2016. február 3. szerda

febr. 3
19:09
Argentin foci: Tucat játékost elmeszeltek a brutális balhé után - videó (Agroinform)
Az argentin bajnokság nyitókörében a Gimnasia csapata komoly bajban lehet, ugyanis 10 (!) játékosa is eltiltását tölti.
febr. 3
19:18
Serie A: Balogh nem játszhat szerda este a Milan ellen (She)
Balogh Norbert betegség miatt szerda este nem léphet pályára a Palermo labdarúgócsapatában a szicíliaiak Milan elleni bajnokiján.
febr. 3
19:36
DVSC: bosnyák szélsőt szerződtettek, Bódiért egymillió eurót kérnek a Viditől (She)
Szima Gábor, a Debreceni VSC tulajdonosa a csapat szurkolói ankétján bejelentette, hogy a klub szerződtette Ognjen Djelmicet – írta Facebook-oldalán a LokiBlog. A hírt később a klub hivatalos honlapja is megerősítette.
febr. 3
19:38
Futsal Eb: váratlan vendég a magyar válogatott edzésén (She)
Szerdán szabadnapos volt a magyar futsalválogatott a belgrádi Európa-bajnokságon. Dróth Zoltánék jó hangulatban készülnek a csütörtöki, ukránok elleni mérkőzésre.
febr. 3
19:40
NFL: a Denver újoncát hazaküldték – prostituált ügye miatt (She)
Sokaknak az álma a Super Bowlon való részvétel, a Broncos védője mással volt elfoglalva. Ryan Murphy a Denver gyakorlócsapatának tagjaként elutazott társaival San Franciscóba, a Super Bowl helyszínére, de nem maradhatott sokáig a többiekkel, a klub vezetése ugyanis úgy döntött, hazaküldi az újonc játékost.
febr. 3
19:54
Férfi kézi MK: idén is négyes döntőben a Mezőkövesd (She)
A tavalyi évhez hasonlóan a Mezőkövesd idén is ott lesz a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjében, miután 24–22-re nyert az Orosháza vendégeként.
febr. 3
20:12
Női kosár Euroliga: súlyos soproni vereség a kurszkiaktól (She)
A jóval nagyobb játékerőt képviselő orosz Dinamo Kurszk 102–68-as győzelmet aratott az Uniqa Sopron otthonában a női kosárlabda Euroliga A csoportjában. A Sopron tizenhárom forduló után 1–12-es mérleggel áll, a Kurszk 9–4-re javította mutatóját.
febr. 3
20:14
Ökölvívás: három magyar nyert a Bocskai-emlékversenyen (She)
Csóka Nándor, Herczeg Norbert és Harcsa Zoltán is gyõzelemmel kezdett szerdán a 60. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen, Debrecenben.
febr. 3
20:16
Újpest: Remélem, Diagne nem jön vissza – Vignjevics (She)
Az Újpest labdarúgócsapatát irányító Nebojsa Vignjevics nem szeretné, hogy legeredményesebb őszi játékosuk, Mbaye Diagne a tavaszi szezonban is a lila-fehéreknél futballozzon.
febr. 3
20:30
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Másodszor győzött az Eger (Infostart)
Megszerezte második győzelmét a ZF-Eger a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájának 2015/16-os idényében: a hevesi együttes a sorozat ötödik fordulójában szerdán a vendég német Spandau csapata felett diadalmaskodott.
febr. 3
20:30
Futsal Eb: a Cech-hasonmás csapata legyőzte Dróth társait (She)
A futsal Európa-bajnokság második játéknapjának első mérkőzésén Oroszország 2–1-re legyőzte Kazahsztánt.
febr. 3
20:32
Női röplabda KEL: a Nyíregyháza simán legyőzte a Gödöllőt (She)
A Nyíregyháza hazai pályán simán, három játszmában legyőzte a Gödöllő együttesét a női röplabda Közép-európai Liga szerdai játéknapján.
febr. 3
20:34
Férfi vízi BL: egynegyednyi szolnoki káprázat, majd vereség 5–0-ról (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája ötödik fordulójában az Eger megérdemelt győzelmet könyvelt el otthon a Spandau ellen: a magyar csapat 10–7-re győzte le német ellenfelét. Az OSC hazai medencében a Galatasaray ellen megszerezte első győzelmét a Galatasaray ellen. A Szolnok 5–0-s vezetésről kapott ki a Pro Reccótól.
febr. 3
20:48
Serie A: november óta először nyert a Frosinone (She)
A Frosinone hazai pályán 1–0-ra nyert a Bologna ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.
febr. 3
20:50
MLS: a Galaxyben folytatja a 80-szoros holland válogatott (She)
Az AC Milan labdarúgócsapatát elhagyó Nigel de Jong a Los Angeles Galaxyban folytatja pályafutását.
febr. 3
21:06
NB II: ázsiai kupagyőztest vert a Kisvárda, a Sahtar U23-at győzte le a Soroksár (She)
Számos másodosztályú labdarúgócsapat lépett pályára szerdán felkészülési mérkőzésen. A Belekben edzőtáborozó Kisvárda 3–1-re legyőzte a korábban ázsiai AFC Elnök-kupát (ez a legkisebb játékerejű ázsiai országok csapatainak kiírt kupa) nyerő, négyszeres tádzsik bajnok FC Isztiklol együttesét, míg a szintén Törökországban készülő Soroksár a Sahtar Doneck U23-as csapatát verte meg 2–1-re. A…
febr. 3
21:24
Jól kezdett a Szolnok a Pro Recco ellen (Infostart)
A vízilabda Bajnokok Ligája B csoportjában hatalmas meccset vív a magyar bajnok Szolnoki Dózsa-Közgép a címvédő Pro Recco otthonában. A Szolnok nagy formában kezdett, 5:1-re nyerte az első negyedet.
febr. 3
21:24
Leicester: nem jön az aranylabdás brazil, inkább Kínával szemez (She)
A Mundo Deportivo szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot vezető Leicester City ajánlatot tett Ronaldinhónak, ám a brazil aranylabdás visszautasította a szerződést.
febr. 3
21:26
Profi boksz: Bedák élete meccse jön – a vb-címért Donaire ellen (She)
Bedák Zsolt lesz a következő kihívója a Fülöp-szigeteki Nonito Donaire-nek, a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnokának, aki áprilisban lép kötelek közé magyar riválisa ellen.
febr. 3
21:28
Ligue 1: tovább zakatol a PSG, csúcs ez a csapat! (She)
Az Olympique Lyon a duplázó Alexandre Lacazette vezetésével 3–0-ra legyőzte a Girondins Bordeaux-t hazai pályán a francia labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szerdai mérkőzésén. A csatár duplázott az összecsapáson: a 41. után a 87. percben is betalált, míg a végeredményt a csereként beállt Alddo Kalulu állította be a hosszabbításban.
febr. 3
21:42
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Megszerezte első pontjait az OSC (Infostart)
Megszerezte első pontjait az A-Híd-OSC-Újbuda a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtábláján: a fővárosi együttes a sorozat ötödik fordulójában szerdán, a papírformának megfelelően könnyedén győzte le sereghajtó Galatasaray együttesét.
febr. 3
21:42
Videó: Suárez mesternégyese, Messi mesterhármasa (She)
Az alábbi összeállításunkban megnézheti a Barcelona–Valencia spanyol labdarúgó Király-kupa-elődöntő első meccsének góljait!
febr. 3
22:00
Tenisz: honfitársa bánt el Monfilsszal Montpellier-ben (She)
A francia Edouard Roger-Vasselin első győzelmét aratta honfitársa, Gaël Monfils ellen, akit 6:4, 7:6-ra vert meg a montpellier-i tenisztorna első fordulójában.
febr. 3
22:18
Pedig jól kezdett a Szolnok a Pro Recco ellen! (Infostart)
Fantasztikusan kezdett, mégis kikapott 14-11-re a Szolnok a címvédő, továbbra is hibátlan olasz Pro Recco otthonában a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájának ötödik fordulójában.
febr. 3
22:18
NB II: újabb három dunaújvárosi játékos igazolt Ajkára (She)
Melczer Vilmos és Sóron Tibor után újabb dunaújvárosi játékosok szerződtek a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajkához: Czár Richárd és Petneházi Márk mellett Csehi Tamás is a bakonyiakat erősíti tavasszal – számolt be róla a klub honlapja.
febr. 3
22:18
Felemás pólós este a BL-ben (Metropol)
Háromból két férficsapatunk nyert a BL főtábláján.
febr. 3
22:20
Férfi vízi Eurokupa: egygólos szegedi hátrány az elődöntőben (She)
A Szeged csapata egygólos hátrányba került az olasz Brescia együttesével szemben a férfi vízilabda Eurokupa elődöntőjében.
febr. 3
22:54
Férfi vízilabda Eurokupa - Egygólos hátrányban a Szeged az elődöntőben (Infostart)
A Szeged csapata egygólos hátrányba került az olasz Brescia együttesével szemben a férfi vízilabda Eurokupa elődöntőjében.
febr. 3
22:54
Serie A: a Juve klubrekordot döntött, a Napoli sem botlott (She)
A Juventus labdarúgócsapata 1–0-ra nyert a Genoa ellen a Serie A 23. fordulójában, ezzel klubrekordot döntött. A tabella élén továbbra is a Napoli áll, amely a Lazio otthonában 2–0-ra győzött. A két milánói alakulat és a Fiorentina is begyűjtötte a három pontot, és megszerezte első győzelmét a Hellas Verona.
febr. 3
22:56
PL: az Everton elverte „kedvenc” ellenfelét, ikszelt a Chelsea (She)
A Watford és a Chelsea gól nélküli döntetlenre végzett az angol labdarúgó Premier League 24. fordulójában, az Everton pedig 3–0-ra győzte le hazai pályán a Newcastle Unitedet.
febr. 3
23:12
Király-kupa: Suárez 4, Messi 3; Barcelona 7, Valencia 0 (She)
A Barcelona Luis Suárez négy és Lionel Messi három góljával 7–0-ra legyőzte a Valenciát a Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén.
febr. 3
23:14
Férfi kosár Ek: kikapott, így nem juthat tovább a Szolnok (She)
A Szolnok kikapott az olasz Sassari vendégeként a férfi kosárlabda Európa-kupa középszakaszának ötödik fordulójában, ezzel eldőlt, hogy nem juthat tovább csoportjából.
febr. 3
23:48
Suárez és Messi gólözönnel ütötte ki a Valenciát (Infostart)
A címvédő FC Barcelona rendkívül könnyedén, 7-0-ra kiütötte a Valencia együttesét a labdarúgó spanyol Király Kupa elődöntőjének szerdai első felvonásán.

2016. február 4. csütörtök

febr. 4
0:06
NS: Dujsebajev – „Olimpiai kvalifikációt nem ígértünk” – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
febr. 4
0:10
Csütörtöki sportműsor: sorsdöntő meccs vár Dróthékra (She)
A magyar válogatott sorsdöntő mérkőzést játszik csütörtök este Ukrajnával a belgrádi futsal Európa-bajnokságon.  Képernyőre kerül még többek között a spanyol Király-kupából a Sevilla–Celta Vigo mérkőzés, valamint a darts Premier League első állomása is. Íme, a mai sportműsor.
febr. 4
0:24
Sorozatban 13. bajnoki meccsét is megnyerte a Juventus (Infostart)
A Juventus házigazdaként 1-0-ra legyőzte a Genoa csapatát az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szerdai játéknapján.
febr. 4
7:18
Felkészülés: Gyurcsó szerdán két gólban vállalt kulcsszerepet (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Pogon Szczecin felkészülési mérkőzésen 3–2-re legyőzte a szlovák első osztályban listavezető AS Trencínt. A lengyel csapat első két gólját a 81 percet a pályán töltő Gyurcsó Ádám készítette elő.
febr. 4
7:36
NBA: Curry 50 pont felett, Durant az utolsó mp-ben dobott triplát (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoport éllovasa, a Golden State Warriors idegenben 134–121-re megverte a Washington Wizards együttesét, ezzel sorozatban a nyolcadik győzelmét aratta. A GSW az első negyedben már 17 ponttal is vezetett (37–20), ehhez képest a fővárosiak tisztesen helytálltak, sőt a harmadik játékrészben két…
febr. 4
7:54
Sorozatban 13. meccsét is megnyerte a Juventus (Metropol)
A Juventus házigazdaként 1-0-ra legyőzte a Genoa csapatát az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szerdai játéknapján.
febr. 4
8:12
NHL: a Montreal nem találja a kiutat a gödörből (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Montreal Canadiens hazai pályán 4–2-re kikapott a Buffalo Sabrestől, ezzel sorozatban a negyedik vereségét szenvedte el.
febr. 4
8:30
NFL: a denveri sztár valóra váltotta egy beteg fiú álmát (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjére készülő Vernon Davis az 50. Super Bowl előtt egy gyermekkórházban járt, hogy meglepjen egy beteg fiút.
febr. 4
8:32
Légiósok: Dzsudzsák lehet az egyik bűnbak – sajtóhír (She)
A bursaspordabugun.com arról számolt be – miként az olay.com.tr és a bursasporluyuz.org is –, hogy a Bursaspor labdarúgócsapatának vezetőedzője, Hamza Hamzaoglu tervei szerint Dzsudzsák Balázst és Cristóbal Jorquerát csak a cserék közé jelöli majd a hétvégi, Istanbul Basaksehir elleni hazai bajnokin.
febr. 4
8:34
Válogatott: „A magyar drukkerek vereségre készüljenek” (She)
Az NB I-ben 11. helyen telelő Puskás Akadémia horvát vezetőedzője, Robert Jarni a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, hogy a válogatott jobbhátvédje, Fiola Attila a tavasszal Felcsúton posztot válthat, de a szakember kitért a márciusi Magyarország–Horvátország felkészülési találkozóra is.
febr. 4
8:48
Suárez és Messi gólözönnel ütötte ki a Valenciát - videó (Infostart)
A címvédő FC Barcelona rendkívül könnyedén, 7-0-ra kiütötte a Valencia együttesét a labdarúgó spanyol Király Kupa elődöntőjének szerdai első felvonásán.
febr. 4
8:48
Videó: ekkora ovációt realos még nem kapott a Camp Nouban (She)
A címvédő Barcelona hazai pályán 7–0-ra legyőzte a Valenciát a spanyol Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A vendégeknél bemutatkozott a Real Madridtól kölcsönkapott Gyenyisz Cserisev, akit szokatlan fogadtatásban részesített a Camp Nou közönsége, hiszen pályára lépésekor vastapssal és hatalmas éljenzéssel köszöntötték a barcelonai szurkolók.
febr. 4
8:57
Darts: Taylor-Barneveld és Anderson-Lewis csúcsrangadók a nyitófordulóban! (Agroinform)
Legendák harcára és a 2016-os vb-döntő visszavágójára is sor kerül a Premier League első állomásán, Leedsben.
febr. 4
9:24
Újpest: előkerült Diagne, nem Magyarországon van (She)
Előkerült Mbaye Diagne. A szenegáli csatár saját Facebook-oldalán posztolta, hogy éppen hol tartózkodik.
febr. 4
9:26
BL: Falcao tavasszal nem játszik a Chelsea-ben (She)
A sérült Radamel Falcaót nem nevezi a Bajnokok Ligája tavaszi, egyenes kieséses szakaszára a Chelsea labdarúgócsapata.
febr. 4
9:28
Tenisz: február közepén visszatér a US Open-győztes (She)
A korábbi US Open-győztes teniszező, Juan Martín del Potro bejelentette, hogy február közepén visszatér a pályára.
febr. 4
9:42
FIFA: kételyek – nem megfelelő szervezet a reformtervezete? (She)
A labdarúgókat képviselő nemzetközi érdekvédelmi szervezet (FIFPro) szerint nem megfelelő a nemzetközi szövetség (FIFA) reformtervezete.

Keresés