2022. szeptember 15. csütörtök

szept. 15
11:36
Megérkezett a Nascar Cup Series 2023-as versenynaptára (Racing)
A NASCAR mindhárom nemzeti sorozat 2023-as szezonjának menetrendje kiszivárgott a hivatalos bejelentés előtt. A Racer által megszerzett Cup Series naptárában a korábban bejelentett chicagói utcai pálya és a North Wilkesboro All-Star Race mellett nincsenek igazán nagy meglepetések. A premier kategória menetrendje meglehetősen hasonlóan alakul, mint
szept. 15
11:54
Binotto és Hamilton bocsánatot kért, Vettel egyelőre nem (Racing)
Mattia Binotto és Lewis Hamilton is bocsánatot kért az Olasz Nagydíj hétvégéje alatt, Sebastian Vettelt pedig felszólították erre. Úgy tűnik, hogy a bocsánatkérések napjait éljük a Forma-1-ben, az Olasz Nagydíjon ugyanis Lewis Hamilton és Mattia Binotto is bocsánatot kért valamiért. Sebastian Vettelt ugyanakkor egyelőre csak felszólították erre, am
szept. 15
12:00
Folytatódik a szezon meglepetéscsapatának menetelése a hétvégén a Bundesligában? (Eurosport)
A Wolfsburg ellen, hazai pályán folytathatja menetelését a válogatott Schäfer András csapata, az Union Berlin a német labdarúgó-bajnokság péntektől vasárnapig tartó hetedik fordulójában.
szept. 15
12:06
Ferrariba ültetik Shwartzmant Austinban – Schumacher utódjává is válhat? (m4sport.hu)
A Ferrari autójával vesz részt az austini első szabadedzésen a csapat akadémiáját erősítő Robert Shwartzman. Az oroszok elleni szankciót megkerülő versenyzőben továbbra is lát potenciált a maranellóiak csapatfőnöke.
szept. 15
12:06
Stallone Monza után Rómába ment, és ajándékot kapott (Racing)
A színész Sylvester Stallone élvezi az olaszországi nyaralását, először a Forma-1-es nagydíjon vett részt Monzában, majd emlékezetes ajándékot kapott Rómában. A Rocky Balboa és John Rambo szerepeiről ismert, nemzetközi hírű filmsztár egyike volt a Monzában megrendezett Forma-1-es futamon részt vevő számos hírességnek. Ezután elutazott az olasz fővá
szept. 15
12:12
Ancelotti jubileum, Messi megelőzte Ronaldót a Bajnokok Ligájában (m4sport.hu)
Carlo Ancelotti edzőként 100. győzelmét ünnepelhette a labdarúgó Bajnokok Ligájában, miután csapata, a Real Madrid hazai pályán 2-0-ra nyert szerdán a három magyar válogatott játékost is felvonultató német együttes, az RB Leipzig ellen a BL-csoportkör második fordulójában.
szept. 15
12:12
Ancelotti Ferguson nyomában, Haaland űrtempóban gyűjti a gólokat, Messi 39 csapatot szórt meg eddig (Eurosport)
Carlo Ancelotti edzőként 100. győzelmét ünnepelhette a labdarúgó Bajnokok Ligájában, miután csapata, a Real Madrid hazai pályán 2-0-ra nyert szerdán a három magyar válogatott játékost is felvonultató német együttes, az RB Leipzig ellen a BL-csoportkör második fordulójában.
szept. 15
12:18
Milan-Napoli és Roma-Atalanta rangadókkal rúgja be a hétvégét a Serie A (Eurosport)
Vasárnap este rendezik az olasz labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának rangadóját, a címvédő AC Milan vendége a listavezető Napoli lesz.
szept. 15
12:24
Mi történt? Rengeteg Fradi-drukker rekedhet Franciaországban a ma esti meccs után (Blikk)
Szurkolói információk szerint nagyon pórul járhatnak azok a Fradi-drukkerek, akik repülővel érkeztek, de ami még fontosabb, azzal is akarnának majd távozni Franciaországból a Monaco elleni Európa-liga-meccs után, hiszen kiderült, hogy a Nizzából Bécsbe tartó közvetlen járatot a Wizz Air törölte.
szept. 15
12:48
IndyCar: Zak Brown nem támogatja a nemzetközi futamokat, az új autót viszont annál inkább (USAracing)
Az elmúlt évek során az IndyCar népszerűsége felfelé ívelő tendenciát mutat világszerte, a naptárban viszont...
szept. 15
12:48
IndyCar: Zak Brown nem támogatja a nemzetközi futamokat, az új autót viszont annál inkább (Racing)
Az elmúlt évek során az IndyCar népszerűsége felfelé ívelő tendenciát mutat világszerte, a naptárban viszont...
szept. 15
12:54
Ki pótolja Sallait? Debütál a bombaformában játszó Kerkez? – így várja Rossi válogatottja az NL-meccseket (m4sport.hu)
A magyar válogatottnak Nagy Zsolt pótlását is meg kell oldania – szerencsére úgy tűnik, ez nem lesz lehetetlen.
szept. 15
13:06
Häkkinen szerint a Ferrari baja az, hogy “nemzeti csapat” (Racing)
Miután a Ferrari elnöke, John Elkann azt mondta, hogy a Ferrari túl sok hibát követ el, és javulnia kell, Mika Häkkinen arról beszélt, hogy a Ferrari versenyzőire extra nyomás nehezedik. A korábbi világbajnok Mika Häkkinen, akinek annak idején mclarenesként a Ferrari (és Michael Schumacher) volt a legfőbb riválisa, az olasz válogatotthoz hasonlítja
szept. 15
13:30
Bolondot csinált magából az Alpine főnöke, és Brown örömmel nézte végig (m4sport.hu)
Meglehetősen ostobának hat a Piastri-ügy kapcsán tett kijelentései után Otmar Szafnauer a McLaren ügyvezető igazgatója szerint. Nem először szúr oda honfitársának.
szept. 15
13:30
Bosszantó vereség a birkózó-világbajnokságon, Ligeti Dániel könnyed sikert aratott (Eurosport)
A tavasszal Európa-bajnoki bronzérmes Ligeti Dániel könnyed sikert aratott első mérkőzésén a belgrádi birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján, melyen Vida Csaba nyerhető meccsen, bosszantó vereséget szenvedett. Rosszul kezdődtek magyar szempontból a belgrádi birkózó-világbajnokság szabadfogású versenyei, mivel Püspöki Patrik, majd Antal Dán
szept. 15
13:32
Segítőkészség, továbbtanulás és közös sütizések – bemutatjuk az UTE sportlövő-szakosztályát (m4sport.hu)
Komoly múltra tekint vissza, de napjainkban is rendkívül sikeres az UTE sportlövő-szakosztálya, amelyet a Sportlövészet-magazin mutatott be az M4 Sporton. A klub sikerességének a titka a lövészet szeretete és a nagyszerű közösség is.
szept. 15
13:36
Őrült pontozási reformmal állt elő a Forma–1 vezérigazgatója (Blikk)
Stefano Domenicali legújabb ötlete alaposan felkavarta a Forma–1 amúgy sem álló vizét. Úgy véli, reformjainak köszönhetően még izgalmasabbak lennének a versenyek. Az istállófőnökök egyelőre ellenállnak.
szept. 15
13:36
Az Európa-bajnoki bronzérmes Ligeti Dániel magabiztos győzelemmel kezdte a birkózó-vb-t (m4sport.hu)
A tavasszal Európa-bajnoki bronzérmes Ligeti Dániel könnyed sikert aratott első mérkőzésén a belgrádi birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján, melyen Vida Csaba nyerhető meccsen, bosszantó vereséget szenvedett.
szept. 15
13:48
Biztosan lesz magyar elődöntős a bukaresti női tenisztornán (m4sport.hu)
Jani Réka továbbjutott a nyolcaddöntőből a bukaresti, 115 ezer dollár (45 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
szept. 15
14:06
Csupán négy légiós az U21-es keretben, Gera Zoltán az itthon játszókra épít (m4sport.hu)
A 2025-ös U21-es Európa-bajnokság selejtezőinek a 2002. január 1. után született labdarúgókból álló válogatottak vágnak neki jövő ősszel, Gera Zoltán szövetségi edző vasárnaptól már ennek a korosztálynak tart edzéseket, és két felkészülési mérkőzés is szerepel az összetartás programjában.
szept. 15
14:06
Flavio Briatore reagált Binotto álláspontjára: Egyszerűen hihetetlen! (Racing)
Flavio Briatore nem érti, hogyan sikerül a Ferrarinak szinte minden futamot elszúrnia. Charles Leclerc indult a pole pozícióból, ám Max Verstappen gyorsan felért mögé és meg is szerezte magának a győzelmet. A Scuderia versenyzőjének meg kellett elégednie a második hellyel a csapat hazai közönsége előtt. A futam elején, mikor Sebastian Vettel autója
szept. 15
14:12
Őrületes rekord, 13 éves kissrácot ünnepelnek a felnőttek között (BorsOnline)
Északír focista srác a brit rekordtulajdonos.
szept. 15
14:18
Hercegi klub, orosz kézben – ez várja ma a Fradit (Infostart)
A Ferencváros egy bizonyos szempontból különleges csapattal találkozik ma este az Európa-ligában: az AS Monaco egyike Európa azon kevés csapatainak, amely valójában nem saját országa bajnokságában szerepel. A helyzet, persze, azért nem ennyire egyszerű.
szept. 15
14:18
Ricciardo: Elfogadom, ha kiszorulok az F1-es mezőnyből 2023-ra (m4sport.hu)
Le tudja nyelni Daniel Ricciardo, ha nem jut neki F1-es ülés a következő szezonban. Mindenre felkészült.
szept. 15
14:24
Hárspataki Gábor is tatamira lép hétvégén a karatésok hazai csúcsversenyén (m4sport.hu)
Szombaton és vasárnap a Vasas Jégcsarnokban rendezik meg a karatésok egyik legjelentősebb itthoni nemzetközi versenyét, a Budapest Opent, melyet az idén 25. alkalommal írtak ki.
szept. 15
14:36
Száműzni az F1-ből a motorcserés büntetéseket? Mondani könnyű (m4sport.hu)
A feje tetejére állították a mezőnyt a motorcserés büntetések az elmúlt három versenyből kétszer. Az F1 egyik fele szerint ez így nem mehet tovább, ám a csapatfőnökök figyelmeztetnek, mondani könnyebb, mint megoldani!
szept. 15
14:38
Egy sportág kikerült az Európa Játékok programjából (m4sport.hu)
A torna összes szakága kikerült a jövő évi, lengyelországi Európa Játékok programjából.
szept. 15
14:42
Így dőlt el az IndyCar 2022-es bajnoki címe (Racing)
A 2022-es idény Will Power bajnoki címével zárult, azonban az utolsó futamont 5 versenyző is harcban volt a bajnoki címért. Így bukták el. Will Power teljesen megérdemelten gyűjtötte be az Astor Challenge Cup-ot, de mint minden bajnoki küzdelemben, itt is alakulhatott volna másképp a forgatókönyv, különösen egy olyan szezonban, mint amilyen 2022 vo
szept. 15
14:48
Ligeti Dániel kikapott olimpiai, világ- és Európa-bajnok török riválisától a birkózó-világbajnokságon (m4sport.hu)
A tavasszal Európa-bajnoki bronzérmet szerző Ligeti Dániel a papírformának megfelelően kikapott az olimpiai, világ- és Európa-bajnok török Taha Akgültől a belgrádi birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján, így már csak a vigaszági folytatásban bízhat.
szept. 15
15:12
Szeptember végén a Hungaroring lesz a Forma-1-es világ közepén (Racing)
A Szingapúri Nagydíj előtt az Alpine a Hungaroringen fog “nagyszabású” tesztet végezni, így minden szempár az eseményre szegeződik. Korábban már megírtuk, hogy szeptember végén a francia csapat Magyarországra látogat, hogy egy teszt keretein belül mérje fel a jelöltek egy részét. Colton Herta is lehetőséget kap, továbbá Nyck de Vries, Jack Doohan é
szept. 15
15:18
A korábbi világelső idén majdnem abbahagyta a teniszt, de legközelebb is csak 2023-ban látjuk már a pályán (m4sport.hu)
Egyre súlyosbodó légzési nehézségei miatt orrműtéten esett át a kétszeres Grand Slam-bajnok és korábbi világelső Simona Halep. A 30 esztendős román teniszezőnő őszintén vallott 2022-es problémáiról és arról, hogy az elmúlt időszakban éjszakánként már olyan nehezen kapott levegőt, hogy szinte fuldoklott, valamint idén még a visszavonulás gondolata i
szept. 15
15:24
Bottas: A szünet alatt évekig azon gondolkodtam, lesz-e folytatás (m4sport.hu)
A finn még mindig élvezi, hogy biztos a jövője.
szept. 15
15:24
Alakul a világbajnoki forma, Van de Poel nyerte a Vallon Gp-t (Eurosport)
Mathieu van der Poel megnyerte a világbajnokság előtti utolsó versenyét, a Vallon GP-t. Az Alpecin versenyzője mögött Girmay (Wanty) és Serrano (Movistar) zárt a dobogón.
szept. 15
15:48
Már 2 milliárdot kaszált a Fradi az európai kupákban (Blikk)
A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtök este Monacóban lépett pályára az Európa-liga csoportkörének második fordulójában. A zöld-fehérek igazán jól kezdték idén a sorozatot, hiszen hazai környezetben sikerült legyőzniük a török Trabzonsport, ezzel pedig a pontgyűjtés mellett anyagi téren is magasabb fokozatba kapcsolt a csapat.
szept. 15
15:48
Hivatalos: Roger Federer bejelentette visszavonulását (m4sport.hu)
A 20-szoros Grand Slam-bajnok svájci teniszező saját közösségi média felületein tudatta szurkolóival, hogy a jövő heti Laver-kupán még pályára lép, de aztán több hivatalos ATP Tour vagy Grand Slam mérkőzésen már nem láthatjuk őt teniszezni.
szept. 15
15:54
Győr mindkét uszodája bezár (Infostart)
"Felújítás, karbantartás" - ez a hivatalos ok.
szept. 15
16:00
Visszavonul Roger Federer (444.hu)
A Laver-kupa után
szept. 15
16:06
Bejelentette visszavonulását Roger Federer (Infostart)
A Laver Kupa lesz az utolsó torna, amelyen elindul.
szept. 15
16:06
Hét Bayern-játékos a németek NL-keretében (m4sport.hu)
A németekre Magyarország és Anglia elleni meccsek várnak még.
szept. 15
16:06
Roger Federer bejelentette visszavonulását, a Laver-kupa lesz az utolsó versenye (Eurosport)
Roger Federer a közösségi oldalain bejelentette, hogy a Laver-kupa lesz pályafutása utolsó versenye. A 41 éves svájci teniszező az előző egy évet a rehabilitációval töltötte, ám a gyógyulása ezúttal nem a várakozások szerint alakult. Ezt követően pedig a 20-szoros Grand Slam-győztes belátta, nincs értelme tovább folytatni a pályafutását.
szept. 15
16:12
Bombameglepetés a kosár Eb-n: kiestek a címvédő Luka Doncicék (Blikk)
Berlin – Óriási meglepetésre a lengyel válogatott búcsúztatta a Dallas Mavericks sztárja, Luka Doncic vezette címvédő szlovén együttest a férfikosárlabda-Európa-bajnokság berlini negyeddöntőjében.
szept. 15
16:12
Villeneuve kiakadt Ricciardo maradási szándékain (Racing)
Jacques Villeneuve szerint Daniel Ricciardo nem rendelkezik olyan fényes karrierrel, hogy csakúgy maradhasson. Az ausztrál versenyző útját kiadta jövőre a McLaren, ugyanis a pilóta az elvárások alatt teljesített. Helyére honfitársa, Oscar Piastri érkezik majd, ám Ricciardo jövője még kérdéses. Az Alpine-nal is szóbahozták a 32 éves versenyzőt, sőt
szept. 15
16:14
Itt a vége: bejelentette a visszavonulását Roger Federer (Blikk)
Negyvenegy évesen befejezi pályafutását minden idők egyik legsikeresebb férfiteniszezője, Roger Federer. A volt világelső, 20-szoros Grand Slam-győztes svájci klasszis az Instagram-oldalán közzétett levélben jelentette be, a szeptember 23-án induló Laver-kupa lesz karrierje utolsó versenye.
szept. 15
16:18
Vízért könyörögtek és menekültek a szurkolók a katari foci-vb szuperstadionjából (BorsOnline)
Ennél rosszabbul nem is sikerülhetett volna a főpróba.
szept. 15
16:24
Vége, visszavonul a legendás sportoló (BorsOnline)
A korábbi világelső és 20-szoros Grand Slam-tornagyőztes Roger Federer a jövő péntektől vasárnapi tartó Laver Kupa férfi bemutató tenisztorna után befejezi profi pályafutását.
szept. 15
16:30
Kiderült: lehetetlent kértek Tucheltől a Chelsea tulajdonosai (Blikk)
Van olyan kérés, amit még a német szakember sem tud teljesíteni.
szept. 15
16:30
Komoly fejlesztéssel készül az Alpine (m4sport.hu)
Várják Szingapúrt, de Japánt még jobban.
szept. 15
16:30
Visszavonul Roger Federer (SzMo)
A korábbi világelső és 20-szoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező bejelentette, hogy a jövő heti Laver Kupa tenisztorna után befejezi profi pályafutását.
szept. 15
16:32
Nem vehettek részt a román szövetség tisztújításában az Erste Ligában szereplő erdélyi klubok (m4sport.hu)
A közös elnökjelölt jelöltségét formai okokra hivatkozva már korábban elutasította az elnökség.
szept. 15
16:36
Bombameglepetés Luxemburgban, megint átverték a sprintereket a végén (Eurosport)
Minden jel arra utalt, hogy a sprinterek harcolhatnak a szakaszgyőzelemért a luxemburgi körverseny harmadik napján, de megint kitoltak velük. A szakasz végén Trentin, Ballerini, Senechal, Sbaragli és még jó pár sprinter készült a mezőnyhajrára, amikor Benjamin Thomas és Aaron Gate betámadta őket, és elvitték a showt. A győztes kilétét nem lőjük le,

Keresés