2020. augusztus 4. kedd

aug. 4
12:36
Budafok: hiányozhat a főnök az ausztráliai járványhelyzet miatt (She)
Az ausztráliai járványhelyzet miatt Bélteky Róbert tulajdonos lemaradhat csapata, a Budafok élvonalbeli bemutatkozásáról.
aug. 4
12:38
Tokió 2020 – „Életünk egyik legfontosabb napján kellene most lennünk” (She)
.
aug. 4
12:42
F1: sürgősen új tartalék után kell néznie a Mercedesnek (She)
A Mercedes egyik tartalékjaként Esteban Gutiérrezt jelölte ki az idei évre, akinek szolgálatait megosztja két másik csapattal, köztük a Racing Pointtal is. Mint azonban utóbb kiderült, Otmar Szafnauerék akkor sem vethették volna be a mexikóit a múlt hétvégi Brit Nagydíjon, ha őt választják a koronavírusos Sergio Pérez helyetteseként, ugyanis a
aug. 4
12:44
F1: megkurtított versenyhétvége – egy edzést tartanak Imolában (She)
A Formula–1 vezetősége a Magyar Nagydíjat követő héten jelentette be, hogy a mezőny november 1-jén visszatér Imolába, ahol kétnapos nagydíjat tartanak. Nemrég kiderült, hogy pontosan hogyan fog kinézni a versenyhétvége menetrendje, amely szerint a versenyzők rendelkezésére összesen egy szabadedzés fog állni, hogy felkészüljenek az időmérőre és
aug. 4
12:46
Férfi kézi: Valószínűleg a nulláról kell kezdenünk – Gulyás István (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Gulyás István szerint hiába tették meg az első lépéseket a januári Európa-bajnokságon, a legközelebbi összetartáson mindent a nulláról kell kezdeni.
aug. 4
12:54
Gereben aláíratta Hangával a betegsége alatt kapott mezt (She)
A leukémiából felgyógyuló 20 éves szekszárdi kosárlabdázó, Gereben Lívia még a betegsége alatt kapott egy mezt Hanga Ádámtól, amit most sikerült alá is íratnia a Barcelona játékosával.
aug. 4
13:00
NB I: a Dvsc a Paksnak adta kölcsön a középpályást (She)
Kiderült, melyik csapatba került kölcsönbe Csősz Richárd, az NB II-es Debreceni VSC labdarúgója: a 23 éves középpályás a Pakshoz igazolt.
aug. 4
13:03
Piros lap jár köhögésért, új szabályok a fociban (Ripost)
A koronavírus-járvány teljesen megváltoztatta mindannyiunk kedvenc sportágát. Most már testi érintkezés nélkül is járhat a kiállítás
aug. 4
13:12
MotoGP: eldőlt, Marc Márquez kihagyja a Cseh Nagydíjat (She)
A tegnap este bombahíre után, miszerint a nyolcszoros világbajnokot ismét megműtötték, kedd délben a Repsol Honda csapat bejelentette, hogy Marc Márquez nem indul a hétvégi brnói futamon, és a HRC tesztpilótája, Stefan Bradl ugrik be a helyére.
aug. 4
13:21
Aláírták a kosárkapitány szerződéshosszabbítását (Behaviour)
Ivkovics Sztojan a 2022-re halasztott Európa-bajnokság végéig marad a posztján.
aug. 4
13:27
Jónyer István 70 éves (Eurosport)
A négyszeres világbajnok asztaliteniszező az utolsó magyar játékos, aki egyéni világbajnoki címet szerzett.
aug. 4
13:36
Tenisz: Udvardy Panna 3 hónap alatt több mint 80 mérkőzést játszott (She)
Három hónap alatt több mint nyolcvan mérkőzést játszott a teniszező Udvardy Panna, aki a magyarok közül elsőként, a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően májusban kezdte újra a versenyzést.
aug. 4
13:38
Serie A: Conte kitart hároméves terve mellett az Internél (She)
Antonio Conte, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője kitart a tavaly nyári kinevezésekor kialakított hároméves terve mellett.
aug. 4
13:40
Tour de Hongrie: lesznek nézőket érintő korlátozások (She)
Lesznek a nézőket érintő korlátozások az augusztus 29-én rajtoló Tour de Hongrie-n: a rajt- és célterületeken korlátozott létszámban, a szervezők által kijelölt távolságból, míg a szakaszokon az utak mentén maszk viselése mellett követhetik a szurkolók az országúti kerékpáros versenyt.
aug. 4
13:42
20 év ászai: Bodnár László mindenkinek köszöni, hogy ő nyert (She)
Mint beszámoltunk róla, olvasóink Bodnár Lászlót választották meg a XXI. század legjobb jobbhátvédjének az elmúlt 20 év ászait kereső játékunkban. A Kisvárda jelenlegi másodedzője a Facebook-oldalán köszönte meg a szavazatokat.
aug. 4
13:44
Dac: Németh Krisztián távozott a dunaszerdahelyi csapattól (She)
Németh Krisztián távozott a DAC-tól – adta hírül kedden hivatalos honlapján a szlovák labdarúgó-bajnokságban játszó dunaszerdahelyi csapat.
aug. 4
13:54
Ezentúl elég lehet egy szándékos köhintés, és jöhet a piros lap a futballpályán (Infostart)
A labdarúgás szabályalkotó testülete szerint, amennyiben egy játékos szándékosan ráköhög egy másik futballistára, vagy a bírók egyikére, akkor tettéért akár piros lapot is kaphat.
aug. 4
13:57
Lesznek nézőket érintő korlátozások Tour de Hongrie-n (Eurosport)
Lesznek a nézőket érintő korlátozások az augusztus 29-én rajtoló Tour de Hongrie-n: a rajt- és célterületeken korlátozott létszámban, a szervezők által kijelölt távolságból, míg a szakaszokon az utak mentén maszk viselése mellett követhetik a szurkolók az országúti kerékpáros versenyt.
aug. 4
14:00
Real Madrid: Iker Casillas bejelentette a visszavonulását (She)
Iker Casillas kedden hivatalosan is megerősítette azt, amit már nagyjából mindenhol elkönyveltek az elmúlt hetekben: visszavonul a labdarúgástól.
aug. 4
14:12
NB I: Dzsudzsák Balázs az MTK-val készül (She)
Keddtől az MTK Budapest edzéseit látogatja Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya – adta hírül hivatalos honlapján a kék-fehér csapat.
aug. 4
14:14
Szombati sportműsor (08.08.) (She)
Szombaton a Barcelona is visszatér a Bajnokok Ligájába: a katalánok hazai pályán juthatnak tovább a Napoli ellen. A Chelsea-nek háromgólos hátrányt kellene ledolgoznia az Allianz Arénában a Bayern München ellen. Újabb felkészülési meccset vív az FTC és a Mol Fehérvár. Az NB II-ben Pécs–Győr vár ránk. Az F1 időmérő edzése 15 órakor kezdődik, ezt élő
aug. 4
14:18
Chelsea: Pedrót megműtötték, a Romában térhet vissza (She)
Vállműtéten esett át Pedro, a Chelsea labdarúgója, aki az FA-kupa szombati döntőjében szenvedett sérülést.
aug. 4
14:30
Fft: aki főszereplőként lemaradt Zidane csodagóljáról – Roberto Carlos-exkluzív (She)
Roberto Carlos a világ talán legnagyobbra tartott hátvédje, bár ő nem így látja saját magát. A tömör combú szambasztár arról beszélt, hogyan barátkozott Beckhammel, és miért nem lett a Chelsea játékosa.
aug. 4
14:33
Hivatalos: visszavonul a legendás kapus, Iker Casillas (ATV)
Kedden hivatalosan is bejelentette visszavonulását Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi legendás kapusa.
aug. 4
14:33
Már hivatalos: Iker Casillas visszavonul (BorsOnline)
Kedden hivatalosan is bejelentette visszavonulását Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi legendás kapusa.
aug. 4
14:36
NB II: szomorú fordulat, szerződésbontás Gyirmóton (She)
A Gyirmót FC Győr egészségi okokból szerződést bontott a nyáron Siófokról igazolt Réti Patrikkal – adta hírül kedden hivatalos honlapján az NB II-es labdarúgócsapat.
aug. 4
14:38
Formula E: jön az autósport történelmének legintenzívebb idényzárója! (She)
Augusztus 5. és 13. között hat versenyt bonyolítanak le az elektronikus motorral hajtott formulaautók számára kiírt Formula E-ben. A nem mindennapi idényzárónak Berlin ad otthont, ahol egy kissé átalakult mezőny csap össze a végső győzelmekért. Íme, minden tudnivaló a Formula E bajnoki hajrájáról!
aug. 4
14:57
Az egyik az FTC-ben, a másik az UVSE-ben lépett szintet - először pólóztak egymás ellen tétmeccsen a Vigvári testvérek (Eurosport)
A 18 éves Vigvári Vendellel és a 17 esztendős Vigvári Vincével beszélgettünk a vízilabda Magyar Kupa második csoportköre után.
aug. 4
15:00
Megint csapatot keres Németh Krisztián (Infostart)
Nem újította meg Németh Krisztián lejáró szerződését a dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapata, a magyar válogatott támadó így máshol folytatja pályafutását.
aug. 4
15:00
Tokió 2020: jól jön birkózóinknak a halasztás? (She)
Korosodó klasszisainknak nem jön jól az egyéves halasztás, hiszen az idő nem nekik dolgozik, de a már meglévő négy kvóta biztonságot, megnyugvást és előnyt is adhat.
aug. 4
15:09
Legyőzte a gyilkos kórt, Barcelona-mezt kapott a magyar sportoló (Ripost)
Megkezdte az edzéseket a férfi kosárlabda-válogatott.
aug. 4
15:18
NB II: több tízezer ember látta a debreceni gyilkos futballcsatákat (She)
1919. augusztus 1-jén fontos dolog történt Debrecenben. A Debreceni Egyetemi Körből kilépő tornászok és az őket támogatók létrehoztak egy új egyesületet, melyet Debreceni Egyetemi Atlétikai Clubnak neveztek el. Alig egy hónappal később már labdarúgó-mérkőzést is játszottak a frissen verbuvált klub tagjai. Szeptember 21-én pedig barátságos helyi
aug. 4
15:21
Először utazott a göteborgi központba a Cyan Racing új versenyzője (Eurosport)
Urrutiát láthatón lenyűgözte, ami új csapatánál fogadta.
aug. 4
15:24
Kézilabda: összefogtak a korábbi válogatott játékosért (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség, a Ferencvárosi Torna Club és a Tisza Volán SC közösen nyújt segítséget az egykori válogatott játékosnak, Szabadits Zoltánnak, aki súlyos betegséggel küzd.
aug. 4
15:27
Világhírű tornászok szólaltak fel, hogy a zaklatás, a verés, az éheztetés a tornában a mindennapok része (Eurosport)
Több korábbi és jelenlegi tornásznő arról számolt be, a sportágban olyan közeg alakult ki, mely tolerálja a fizikai és lelki erőszakot.
aug. 4
15:33
Ezt hogy? Úgy úszott az olimpiai bajnok, hogy ki sem löttyent a fején pohárnyi csokis tej (BorsOnline)
Hosszú Katinka mellett a jelenkor női úszásának talán legnagyobb sztárja Katie Lede
aug. 4
15:33
Bejelentette visszavonulását a Real Madrid legendás kapusa (Eurosport)
Kedden hivatalosan is bejelentette visszavonulását Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi legendás kapusa.
aug. 4
15:36
Röplabda: felhagy a profi sporttal a válogatott Nagy Eszter (She)
Felhagy a profi sporttal Nagy Eszter 87-szeres válogatott röplabdázó.
aug. 4
15:42
BL: a Realnak eddig csupán egyszer sikerült – Zidane-nak viszont mindig (She)
A Real Madrid pénteken a Manchester City otthonában arra készül, hogy története során másodszor fordítson meg egy párharcot hazai vereséget követően a nemzetközi porondon. Zinédine Zidane eddig még nem tapasztalta meg, milyen a BL-búcsú, Sergio Ramos kiválása viszont rossz előjel a blancók számára. A Marca felvezető cikkeiből ezek mellett az is kid
aug. 4
15:44
Edzősors: Mauricio Pochettino topligás klubhoz szerződne (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatától novemberben menesztett vezetőedző, Mauricio Pochettino a legjobb öt európai bajnokság valamelyikében szeretne visszatérni a kispadra.
aug. 4
15:48
Mezőkövesd: grúz védőt és orosz támadót szerződtettek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a 21 éves grúz Luka Lakvehelianit és a 26 esztendős orosz Szerder Szerderovot.
aug. 4
15:51
Shaun Murphy simán kikapott thai ellenfelétől (Eurosport)
Murphy gyengén játszott, de jó oka volt rá, hiszen elvesztette fontos barátját.
aug. 4
15:54
Curling: törölték az idei vegyescsapat-világbajnokságot (She)
A Nemzetközi Curlingszövetség törölte az idei aberdeeni vegyescsapat-világbajnokságot.
aug. 4
16:06
Asztalitenisz: Egy nap alatt eladtam a 30 liter pálinkát. Már várták – Jónyer István (She)
Barátok, pályatársak, ismerősök és persze a phenjani aranycsapat tagjai köszöntötték születésnapján a 70 éves Jónyer Istvánt, akit nem ért meglepetésként az ünnepség, mégis akadtak pillanatok, amikor elérzékenyült.
aug. 4
16:08
Jónyer István – Egy nap alatt eladtam a 30 liter pálinkát. Már várták. (She)
.
aug. 4
16:09
Edzés közben hunyt el a 17 éves kerékpárversenyző (Eurosport)
Edzés közben autóval ütközött és életét vesztette a 17 éves Jan Riedmann, a Bora-Hansgrohe kerékpáros istálló versenyzője.
aug. 4
16:18
Gyász: edzés közben hunyt el egy fiatal német kerékpáros (She)
Edzés közben autóval ütközött és életét vesztette a 17 éves Jan Riedmann, a Bora-Hansgrohe kerékpáros-istálló versenyzője.
aug. 4
16:24
Dvsc: szerződést bontottak a fiatal támadó középpályással (She)
A DVSC a hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést bontott a 22 esztendős Szabó Bencével.
aug. 4
16:27
Visszavonul Iker Casillas, a Real Madrid legendás kapusa (SzMo)
A világ- és Európa-bajnok spanyol játékos 39 évesen döntött úgy, hogy befejezi.
aug. 4
16:27
Murray vállalja a US Open kockázatait, hisz nem tudja, hány lehetősége maradt még GS-en indulni (Eurosport)
Bízik benne, hogy nem kell karanténba vonulnia, miután hazatért az USA-ból.

Keresés