2017. április 3. hétfő

ápr. 3
20:57
F1: még mindig nem térhet vissza a német pilóta (She)
Pascal Wehrlein, a Formula-1-es Sauber csapat német pilótája a hétvégi Kínai Nagydíjon sem indul, ismét az Ausztráliában bemutatkozó olasz, Antonio Giovinazzi helyettesíti majd.
ápr. 3
21:15
Milan: ilyen lehet a csapat szerelése a következő szezonban (She)
A Footy Headlines nevű weboldal ismét kiszivárogtatott egy európai topklub által használni vélt szerelést. A honlap szerint az alábbi összeállítás lesz a Serie A-ban szereplő AC Milan dressze a 2017–2018-as szezonban.
ápr. 3
21:17
Barca: Rakiticnál elszakadt a cérna, nagyon csúnyát mondott ellenfelének – videó (She)
A Barcelona vasárnap 4–1-re legyőzte idegenben a Granadát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójában. A mérkőzés hajrájában Ivan Rakitic, a katalánok középpályása, valamint Andreas Pereira, a hazaiak támadója összeszólalkozott egymással, melynek során a horvát futballista száját nyomdafestéket nem tűrő kifejezések hagyták el.
ápr. 3
21:19
Jégkorong: villámrajt után sima svéd siker a Tüskecsarnokban (She)
A magyar jégkorong-válogatott felkészülési mérkőzésen 4–0-ra kikapott Svédországtól a Tüskecsarnokban.
ápr. 3
22:27
Pjongcsang 2018: döntött az NHL, nem játszanak a hokisok (She)
Az NHL vezetői hétfőn hivatalosan bejelentették, hogy az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság játékosai nem vesznek részt a jövő évi pjongcsangi téli olimpia hokitornáján.
ápr. 3
22:45
Légiósok: Dzsudzsák Balázs a hónap legjobbja az al-Vahdánál (She)
A magyar válogatott csapatkapitányát, Dzsudzsák Balázst választották meg a hónap játékosának az al-Vahda labdarúgócsapatánál – számolt be róla az arab emírségekbeli klub a hivatalos Twitter-oldalán. A 30 esztendős támadó márciusban két góllal és öt gólpasszal segítette együttesét a bajnokságban és az ázsiai Bajnokok Ligájában.
ápr. 3
22:47
Real Madrid: Benzema minden La Liga-s ellenfelét kipipálta (She)
A La Ligában szereplő Real Madrid francia csatára, Karim Benzema gólt szerzett az Alavés ellen, ezzel idénybeli 17. bajnoki találatát jegyezte, egyben a 31. spanyol élvonalbeli ellenfele kapuját is bevette.
ápr. 3
23:03
Serie A: az Inter odahaza kikapott a Sampdoriától (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 30. fordulójának záró mérkőzésén az Inter otthon 2–1-re kikapott a Sampdoriától.
ápr. 3
23:05
La Liga: az MU korábbi csatára megtalálta a góllövő cipőjét (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójának záró mérkőzésén a Celta Vigo hazai pályán 3–1-re legyőzte a Las Palmast. A házigazdáknál triplázott Giuseppe Rossi, aki ebben az idényben az ezt megelőző 27 fellépésén összesen szerzett három gólt. A Manchester United korábbi csatára 169. spanyol bajnoki meccsén először ért el mesterhármast.
ápr. 3
23:21
Súlyemelő Eb: Lochowska az első triplázó a spliti viadalon (She)
A lengyel Joanna Lochowska az első, aki az összetett mellett mindkét fogásnemben a legjobbnak bizonyult a Splitben zajló súlyemelő Európa-bajnokságon.
ápr. 3
23:23
NS: Storck a jövőt építi; Elek Ákos a magasban – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Keresés