2020. augusztus 26. szerda

aug. 26
17:27
NB II: Budaörsi SC–Vasas (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában a Budaörs a továbbra is veretlen, mégis csak a 7. helyen álló Vasast látja vendégül Tatabányán. A találkozó legfontosabb eseményeit folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti.
aug. 26
17:29
La Liga: megvan az újonc Elche új edzője (She)
Az argentin Jorge Francisco Almirón lett a spanyol labdarúgó-bajnokságban újonc Elche CF vezetőedzője.
aug. 26
17:39
NB II: előnyben a Loki, kétgólos hátrányban a Vasas – élő eredménykövetés (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában az élen álló Ajka a Haladás vendégeként lép pályára. A feljutásért küzdő Debreceni VSC a Szegedet fogadja, míg a Vasas a Budaörssel csatázik. A Siófok a Gyirmótot látja vendégül, a megbízott edző, Király József által felkészített ETO pedig a Nyíregyháza ellen szerezné meg első győzelmét. Figyelje a mérkőzések eredm
aug. 26
17:39
Nizzolo az olasz bajnokság után az Eb-t is megnyerte (VIDEÓ) (Eurosport)
Giacomo Nizzolo az új Európa-bajnok, az olasz versenyző Démare és Ackermann előtt nyerte a sprintet.
aug. 26
17:51
El-selejtező: a Puskás Akadémia megérkezett Stockholmba (She)
A Puskás Akadémia FC labdarúgócsapata megérkezett Stockholmba, ahol a Hammarby ellen játszik csütörtökön az Európa-liga-selejtező első fordulójában.
aug. 26
17:53
F1: a McLaren egyetlen idény után kivonul a kerékpársportból (She)
Egy év után véget ér a Formula–1-es istállót is működtető McLaren tavaly decemberben kötött együttműködése a bahreini országúti kerékpáros World Tour-csapattal.
aug. 26
17:57
NB II: Dvsc–Szeged-Csanád Grosics Akadémia (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában a Debreceni VSC a még nyeretlen Szegedet látja vendégül. A találkozó legfontosabb eseményeit folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti.
aug. 26
18:21
Nba: négy idény után menesztették a Pacers edzőjét (She)
Menesztették posztjáról Nate McMillant, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Indiana Pacers vezetőedzőjét.
aug. 26
18:23
Chelsea: angol válogatott balhátvéd érkezett (She)
A Chelsea labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Leicester City angol válogatott balhátvédjét, Ben Chilwellt.
aug. 26
18:27
Nagy magyar focisker, Jakabfi BL-döntőt játszhat vasárnap (Ripost)
A női Bajnokok Ligája-finálét San Sebastianban rendezik, francia csapattal játszanak Jakabfiék.
aug. 26
18:27
Fricska: mi lett azzal az öt játékossal, aki kiszorította a Bayern hősét a West Bromnál? (Eurosport)
Öt évvel ezelőtt összesen 12 percnyi PL-játék után küldte el edzője, most a BL-győztes Bayern München egyik legjobbja. Összeállítás Tony Pulis kedvenceiről, akiket mérföldekkel jobb szélsőnek tartott Serge Gnabrynál.
aug. 26
18:33
Kerékpár: Szerencsével megismételhető a bravúr – Dina Márton (She)
Minden idők legerősebb mezőnyével rajtol el szombaton az újabb szintugrásra készülő Magyar körverseny, amelyen a Dina Márton vezette Kometa-Xstra Cycling Team inkább a szökésekre helyezi majd a hangsúlyt.
aug. 26
18:51
Kajak-kenu ob: Kopasz Bálint kikapott, Csipes Tamara nyolc éremmel megy haza (She)
Négy év után kapott ki itthon a vb-címvédő Kopasz Bálint, miként C–1 1000 méteren is borult a papírforma. Csipes Tamara nyolc éremmel zárta a hazai viadalt.
aug. 26
18:57
NB II: Szolnoki Máv–Deac (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában az eddig remekül szereplő Szolnok az előző körben első győzelmét megszerző DEAC-ot látja vendégül. A találkozó legfontosabb eseményeit folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti.
aug. 26
18:59
Fiataljai vezérletével borította a papírformát a Siófok (She)
Megszakadt a Gyirmót FC Győr hárommeccses győzelmi sorozata, miután Csertői Aurél együttese a labdarúgó NB II 6. fordulójában 2–1–re kikapott a BFC Siófok otthonában. Az esélyesebb vendégek ugyan megszerezték a vezetést, de a házigazdák nyolc perc alatt fordítottak, s megőrizték előnyüket.
aug. 26
19:01
NB II: Békéscsaba 1912 Előre–Soroksár (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában az eddig még veretlen Békéscsaba a Soroksárt látja vendégül. A találkozó legfontosabb eseményeit folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti.
aug. 26
19:03
Szörf: Cholnoky az eddigi legjobb nemzetközi eredményét érte el (She)
A hatodik helyen végzett az új olimpiai osztályban a tokiói olimpikon Cholnoky Sára, akinek ez eddigi legjobb nemzetközi eredménye.
aug. 26
19:03
Új edzőjével szerezte meg első győzelmét az ETO (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában az eddig még nyeretlen ETO FC Győr a Nyíregyházát fogadta. A végig kiélezett, jó iramú mérkőzésen az utolsó pillanatokig kellett várni a győztes találatra. Priskin a hosszabbításban fejelt gólt, ezzel csapata megszerezte idei első győzelmét.
aug. 26
19:15
Mlsz: fokozzák a védekezést; nem lehet halasztani fertőzés miatt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fokozza a védekezést a koronavírus járvánnyal szemben – olvasható a szervezet hivatalos honlapján. A szerdai ülésen arról is megegyeztek, hogy ezentúl nem lehet fertőzés miatt mérkőzést halasztani.
aug. 26
19:21
Mlsz: az NB I-ben nem lehet mérkőzést halasztani fertőzés miatt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fokozza a védekezést a koronavírus járvánnyal szemben – olvasható a szervezet hivatalos honlapján. A szerdai ülésen arról is megegyeztek, hogy ezentúl nem lehet fertőzés miatt mérkőzést halasztani az NB I-ben.
aug. 26
19:27
Mlsz: csapatonként csak egy halasztást engednek a koronavírus miatt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fokozza a védekezést a koronavírus járvánnyal szemben – olvasható a szervezet hivatalos honlapján. A szerdai ülésen arról is megegyeztek, hogy ezentúl nem lehet fertőzés miatt mérkőzést halasztani az NB I-ben.
aug. 26
19:29
NB II: kikapott a Vasas a Budaörstől, újra botlott a Kaposvár (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójának délutáni mérkőzésein a Vasas 3–1-re kikapott a Budaörstől, a tavasszal még NB I-es Kaposvár pedig ugyanilyen különbséggel maradt alul az újonc Szentlőrinccel szemben.
aug. 26
19:33
NB II: Felőrölte az újonc Szentlőrinc az ötlettelen Kaposvárt (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában a Szentlőrinc a tavaly az NB I-ből kihulló Kaposvárral csapott össze Kozármislenyben. A második félidőben az újonc túlnőtt riválisán, így megérdemelten szerezte meg a három pontot.
aug. 26
19:39
El: „Nem lesz egyszerű” – Bódog továbbjutást vár a Honvédtól (She)
A Budapest Honvéd vezetőedzője, Bódog Tamás nem számít egyszerű „mutatványra” a finn Inter Turku elleni Európa-liga-selejtezőn, ugyanakkor továbbjutást vár a csapatától. A kispestiek trénere Davide Lanzafame távozásával kapcsolatban is megszólalt.
aug. 26
19:41
BL: Boli a kispadon, a Celtic gólvágója kimaradt a keretből (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában Ferencváros a skót Celtic otthonában lép pályára. Másfél órával a kezdés előtt a két vezetőedző, Szerhij Rebrov és Neil Lennon is kijelölte a kezdőcsapatát – számolt be róla az uefa.com. A magyar bajnoknál Franck Boli a kispadon kapott helyet, míg a hazai együttes legeredményesebb játékosa,
aug. 26
19:45
BL: hosszabbításban nyert az AZ, 11-esekkel maradt alul a CFR (She)
A Dinamo Zagreb az 51. perctől emberhátrányban futballozott Kolozsváron, de tizenegyesekkel így is kicsikarta a továbbjutást a CFR ellen. A cseh Viktoria Plzen a 94. percben még vezetett, végül azonban – hosszabbítás után – 3–1-re kikapott a holland AZ Alkmaar otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában, szerdán. Az Omon
aug. 26
19:51
Edzősors: Jordi Cruyff helyett Alfaróval folytatják Ecuadorban (She)
Az argentin Gustavo Alfaro lett az ecuadori labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 26
19:53
Marozsán Dzsenifer BL-döntőbe jutott a Lyonnal (She)
A női Bajnokok Ligája bilbaói elődöntőjében a PSG sokáig egyenrangú ellenfele volt a jóval esélyesebb Lyonnak, de egy buta kiállítás után azonnal góllal büntetett Marozsán Dzsenifer csapata. A párizsiak előtt is felcsillant a remény, mert a Lyontól is kiállítottak egy játékost. Végül azonban ez már nem fordított a meccs menetén, mert a Lyon mé
aug. 26
19:57
Csupasport: paraúszóként áttempózta a Boszporuszt (She)
Bár a szintidőn túl ért célba, Patkás „Rocky” Tamástól senki sem veheti el az élményt, hogy lábak nélkül átúszott Ázsiából Európába. A győri úszó küzdelmekről és járványszabályokról is beszélt.
aug. 26
19:59
MU: öt évig hosszabbított a Sheffield Unitedben remeklő kapus (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United szerződést hosszabbított a 23 éves kapussal, Dean Hendersonnal.
aug. 26
20:00
Bajnokok Ligája: Celtic–Ferencváros – ÉLŐ (Behaviour)
A magyar bajnok 20.45-től lép pályára a skót együttes otthonában.
aug. 26
20:09
NB II: simán legyőzte a Debreceni Vsc a Szegedet (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában a Debreceni VSC a második félidőben szerzett gólokkal simán, 3–0-ra legyőzte a Szeged-Csanád GA-t.
aug. 26
20:11
Edzősors: volt Bayern-játékos lett a Basel új vezetőedzője (She)
A 79-szeres svájci válogatott Ciriaco Sforza lett az FC Basel labdarúgócsapatának vezetőedzője.
aug. 26
20:15
Eurofutball: volt Bayern-játékos lett a Basel új vezetőedzője (She)
A 79-szeres svájci válogatott Ciriaco Sforza lett az FC Basel labdarúgócsapatának vezetőedzője.
aug. 26
20:27
MU: hosszabbított a Sheffield Unitedben remeklő kapus (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United szerződést hosszabbított a 23 éves kapussal, Dean Hendersonnal.
aug. 26
20:33
Hatalmas bravúr! A Ferencváros megverte idegenben a Celticet (She)
A magyar bajnok Ferencváros idegenben 2–1-re nyerni tudott a Celtic otthonában a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában!
aug. 26
20:57
El: luxemburgi diadal a selejtező első fordulójában (She)
A luxemburgi Progrés Niedercorn házigazdaként 3–0-ra legyőzte a montenegrói FK Zetát a labdarúgó Európa-liga-selejtező első fordulójának szerdai játéknapján.
aug. 26
21:03
BL: Sigér bombagóljával szerzett vezetést az Ftc (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában Ferencváros Sigér Dávid bombagóljával szerzett vezetést a skót Celtic otthonában.
aug. 26
21:05
NB II: megvan az Eto első sikere, a Siófok legyőzte a Gyirmótot (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában megszerezte első győzelmét az ETO FC Győr, amely Priskin Tamás ráadásban szerzett góljával verte meg a Nyíregyházát. A Siófok legyőzte a Gyirmótot, a Haladás felülmúlta a játéknap előtt listavezető Ajkát, míg a Szolnok a DEAC ellen nyert.
aug. 26
21:06
A Celtic legjobbja, az FTC Boli nélkül rohamoz – ÉLŐ (Behaviour)
A magyar bajnok a skót együttes otthonában próbálja kiharcolni a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
aug. 26
21:08
Sigér bombagóljával vezet az FTC a Celtic otthonában – ÉLŐ (Behaviour)
A magyar bajnok a skót együttes otthonában próbálja kiharcolni a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
aug. 26
21:21
Horthy Miklós emléktúrát rendeznek a Felvidéken (888.hu)
A 33 km-es túra szintideje 10 óra lesz.
aug. 26
21:57
NB Iii: az Ftc II egygólos vereséget szenvedett az FC Dabas otthonában (She)
Az NB III Keleti csoportjában a DVSC II 3–1-re legyőzte a Ceglédet, a Közép-csoportban a Kecskemét ötöt vágott a Hódmezővásárhelynek, az FTC 1–0-ra alulmaradt az FC Dabassal szemben. Nyugaton a Sopron hazai pályán 4–0-ra kapott ki a Tatabányától.
aug. 26
22:03
Női BL: a Lyon lesz a Wolfsburg ellenfele a döntőben (She)
A női Bajnokok Ligája bilbaói elődöntőjében a PSG sokáig egyenrangú ellenfele volt a jóval esélyesebb Lyonnak, de egy buta kiállítás után azonnal góllal büntetett Marozsán Dzsenifer csapata. A párizsiak előtt is felcsillant a remény, mert a Lyontól is kiállítottak egy játékost. Végül azonban ez már nem fordított a meccs menetén, mert a Lyon mérséke
aug. 26
22:09
BL: megpattanó lövés, egyenlített a Celtic (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában a Celtic Ryan Christie 53. percben szerzett góljával egyenlített a Ferencváros ellen. A hazaiak játékosának lövése után a labda megcsúszott Adnan Kovacevic fején, így Dibusz Dénes nem tudott védeni.
aug. 26
22:12
Sigér bombagóljával vezetett az FTC, de egyenlített a Celtic – ÉLŐ (Behaviour)
A magyar bajnok a skót együttes otthonában próbálja kiharcolni a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
aug. 26
22:27
BL: Tokmac Nguen betalált, újra vezetést szerzett az Ftc (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában a Ferencváros Tokmac Nguen 75. percben szerzett góljával másodszor is megszerezte a vezetést a Celtic otthonában.
aug. 26
22:45
BL: micsoda bravúr, az Ftc megverte idegenben a Celticet! (She)
A magyar bajnok Ferencváros idegenben 2–1-re nyerni tudott a Celtic otthonában a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában!
aug. 26
22:45
Bajnokok Ligája: Óriási meglepetés, az FTC idegenben kiejtette a Celticet (Behaviour)
A magyar bajnok taktikailag jelesre vizsgázott, jobb helyzetkihasználásának köszönhetően jutott tovább és várhatja a hétfői sorsolást.
aug. 26
22:45
A hetedik percben már gólt szerzett a Fradi a Celtic Glasgow ellen, ez lett a végeredmény (BorsOnline)
Sigér Dávid a mérkőzés 7. percében lőtt góljával a Fradi megszerezte a vezetést

Keresés