2020. augusztus 30. vasárnap

aug. 30
19:00
Kamion Eb: Kiss dobogós az eső miatt újraindított Eb-futamon (She)
A heves esőzés átrendezte a programot a mosti Európa-bajnoki hétvégén, ahol Kiss Norbert a dobogó harmadik fokára állhatott az egyetlen megtartott futamon.
aug. 30
19:00
Alaphilippe nyerte a Tour 2. szakaszát (VIDEÓ) (Eurosport)
Julian Alaphilippe megnyerte a Tour második szakaszát, és átvette a sárga trikót.
aug. 30
19:02
NB II: Ajka–Budaörs (She)
A labdarúgó NB II 7. fordulójában az idényt jól kezdő Ajka a legutóbbi fordulóban a Vasast legyőző Budaörsöt fogadja. A találkozó legfontosabb eseményeit a folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti.
aug. 30
19:04
Fortuna Liga: Zlaté Moravce–Dac élőben az NSO-n! (She)
Az Európa-liga-selejtezőben az izlandi Hafnarfjörduron simán túljutó DAC vasárnap a Fortuna Ligában tör győzelemre, a dunaszerdahelyi együttes a Zlaté Moravce vendége lesz. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccs
aug. 30
19:18
Tour: a szakaszgyőztes Alaphilippe átvette a sárga trikót (She)
Julian Alaphilippe nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny második szakaszát vasárnap, a sikerével összetettben is élre állt.
aug. 30
19:30
Sakk: Oroszország nyerte meg az első online olimpiát (She)
A vasárnapi döntőben India csapatát felülmúlva Oroszország nyerte az első online sakkolimpiát, de a nemzetközi szövetség végül a „vesztesnek” is aranyérmet ad, mivel a második fordulóban az internetes kapcsolat megszakadása miatt maradt alul az ázsiai csapat.
aug. 30
19:36
A hosszabbításban egyenlített a Szolnok Gyirmóton (She)
A labdarúgó NB II 7. fordulójában a Gyirmót a Szolnoki MÁV csapatát fogadta. A találkozó döntetlennel ért véget.
aug. 30
19:38
Kézi: helyi klasszisok felelnek a szegedi leányutánpótlásért (She)
Vadkerti Attila, Laluska Balázs és Zubai Szabolcs is az utánpótlására építő PC Trade Szegedi NKSE együttesében dolgozik. Őket látogattuk meg a klub ifjúsági csapatának edzésén.
aug. 30
19:40
NB II: kétgólos előnyről kapott ki az Eto, gólzáporos meccsen nyert a Soroksár (She)
Sűrűn hullottak a gólok a labdarúgó NB II 7. fordulójának délutáni mérkőzésein. A DEAC kétgólos hátrányból fordított az ETO ellen, amely kilenc játékossal fejezte be a mérkőzést. A Soroksár hétgólos találkozón a hosszabbításban harcolta ki a győzelmet a Csákvár ellen, a Békéscsaba Dorogról vitte haza a három pontot. Továbbra is jól szerepel a Szoln
aug. 30
19:45
Rossz hírt jelentett be Orbán Williről a lipcsei klubedzője (Ripost)
Lefokozták a magyar válogatott sztárját. A védő közben már Budapesten tartózkodik.
aug. 30
19:48
NB I: Zalaegerszegen 2–1-re győzött a Ferencváros (She)
Idegenben 2–1 győzött a Ferencváros a Zalaegerszeg ellen a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A meccs kétharmadában a Ferencváros emberhátrányban játszott, de így is szerzett két gólt.
aug. 30
19:50
NB I : A Budafok kiütésével szerezte meg első győzelmét a Vidi (She)
Nego első góljára Skribek még válaszolt, de a francia játékos még egy gólt lőtt, végül pedig Nikolics és Petrjak is eredményes volt, így a Mol Fehérvár magabiztosan, idegenben 4-1-re nyert az újonc Budafok ellen a labdarúgó NB I 3. fordulójában.
aug. 30
19:52
NB I: Puskás Akadémia–Újpest élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 30
19:54
NB I: Budapest Honvéd–Kisvárda bajnoki élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Kisvárda találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 30
19:54
Két és fél milliárdos gyorssegély a Magyar Tenisz Szövetségnek (Behaviour)
A kabinet a rendkívüli tartalékkeretéből biztosítja ezt a forrást az MTSZ működőképességének fenntartására.
aug. 30
19:54
Női BL: Wolfsburg–Lyon döntő – élőben az NSO-n! (She)
A női Bajnokok Ligája döntőjében a Jakabfi Zsanettet a soraiban tudó német Wolfsburg találkozik a Marozsán Dzsenifert foglalkoztató Olympique Lyonnal. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
aug. 30
20:00
F1: Verstappen unatkozott; Horner ismét megvádolta a Ferrarit (She)
Lewis Hamilton győzelmével zárult a Formula–1-es Belga Nagydíj. A Mercedes hatszoros világbajnokát talán csak a rajtnál lehetett volna megfékezni, ám Valtteri Bottas úgy véli, hogy Hamilton a maga javára fordította az események alakulását. A harmadik helyen célba érő Max Verstappen unalmasnak találta a versenyét, míg Christian Horner, a Red Bull cs
aug. 30
20:02
Horvát bajnokság: Dinamo Zagreb–NK Osijek élőben az NSO-n! (She)
A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 3. fordulójában az Eszék (NK Osijek) idegenben 4–1-re kikapott a címvédő Dinamo Zagrebtól.
aug. 30
20:03
Csak szépíteni tudott a ZTE, emberhátrányban nyert a Fradi (Eurosport)
A címvédő Ferencváros több mint hatvan percet emberhátrányban futballozva 2-1-re nyert a Zalaegerszeg otthonában
aug. 30
20:06
NB I: a Budafok kiütésével megvan a Vidi első győzelme (She)
Nego első góljára Skribek még válaszolt, de a francia játékos még egy gólt szerzett, majd Nikolics és Petrjak is eredményes volt, így a Mol Fehérvár idegenben 4–1-re nyert az újonc Budafok ellen a labdarúgó NB I 3. fordulójában.
aug. 30
20:08
Csupasport: „Újraindulni rosszabb, mint lassan futni” (She)
Sydneyi olimpiai bajnokunk, Csollány Szilveszter élete második maratonijának lefutására készül, de azért messze nem a három órán belüli teljesítés a célja.
aug. 30
20:15
Emberhátrányban nyert Zalaegerszegen a címvédő Ferencváros (HírTV)
A címvédő Ferencváros több mint hatvan percet emberhátrányban futballozva 2-1-re nyert a Zalaegerszeg otthonában.
aug. 30
20:30
Íjászat: Balogh Mátyás az olimpiai szám országos bajnoka (She)
Balogh Mátyás sikerével zárult olimpiai íj kategóriában a pályaíjász országos bajnokság.
aug. 30
20:36
Jet-ski: tíz magyar érem a Leveleki Szabadidőparkban (She)
Három első, hat második és egy harmadik helyet szereztek a magyarok a Nyíregyháza melletti Leveleki Szabadidőpart taván rendezett jet-ski Európa-bajnoki és junior világbajnoki futamon.
aug. 30
20:38
Tenisz: Gálfi, Jani és Bondár továbbjutott, Udvardy kiesett (She)
Gálfi Dalma, Jani Réka és Bondár Anna továbbjutott az első fordulóból, Udvardy Panna viszont kiesett a prágai 3.1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású női salakpályás tenisztornán.
aug. 30
20:54
NB I: Játékosaim megmutatták, fel tudnak nőni a feladathoz (She)
Idegenben győzött a Ferencváros a Zalaegerszeg ellen a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A meccs kétharmadában a Ferencváros emberhátrányban játszott, de így is szerzett két gólt, és bár a ZTE szépített, egyenlítenie már nem sikerült. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.
aug. 30
20:57
Dumoulin bukott a Tour második szakaszán (Eurosport)
.
aug. 30
21:00
Tíz emberrel nyert az FTC (Behaviour)
Több mint egy félidőt emberhátrányban játszva győzött a címvédő Zalaegerszegen a labdarúgó NB I. 3. fordulójában.
aug. 30
21:06
NB II: Szeged-Csanád–Siófok 2–1 ÉLŐ (She)
A labdarúgó NB II 7. fordulójában a sereghajtó Szeged-Canád GA első győzelmére hajtott a középmezőnyben helyet foglaló BFC Siófok ellen. A vendégek szereztek vezetést, ám a hazaiak fordítottak Germán és Varga Sz. találatával.
aug. 30
21:08
Tovább menetel a Crvena zvezda: öt gól a Topolyának! (She)
A Topolya sem tudta megszakítani a szerb bajnok győzelmi sorozatát a 2020–2021-es idényben: a Crvena zvezda a szerb Szuperliga 6. fordulójában Belgrádban 5–0-ra nyert a topolyai együttes ellen, amely így második vereségét szenvedte el a bajnokságban.
aug. 30
21:10
Fortuna Liga: a Dac újabb meccsét nyerte meg, Kalmár is betalált (She)
A szlovák bajnokság 5. fordulójában a DAC 2–1-re győzött az Zlaté Moravce (Aranyosmarót) otthonában, a vendégek első gólját Kalmár Zsolt szerezte büntetőből. Ezzel a DAC továbbra is hibátlan a szlovák bajnokságban.
aug. 30
21:12
NB II: a Budaörs ötöt vágott Ajkán, három kiállítás a baranyai derbin (She)
A Budaörs fölényes ajkai győzelme volt a labdarúgó NB II 7. fordulójának legnagyobb meglepetése. A forduló előtt sereghajtó Szeged 0–1-es hátrányból felállva verte meg a Siófokot, a Pécs pedig úgy hozta a baranyai rangadót a Szentlőrinccel szemben, hogy közel fél órát tíz emberrel játszott. Három forduló után győzött ismét a Nyíregyháza, a Kaposvár
aug. 30
21:15
Alaphilippe elvitte a szakaszt, amit szinte neki terveztek (Eurosport)
Alaphilippe a mai győzelmével átvette a sárga trikót, az összetett esélyesek együtt jöttek meg.
aug. 30
21:18
NB Iii: kikapott a Jászberény, megelőzte az Eger (She)
Az NB III vasárnapi fordulójában az Eger kihasználta a Jászberény tiszafüredi vereségét, és átvette a vezetést. A Nyugati és a Közép-csoportban megtartotta első helyét a III. kerületi TVE és az Iváncsa.
aug. 30
21:20
Stieber talpalt – egyből kiállította a játékvezető (She)
Már az első félidőben emberhátrányba került az Újpest a Puskás Akadémia elleni NB I-es mérkőzésen, miután a lila-fehérek nyáron szerződtetett támadója, Stieber Zoltán letalpalta ellenfelét. A mérkőzést ITT tudja élőben követni.
aug. 30
21:22
Koronavírus: a határzár nem veszélyezteti a sportesemények megrendezését (She)
Szentkirályi Alexandra, a hazai kommunikációért felelős kormánybiztos, kormányszóvivő, illetve Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki sajtótájékoztatóját követően a vasárnap közzétett Magyar Közlönyben részletesebb információk jelentek meg a külföldi sporteseményre utazó magyarok, illetve Magyarországra érkező külföldi sportoló
aug. 30
21:30
Kosár: magyar aranyérem a debreceni 3x3-as ifjúsági fesztiválon (She)
A magyar A-válogatott aranyérmet nyert Debrecenben a 3x3-as kosárlabda ifjúsági fesztiválon.
aug. 30
21:42
Légiósok: Szalai-gól Cipruson – a válogatott védő első találata (She)
Arról élő tudósításunkban már beszámoltunk, hogy a magyar légiósok közül a válogatott legfrissebb keretében is szereplő Kalmár Zsolt gólt szerzett a szlovák élvonalban szereplő DAC-ban, de nem ő volt az egyetlen külföldön szereplő magyar válogatott kerettag, aki gólt szerzett vasárnap.
aug. 30
21:51
Bukás, szökés, öldöklő csata: parádés videón a Tour de Hongrie legjava (Ripost)
Minden fontos történés és vélemény két és fél percben. Lengyel sikert hozott a hajdúszoboszlói sprintbefutó.
aug. 30
21:54
Nba: a Celtics nyerte a főcsoport-elődöntő első meccsét (She)
A Boston Celtics az első negyedben 16 pontos előnyt szerezve magabiztosan legyőzte a címvédő Toronto Raptorst az NBA rájátszásának első vasárnapi mérkőzésén.
aug. 30
21:56
NB I: a Pafc ötgólos meccsen verte meg az Újpestet (She)
A Puskás Akadémia tartalékos összeállításban is 3–2-re legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A lila-fehérek Stieber Zoltán fejetlensége miatt több mint 50 percet futballoztak emberhátrányban. A második félidő hosszabbításában ráadásul kettős emberhátrányba is kerültek. A hazaiak hőse a 18 esztendős Komáromi György volt.
aug. 30
22:00
NB I: győzni tudott a Kisvárda a Honvéd otthonában (She)
Cukalasz hamar megszerezte a vezetést a Kisvárdának az NB I 3. fordulójában a Honvéd otthonában, majd Viana gólja tovább növelte az előnyt, a Honvéd pedig annak ellenére nem tudott kiegyenlíteni, hogy Cukalasz öngólt is sarkazott, így megérdemelten nyertek a vendégek.
aug. 30
22:06
NB I: győzni tudott a Kisvárda a Honvéd otthonában (She)
Cukalasz hamar megszerezte a vezetést a Kisvárdának az NB I 3. fordulójában a Honvéd otthonában, majd Viana gólja tovább növelte az előnyt, a Honvéd pedig annak ellenére nem tudott kiegyenlíteni, hogy Cukalasz öngólt is sarkazott, így megérdemelten nyertek a vendégek 2–1-re.
aug. 30
22:08
Női BL: a Lyon nyerte meg a trófeát, a Wolfsburg bánta (She)
Sorozatban ötödszörre nyerte meg a női Bajnokok Ligáját a Lyon csapata, amely Marozsán Dzseniferrel a kezdőjében 3–1-re legyőzte a Wolfsburgot San Sebastiánban.
aug. 30
22:10
Horvát bajnokság: az Eszék idegenben kikapott a Dinamótól (She)
A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 3. fordulójában az Eszék (NK Osijek) idegenben 4–1-re kikapott a címvédő Dinamo Zagrebtől.
aug. 30
22:21
Címvédés a női Bajnokok Ligájában, Marozsán negyedik BL-győzelmét szerezte (Eurosport)
.
aug. 30
22:48
Súlyos teszti sértés – Csurka Gergely publicisztikája (She)
„Tényleg ilyen hülye vagy? Nem tudtad, hogy a doktortól 800 ezerért lehet negatív B-próbát venni?”A legendárium szerint kipróbált magyar o...
aug. 30
22:50
Csillag vagy vonal? – Klein Ron jegyzete (She)
Hetek óta állandó téma a teniszsportban, hogy a ma kezdődő US Open bajnokainak ugyanannyit ér-e majd a Grand Slam-trófeájuk, mint az elmúlt évek...
aug. 30
23:06
Bombagólok hétvégéje; Alex Corretja: Nem érdekel a tenisz (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
aug. 30
23:08
Darts PL: Wright ezúttal 107-es átlaggal kapott ki (She)
Sorozatban harmadszor kapott ki Peter Wright a darts Premier League-ben, ezzel egészen a hatodik helyre csúszott vissza. Az éllovas Glen Durrant előnye négy pont maradt, mögötte Nathan Aspinall egy este alatt csúszott vissza a másodikról az ötödik helyre.

Keresés