2020. augusztus 20. csütörtök

aug. 20
21:42
BL: Marseille-ben betiltották a PSG-mezt a döntő idejére (She)
Bouches-du-Rhone megye rendőrfőnöke úgy döntött, hogy vasárnap, a Paris Saint-Germain–Bayern München labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő előtt, alatt és után tilos PSG-mezben mutatkozni a megyeszékhely, Marseille belvárosában.
aug. 20
21:48
Lőw Zsolt: „Mindent beleadunk”; Tokmac Nguen: „Többet vártunk tőlük...” (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
aug. 20
22:00
Tenisz: Fucsovics győzelemmel kezdett New Yorkban (She)
Fucsovics Márton győzelemmel mutatkozott be a New Yorkban zajló, eredetileg Cincinnatibe tervezett ATP-tenisztorna selejtezőjének első fordulójában, csütörtökön.
aug. 20
22:12
Bemelegítés nélkül – Csillag Péter publicisztikája (She)
Néhány nap múlva, hétfőn elkezdi felkészülését a Juventus a 2020–2021-es idényre, munkába áll Andrea Pirlo a csapat új vezetőedzőjeként. „Az ő d...
aug. 20
22:14
Reflektorfényben – Malonyai Péter jegyzete (She)
Nem mondom, hogy nem voltak nehéz pillanatai a Fradinak, de egyet aludva a szerdai Bajnokok Ligája-selejtezőre az maradt meg bennem, hogy...
aug. 20
22:16
Marseille: újabb fertőzöttjük van, sajtóhírek szerint Payet az (She)
Ötre emelkedett a koronavírussal fertőzött Olympique Marseille-labdarúgók száma – a Radio Monte Carlo értesülése szerint az ötödik fertőzött Dimitri Payet.
aug. 20
22:30
Sakk: Carlsen nyerte meg az általa indított szupertornát (She)
Egyhetes csata végén a világbajnok Magnus Carlsen legyűrte az amerikai Hikaru Nakamurát annak az egymillió dollár összdíjazású online sakktornasorozatnak a szuperdöntőjében, amelyet a norvég nemzetközi nagymester talált ki és indított útnak.
aug. 20
22:54
Ifi BL: háromszor hárította ugyanazt a büntetőt a Salzburg kapusa (She)
Az ifjúsági Bajnokok Ligája (hivatalos nevén az UEFA Ifjúsági Liga) negyeddöntőjében nem mindennapi bravúrt hajtott végre a Red Bull Salzburg kapusa: Daniel Antosch háromszor védte ugyanazt a tizenegyest, így nagyban hozzájárult csapata továbbjutásához.
aug. 20
23:30
Pénteki sportműsor: NB I-es forduló, Európa-liga-döntő (She)
Pénteken jön a labdarúgó Európa-liga döntője: Sevilla–Internazionale mérkőzés vár ránk, természetesen a meccs eseményeit élőben követhetik az NSO-n. Két mérkőzést is rendeznek a labdarúgó NB I-ben: 16.30-tól Mezőkövesd–Zalaegerszeg, 19 órától MTK–Budapest Honvéd. Topligás futball is lesz – megkezdődik a francia bajnokság –, és rendeznek egy-egy mér
aug. 20
23:48
Olaszország: 2008-ban csődöt jelentettek, most feljutottak a Serie A-ba! (She)
Harmadik csapatként a Benevento és a Crotone után a másodosztályú bajnokság (Serie B) rájátszását megnyerő Spezia jutott fel az olasz labdarúgó-élvonalba, a Serie A-ba.

Keresés