2022. június 26. vasárnap

jún. 26
14:12
Ocon nagy reményeket fűz az Alpine új fejlesztéséhez (Racing)
Esteban Ocon nagy előrelépésre számít az Alpine csapatától a jövő heti Brit Nagydíjon, ahová a francia istálló a hírek szerint új padlólemezzel érkezik. „Hozunk néhány fejlesztést, ami remek javulást jelenthet számunkra, szóval igen, nagy reményekkel jövünk” – nyilatkozta Ocon többek között a RaceFansnak. „Keddtől kezdve nagy hét vár ránk Silversto
jún. 26
14:24
Ezüstérmes lett a magyar csapat nyíltvízi úszók 6 km-es csapatversenyében (m4sport.hu)
Ez a magyar csapat harmadik érme a vizes-vb-n.
jún. 26
14:30
Korszakváltás Spanyolországban, Carlos Rodriguez az új bajnok (Eurosport)
Az Ineos 21 éves versenyzője, Carlos Rodriguez nyerte a spanyol országúti bajnokság férfi mezőnyversenyét. Rodriguez az emelkedős körpálya utolsó mászása közben szakadt el, az őt üldöző Jesus Herrada, Alex Araranburu kettős pedig a lejtmenetben nem értek fel,ők így ebben a sorrendben zártak a dobogón.
jún. 26
14:36
Szenzációs világbajnoki ezüstérmet szereztek Rasovszkyék a nyíltvízi csapatversenyben (Eurosport)
A magyar válogatott ezüstérmet nyert a nyíltvízi úszók csapatversenyében a Lupa-tavon zajló világbajnokság vasárnapi nyitónapján.
jún. 26
14:42
Magyar ezüstérem a nyíltvízi úszók csapatversenyében (Demokrata)
Ez a harmadik magyar érem a hazai rendezésű vizes világbajnokságon.
jún. 26
15:00
A válogatott vb-ezüstérmet nyert a nyíltvízi úszók csapatversenyében (444.hu)
Ugyanebben az összeállításban tavaly az Eb-n bronzérmet szereztek 4×1500 méteren.
jún. 26
15:12
Ecclestone: “Totónak kezd elege lenni Lewisból” (Racing)
Bernie Ecclestone évtizedekig volt a Forma-1 vezérigazgatója. Ma már 91 éves, több, mint öt éve már, hogy átvette feladatait a Liberty Media, kiebrudalva őt a sportból. Mr E-nek azonban továbbra is határozott véleménye van a sportban zajló eseményekről. Így arról is, hogy a Mercedes az autók pattogására panaszkodik, a hétszeres világbajnok pedig a
jún. 26
15:18
Andy Murray: „Wimbledoni bajnok akarok lenni, nem a pontok érdekelnek” (Eurosport)
Wimbledoni rajtja előtt egy nappal jó hírek érkeznek Andy Murray háza tájáról. A háromszoros Grand Slam-bajnok skót arról számolt be, hogy a hasfalsérülése gyakorlatilag rendbejött, és készen áll a James Duckworth elleni első körös meccsére. Azt is hozzátette, hogy nagyon sokat jelent neki az, hogy érzi, mestere, Ivan Lendl maximálisan bízik benne.
jún. 26
15:30
Élő adásban fakadt ki a magyar kapitány, nem tetszett neki, hogy az amerikai úszó mégis győzött (SzMo)
Dr. Sós Csabában indulatot keltett, hogy a szabálytalan Justin Ress mégis megkapta aranyérmét. Aztán rájött, hogy élőben van.
jún. 26
15:30
Aranyérmes lett a magyar páros vegyes váltóban (Eurosport)
Aranyérmet nyert a Gulyás Michelle, Szép Balázs páros vegyes váltóban az öttusázók világkupa-sorozatának ankarai döntőjében.
jún. 26
15:42
Élő adásban fakadt ki a magyar kapitány, nem tetszett neki, hogy az amerikai úszó mégis győzött (SzMo)
Dr. Sós Csabában indulatot keltett, hogy a szabálytalan Justin Ress mégis megkapta aranyérmét. Aztán rájött, hogy élőben van.
jún. 26
15:42
Kyle Busch összebalhézott egy szurkolóval, majd falba rakta autóját (Racing)
Kyle Busch híres arról, hogy nem hagyja magát a szurkolókkal való vitákban. Most is ezt tette, majd néhány óra múlva falba csapta autóját. Nemrég Kyle Busch és a Rowdy Energy egy különleges eseményt jelentett be a rajongók számára. Itt a Joe Gibbs Racing sztárja az eseményre érkező első 100 válaszadónak dedikált egy tárgyat. Ennek helyszíne
jún. 26
15:42
Célfotóval ezüstérmes a magyar válogatott a nyílt vízi úszók csapatversenyében (rtl.hu)
Az első kör után az első négy csapatot kizárták.
jún. 26
15:48
A magyar vegyes páros nagy hátrányból lett világkupagyőztes (m4sport.hu)
Gulyás Michelle, Szép Balázs nagyot hajrázott a kombinált számban.
jún. 26
16:06
John Wall a világ legjobban fizetett hobbi kosarasa (Eurosport)
Alapvetően persze túlzás ennek hívni egy ötszörös All-Start és egy korábbi 1/1-est, azonban mégis van benne némi igazság. A cikk írásának pillanatában az irányító utoljára 2021. áprilisában lépett pályára az NBA-ben úgy, hogy az azt megelőző és az azutáni szezonban sem játszott egyszer sem.
jún. 26
16:12
Történelmi siker: magyar ezüstérem a nyíltvízi úszók csapatversenyében (SzMo)
10 perces videós vizsgálat után hozták ki másodiknak Rasovszky Kristófékat.
jún. 26
16:12
Daniel Ricciardo: “Nem vagyok hülye” (Racing)
Daniel Ricciardo számára eddig közel sem úgy alakul a mclarenes pályafutása, mint azt szerette volna. Tavaly év végén 45 ponttal maradt el a nála 10 évvel fiatalabb csapattársától, Lando Norristól, és idén, jelen pillanatban is 35 pont a lemaradása Norristól. Az ausztrál versenyző csak a 13. helyen áll a pontversenyben, míg brit csapattársa a heted
jún. 26
16:24
Az ifjúsági világbajnok magyar dzsúdós megszerezte első World Tour-érmét (Eurosport)
A 63 kilogrammos Varga Brigitta bronzérmet nyert az ulánbátori Grand Slam-viadalon, amely a cselgáncsozók olimpiai selejtezősorozatának első állomása volt. A magyar dzsúdós 2017-ben Chilében ifjúsági világbajnoki címet szerzett, tavaly a junior vb-n harmadik lett, Mongóliában pedig megszerezte első World Tour-érmét.
jún. 26
16:30
Vizes vb – Magyar ezüstérem a nyíltvízi úszók csapatversenyében (888.hu)
A magyar válogatott ezüstérmet nyert a nyíltvízi úszók csapatversenyében a Lupa-tavon. A Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összeállítású váltó 1:04:43.00 órás eredménnyel lett második a németek mögött, az olaszokat célfotóval megelőzve.
jún. 26
16:30
A legmagasabb és a legidősebb - az Nhl óriása még nem tett pontot a karrierje végére (Eurosport)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) jelenlegi legidősebb játékosa, a 45 éves szlovák Zdeno Chara szeptemberben dönt arról, hogy folytatja-e pályafutását. Az NHL következő idénye október 7-én kezdődik, amikor a Nashville Predators és a San Jose Sharks Prágában csap össze. Az észak-amerikai rajt október 11-én lesz.
jún. 26
16:36
Hat magyar érem az ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokságon (Demokrata)
Egy arany-, három ezüst- és két bronzérmet nyertek a magyarok Horvátországban.
jún. 26
16:36
MotoGp: Quartararo hatalmas hibával adott esélyt a riválisoknak (Eurosport)
A sebesség szentélyébe, Assenbe látogatott a MotoGP mezőnye ezen a hétvégén. A legendás helyszín pedig ezúttal is szállította az izgalmakat, drámai fordulatokat. Természetesen sok említésre méltó esemény történt a három futam alatt, egy ezek közül viszont mindennél nagyobb figyelmet kap. Ha csak egy dologról lesz majd emlékezetes ez a hétvége, akko
jún. 26
16:54
Hat magyar érem az ifi cselgáncs-Eb-n (m4sport.hu)
Egy arany-, három ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyarok a horvátországi Porecben rendezett ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokságon.
jún. 26
16:54
Az élen haladva tört össze csúnyán Michelisz Norbi autója Aragonban (Eurosport)
Csodálatosan kezdődött, de nagyon hamar drámaian ért véget Michelisz Norbi számára a második aragoni WTCR-futam. A magyar pilóta rendkívül erőszakosan versenyezve megszerezte a vezetést, ám pár kanyarral később meglökték (valószínűleg a csapattársa, Mikel Azcona), majd a porfelhőben Tom Coronel nagy erővel nekicsapódott a Hyundainak.
jún. 26
17:12
Démare lemaradt, Sénéchal az új francia bajnok (Eurosport)
Mindenki mezőnyhajrára készült, azonban hazaért egy ötfős szökés a 2022-es francia bajnokság mezőnyversenyén. A Tour de France-ról szinte biztosan lemaradó Florian Sénéchal (Quick Step-Alpha Vinyl) lesprintelte Anthony Turgis-t (TotalEnergies), Démare-nak maradt a hatodik hely. A dobogóra még a cofidises Axel Zingle állhatott fel. Mutatjuk a befutó
jún. 26
17:12
Vettel a kanadai miniszternek: “Igaza van, de valamit elfelejt” (Racing)
Sebastian Vettel válaszolt az albertai (Kanada) energiaügyi miniszter, Sonya Savage neki címzett kritikáira, miután felszólalt a régió olajhomok-kitermelése ellen, annak környezetkárosítása miatt. Savage “képmutatással” vádolta meg Vettelt, mivel csapatának az Aston Martinnnak a névadó szponzora az Aramco, szaúd-arábiai olajvállalat. A 34 éves vers
jún. 26
17:18
Nagy Dániel volt a legközelebb a dobogóhoz az aragóniai WTCR-hétvégén (m4sport.hu)
Mármint a magyar indulók közül.
jún. 26
17:24
Atlétika: a szakadó esőben döntötte meg országos csúcsát Kozák Luca (Blikk)
– A szakadó esőben saját országos csúcsát megjavítva diadalmaskodott az atlétikai országos bajnokságon a női 100 méteres gátfutás döntőjében Kozák Luca.
jún. 26
17:24
Michelisz és Nagy is vezette a futamot, de végül egyikük sem nyert (Racing)
Huff kettős dogogót szerzett a Zengő Motorsportnak Aragónban, míg Michelisz után Nagy Dani is a győzelem közelébe került. A szabadedzéseken a Hyundai és a Cupra tűnt gyorsnak, de az időmérőn két Audi és két Lynk & Co vívott a pole-ért Huff mellett. Közülük a két Audi, Magnus és Berthon bérelték ki az első sort. Nagy
jún. 26
17:30
Rossz hír a szurkolóknak: csütörtökön lejár a határidő - Mégis marad a régi tulajdonos Újpesten? (Blikk)
Alighanem már visszafelé számolnak az Újpest focicsapatának szimpatizánsai, annyira várják június 30-át, az új tulajdonosi kör színre lépését. Elképzelhető azonban, hogy a várva várt nagy üzlet, és ezzel együtt a megújulás, a felemelkedés csak illúzió marad a Megyeri úton.
jún. 26
17:30
Hosszú Katinka tovább küzd, így válthatja valóra a nagy álmát (BorsOnline)
Az áhított 100 éremhez már "csak" négyet kell nyernie. Budapesten nem sikerült gyarapítania a gyűjteményét, de idén még lesz két lehetősége. Az esélyei sokkal jobbak, mint gondolnád.
jún. 26
17:36
Djokovic, Murray és Fucsovics is pályán a wimbledoni torna nyitónapján (Eurosport)
Hétfőn megkezdődnek a küzdelmek a wimbledoni teniszbajnokságon. Pályára lép mások mellett a címvédő Novak Djokovic; a korábbi kétszeres bajnok, és újra jó formát mutató Andy Murray; a Halléban tornát nyerő és világelsőt verő Hubert Hurkacz és a Roland Garros-döntős Casper Ruud is. A nőknél Emma Raducanu és Angelique Kerber is megkezdi szereplését,
jún. 26
17:42
Videó: Ovecskin futballistának sem rossz, káprázatos akció végén talált be (m4sport.hu)
Egyetlen barátságos mérkőzésre labdarúgónak állt Alekszandr Ovecskin világsztár orosz jégkorongozó.
jún. 26
17:42
Ukrán menekült gyerekek akasztották az aranyérmet az ukrán szinkronúszó csapat nyakába (BorsOnline)
A budapesti vizes világbajnokságon érmeket átadó két ukrán gyerek sorsa is ékes bizonyítéka annak, hogy a béke az egyetlen megoldás, a háborúnak minél előbb véget kell érnie – közölte a kormányszóvivő vasárnap a Facebookon.
jún. 26
17:42
Magyar éremeső vasárnap (Demokrata)
A magyar versenyzők parádés teljesítménnyel hét arany-, öt ezüst- és három bronzérmet szereztek vasárnap.
jún. 26
17:42
Újabb Zengő-dobogó és Michelisz-dráma a második aragoni futamon (Eurosport)
Kiválóan alakult a második aragoni WTCR-futam is a Zengő Motorsport számára, Rob Huff zseniálisan versenyezve a hetedik helyről indulva lett második, és ezzel a listavezető Mikel Azcona egyik fő riválisává lépett elő. A magyar csapat másik pilótája, Nagy Dani egy kiváló negyedik helyet hozott, miközben Michelisz Norbi nagy balesetbe került, nem sok
jún. 26
17:42
Lehülyézte riválisát a versenyző, majd szándékos kilökéssel fenyegetőzött (Racing)
Szerencsére mindenki megúszta a Truck Series nagy balesetét szombat hajnalban Nashville-ben, Matt DiBenedetto azonban nem volt boldog. Az incidenst egy Grant Enfinger, Matt DiBenedetto, Corey Heim és Ty Majeski közötti négyes csata váltotta ki. Amikor a négy versenyző között elfogyott a hely, DiBenedetto, Heim és Enfinger keményen a falnak csapódot
jún. 26
17:48
???????? Vizes vb - Ezüstéremmel nyitottak nyíltvízi úszóink, negyeddöntős a női pólócsapat (Eurosport)
Magyarország ad otthont a 19. vizes világbajnokságnak, amelyen a szinkronúszók, az úszók, nyíltvízi úszók, vízilabdázók és műugrók küzdelmeit rendezik meg. A medencés úszók végeztek, Magyarország Milák Kristóf két győzelmének köszönhetően - Romániával holtversenyben - a hetedik helyen végzett a Duna Arénában rendezett úszó-világbajnokság éremtábláz
jún. 26
18:06
Honnan olyan ismerős a benga csatár, akit frissen igazolt a Dinamo Moszkva? Az Nhl-ből! (Eurosport)
Egyetlen barátságos mérkőzésre labdarúgónak állt Alexander Ovechkin világsztár orosz jégkorongozó. Sőt, még gólt is szerzett.
jún. 26
18:12
Vizes VB: menekült gyerekek akasztották az aranyérmet az ukrán szinkronúszó csapat nyakába (888.hu)
Adrianna és Timur két gyerek abból közel 800 ezer emberből, akik a háború elől menekülve Magyarországon keresztül hagyták el a hazájukat, itt találtak segítséget vagy ideiglenes otthont, ameddig haza nem térhetnek – írta Facebook-oldalán Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.
jún. 26
18:12
Rasovszky: Sokszor gyakoroltam a benyúlást, nehogy már itthon ezen múljon (m4sport.hu)
Mindenki tartotta magát a taktikához, és mindenki a maximumot hozta ki magából - a magyar nyíltvízi válogatott tagjai szerint ezen múlott a vasárnapi 6 kilométeres váltóban szerzett világbajnoki ezüstérem, na meg Rasovszky Kristóf benyúlásán, amelyet nem hiába gyakorolt sokat az utóbbi időben.
jún. 26
18:12
Ecclestone megvitatta az FIA elnökével az ékszer mizériát is (Racing)
Tavaly év végén köszönt le az FIA korábbi elnöke, Jean Todt, pozícióját pedig Mohammed ben Sulayem vette át. Bernie Ecclestone-nak, az F1 egykori vezérigazgatójának állítólag kulcsszerepe lehetett abban, hogy Ben Sulayemet decemberben nagy aránnyal megválasztották az angol ügyvéd Graham Stokerrel szemben, akit előzetesen a legesélyesebbnek tartotta
jún. 26
18:18
Érem nélkül: Hosszú Katinka elárulta, mit csinált másképp az idei vizes vb-n (Metropol)
Hosszú Katinka negyedik lett a női 400 méteres vegyesúszás döntőjében. Az Iron Lady elárulta, mit csinált másképp, mint eddig.
jún. 26
18:18
A favoritok sikerét hozta a standröplabda-bajnokság tatai folytatása (m4sport.hu)
A címvédő Szombathelyi Szanda, Villám Lilla kettős nyerte a strandröplabda országos bajnokság második, tatai mesterversenyét, a férfiaknál a három héttel ezelőtti nyitányon is diadalmaskodó, 2019-ben bajnok Kiss Dániel, Rása Alex duó győzött.
jún. 26
18:20
Így nyúlta le Rasovszky Kristóf a világ legjobb 1500-asát a világbajnoki ezüstért! (m4sport.hu)
Őrületes befutó és célfotó döntött a világbajnoki ezüstről a nyíltvízi úszók csapatversenyében, amelynek legvégén Rasovszky Kristóf azt a Gregorio Paltrinierit nyúlta le, aki szombaton még a Duna Aréna medencéjében, minden idők második legjobb idejével nyerte az 1500-at.
jún. 26
18:24
Cristiano Ronaldo elhagyná Manchestert, de nem nagyon kapkodnak érte (Eurosport)
Izgalmas napok elé nézhetnek a Chelsea drukkerei. A kínkeserves tavalyi szezon után – ahol Roman Abramovich személye miatt teljesen el kellett zárniuk a pénzcsapokat – végre új tulajdonosa van a klubnak, az átigazolási pletykák pedig egyre izgalmasabbá válnak. A legújabb hírek szerint a Bajnokok Ligája-szereplésre vágyó Cristiano Ronaldo leigazolás
jún. 26
18:36
Nagy Dani egy ideig vezetett, majd egy remek negyedik helyet hozott (Eurosport)
Magyar szemmel nézve Rob Huff volt az aragoni WTCR-hétvége hőse, aki két dobogót is hozott a Zengő Motorsportnak, de Nagy Dani is élete egyik legjobb futamát teljesítette Spanyolországban. A magyar pilóta a biztonsági autót követően egy rövid időre még vezetett is, majd csapatjátékosként elengedte Huffot, és a végén a negyedik helyen intették le.
jún. 26
18:48
“Batmobillal” futott brutális sebességrekordot Max Chilton Goodwoodban [Videó] (USAracing)
Nem unatkozik Max Chilton azt követően, hogy tavaly év végén végleg pontot tett IndyCar-karrierjére. A...
jún. 26
18:48
“Batmobillal” futott brutális sebességrekordot Max Chilton Goodwoodban [Videó] (Racing)
Nem unatkozik Max Chilton azt követően, hogy tavaly év végén végleg pontot tett IndyCar-karrierjére. A...
jún. 26
18:54
Sós Csaba szerint megtörtént a generációváltás, de vizsgálni kell, miért billent a rossz irányba az éremmérleg nyelve (m4sport.hu)
Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint a Duna Arénában rendezett és szombaton véget ért világbajnokságon a szurkolók tanúi lehettek a generációváltásnak.

Keresés