2022. szeptember 16. péntek

szept. 16
17:12
Fetter Erikben a dobogó is benne lehet U23-ban, Valter Attilának klasszisokkal kell felvenni a versenyt a vb-n (m4sport.hu)
A felnőttek mezőnyversenyében Valter Attila, míg az U23-asok között Fetter Erik képviseli a magyar színeket az országúti kerékpárosok wollongongi világbajnokságán.
szept. 16
17:24
Családi tragédia: felesége rák elleni harcáról mesélt a Bayern München világsztárja (Blikk)
München – Meglepő titkokat árul el a jövő héten megjelenő életrajzi könyvében Hansi Flick. A szeptember 23-i Magyarország elleni Nemzetek Ligája-meccsre készülő német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a felesége mellrákkal küzdött. A 2010-es dél-afrikai világbajnokság után derült ki, hogy Silke Flicket megtámadta a gyilkos kór. Az 57 éve
szept. 16
17:24
Arcátlanul felverték a jegyárakat Federer utolsó meccsére, lakást lehetne venni belőle (Eurosport)
Roger Federer, a húszszoros Grand Slam-győztes legenda csütörtökön jelentette be visszavonulását. Kedvenc bemutató tornáján, a Laver Cupon hagy fel végleg az aktív tenisszel. Az idén Londonban tartandó csapatverseny jegyeire a bejelentés után extrém módon megnövekedett az érdeklődés, egyes jegyárak pedig az újraértékesítés piacán szabadultak el ren
szept. 16
17:30
Féktelenül ünnepelte Bubba Wallace élete második győzelmét, az autója bánta (Racing)
Bubba Wallace lenyűgöző versenyzéssel nyerte meg élete második futamgyőzelmét Kansasben, és a féktelen ünneplés sem maradt el utána. A 23XI Racing versenyzője, Bubba Wallace rendkívül boldog és büszke a múlt vasárnapi teljesítményére. Karrierje második Cup Series győzelmét aratva nyilvánvaló, hogy Wallace nem tud betelni a győzelem ünneplésével. Wa
szept. 16
17:42
Újra kupameccsen ülhet a padra a bundavádlott Aczél (Blikk)
A hétvégén Magyar Kupa-meccseket rendeznek a hazai futballpályákon a legjobb 32 közé jutásért, és lesz egy „pikáns” találkozó is: a harmadosztályú III. Kerületi TVE vasárnap 15 órától az NB I-es Mol Fehérvárt fogadja.
szept. 16
17:48
A Veszprém kedvenc ellenfele a Psg: ismét legyőzték a franciákat a Bajnokok Ligájában (Blikk)
Lassan kijelenthető, hogy a Telecom Veszprém férfikézilabda-csapatának egyik kedvenc ellenfele a PSG. Tavaly ugyancsak a párizsiak felett aratott sikerrel sikerrel kezdte a Bajnokok Ligáját a magyar együttes, amely egy éven belül harmadszorra győzte le a kupasorozatban a francia sztárcsapatot, ezúttal 36-34-re.
szept. 16
17:48
Hosszú Katinka a párizsi olimpiáról: Nem érzem már, hogy nekem ezt végig kell csinálnom, és ennek azért örülök nagyon (m4sport.hu)
„Maximalistaként elég sok mindent el kellett érnem ahhoz, hogy eljussak arra a szintre, hogy elmondhassam, semmit sem kell.”
szept. 16
17:50
Másodszor is elutasították a chilei szövetség beadványát, egyre valószínűbb Ecuador vb-szereplése (m4sport.hu)
Lesz még fordulat?
szept. 16
17:54
"Mintát vett az első menstruációmból és eltette" - Drámai részletességgel vallott apja tetteiről a bíróságon Szilágyi Liliána (BorsOnline)
Szilágyi Liliána megrázó részletességgel beszélt arról, mit tett vele állítólag az édesapja.
szept. 16
18:06
Bouwman és a jó kanyarok - Újabb Jumbo-győzelem a szlovák körön (Eurosport)
Majdnem összejött a sprint a szlovák kör pénteki, negyedik szakaszán, a jumbós Koen Bouwman azonban egy nagyon jól bevett utolsó kanyarral meglepte a mezőnyt. A cseh Jozef Cerny (Quick-Step) maradt sárgában, de a zárónap előtt csak 2 másodperc az előnye Bouwman előtt. Mutatjuk az iglói befutót!
szept. 16
18:06
Villeneuve a tesztje után: Mintha egy felgyorsított filmben lennék (Racing)
1997 világbajnoka Jacques Villeneuve Monzában vezethette az Alpine tavalyi autóját. A kanadai bajnok hosszúévek után ült ismételten egy F1-es autóban, így nem meglepő, hogy óriási változást tapasztalt a gépek között. Az Olasz Nagydíjat követő teszt után adott interjút a RacingNews365 újságíróinak. „Az autó nagyon stabil volt, elég egyszerű vezetni,
szept. 16
18:12
Meghalt Csapó Géza, olimpiai ezüst- és bronzérmes kajakozó (Blikk)
Gyászol a magyar sportvilág.
szept. 16
18:24
Dk: A magyarok kikaptak párosban, szépített Ukrajna (Eurosport)
Marozsán Fábián és Fajta Péter elvesztette a párosok csatáját, így a magyar teniszválogatott már csak 2-1-re vezet az ukránok ellen Vilniusban a Davis-kupa osztályozójának pénteki zárónapján.
szept. 16
18:30
Alonso biztos benne, hogy meglesz a 400! (m4sport.hu)
Fernando Alonso hihetetlen rekordszámú rajtot tudhat majd magáénak.
szept. 16
18:36
A briliáns Vogel Soma a csapategységet és az energiát jelölte meg a kitűnő Eb-szereplés kulcsaként (Eurosport)
A vízilabda-válogatott 25 éves kapusa, Vogel Soma a spliti Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző csapat egyik legjobb teljesítményt nyújtó pólósa volt. A Ferencváros kapusa a játékosok közti összhangot, a védekezést és a szakmai stábot említi a siker fő összetevőiként a honlapunknak adott interjújában.
szept. 16
18:54
Főtáblára jutás esetén lesz lengyel ellenfele a Vasasnak a női röplabda BL-ben; Németh Anették a címvédő ellen bizonyíthatnak (m4sport.hu)
Főtáblára kerülés esetén lengyel csapattal biztosan találkozik a Vasas Óbuda a női Bajnokok Ligájában.
szept. 16
19:12
Egy amerikai üzletasszony lett az FIA első vezérigazgatója (Racing)
Ugyan eddig nem volt ilyen, az FIA kijelölte első vezérigazgatóját, az amerikai Natalie Robyn személyében. A hölgy korábban a Volvo, a Nissan és a DaimlerChrysler szolgálatában is állt, és ugyan ne azonnal, de nemsokára csatlakozni fog a motorsportos szervezethez. A közlemény szerint szerepe az FIA „sikeres működésének és pénzügyi teljesítményének
szept. 16
19:18
A Dunaújváros legyőzésével maradt százszázalékos a DVSC a női kézilabda NB I-ben (m4sport.hu)
A DVSC három forduló után is százszázalékos a női kézilabda NB I-ben, miután pénteken vendéglátóként 13 góllal legyőzte a Dunaújvárost.
szept. 16
19:30
A Forma-1 hivatalos rangsorolása szerint De Vries teljesített a legjobban az Olasz Nagydíjon (m4sport.hu)
A Forma-1 hivatalos oldala minden verseny után közzé ad egy ranglistát (Aramco Power Rankings).
szept. 16
19:36
Vége az F1-es álomnak, a Red Bull dobta Colton Hertát (USAracing)
Még néhány nappal ezelőtt is úgy tűnt, hogy a Red Bull az égvilágon mindent megmozgat...
szept. 16
19:36
Mind a négy magyar női öttusázó döntőbe jutott a székesfehérvári Európa-bajnokságon (m4sport.hu)
Mind a négy magyar elődöntős - Simon Sarolta, Gulyás Michelle, Guzi Blanka és Barta Luca - bejutott a 18-as döntőbe a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság női versenyében.
szept. 16
19:36
Vége az F1-es álomnak, a Red Bull dobta Colton Hertát (Racing)
Még néhány nappal ezelőtt is úgy tűnt, hogy a Red Bull az égvilágon mindent megmozgat...
szept. 16
19:42
A franciákkal már nem bírtak a címvédőt kiejtő lengyelek a kosár-Eb-n (Eurosport)
A francia válogatott jutott be elsőként a vasárnapi döntőbe a férfi kosárlabda Európa-bajnokságon, miután pénteken Berlinben könnyedén legyőzte a lengyel csapatot.
szept. 16
19:42
Minden eddiginél nagyobb összdíjazással indul a K&H; MNEB SIM Liga 2022 (Racing)
2022. szeptember 17-én, szombaton minden eddiginél nagyobb, 750 ezer forint összdíjazással startol a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság SIM Liga. Az idei mezőnyben is ott lesznek a hazai szimulátorsport legjobbjai, hogy megvívjanak a „Magyarország leggyorsabb e-pilótája” címért. A K&H MNEB SIM Liga 2022-ben a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld
szept. 16
20:00
MOL Magyar Kupa, Szeged–Balatonfüred kézibajnoki, valamint rg- és birkózó-vb szombaton élőben az m4sport.hu-n (m4sport.hu)
Ezen a hétvégén nem rendeznek fordulót az OTP Bank Ligában és a Merkantil Bank Ligában sem, hiszen az első és másodosztályú csapatok is csatlakoznak a MOL Magyar Kupa küzdelmeihez. A szombati játéknapról két mérkőzést közvetítünk élőben, előbb a Budapest Honvéd dorogi vendégjátékát, majd az áprilisi edzőváltások miatt különösen pikánsnak ígérkező S
szept. 16
20:12
Ricciardo elfogadja, ha nem lesz ott a 2023-as rajtrácson (Racing)
A jelenleg 2023-as ülés nélkül álló Daniel Ricciardo már ott tart, hogy elfogadja, ha végleg nem jut neki hely jövőre egy versenyképesebbnek számító csapatnál. Az ausztrál versenyzőtől szerződése lejárta előtt vált meg a McLaren, hogy az újonc Oscar Piastrit ültessék a helyére. Ricciardo ugyan tavaly nyert egy versenyt Monzában, de az elmúlt másfél
szept. 16
20:18
Van, ami nem változik – A Nascar-bajnok beszólt a Forma-1-nek (USAracing)
Immár hivatalosnak tekinthető, hogy a Red Bull kukázta a Colton Herta-projektet, miután kiderült, hogy az...
szept. 16
20:18
Hihetetlen kabaré: még mindig nem végleges az idei foci-vb mezőnye (Eurosport)
Noha a FIFA fegyelmi bizottsága már június közepén döntést hozott arról, elfogadják-e Chile fellebbezését, így kizárják-e Ecuadort az idei világbajnokságról, döbbenetes módon még most, két hónappal a katari torna kezdete előtt sincs végleges ítélet. A korábban kiskapuként emlegetett lehetőség a csütörtöki, legfrissebb tárgyalás után is kiskapu mara
szept. 16
20:18
Van, ami nem változik – A Nascar-bajnok beszólt a Forma-1-nek (Racing)
Immár hivatalosnak tekinthető, hogy a Red Bull kukázta a Colton Herta-projektet, miután kiderült, hogy az...
szept. 16
20:30
Fucsovics lezárta az ukránok elleni Davis-kupa-párharcot, jövőre is döntőért küzdhet a magyar csapat (m4sport.hu)
Fucsovics Márton megnyerte pénteken a harmadik egyes mérkőzést, így a magyar teniszválogatott 3-1-re legyőzte az ukránokat Vilniusban a Davis-kupa osztályozóján.
szept. 16
20:30
Legyőzte Ukrajnát a Fucsovics-vezette magyar teniszválogatott (Eurosport)
Fucsovics Márton megnyerte pénteken a harmadik egyes mérkőzést, így a magyar teniszválogatott 3-1-re legyőzte az ukránokat Vilniusban a Davis-kupa osztályozóján.
szept. 16
20:36
Képek: Így teszteli Álex Palou és Pato O’Ward a McLarent (Racing)
Az IndyCaros pilóták, Álex Palou (Chip Ganassi Racing) és Pato O’Ward (Arrow McLaren SP) Barcelonában tesztelhette a McLaren MCL35M-et. Pato O’Ward már tavaly év végén, az Abu-Dhabi szezonzáró után rendezett fiatal versenyzőknek tartott teszten már kipróbálhatta magát egy F1-es autóban, és akkor ódákat zengett róla. Most nem változott a helyzet: Má
szept. 16
20:48
Három góllal verte a Tatabánya a Csurgót a férfi kézilabda NB I-ben (m4sport.hu)
A Tatabánya hazai pályán 28-25-re legyőzte a Csurgó együttesét a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén.
szept. 16
21:12
Nascar: Több évre hosszabbított Larsonnal a Hendrick Motorsports (USAracing)
Kyle Larson jelenlegi szerződése 2023 végéig szól, a Hendrick Motorsports azonban úgy döntött, már most...
szept. 16
21:12
Hamilton: Azt mondták nem vagyok elég okos (Racing)
Lewis Hamilton támogatja azokat az intézkedéseket, amik a menekült gyerekek beilleszkedését segítik. Az UNHCR (ENSZ Menekültügyi főbiztosa) a menekülni kényszerülő fiatalok oktatásáért harcol. Felméréseik szerint több, mint 10 millió fiatalkorút kellet kitelepíteni, így ők nem jutnak megfelel ellátáshoz és a tanuláshoz való joguk is sérül. A hétsze
szept. 16
21:14
Nascar: Több évre hosszabbított Larsonnal a Hendrick Motorsports (Racing)
Kyle Larson jelenlegi szerződése 2023 végéig szól, a Hendrick Motorsports azonban úgy döntött, már most...
szept. 16
21:18
A Fradi már az Erste Liga nyitófordulójában visszavágott a DEAC-nak a Szuperkupában elszenvedett vereségért (m4sport.hu)
A bajnoki idény első meccsén újpesti győzelem született.
szept. 16
21:24
Állami gondozott és menekült gyerekek jutottak ki Magyarországról egy labdarúgó-világbajnokságra (rtl.hu)
Kijutott az utcagyerekek futball-világbajnokságára a magyar csapat. Az Oltalom SE színeiben állami gondozottak, menekültek és egyéb hátrányos helyzetű gyerekek fociznak. Hiába jutottak ki azonban a vb-re, még nem gyűlt össze az a hárommillió forint, ami a gyerekek repülőjegyének megvásárlására kellene.
szept. 16
21:42
Tizenhatodik a kéziszercsapat az rg-világbajnokságon (m4sport.hu)
A 16. helyen végzett a magyar együttes kéziszercsapat a ritmikus gimnasztikázók szófiai olimpiai kvalifikációs világbajnokságán.
szept. 16
21:54
Varga Roland: A Fradiban edzhettem, így egészen jó állapotban vagyok (m4sport.hu)
Szabadon igazolhatóként igazolt a Sepsi OSK csapatához Varga Roland, aki júilus elején távozott a lengyel Termalica B-B-től. A magyar válogatott támadó az aláírást követően az első benyomásokról és célokról is beszélt az M1 Sportnak.
szept. 16
22:30
Háromgólos idegenbeli győzelemmel kezdett az oszták hokiligában a Fehérvár (m4sport.hu)
Az elmúlt idényben döntős Hydro Fehérvár AV19 győzelemmel kezdte meg az osztrák jégkorongliga (ICEHL) 2022/23-as idényét: pénteken 4-1-re nyert az olasz HC Pustertal Wölfe vendégeként.
szept. 16
22:30
Győzelemmel kezdett a Fehérvár az osztrák ligában (Eurosport)
Az elmúlt idényben döntős Hydro Fehérvár AV19 győzelemmel kezdte meg az osztrák jégkorongliga (ICEHL) 2022/23-as idényét: pénteken 4-1-re nyert az olasz HC Pustertal Wölfe vendégeként.
szept. 16
22:54
A végén ébredt Spanyolország, a francia válogatottal döntőzik a kosárlabda-Eb-n (m4sport.hu)
Franciaország–Spanyolország döntőt rendeznek a férfi kosárlabda Eb-n, miután előbbi a lengyeleket, utóbbi a házigazda németeket győzte le a pénteki elődöntőkben.
szept. 16
23:00
A vb-címvédő spanyolok lesznek a franciák ellenfelei az Eb-döntőben (Eurosport)
A francia után a spanyol válogatott jutott be a vasárnapi döntőbe a férfi kosárlabda Európa-bajnokságon, miután pénteken Berlinben öt ponttal legyőzte a német csapatot.
szept. 16
23:24
Alcaraz elszenvedte első vereségét világelsőként, újra nyertek a németek (Eurosport)
Az olasz és a német csapat is 2-1-es győzelmet aratott a tenisz Davis-kupa-döntő csoportkörének pénteki játéknapján.

Keresés