2023. október 27. péntek

okt. 27
10:42
"Ez katasztrófa" – mondta a Freiburg edzője Sallai sérüléséről (m4sport.hu)
Ha beigazolódnak Christian Streich félelmei, Sallai Roland nem játszhat a magyar válogatott utolsó két Eb-selejtezőjén.
okt. 27
10:51
Meghalt a kétszeres olimpiai bajnok (Sportal)
86 éves korában elhunyt Viktor Mamatov, aki az orosz biatlonváltóval kétszer is olimpiai bajnoki címet nyert.
okt. 27
11:03
350 nap után tér vissza a világklasszis (Sportal)
A csütörtöki edzés alapján Münchenben mindenki biztosra veszi, hogy már csak egyet kell aludni, s közel egyéves kihagyás után újra láthatjuk védeni a 2014-es világbajnok német válogatott első számú kapusát, Manuel Neuert.
okt. 27
11:12
Verstappen: Ha kizárnak egy versenyzőt, legalább a csapattársát ellenőrizhetnék (m4sport.hu)
Max Verstappen szerint a Red Bull annak köszönhetően maradt szabályos Austinban, hogy többet áldozott fel a teljesítményéből, mint egyes riválisok. A címvédő nem érti, Lewis Hamilton és Charles Leclerc kizárása után a csapattársakat miért nem ellenőrizték.
okt. 27
11:15
"Katasztrófa" – reagált a Freiburg vezetőedzője Sallai sérülésére (Sportal)
A Freiburgot irányító Christian Streich attól tart, hogy a Topolya elleni csütörtöki Európa-liga-meccsen combsérülést szenvedő Sallai Rolandot három-négy hétre elveszítik.
okt. 27
11:17
Egy héten hatszor pizzázott és nyolcszor dönerezett a válogatott védő (Sportal)
Niklas Süle visszakerült a német válogatottba, de a Borussia Dortmundnál csak harmadik számú középhátvédként veszik számításba.
okt. 27
11:21
Óriási káosz Cancúnban – csak az utolsó pillanatban készülhet el a Wta-vb helyszíne (Eurosport)
Alig néhány nappal a WTA-világbajnokság vasárnapi rajtja előtt az eseménynek otthont adó Cancún nyomokban sem emlékeztet arra, hogy épp a világ legjobb női teniszezői számára kiírt szupertornájának készül otthont adni. Félkész létesítmények, utolsó pillanatra prognosztizált befejezés, valamint szerény kapacitású személyzet jutott eddig a helyszínre
okt. 27
11:21
Eltalálták a helikoptert – elképesztően közel volt a tragédia az F1-es Amerikai Nagydíjon (Racing)
Veszélybe került az austini Forma-1-es futamra kilátogatók élete, amikor az egyik televíziós helikopter eltalálta egy tűzijáték rakéta.
okt. 27
11:33
Leküzdötte csokoládéfüggőségét, szárnyal a svájci reménység: Ruud vb-reményeit csorbította Bázelben (Eurosport)
Swiss Indoors Basel - A svájci Dominic Stricker a US Openen még arról beszélt, hogy édességfüggő volt, ám az elmúlt időszakban "letette" a csokoládét, ami a játékára is jó hatással volt. A bázeli ATP 500-as tornán legyőzte a világbajnoki részvételért küzdő Ruudöt és bejutott a legjobb nyolc közé hazai pályán. Videón a találkozó összefoglalója.
okt. 27
11:42
Kurtucz: Az ökölvívás érdekében indítottunk eljárást; Kassai: az elnök nem kezelte megfelelően a pénzügyeket (m4sport.hu)
Kassai László szerint pazarló a szövetség, Kurtucz Csaba szerint stabil a költségvetés és még tartalékokkal is rendelkezik.
okt. 27
11:44
Ha az FIA nem látja, lehet szabálytalankodni – a versenyzők elégedetlenek (m4sport.hu)
Elégedetlenek a versenyzők azok után, hogy Austinban rosszul elhelyezett kamerák miatt büntetést úszhattak meg a tudatosan pályát elhagyó versenyzők. Sergio Pérez mellett mások is kihasználták a szürke területet.
okt. 27
11:45
"Édesanyám már nem is nézi a meccseimet" – Gavi az el Clásico előtt (Sportal)
A Barcelona fiatal középpályása, Gavi a DAZN Az El Clásico következő generációja című műsorában beszélt sérüléseiről, játékstílusáról és azt is elárulta, kinek a játékát kedveli legjobban a nagy rivális Real Madrid csapatából.
okt. 27
11:51
Kilencvenszeres válogatott védővel erősített a Betis (Sportal)
A La Ligában szereplő Betis hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a rutinos görög hátvédet, Szokratisz Papasztatopuloszt.
okt. 27
11:54
A versenyzőket zaklatták, idén ritkítják a szurkolókat a mexikói paddockban (m4sport.hu)
Létszámcsökkentéssel és kampánnyal próbálják biztonságosabbá és kevésbé kaotikussá tenni a Mexikói Nagydíj paddockját a szervezők.
okt. 27
11:56
Hamilton megfigyelt: Így sokkal könnyebb Verstappennek. Még csak nem is izzad! (m4sport.hu)
A sprinten és a versenyen is volt alkalma üldözni Max Verstappent – Lewis Hamilton elárulta, milyen hasznos tanulságokra tett szert.
okt. 27
11:57
Kós Hubert: nem gondolhatom úgy, hogy egy vb-címtől megváltozik az életem (Eurosport)
Kós Hubert világbajnok úszó legtöbbször elfelejti, hogy nyáron Fukuokában aranyérmet nyert 200 méter háton, mert gőzerővel készül a jövő nyári párizsi olimpiára.
okt. 27
11:57
Rovanpera elképesztően brutális tempóban, rengeteg dráma és defekt az esős Közép-Európa Rallyn (Racing)
Kalle Rovanpera dominált a Közép-Európa Rally első két esős pénteki szakaszán, miközben riválisai folyamatosan küzdöttek a körülményekkel. Defekt Ogier-nál, hatalmas dráma a WRC2-ben.
okt. 27
12:00
Kós Hubert: A legtöbbször elfelejtem, hogy világbajnok vagyok (m4sport.hu)
"Esély sincs arra, hogy én az aranyérmemen járassam a fejem, csakis azon, hogy jövőre valami szép eredményt hozzak Magyarországnak."
okt. 27
12:03
A magyar úszónak esélye sincs arra, hogy a vb-aranyérmén járjon az esze (Sportal)
Kós Hubert világbajnok úszó legtöbbször elfelejti, hogy nyáron Fukuokában aranyérmet nyert 200 méter háton, mert gőzerővel készül a jövő nyári párizsi olimpiára – számolt be róla az MTI.
okt. 27
12:05
Négy szurkolót letartóztattak az Európa-liga-meccs előtt (Sportal)
Négy cseh fanatikust letartóztattak Rómában a 2–0-s hazai győzelemmel záruló Roma–Slavia Praha El-mérkőzés előtt, miután a vendégdrukkerek összecsaptak a helyi rendőrökkel.
okt. 27
12:06
Verstappen megoldása: Le a sprinthétvégékkel! (m4sport.hu)
Két sprinthétvége után fellélegezhet Max Verstappen: Mexikóban nem az általa nem szeretett formátum szerint versenyeznek. A holland úgy véli, jobb lenne, ha sehol máshol sem kellene
okt. 27
12:09
Alonso örül annak, hogy Mexikóban "normális versenyhétvége" lesz (Racing)
Fernando Alonso rendkívül boldog amiatt, hogy Mexikóban nem kell ismét a sprintformátum szerint versenyezniük. A 2023-as bajnokság utóbbi két fordulóján a csapatoknak egy szabadedzésük volt arra, hogy megtalálják a legoptimálisabb beállításokat. Austinban problémát is okozott a gyakorlás hiánya, ugyanis a nem megfelelő hasmagasság miatt jobban kopo
okt. 27
12:12
Alonsónak nem tetszik a focis mentalitás: Igenis büszke vagyok a szezonunkra! (m4sport.hu)
Az év második felében mutatott visszaesése ellenére büszke az Aston Martinra Fernando Alonso, és nehezményezi, hogy az F1-ben egyre inkább jellemzővé válik a rossz focis szemléletmód. Még egyszer megízlelné a dobogós pezsgőt idén.
okt. 27
12:21
Sinner újabb győzelmével tovább tartja hibátlan mérlegét a honfitársak ellen (Eurosport)
Erste Bank Open - Jannik Sinner legyőzte Lorenzo Sonegót a bécsi ATP 500-as tenisztornán, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. Az újabb győzelem azt jelenti, hogy Sinner immár 11-0-ra áll olasz játékosok ellen az ATP Touron. A negyeddöntőben Frances Tiafeo lesz az ellenfele.
okt. 27
12:24
Még be se szállt, de máris felülvizsgálja az F1-es projektjét az Audi? (m4sport.hu)
Sajtóhírek szerint újra fogja értékelni a Forma–1-es szerepvállalását az Audi új vezérkara. Ha meggondolnák magukat, komoly veszteséggel számolhatnak. A cég egyelőre cáfol.
okt. 27
12:27
Ébredő Erő? - Rune kezdi megtalálni a formáját, újabb győzelmet zsebelt be (Eurosport)
Swiss Indoors Basel - A dán Holger Rune legyőzte az argentin Sebastian Baezt a bázeli ATP 500-as tenisztornán, ezzel bejutott a negyeddöntőbe és továbbra is versenyben van a világbajnoki részvételért. Videón a mérkőzés összefoglalója.
okt. 27
12:33
Tiafoe fordulatos meccsen nyert Monfils ellen Bécsben (Eurosport)
Erste Bank Open- Fordulatos mérkőzésen, döntő szettben győzött az amerikai Frances Tiafoe a francia Gael Monfils ellen a bécsi ATP 500-as tenisztornán, ezzel bejutott a legjobb nyolcba. Videón a mérkőzés összefoglalója.
okt. 27
12:33
Így emlékeznek Sir Bobby Charltonra a Premier League-meccseken (Sportal)
A Premier League bejelentette, hogy egyperces tapssal emlékeznek majd az elhunyt legendára, valamint a játékosok és a játékvezetők is fekete karszalagot viselnek majd.
okt. 27
12:36
Krizsán Xénia a vb-n is megsérült, de az olimpián bizonyítani szeretne (m4sport.hu)
A budapesti világbajnokságon negyedik hétpróbázó a nyolcba jutást célozza meg Párizsra.
okt. 27
12:39
"Messi mosolyt csal az arcára" - súlyos betegséggel küzd a legendás kapitány (BorsOnline)
Betegen is rajong Messiért.
okt. 27
12:51
Felix Auger-Aliassime tovább menetel: a címvédő is negyeddöntős Bázelben (Eurosport)
Swiss Indoors Basel - A címvédő Felix Auger-Aliassime is bejutott a negyeddöntőbe a bázeli ATP 500-as tenisztornán, miután legyőzte a holland Botic Van de Zandschulpot. Videón a mérkőzés összefoglalója.
okt. 27
12:57
Besokallt a szövetségtől, visszavonul a norvégok 23 éves világkupa-győztese! (Eurosport)
Miután a szövetséggel zajló vitája elmérgesítette a felkészülését, Lucas Braathen úgy döntött, hogy inkább befejezi alpesi síző pályafutását, mint hogy a norvég szövetség által a sízőkre kényszerített megállapodás betartásával folytassa. A 23 éves síző, aki tavaly megnyerte a műlesiklás szakági világkupáját, mindezt az első verseny helyszínén, Söld
okt. 27
13:03
Krizsán Xénia az olimpián is megismételné idei teljesítményét (Sportal)
Krizsán Xénia, az augusztusi budapesti atlétikai világbajnokságon negyedik hétpróbázó szeretné bebizonyítani, hogy a jövő évi párizsi olimpián is képes az ideihez hasonló teljesítményre – számolt be róla az MTI.
okt. 27
13:09
Itt a bokszbalhé újabb felvonása; Sallai edzője megszólalt a támadó sérüléséről – délelőtti hírösszefoglaló (Sportal)
Összegyűjtöttük a péntek délelőtt legfontosabb sporthíreit.
okt. 27
13:21
Krizsán Xénia: bizonyítani szeretném, hogy bennem több van egy olimpián is (Eurosport)
Krizsán Xénia, az augusztusi budapesti atlétikai világbajnokságon negyedik hétpróbázó szeretné bebizonyítani, hogy a jövő évi párizsi olimpián is képes az ideihez hasonló teljesítményre.
okt. 27
13:21
Lehet ennél idiótább öngólt összehozni? (Sportal)
Nagy csatában, idegenben győzött 3–2-re a Grimsby Town otthonában a Colchester United. Pedig a 7. percben a vendégek már hátrányba kerültek egy nem mindennapi góllal.
okt. 27
13:30
Tahitin lenne a párizsi olimpia egyik versenye, a helyiek tiltakoznak (Infostart)
Egy korallzátonyra húznak fel egy tornyot azért, hogy hullámlovaglást lehessen tartani.
okt. 27
13:33
Hét kiemelt verseny is lesz a fedett pályás atlétikai szezonban (Sportal)
Hét kiemelt verseny, összesen pedig több mint 50 viadal vár az atlétákra a decemberben rajtoló és a márciusi, glasgow-i világbajnoksággal záruló fedett pályás idényben – írta az MTI.
okt. 27
13:39
Magyar csapattársat kaphat Szoboszlai: őt figyeli a Liverpool (Metropol)
Meghozta a liverpooli vezetők kedvét Szoboszlai remeklése.
okt. 27
13:42
Tizenegy hónap után áll újra a kapuba Manuel Neuer (m4sport.hu)
A szombati bajnokin visszatér a Bayern München labdarúgócsapatának kapujába Manuel Neuer, aki teljesen felépült tavaly decemberi lábtöréséből.
okt. 27
13:45
Rovanpera szárnyalt a drámákkal teli péntek délelőtt, Lappi az első Rally1-es kieső a Közép-Európa Rallyn (Racing)
Kalle Rovanpera minden péntek délelőtti szakaszt megnyert a Közép-Európa Rallyn, így a nap felénél hatalmas előnnyel előzi meg Elfyn Evanst és Thierry Neuville-t. Esapekka Lappi hiába mutatott jó tempót a nap első két szakaszán, a harmadikon már nem ért célba.
okt. 27
13:45
Fordulat! Mégis játszhat az eltiltott középpályás? (Sportal)
Eddie Howe arról beszélt a mérkőzést megelőzően, hogy a Newcastle semmilyen hivatalos értesítést nem kapott Sandro Tonali eltiltásáról, az olasz így úgy készül, hogy játszani fog a Wolverhampton ellen.
okt. 27
13:47
A NOB elnöke szeretné, ha Messi pályára lépne a játékokon (Sportal)
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke nagyon szeretné, ha Lionel Messi az argentin csapat tagjaként szerepelne a jövő nyári, párizsi olimpia futballtornáján.
okt. 27
13:54
Lehet-e hiányérzetünk a genki meccs után? – Gurulj be lassítva is! (m4sport.hu)
Mennyire hiányzott Varga Barnabás a Fradiból? És a Traoré, Tokmac kettős? Mekkora siker, hogy a két legnehezebbnek vélt meccset is vereség nélkül tudta le a csapat? Mennyit tartalékoltak a zöld-fehérek a hétvégi derbire? Erről és sok másról beszélget Berkesi Judit és Székely Dávid az m4sport.hu focis podcastjában.
okt. 27
14:00
Mindjárt kész Magyarország legújabb futballstadionja – így áll most az építkezés (Infostart)
Hamarosan már a füvesítés kezdődik a nyíregyházi arénában.
okt. 27
14:00
Fájhat Rossi feje: a válogatott 5 alapemberének játéka is erősen kérdéses a novemberi Eb-selejtezőkön (m4sport.hu)
Ráadásul két olyan játékosa is sérült, aki ugyan nem alapember, de fontos tagja a keretnek.
okt. 27
14:03
Miért lehet a 2024-es Tour de France minden idők legemlékezetesebb háromhetese? (Eurosport)
Nincs Alpe d’Huez, Mont Ventoux és Aubisque, cserébe jó eséllyel láthatunk egy Vingegaard-Pogačar-Roglič-Evenepoel csúcstalálkozót, Cavendish pedig a rekorddöntés reménye miatt elhalasztotta a visszavonulását. Rengeteg story lehetőséget tartogat magában a 2024-es Tour de France, amely nem csak az útvonal miatt lehet igazán érdekes.
okt. 27
14:03
India készen áll az olimpia rendezésére a miniszterelnök szerint (Sportal)
Narendra Modi, India miniszterelnöke szerint országa készen áll a 2036-os olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére.
okt. 27
14:09
Hamilton felkavarta az állóvizet: Többen elismerték, hogy szabálytalan volt az autójuk (Racing)
Lewis Hamilton kihangsúlyozta, a kizárás nagyon rossz fényt vet a sportágra, ám az FIA szabályzata nem könnyíti meg a helyzetüket. Az Egyesült Államok Nagydíja után az első négy helyezett autóját megvizsgálta a Szövetség technikai delegációja. A hétszeres világbajnok és Charles Leclerc konstrukciója viszont nem felelt meg a leírtaknak (a kopólemez
okt. 27
14:15
Legendás párharcok (4.): Amikor a KGB-ügynök hiába üldözte az FBI emberét (Sportal)
Sorozatunk negyedik részében a sportok királynőjének, az atlétikának néhány nagy rivalizálása lesz a téma az ötvenes, illetve a nyolcvanas-kilencvenes évekből. Olimpiai bajnokok, világbajnokok különleges párharcai elevenednek ezúttal meg.

Keresés