2016. február 3. szerda

febr. 3
13:04
NFL: óriási denveri fordítás, de Newton örülhet a végén – videó! (She)
2004 óta az EA Games minden évben leszimulálja a Super Bowlt a Madden NFL-játék legutóbbi kiadásával, és közzéteszi annak eredményét. Eddig a program elég pontosan megjósolta a győztes kilétét, tavaly konkrétan telibe, de kb. mindent!
febr. 3
13:06
Real: félelem Madridban, a rossz gyep miatt sérült Bale? (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madridnál úgy hiszik, hogy a gárda stadionja, a Santiago Bernabéu gyepe lehet a felelős azért, hogy Gareth Bale sokadszor sérült meg.
febr. 3
13:18
Ázsiai BL: zárt kapus büntetést kapott a címvédő a videózásért (She)
Súlyos pénzbírságot és egy mérkőzésre szóló zárt kapus büntetést kapott az ázsiai Bajnokok Ligájában címvédő kínai Kuangcsou Evergrande labdarúgóklub, többek között azért, mert titokban videóra vette ellenfela, az egyesült arab emírségekbeli al-Ahli edzését az előző kiírás döntője előtt.
febr. 3
13:20
Férfi kézi: Chema hosszabbított a Veszprémmel – hivatalos (She)
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Chema Rodríguez meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését.
febr. 3
13:36
Kép: már igazi Barca-mezben focizik a „szatyros Messi” (She)
Egy ötéves afgán fiú, Murtaza Ahmadi meghódította az internetet, miután több tízezren osztották meg fotóját a közösségi oldalakon, amelyen egy kék-fehér nejlonzacskóból „készült” Messi-mezben látható. A történet azóta világméretűvé nőtt, a legújabb fejlemények szerint a srácnak lehetősége lesz találkozni példaképével.
febr. 3
13:36
Anyagi gondjai lehettek a gyerekgyilkos rendőrnőnek (Behaviour)
Megszólalt az élettárs, aki szintén rendőr.
febr. 3
13:38
Bundesliga: „Huszti Szabolcs elhallgattatta a kritikusait” (She)
Huszti Szabolcs az eddigi játékával megnyugtatta az Eintracht Frankfurt szurkolóit, de van még miben javulnia – összegzi a télen igazolt magyar labdarúgó eddigi teljesítményét a Frankfurter Rundschau.
febr. 3
13:54
Bridzs: párosbajnokok lettek a budapesti Eb résztvevői (She)
A Dumbovich Miklós, Talyigás Péter páros nyerte a bridzsezők közép-magyarországi MP-párosversenyét.
febr. 3
14:12
Rodríguez Veszprémben marad (Infostart)
Szerződést hosszabbított irányítójával, Chema Rodríguezszel az MVM Veszprém kézilabdaklub.
febr. 3
14:12
F1: itt az első 2016-os autó, a visszatérő Renault leplezte le (She)
Újra felbolydult a Formula–1, szerdán Párizsban hivatalosan is bejelentették, hogy a Lotus-istálló Renault-ként szerepel a 2016-os világbajnokságban. A két autóban a brit Jolyon Palmer és a Pastor Maldonado helyére szerződtetett dán Kevin Magnussen ül majd.
febr. 3
14:21
Tipp: Megvan a Super Bowl legjobb tippje! (Agroinform)
A Carolina Panthers harmadik számú futója aligha most játssza majd élete mérkőzését.
febr. 3
14:30
Videó: motivációs megfejelés – a rögbis eltörte csapattársa orrát (She)
Orrtörésig fokozódott a hangulat egy francia rögbicsapat, a Racing Club Cubzaguais öltözőjében a klub legutóbbi mérkőzése alkalmával.
febr. 3
14:48
Férfi kézilabda: megvan a Veszprém új segédedzője (She)
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Josep Espar Moya lesz Javier Sabaté vezetőedző segítője.
febr. 3
14:50
Légiósok: „Próbálom nem lerombolni, amit Gyuri itt felépített” (She)
Vadócz Krisztián nagy reményekkel szerződött a spanyol másodosztályban szereplő Deportivo Alavéshez 2015 szeptemberében. A 30 éves középpályás azonban csak három bajnoki és egy kupamérkőzésen lépett pályára, így négy hónap után távozott, és Ausztráliába, a Perth Glory csapatához igazolt. Az NSO Tv-nek a váltás körülményeiről, az új lehetőségről és a válogatottról is beszélt.
febr. 3
15:06
Bíró Attila: a fiatalok már kopogtatnak az ajtón (Infostart)
A női vízilabda-válogatottban senkinek sincs biztos helye, a fiatalok már ott kopogtatnak az ajtóban - mondta az Európa-bajnok csapat szövetségi kapitánya, Bíró Attila az InfoRádió Aréna című műsorában.
febr. 3
15:06
Felkészülés: újra gólt szerzett a Honvéd fiatal Jelenája (She)
A Bp. Honvéd 1–0-ra legyőzte az NB II-es Szegedet a két labdarúgócsapat szerda kora délutáni felkészülési mérkőzésén.
febr. 3
15:24
Női kézi: nagy fogás – a Vardaré az első skandináv játékos Macedóniában (She)
Két új igazolást jelentett be a Vardar Szkopje női kézilabdacsapata: a következő szezontól a norvég Camilla Herrem és a francia Alexandra Lacrabere is a macedón együttest erősíti.
febr. 3
15:26
Real: C. Ronaldo 6 milliárdért készül lakást venni New Yorkban (She)
Nem lennénk meglepve, ha Cristiano Ronaldo az Egyesült Államokban fejezné be a labdarúgó-karrierjét. A Real Madrid szupersztárja már a második lakását készül megvásárolni a New York-i Trump Towerben.
febr. 3
15:28
Bayern: Matthäus kritikusként is fájlalja Guardiola távozását (She)
Lothar Matthäus a világ legjobb edzőinek egyikét tiszteli Josep Guardiolában, és bár nem szereti a munkamódszereit, kritizálja, amiért elhagyja a Bayern Münchent.
febr. 3
15:33
Darts: Kezdődik a Premier League! (Agroinform)
Csütörtökön elrajtol a legrangosabb PDC darts-versenysorozat, a Premier League.
febr. 3
15:42
Díjazták a legeredményesebb magyar sportegyesületet (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság érdemérmét vehette át az idén 105 éves Vasas, amely az utóbbi években a legeredményesebb magyar sportegyesület. Markovits László elnök az InfoRádiónak elmondta, hogy számtalan sportoló és szakember szerzett dicsőséget a klub számára az elmúlt évtizedekben.
febr. 3
15:42
Női kézi: a magyar irányító az idény végén távozik Viborgból (She)
Egy szezon után távozik a dán Viborg női kézilabdacsapatától Pálos-Bognár Barbara. A 28 esztendős irányító és klubja közös megegyezéssel úgy döntött, hogy nem lép életbe a plusz egy évre szóló opció.
febr. 3
16:00
Roma: Totti meccs közben váltotta valóra a labdaszedők álmát (She)
A 40. születésnapjához közeledő Francesco Totti a jelenlegi Romának már csak kiegészítő embere, de ez nem jelenti, hogy kispadosként ne szórakoztatná a szurkolókat.
febr. 3
16:18
Felkészülés: Angelov volt a különbség – nyert az UTE (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a másodosztályú Szigetszentmiklóst.
febr. 3
16:20
Videó: lemaradt Dróth két parádés góljáról? Itt megnézheti! (She)
Futsalválogatottunk 5–2-es vereséggel kezdett a belgrádi Európa-bajnokságon a csoportkörben, a világelső Spanyolország ellen. Íme, a találkozó összefoglalója!
febr. 3
16:22
ESM: Real- és Juve-fölény az álomcsapatban; összeállt a DBH (She)
Hengerelt Gonzalo Higuaín – a Napoli argentin támadója kapta a legtöbb szavazatot az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjainak (köztük a Nemzeti Sportnak) 2016-os első, januári álomcsapatába.
febr. 3
16:27
NFL: Egyelőre mindenki a Carolinát favorizálja (Agroinform)
Akik a Denver Broncos sikerében hisznek, egyelőre még ráérnek a fogadóirodákhoz járulni - véli az elemző.
febr. 3
16:36
Felkészülés: Angelov volt a különbség – nyert az Újpest (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a másodosztályú Szigetszentmiklóst.
febr. 3
16:38
PAFC: Ungvárról indult, a Sahtarnál folytatta, Felcsútra szerződött (She)
A Puskás Akadémia FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a 22 éves, ungvári születésű Vjacseszlav Csurkót. A középpályás a Sahtar Doneck csapatától érkezett kölcsönbe.
febr. 3
16:40
Bayern: Vidal tagadja az alkoholos balhét, perelni készül (She)
A bíróságon folytatódhat a Bild szerda reggeli cikke, miszerint Arturo Vidal több alkalommal is alkoholos befolyásoltság alatt állt a Bayern München katari edzőtáborában.
febr. 3
16:42
Kézi: közzétette az Eb-győztes taktikát a németek kapitánya (She)
A német férfi kézilabda-válogatott általános meglepetésre, de megérdemelten menetelt az Európa-bajnoki címig a januári kontinensviadalon. Dagur Sigurdsson, a német csapat izlandi szövetségi kapitánya pedig néhány nappal a diadal után a Twitterén hozta nyilvánosságra azt a jegyzetet, amely alapján felkészítette a spanyolok elleni döntőre a játékosait.
febr. 3
16:44
Sífutó-vk: norvég tarolás a drammeni sprinten (She)
A norvégiai Drammenben klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet a férfiaknál Petter Northug, a nőknél pedig Maiken Caspersen Falla szerezte meg.
febr. 3
16:54
Női kézi: Korsóst is műteni kell; prevenciós program indult (She)
A keddi, Budaörs elleni bajnoki meccsen egy rossz érkezésnél térdsérülést szenvedett Korsós Dorina, a Győri Audi ETO KC szélsője. A fiatal játékost meg kell műteni.
febr. 3
16:56
Bayern: megsérült a sérülések miatt kölcsönvett védő, lemaradt a bemutatásáról (She)
Elképesztő pechsorozat sújtja a Bayern Münchent: a német rekordbajnok labdarúgócsapat a védők sorozatos sérülései miatt szerződtette az átigazolási hajrában Serdar Tascit, ám az új igazolás egyből megsérült.
febr. 3
17:12
Felkészülés: a Vasas kikapott a másodosztályú riválistól (She)
A Vasas labdarúgócsapata 1–0-s vereséget szenvedett a Mezőkövesd vendégeként felkészülési mérkőzésen. A találkozón a téli szerzemény, Mihai Nicorec találata döntött, aki a 49. percben értékesített egy büntetőt, miután Könyves Norbert buktatta.
febr. 3
17:30
Videó: szokatlan látvány nyílik a szombathelyi lakótelepről (She)
Szerdán megkezdődött a labdarúgó NB I-ben szereplő a Haladás Rohonci úti stadionjának bontása. A helyére tervezett új aréna várhatóan 14.6 milliárd forintba kerül.
febr. 3
17:32
NFL: Manning>Panthers, birodalmi rohamosztagos>Palmer (She)
Már csak négyet kell aludnunk, és kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös szezonjának nagydöntője, az 50. Super Bowl. A Denver Broncos Carolina Panthers elleni összecsapását felvezető írássorozatunkban ezúttal a rendszeresen jelentkező Red Zone-nal jelentkezünk, statisztikák, sztorik, mémek, tippek a nagy meccs előtt.
febr. 3
17:34
NB II: ijesztő sérülést szenvedett a ZTE gólvágója (She)
Daru Bence, a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC támadója a keddi, Nagymegyer elleni felkészülési találkozón bokasérülést szenvedett, de mivel a szalagok nem sérültek, van esélye arra, hogy a tavaszi rajtra felépüljön – számolt be róla a zaol.hu.
febr. 3
17:48
Felkészülés: nagyon sportszerű volt a Szigetszentmiklós (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a másodosztályú Szigetszentmiklóst. A vendégek nagyszerű cselekedettel hívták fel magukra a figyelmet a mérkőzés vége felé.
febr. 3
17:48
Hárommeccses eltiltást kapott Messi letalpalója (Metropol)
Filipe Luís azonnali pirosat kapott az esetért, de nem úszta meg ennyivel.
febr. 3
17:57
Bulvár: Kimosta a nyertes lottószelvényt a nagyi (Agroinform)
A 48 éves Susanne egyelőre még nem tudja, megkapja-e a nyereményét a malőr után.
febr. 3
18:06
Felkészülés: gólzápor Felcsúton, félidőben 5–0, a vége 6–3 (She)
A Puskás Akadémia FC felkészülési mérkőzésen 6–3-ra győzött az NB III-ban szereplő Diósdi TC ellen. A felcsútiak a szünetben már 5–0-ra vezettek, a Diósd 5–3-ra feljött, ám az utolsó szó a hazaiaké volt.
febr. 3
18:08
Videó: Kleinheisler összes labdaérintése Dárdaiék ellen (She)
Megjelent egy videó, amelyben megtekintheti Kleinheisler László összes labdaérintését az első, Werder Bremenben játszott meccsén Dárdai Pál Herthája ellen.
febr. 3
18:24
Elkezdték bontani a Haladás stadionját (Infostart)
Szerdán megkezdődött a Szombathelyi Haladás labdarúgó-stadionjának bontása.
febr. 3
18:24
NB III: az exfradista csatár és védő is Prukner csapatában (She)
Oláh Lóránttal és Csizmadia Csabával is megállapodott a labdarúgó NB III Középcsoportjában szereplő Budafoki-MTE-Újbuda – tájékoztatta Prukner László vezetőedző a Nemzeti Sport Online-t.
febr. 3
18:42
La Liga: hárommeccses eltiltás járt Messi letalpalásáért (She)
Filipe Luís, az Atlético Madrid labdarúgója három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, amiért az FC Barcelona elleni szombati rangadón durván letalpalta Lionel Messit.
febr. 3
18:44
Felkészülés: Bajner betalált, de a Paks alulmaradt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett a grúz Dinamo Batumitól a törökországi Belekben.
febr. 3
19:00
NFL: Lady Gaga énekli a himnuszt az 50. Super Bowl előtt (She)
Tavaly februárban mindenkit sokkolt az Oscar-gálán félelmetes Julie Andrews-alakításával, idén pedig még annál is nagyobb közönség előtt léphet fel: az NFL ugyanis bejelentette, Lady Gaga énekli ugyanis az 50. Super Bowl előtti himnuszt.
febr. 3
19:02
La Liga: bakival terhelt angliai igazolás az Eibarnál (She)
A spanyol élvonalbeli Eibar labdarúgócsapata szerződtette Kikét, a Middlesbrough csatárát.
febr. 3
19:04
NB III: magyar középpályással egyezett meg a Tatabánya (She)
A sok idegenlégióst a keretében tudó Tatabánya NB III-as labdarúgócsapata megegyezett Demjén Gáborral, akinek már csak a szerződését kell aláírnia – számolt be róla a kefoci.hu.

Keresés