2022. július 1. péntek

júl. 1
11:24
Megvan a Rallycross Vb szezonzárójának helyszíne (Racing)
A Motorsport Világtanács döntése alapján Barcelona lesz a Rallycross-világbajnokság utolsó futamának helyszíne. Mivel az új elektromos rallycross autók egyes részegységeinek szállítása akadozott, a WRX szezon első versenyét el kellett halasztani július végére, a a nürburgringi futamra. A bajnokságban mindenképp hat versenyhétvégét akart a szövetség
júl. 1
11:30
Ismét törölni kellett az ázsiai Wtcr-versenyeket (Eurosport)
Az FIA friss közleménye alapján az ázsiai országokat érintő, folyamatban lévő karanténszabályok miatt a WTCR a 2022-es szezonban sem utazik a kontinensre. Az eredeti tervek szerint idén három versenyt rendeztek volna Ázsiában, október elején Koreába, majd a kínai Ningbóba, végül pedig a legendás makaói pályára utazott volna a mezőny.
júl. 1
11:32
Visszatér az Olympique Lyonba a világbajnoki középpályás (Eurosport)
A klub pénteki bejelentése szerint a 27 éves játékos 2027 nyaráig szóló szerződést írt alá.
júl. 1
11:42
Bemutatkozik a félautomata videobírós rendszer a katari világbajnokságon (m4sport.hu)
A korábbi terveknek megfelelően a november 21-én kezdődő katari labdarúgó-világbajnokságon bemutatkozik a félautomata videobírós rendszer, amely a leshelyzetek gyorsabb eldöntésében segíti majd a játékvezetőket.
júl. 1
11:42
Az Imsa teljesen új alapokra helyezi majd a Gtp kategória BoP-ját (Racing)
Matt Kurdock technikai igazgató elmondása szerint az IMSA azon dolgozik, hogy “megújítsa” a jövőre debütáló GTP kategória BoP-ját. A WeatherTech SportsCar Championship új, 2023-ra tervezett GTP osztálya mindkét formula számára nyitott lesz, bár az első szezonban kezdetben várhatóan csak az LMDh szabályrendszer szerint épített autók fognak szerepeln
júl. 1
11:48
Ez a két kislány bármikor legyőzi ifjabb Fekete Lászlót (Blikk)
A világ legerősebb emberének figyelme egy percre sem lankadhat.
júl. 1
12:00
A Vasas akadémiájáról érkezik a Mezőkövesd nyolcadik nyári igazolása (m4sport.hu)
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Vasas Kubala Akadémia játékosát, Rédling Kevint.
júl. 1
12:06
A Vasas akadémiájáról érkezik a Mezőkövesd nyolcadik nyári igazolása (m4sport.hu)
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Vasas Kubala Akadémia játékosát, Rédling Kevint.
júl. 1
12:12
Megkérdeztük Russellt, nem kezdi-e nyomasztani a nagy sorozata (m4sport.hu)
Nem tekinti extra tehernek a „Mr. Kiegyensúlyozottság” becenevet rá aggató eredménysorát George Russell, mivel nem elégszik meg a legjobb ötbe kerüléssel – árulta el az M4 Sportnak.
júl. 1
12:12
Sztárklubok hívják Dárdai Pál fiát (BorsOnline)
Dárdai Márton tavasszal többet játszott a német U21-es válogatottban, mint a Herthában. Kiugró tehetségként csak a berlinieknél jobb csapatokba hívják.
júl. 1
12:12
Verstappen egy kicsit többet szerepel majd a Drive to Survive-ban (Racing)
Max Verstappen “egy kicsit többet” fog szerepelni a vitatott, de népszerű, hivatalos Forma-1-es dokumentumfilmsorozat, a Drive to Survive következő évadjában. A regnáló világbajnok szándékosan kimaradt a legutóbbi szériában való szerepléstől, mert úgy látta, hogy a készítés módja “hamis”. “Volt néhány dolog, amivel nem voltam elégedett” – idézi a 2
júl. 1
12:24
"Nem történik katasztrófa, ha idén nem nyerek Tourt” (Eurosport)
Az elmúlt két évben övé lett a sárga trikó, és természetesen most is a legnagyobb esélyesnek számít. Tadej Pogacar azonban azt mondja, az életben számára nem a legfontosabb dolog a versenyzés, és nincs katasztrófa, ha sorozatban harmadszor nem viszi el a sárga trikót.
júl. 1
12:24
Herczig Patrik új navigátorral folytatja Lettországban (Racing)
Herczig Patrik a Liepaja Rallyn folytatja az Rally Európa-bajnokságot, az itinert azonban ezen a hétvégén új navigátor, Varga Kristóf diktálja majd. A Herczig Autósport párosa az Európa-bajnokság Clio Trophy kategóriájának idei harmadik versenyén, 12 murvás gyorsaságin gyűjti majd a tapasztalatokat és bajnoki pontokat. Majd két hónap szünet után ül
júl. 1
12:30
Hivatalos: a MOL Fehérvár megvásárolta a Zalaegerszeg védőjét (m4sport.hu)
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MOL Fehérvár FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Zalaegerszeg csapatától Nikola Szerafimovot.
júl. 1
12:32
Nehéz csoportba került az FTC és a Szeged a kézilabda Bajnokok Ligája sorsolásán (m4sport.hu)
Kisorsolták a női és a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2022/2023-as szezonjának csoportjait. Az FTC-Rail Cargo Hungaria a nehezebbnek ígérkező csoportban küzd majd a továbbjutásért. A férfiaknál a Pick Szegednek lehet keményebb dolga, a legutóbbi négyesdöntőn szereplő csapatok közül hárommal is összesorsolták.
júl. 1
12:36
Bottas már a negyedik helyet célozza az Alfa Romeóval (m4sport.hu)
Komoly fejlődést értek el, reálisnak érzi az Alpine legyőzését.
júl. 1
12:42
A Tottenhambe igazolt a brazil válogatott támadó (Eurosport)
Az Evertontól a Tottenham Hotspurhöz igazolt a brazil válogatott támadó, Richarlison, aki 2027-ig írt alá az észak-londoni futballklubhoz.
júl. 1
13:00
Hivatalos: Dzsudzsák Balázs a következő szezonban is a DVSC játékosa lesz (m4sport.hu)
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Debreceni VSC sajtótájékoztatón jelentette be, hogy meghosszabbította csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs szerződését.
júl. 1
13:12
Kemény csoportba került a Fradi és a Szeged (Infostart)
A címvédő Barcelonával is azonos csoportba került a magyar bajnok Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája sorsolásán.
júl. 1
13:12
Fehérvárról Zalaegerszegre igazolt a magyar U21-es válogatott csapatkapitánya (m4sport.hu)
Szendrei Norbert a MOL Fehérvár FC-től a Zalaegerszegi TE-hez szerződik.
júl. 1
13:12
2022-ben visszatér a “Legends Parade” a Red Bull Ringre! (Racing)
Három hosszú évé már a rajongóknak, hogy a “Legends Parade” a Red Bull Ringen, mint esemény, amely az F1-es világbajnokság exkluzív kiegészítésével izgalomba hozza őket és felelevenít megannyi kedves emléket. Az emlékezetes betétprogram 2022-ben visszatér az Osztrák Nagydíjra, Spielbergben. “A Forma-1 öt évtizede” jelszó alatt az időszak hat legizg
júl. 1
13:36
A Benfica és a Sporting árnyékában próbálják felépíteni a portugál tehetséggyár következő központját (Eurosport)
Nincs könnyű dolga azoknak a környékbeli kluboknak, amelyek Portugáliában a Benfica és a Sporting mellett próbálnak érvényesülni, a toptehetségek ugyanis egytől egyik a nagyok akadémiáit favorizálják. A fővárostól alig 20 kilométerre fekvő Estorilban azonban néhány szent őrült kitalálta, hogy létrehozzák a portugál labdarúgás következő tehetséggyár
júl. 1
13:42
Rendőrség: Tüntetők készülnek megzavarni a Brit Nagydíjat (m4sport.hu)
A helyi rendőrség szerint fennáll a veszélye annak, hogy tüntetők próbálják majd megzavarni a hétvégi F1-es Brit Nagydíjat.
júl. 1
13:48
Videó: Mosena közel volt a továbbjutáshoz a női műugrók három méteres számában (m4sport.hu)
Mosena Estilla egészen az utolsó sorozatig közel volt az elődöntőbe jutást érő 18. helyhez a női műugrók háromméteres selejtezőjében a Duna Arénában zajló világbajnokságon, melyet a 21. helyen zárt.
júl. 1
13:48
Debütálhat a vb-n leshelyzeteket gyorsan eldöntő félautomata videobírós rendszer (Eurosport)
A korábbi terveknek megfelelően a november 21-én kezdődő katari labdarúgó-világbajnokságon bemutatkozik a félautomata videobírós rendszer, amely a leshelyzetek gyorsabb eldöntésében segíti majd a játékvezetőket.
júl. 1
14:12
Vettel megtartása az “A terv” az Aston Martinnál (Racing)
Az Aston Martin ismét közölte, hogy 2023-ban is alkalmazni kívánják Sebastian Vettelt. A csapatfőnök Mike Krack korábban már úgy nyilatkozott, hogy ha a négyszeres világbajnok “folytatni akarja” a versenyzést a silverstone-i székhelyű csapatnál, “hosszú ideig szeretnénk megtartani”. Az, hogy a 34 éves német valóban maradni akar-e, azonban úgy tűnik
júl. 1
14:18
???????? Vizes vb - Nekünk már megvan az érem, ez egy extra érzés, de ezzel nem fogunk megelégedni (Eurosport)
Magyarország ad otthont a 19. vizes világbajnokságnak, amelyen a szinkronúszók, az úszók, nyíltvízi úszók, vízilabdázók és műugrók küzdelmeit rendezik meg. A medencés úszók végeztek, Magyarország Milák Kristóf két győzelmének köszönhetően - Romániával holtversenyben - a hetedik helyen végzett a Duna Arénában rendezett úszó-világbajnokság éremtábláz
júl. 1
14:24
Märcz Tamás lemondását követelik a vízilabda-rajongók – Nyári Dia helyre tette az önkéntes szakértőket (Blikk)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a szerda esti mérkőzésen 11-10-re kikapott az olaszoktól az elődöntőbe jutásért. A közösségi oldalakon a hazai drukkerek kiakadtak, többen az edző, Märcz Tamás lemondását követelik.
júl. 1
14:24
Nézőrekordra számít Silverstone (m4sport.hu)
400 ezer szurkoló lesz a pályán a hétvégén.
júl. 1
14:24
A címvédővel került egy csoportba a Pick Szeged a Bl-ben (Eurosport)
A címvédő Barcelonával is azonos csoportba került a magyar bajnok Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája pénteki sorsolásán.
júl. 1
14:24
Szilágyi a cél után okozott fénysérülést (Racing)
Teljesítette élete első Mecsek Rallyját a Gulf Racing pilótája Szilágyi Patrik, aki egy jóízű autózás mellett megnyerte kategóriáját és az ORC abszolút harmadik helyén végzett. „Lightos kategóriába csöppentünk a Mecsek Rallyn és szegény Kiss Zsolti már a rajtelőkészítőben elvérzett, ezért csak szuper rallyzni tudott. Minket, ez mit sem zavart, ment
júl. 1
14:42
Imsa, IndyCar és Nascar – íme a hétvégi közvetítések Mega listája (Racing)
Újabb fantasztikus hétvége elé nézünk, hiszen az IMSA, az IndyCar és a NASCAR mezőnye is pályán lesz majd. IMSA Egy héttel a Watkins Gleni 6 órás után ismét pályán lesz az IMSA mezőnye. A pálya nem más, mint a Canadian Tire Motorsport Park (CTMP). A kanadai COVID szabályozások miatt rengeteg csapat hagyja ki az eseményt,
júl. 1
14:48
Dzsudzsák szerződését meghosszabbították a Dvsc-nél (Eurosport)
Dzsudzsák Balázs szerződését egy évvel meghosszabbították, és ő marad a Debreceni VSC NB I-es labdarúgócsapat kapitánya - jelentette be Hayk Hovakimyan, az egyesület új klubigazgatója pénteken sajtótájékoztatón a Nagyerdei Stadionban. Hozzátette: meg kell erősíteni a csapatot, a játékosok igazolása a jövő héttől várható.
júl. 1
14:54
„Gratulálok a gyors gyógyuláshoz” – az interneten szállt bele társába a kikosarazott játékos (Eurosport)
Tamara Korpatsch meglehetősen nehezen emésztette meg, hogy Harmony Tan, akivel a párosok mezőnyében indultak volna, a meccs előtt pár órával jelezte: nem tudja vállalni a játékot. A német teniszező a közösségi oldalán meglehetősen élesen kritizálta Tant, később azonban úgy tűnt, sikerült megbeszélni a nézeteltérést. Csakhogy a francia lány azóta be
júl. 1
15:06
„Boldog szülinapot, anya, belehaltam a vízbe!” – így köszöntötte a vb-döntős magyar vízilabdakapus az édesanyját (SzMo)
A magyar női vízilabda-válogatott az amerikaiak csapata ellen harcol majd az aranyéremért.
júl. 1
15:12
Bíró Attila szerint a szükséges mentális és fizikai erő megvan a csapatban, Leimeterék alig tudtak aludni éjjel (m4sport.hu)
Bíró Attila szövetségi kapitány szavai szerint a magyar női vízilabda-válogatott nem elégszik meg azzal, hogy a csütörtöki elődöntő megnyerésével már biztosan érmes a hazai világbajnokságon.
júl. 1
15:24
Forma–1: haladékot kaptak a csapatok, de jön a nagy szigor (Infostart)
Tovább csúszik a delfinezés biztos megoldása, türelmi időt kaptak a Forma–1-es csapatok.
júl. 1
15:24
Bottas volt a leggyorsabb az esős első edzésen (m4sport.hu)
Nem láttunk túl sok akciót a silverstone-i nyitóedzésen.
júl. 1
15:24
Bottas és Hamilton került az élre az eső áztatta első szabadedzésen (Racing)
Valtteri Bottas volt a leggyorsabb a Brit Nagydíj első szabadedzésén, a második legjobb időt Lewis Hamilton autózta, míg a harmadik Carlos Sainz lett. Az angol időjárás nem hazudtolta meg magát, ugyanis csapadákkal várta a száguldó cirkuszt. A Mercedes versenyzői hajtottak ki először a pályára, hogy elvégezzék installációk körüket és megörvendeztes
júl. 1
15:26
Hivatalos: a Romától támadó középpályás, az Ajaxtól kapus érkezett az Interhez (m4sport.hu)
Az olasz bajnoki ezüstérmes Internazionale labdarúgócsapata szerződtette az AS Romától távozó Henrik Mhitarjant, illetve az Ajaxtól André Onanát.
júl. 1
15:48
Eldőlt Dzsudzsák Balázs sorsa, kiderült, hol folytatja (Metropol)
A DVSC klubigazgatója szerint a jövőben a jó nem elegendő, megfelelő hozzáállást és 200 százalékos teljesítményt vár a játékosoktól.
júl. 1
15:54
"Pogi vendégem egy ananászos pizzára, ha megnyeri a Tourt" - a nagy Van der Poel-Pogačar interjú (Eurosport)
Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck) és Tadej Pogačar (UAE Emirates) is Livignóban készült a 2022-es Tour de France-ra, így a L’Équipe gyorsan le is szervezett velük egy páros interjút. A sors (illetve a covid) ismét közbeszólt, a svájci körön megsokszorozódó pozitív tesztek miatt végül zoomon hozták össze a közös produkciót, ami így is elég s
júl. 1
16:12
2023-tól jöhetnek az elektromos- és hibrid versenykamionok az Eb-re! (Racing)
Az FIA Motorsport Világtanács legutóbbi, párizsi ülésének jóváhagyását követően az FIA Kamionos Bizottság jóváhagyta a 2023-as Goodyear FIA Kamion Európa-bajnokság technikai szabályzatát. A bizottság által kidolgozott fenntarthatósági ütemtervvel egyetértésben a jövő évtől a jelenlegi generációs, belsőégésű motorral hajtott versenykamionok mellett
júl. 1
16:18
Indokolt a Red Bull, miért „hallgatott” a Piquet-ügy kapcsán (m4sport.hu)
A kritikusok hiányolták a Red Bull Nelson Piquet rasszista megjegyzésére adott reakcióját. Csapatfőnökük elmagyarázta, miért nem adtak ki külön közleményt.
júl. 1
16:24
Végképp a süllyesztőben a magyar futball egykori bajnokcsapata (Infostart)
Bár egy héttel ezelőtt megkapta az indulási jogot, a finanszírozási lehetőségek beszűkülése miatt a Vác FC nem tudja vállalni az NB III-as indulást a 2022/2023-as kiírásban.
júl. 1
16:30
Bejelentést tett a mellőzött közönségkedvencekről a Vasas, korábbi válogatott játékos is a tartalékcsapattal készül (m4sport.hu)
Távozókról és visszatérőkről tett bejelentést az NB I-re készülő Vasas FC. A január óta egyénileg készülő Balajti Ádám és Szatmári Lóránd az újonnan megalakuló NB III-as kerettel edzhet, csak úgy, mint a kölcsönből visszatérő futballisták jelentős része.
júl. 1
16:36
Vas Blanka a sprintfelvezetésben, a világbajnok nyerte a második szakaszt (Eurosport)
Elisa Balsamo nyerte a Giro Donne második szakaszát, és ezzel felvette az összetett vezetéséért járó rózsaszín trikót is. Az olasz sprinter Marianne Vosst előzte meg szoros küzdelemben, míg a sprintfelvezetésben látványosan résztvevő Vas Blanka csapattársa, Lotte Kopecky a negyedik lett.
júl. 1
16:38
Már nem Sampaoli a Marseille vezetőedzője (Eurosport)
Az argentin Jorge Sampaoli pénteken távozott az Olympique Marseille labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról. A francia klub közleménye szerint a tavaly februárban kinevezett szakember szerződését - amely jövő nyárig szólt - közös megegyezéssel bontották fel.
júl. 1
16:42
Marad az olasz bajnoknál a sikergyáros, a Milan meghosszabbította Maldini szerződését (m4sport.hu)
Maldini a nyáron mintegy 80-100 millió euróból erősítheti meg a piros-feketék keretét.
júl. 1
16:44
Horvát belső védő a Kisvárda legújabb szerzeménye (m4sport.hu)
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Dominik Kovacicot.

Keresés