport legendája (She)
Életét vesztette Kelly McGarry extrém kerékpáros legenda. A 33 éves sportoló az új-zélandi Queenstown városának közelében, kerékpározás közben lett rosszul.
febr. 1
20:12
Játékossors: az ember, aki négyszer is aláírt a Bournemouth-hoz (She)
Nem lepődünk meg már semmin sem a nemzetközi futballvilág átigazolásait böngészve, Rhoys Wiggins azonban megnyerte a leghűségesebb hűtlen fiú különdíját.
febr. 1
20:14
NB II: a szakmai igazgató ismét a kapusok réme lehet (She)
Ismét futballcipőt húz és budaörsi szakmai igazgatói teendői mellett a Pest megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dunavarsány együttesében futballozik tavasszal Tüske Roland – számolt be róla a fociakobon.cafeblog.hu.
febr. 1
20:16
FTC: „Nem tudom, volt-e valaha ilyen felkészülése Bödének” (She)
Továbbra is jól halad Böde Dániel gyógyulási folyamata, az Újpest elleni bajnokin megsérülő csatárról azonban nem lehet tudni, mikor léphet pályára.
febr. 1
20:48
Kerékpár: technikai dopping, elképesztő trükkel bukott le (She)
A „dopping” a kerékpársportban sajnos nem ismeretlen fogalom, a „technikai dopping” kifejezést azonban nem ismertük. Eddig…
febr. 1
20:50
PL: ennyit keres és ennyit költhet Guardiola a Man. City-nél (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester City irányítását júliusban átvevő Pep Guardiola legalább 150 millió fontot költhet a nyári átigazolási szezonban, fizetése pedig évi 15 millió font lesz – számolt be róla a The Guardian.
febr. 1
21:06
League Two: nyolc meccsen három pont, Sheringham repült (She)
Az angol negyedik osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Stevenage a gyászos szereplés miatt menesztette menedzserét, Teddy Sheringhamet.
febr. 1
21:08
Jégkorong Mol Liga: a címvédő felőrölte a Csíkszeredát (She)
A címvédő és éllovas DVTK Jegesmedvék csapata három góllal legyőzte a vendég Csíkszeredát a jégkorong MOL Liga hétfői játéknapján.
febr. 1
21:10
Férfi kézi: Olyan kapitány kell, aki Magyarországon él – Éles (She)
Éles József az M4 Sport Sport7fő című műsorában kritizálta a magyar kézilabda-válogatott Európa-bajnoki teljesítményét. A korábbi legendás játékos szerint csak akkor maradhat Talant Dujsebajev a szövetségi kapitány, ha feladja a lengyelországi munkáját, és hazánkba költözik.
febr. 1
21:24
Haladás: nem kell a próbajátékos, már nem igazolnak senkit (She)
A Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza elmondta, hogy nem szerződtetik Mihajlo Savanovicot, aki próbajátékon szerepelt a klubnál.
febr. 1
21:26
Juventus: 8 gól a Serie B-ben, jöhet a kiváló csatár fia (She)
A Juventus már a nyárra is gondol: akkortól Torinóban folytatja a Milan-nevelés támadó, Simone Ganz, aki ebben az idényben nyolc gólt szerzett a másodosztályú Comóban.
febr. 1
21:28
NB II: korábbi U-válogatott játékost igazolt az Ajka (She)
Fodor Marcell és Szöllősi Ferenc után Melczer Vilmossal is szerződést kötött hétfőn a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka – számolt be róla a veol.hu.
febr. 1
21:42
Maldonado idén nem versenyez a Formula-1-ben (Infostart)
Idén nem indul a Forma-1-ben a venezuelai Pastor Maldonado.
febr. 1
21:42
Real: váratlan „érkező”! Trendkívüli sztár a klubnál – kép (She)
Váratlan és meglepő „érkezőt” jelentett be hétfőn a Real Madrid. Egy biztos, Derek Zoolander hiába pózolt mosolygósan a királyi mezzel, biztosan nem erősíti Zinedine Zidane együttesét.
febr. 1
22:00
Real Madrid: Cserisev végül a Valenciában folytatja (She)
Bár délután még arról szóltak a hírek, hogy Gyenyisz Cserisevet a Real Madrid a Sevillának adja kölcsön, az orosz szélső végül a Valenciához került a tavaszi idény erejéig.
febr. 1
22:02
Arsenal: Wenger kölcsönadta honfitársát, de nem az MU-nak (She)
Az Arsenal hivatalos honlapján bejelentette, hogy kölcsönadta Mathieu Debuchyt a francia élvonalban szereplő Bordeaux-nak.
febr. 1
22:18
Aján Tamás: Elrettentő erejű döntés született (Infostart)
A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) helybenhagyta a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) korábbi döntését, amellyel a bolgár súlyemelőket eltiltotta a riói olimpián való részvételtől. Az IWF magyar elnöke az InfoRádiónak hangsúlyozta, hogy a mostani döntés megerősítette a szervezet doppingellenes stratégiáját, és akár más nemzetközi szövetségek is követhetik a példájukat.
febr. 1
22:18
Everton: szenegáli gólgyáros érkezett Moszkvából (She)
Az Everton 13.5 millió fontért megvásárolta a szenegáli Oumar Niasse-t a Lokomotiv Moszkvától. A liverpooliaknak azért kellett csatár, mert eladták Steven Naismitht a Norwichnak, illetve kölcsönadták Aiden McGeadyt.
febr. 1
22:36
Éles József: olyan kapitány kell, aki Magyarországon él (Infostart)
A korábbi 179-szeres válogatott Éles József szerint a férfi kézilabda-válogatottnak olyan kapitányra van szüksége, aki Magyarországon él.
febr. 1
22:36
Anglia: feszült a transzferhajrá, az ablakon repült a faxgép – kép (She)
Az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban (League Two) a kiesés elől menekülő Yeovil Town egyik titkárnője nem bírta idegekkel az átigazolási hajrá utolsó óráit, és kidobott a klubház ablakán egy faxgépet. Legalábbis erről számolt be a klub hivatalos Twitter-oldala.
febr. 1
22:38
Rio 2016: Messi nem lesz másodszor is aranyérmes (She)
Lionel Messi nem szerezheti meg második olimpiai aranyérmét a riói nyári játékokon, ugyanis az argentin labdarúgó-válogatottat irányító Gerardo Martino nem nevezi őt a keretbe.
febr. 1
22:40
Arsenal: ismét kölcsönadták a fiatal francia támadót (She)
Yaya Sanogo továbbállt egy házzal: az Arsenal 23 éves francia csatára a Crystal Palace és az Ajax után most az angol másodosztályú Charlton Athletichez került kölcsönbe.
febr. 1
22:42
Jégkorong Mol Liga: az éllovas üldözője is három góllal nyert (She)
Az éllovas DVTK után a második helyezett MAC is három góllal legyőzte román ellenfelét hazai pályán a jégkorong Mol Liga hétfői játéknapján.
febr. 1
22:44
Eurofutball: ezt a Fradi-szálat elvarrhatjuk, elkelt a csatár (She)
A téli átigazolási időszakban szó volt arról, hogy Tomás Pekhart esetleg a Ferencvároshoz igazol, de ez már biztosan nem történik meg: a cseh labdarúgó hétfőtől a görög AEK Athén játékosa.
febr. 1
22:46
Bayern: Götzénél óriások a legjobb nem labdarúgók (She)
Egy interjúban Mario Götze megnevezte azokat a sportolókat, akik a világ legjobbjai közé tartoznak, de nem labdarúgók.
febr. 1
22:54
MLS: a Chicago teszteli a volt Videoton-játékost (She)
Arturo Álvarez is elutazott az első számú észak-amerikai profi labdarúgóligában, az MLS-ben szereplő Chicago Fire floridai edzőtáborába.
febr. 1
22:56
La Liga: óriási gólpasszal és bombával ikszelt a Depor (She)
Sorozatban hatodik bajnokiján maradt nyeretlen a Deportivo La Coruna a spanyol élvonalban, ezúttal hazai pályán ikszelt a kiesés elől menekülő Rayo Vallecanóval.
febr. 1
23:12
Curling: a világbajnokok győztek a vegyes csapatok bajnokságán (She)
A Lynx nyerte meg a curling vegyes csapatok országos bajnokságát, amelynek döntőjét vasárnap és hétfőn rendezték Budapesten.
febr. 1
23:14
Tenisz: taroltak a spanyolok Ecuadorban (She)
Február 1-jén három különböző országban is ATP 250-es tenisztorna kezdődött: Európában Montpellier-ben és Szófiában is 520 ezer euró összdíjazású tornát rendeznek, az ecuadori Quitóban pedig 520 ezer dolláros versenyt rendeznek.
febr. 1
23:30
Messi nem lesz másodszor is olimpiai aranyérmes (Infostart)
Lionel Messi nem szerezheti meg második olimpiai aranyérmét a riói nyári játékokon, ugyanis az argentin labdarúgó-válogatottat irányító Gerardo Martino nem nevezi őt a keretbe.
febr. 1
23:30
Női futball: a magyar játékos sikeres próbajátéka a Bundesligában – mi a hiba? (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Csiszár Henrietta, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1. FC Lübars magyar válogatott középpályása megfelelt a próbajátékon a Bundesligában szereplő Bayer Leverkusennél, a klubváltás mégis meghiúsult. A 21 esztendős játékos reméli, ami késik, nem múlik.
febr. 1
23:32
Levante: Rossi után újabb játékos érkezett Firenzéből (She)
A támadó Giuseppe Rossi után újabb labdarúgó érkezett a Fiorentinától a spanyol Levantéhez, és a rutinos karmester, Joan Verdú nem kölcsönbe, hanem végleg igazolt át új csapatához.
febr. 1
23:34
Bursaspor: repült egy légiós Dzsudzsák csapatától (She)
A török labdarúgó-bajnokságban szereplő Bursaspor szerződést bontott Joan Isaac Cuencával, a csapat spanyol légiósával.
febr. 1
23:48
Jégkorong MOL Liga - Háromgólos MAC-siker (Infostart)
A második helyezett MAC hazai pályán három góllal felülmúlta a sereghajtó Brassót a jégkorong MOL Liga hétfői játéknapján.

Keresés