2023. október 28. szombat

okt. 28
10:12
Ez nem olyan rossz – már visszaült a nyeregbe a kulcscsonttörése után Vas Kata Blanka (m4sport.hu)
Múlt heti edzésbalesete és kulcscsonttörése után akár már november végén versenyezhet Vas Kata Blanka, a jelenlegi legjobb magyar női kerékpáros.
okt. 28
10:15
Judd Trump sorozatban 18. győzelmét aratta (Eurosport)
A negyeddöntőket játszották pénteken a Northern Ireland Openen. Jack Lisowski és Barry Hawkins is tornagyőztes formát mutatott, mint ahogy Judd Trump is, aki egész októberben folyamatos győzelmi szériában van. Stephen Maguire ellen aratta a 18. sikerét, és ezzel bejutott az elődöntőbe, tehát továbbra is van esélye arra, hogy sorozatban három trófeá
okt. 28
10:15
Óriási baleset történt a rettegett japán kanyarban (videó) (Racing)
A Super Formula szezonzáró hétvégéjének első versenye egy óriási baleset miatt idő előtt ért véget. Ukyo Sasahara és Hiroki Otsu ütközött egymással a szuzukai pálya leggyorsabb kanyarjában a 130R-ben, és a nagy sebesség miatt egy horrorbalesetnek lehettünk szemtanúi. A szóban forgó két pilóta a 130R-be menet akadt össze a futam 4. körében. Az eset
okt. 28
10:15
Ekkor térhet vissza a magyar bringás, akinek öt részre tört a kulcscsontja (Sportal)
Múlt heti edzésbalesete és kulcscsonttörése után akár már november végén versenyezhet Vas Kata Blanka, a jelenlegi legjobb magyar női kerékpáros – írja az MTI.
okt. 28
10:17
Ebedli Zoltán: "Talán most nem lesz hat, de Fradi-győzelmet várok" (Sportal)
A Ferencváros korábbi középpályása szerint az utóbbi években csak az a kérdés a derbikkel kapcsolatban, hogy mennyivel nyernek a zöld-fehérek.
okt. 28
10:33
Zeeman: "Nem viselkedtünk csapatként az Anglirun" (Eurosport)
Bő egy hónappal a történtek után a Jumbo-Visma sportigazgatója elárulta, hogy valóban nem a legjobban kezelték az Angliru végjátékát. Sepp Kuss ugyan a szakasz után megtartotta a piros trikót, de Roglič és Vingegaard sem maradt mellette. Ahogy azt sejteni lehetett, a szlovén versenyző kicsit nehezebben kezelte a szituációt, de végül Roglič is elfog
okt. 28
10:33
Újabb hat magyar érem, köztük négy arany a Küzdősportok Világjátékán (Sportal)
A magyarok hat érmet, négy aranyat és két bronzot szereztek a pénteki versenynapon a Rijádban zajló Küzdősportok Világjátékán – írja az MTI.
okt. 28
10:51
Cristiano Ronaldo 100 ezer eurós karórát ajándékozott a népszerű bokszolónak (Sportal)
Méregdrága karórát adott át Cristiano Ronaldo az ismert ökölvívónak, Francis Ngannounak, aki a Tyson Fury elleni mérkőzésre készül.
okt. 28
10:53
"Nem sírunk, nem keresünk kifogásokat" – Sztankovics a Fradi–Újpest előtt (Sportal)
Dejan Sztankovics, a labdarúgó NB I-ben címvédő és listavezető Ferencváros vezetőedzője első derbijére készül a csapattal, de tisztában van az Újpest elleni párharc múltjával.
okt. 28
11:06
Hamilton: Pérez nehéz közegben van, egyesek nem támogatják a Red Bullnál (m4sport.hu)
Lewis Hamilton úgy érzi, a Red Bullnál nem mindenki adja meg Sergio Péreznek a szükséges támogatást, és ezért tart ott a mexikói, ahol.
okt. 28
11:09
Rovanpera hibázott, ismét szorosabb a Közép-Európa Rally élmezőnye (Racing)
Kalle Rovanpera hibázott a Közép-Európa Rally második osztrák szakaszán, így előnye komolyan csökkent Thierry Neuville előtt.
okt. 28
11:15
Mi ez a sok kapus, akik lábbal próbálnak focizni? (Eurosport)
Mostanában feltűnhetett, hogy a fociban egyre több kapus avatkozik be lábbal a játékba, ami olykor hibákhoz és kritikákhoz vezet. Utóbbiból viszont bőven kapja az ívet a Manchester United új kapusa, André Onana. A jelenség rámutat arra, hogy mennyit változott az elmúlt években labdarúgás és hogy mi, nézők hogyan viszonyulunk a hibákhoz.
okt. 28
11:15
Japánban lett szumósztár a magyar birkózás nagy tehetsége (Sportal)
19 évesen szerezte az első felnőtt vb-aranyát, amiről egy jokozuna osztott meg Instagram-történetet.
okt. 28
11:24
Horner: Kedves Hamiltontól, hogy így törődik Pérezzel, akit nemrég még leszólt (m4sport.hu)
A Red Bull csapatfőnöke saját korábbi nyilatkozatával szúrt oda az őket Sergio Pérez helyzete kapcsán kóstolgató Lewis Hamiltonnak.
okt. 28
11:26
A belgrádi, római, milánói derbiken edződött Stankovic tudja, milyen fontos meccs az Újpest elleni (m4sport.hu)
Dejan Stankovic, a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő és listavezető Ferencváros vezetőedzője első derbijére készül a csapattal, de tisztában van az Újpest elleni párharc múltjával.
okt. 28
11:30
A Loki nem állna meg a Pancho Arénában, a Puskás Akadémia kisiklatná (m4sport.hu)
Az eddig idegenben botladozó, de a Fehérvár legyőzésével talán lendületet vett Debrecen a hazai mérlegét csak a válogatott szünet előtt kozmetikázó Puskás Akadémia vendégeként szerepel az OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 28
11:45
Könnyen elképzelhető, hogy Vas Blanka már november végén visszatér (Eurosport)
Mivel napról-napra egyre jobban érzi magát és már az országúti kerékpárjával is tekerhet, nem irreális, hogy Vas Blanka bő egy hónap múlva újra ott lehet a mezőnyben. Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy az SD Worx versenyzője november 25-én, a dublini világkupán térhet vissza, amennyiben a jelenlegihez hasonló ütemben halad a felépülése.
okt. 28
12:06
Szokatlan lépés a Red Bulltól: Verstappen és Pérez nélkül kezdik a szezonzárót (m4sport.hu)
Szokatlan lépés a Red Bulltól: az év utolsó versenyhétvégéjének péntekjén Max Verstappent és Sergio Pérezt egyszerre ültetik kispadra, hogy megfeleljenek a szabályoknak.
okt. 28
12:09
Hamilton nem elégedett: Egy hét alatt teljesen megváltozott az autó (Racing)
Lewis Hamilton nem volt elégedett a Mexikóvárosi Nagydíj pénteki napját követően. A Mercedes brit klasszisa szerint az autója teljesen más volt Austinban, mint most, amit az Autódromo Hermanos Rodríguez-en vezetett. Mindössze 5 nap telt el azóta, hogy Hamilton a 2. helyen ért célba az USA Nagydíjon, nem sokkal lemaradva a győztes Max Verstappentől.
okt. 28
12:09
A Movistar szerződést kínált a tavalyi Tourról kizárt kolumbiainak (Sportal)
A spanyol Movistar kerékpároscsapat egyéves szerződést adott a kolumbiai Nairo Quintanának, akit tavaly utólag kizártak Tour de France-ról – számolt be róla az MTI.
okt. 28
12:11
Fradi-szurkolókkal utazott a metrón az Újpest hátvédje (Sportal)
Két megálló között észrevette, hogy felismerték, ezért inkább leszállt, és két járatot is hagyott elmenni, mire folytathatta útját hazáig.
okt. 28
12:15
Evans hibázott, Rovanpera a világbajnoki cím kapujában, Neuville vezeti a Közép-Európa Rallyt (Racing)
Hatalmas fordulat következett be a Közép-Európa Rally utolsó szombat délelőtti szakaszán, melyen Elfyn Evans kicsúszott, így Kalle Rovanpera átadhatta a vezető helyet Thierry Neuville-nek, miközben a világbajnoki cím kapujába lépett.
okt. 28
12:33
Hamilton durván beszólt a Red Bullnak: szerinte nem támogatják Pérezt (Sportal)
Erős kritikát fogalmazott meg a Red Bull istállójával szemben a Forma–1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton. A brit versenyző szerint az osztrák csapatnál nem igazán állnak Sergio Pérez mellett...
okt. 28
12:35
a Kecskemét a ZTE ellen törné meg pocsék sorozatát (Sportal)
A hat bajnoki óta nyeretlen Kecskemét az őt két ponttal követő Zalaegerszeget fogadja a labdarúgó NB I 11. fordulójának nyitó mérkőzésén. Kövesse nyomon a meccs alakulását élő modulunkkal!
okt. 28
12:39
Ilyen nincs: kétszer is leejtették a hordágyról a focistát – Videón a tragikomikus jelenet (Metropol)
A pályáról akarták kivinni, nem sok sikerrel.
okt. 28
12:51
Evans elmondta a Közép-Európa Rallyn bekövetkezett balesetének okát (Racing)
Elfyn Evans a Közép-Európa Rally harmadik szombati szakaszán szenvedett balesetet, ami miatt kiesett a harmadik helyen állva. A walesi versenyző hibája után Kalle Rovanpera karnyújtásra került második vb címétől.
okt. 28
12:51
Jó hír a Barca-szurkolóknak: három klasszisuk is felépült az el Clásicóra (Sportal)
A katalán együttes orvosi stábjától Robert Lewandowski, Raphinha és Jules Koundé is megkapta az engedélyt a játékra, Frenkie de Jong és Pedri azonban kihagyja a Real Madrid elleni spanyol bajnoki rangadót.
okt. 28
13:00
Így értékelte az öt újonc az F1-es bevetést (m4sport.hu)
Többen most vezettek először királykategóriás autót.
okt. 28
13:09
Komoly dicséretben részesült a most bemutatkozó újonc pilóta (Racing)
Oliver Bearman túlesett az F1-es bemutatkozásán a Mexikóvárosi Nagydíj első szabadedzésén a Haas csapatának köszönhetően. A brit fiatal ezzel pedig rekordot döntött, mert így Lando Norrist legyőzve ő lett a legfiatalabb pilóta az Egyesült Királyságból, aki részt vett egy Forma-1-es versenyhétvégén. Bearman Kevin Magnussen autóját vihette pályára az
okt. 28
13:21
A bajnokság nem most dől el, de a Barcának és a Real Madridnak is lendületet adhat az El Clásico (Eurosport)
Xavi és Carlo Ancelotti egyaránt úgy látja, nincs egyértelmű esélyese a szezon első El Clásicójának. Bár az előjelek valamivel kedvezőbbek a Real Madridra nézve a Barcelona hiányzói miatt, a katalánok a kulcsembereiket nélkülözve is remekeltek az utóbbi időben. Robert Lewandowski várható visszatérése nagy segítség lehet, a fővárosiaknál pedig minde
okt. 28
13:21
Massa szerint az FIA elnöke hazudik; akár két világbajnoka is lehet a 2008-as szezonnak? (Racing)
A 2008-as világbajnoki trófeát magának követelő Felipe Massa kategorikusan cáfolta Mohammed bin Szulajm FIA-elnök kijelentéseit, majd többek között beszélt arról, hogy egy, a Forma-1-ben eddig soha nem látott forgatókönyvet is el tud képzelni arra, hogy világbajnok lehessen, illetve elárulta, beszélt-e már a 2008-as vb-t megnyerő Lewis Hamiltonnal
okt. 28
13:21
Bajnok lett a Fradi korábbi EKL-ellenfele; jó hírt kaptak a Barca-drukkerek – délelőtti hírösszefoglaló (Sportal)
Egy csokorba gyűjtöttük a szombat délelőtti órák legfontosabb és legérdekesebb híreit.
okt. 28
13:42
Ricciardo célba vette a Q3-at (m4sport.hu)
Motivált, éhes a sikerre és az edzések alapján úgy érzi, "top10-es autó" van alatta.
okt. 28
13:45
Egy 14 éves játékos szerzett három gólt, fölényesen nyert a Honvéd (Sportal)
A Honvéd magabiztosan nyert a KSI ellen a férfi vízilabda ob I szombat déli mérkőzésén a Komjádi Uszodában – számolt be róla az MTI.
okt. 28
13:54
Magyarországon lesz hazai pályán az izraeli futballválogatott, a románok elleni meccset várhatóan Debrecenbe viszik (444.hu)
A háború miatt nem játszhatják le otthon a hátralévő Eb-selejtezőiket.
okt. 28
14:03
Fucsovics Márton győzött a selejtezőben (Demokrata)
Fucsovics Márton megnyerte elsőfordulós mérkőzését a párizsi keménypályás tenisztorna selejtezőjében.
okt. 28
14:06
"A szabály egy vicc" – a Red Bull a sprintek őszinte felülvizsgálatát várja (m4sport.hu)
Ideje szembenéznie az F1-nek a sprinthétvégék problémáival – véli a Red Bull csapatfőnöke. Christian Horner egy viccnek tartja az autók beállításainak befagyasztását.
okt. 28
14:09
Az út 50%-a megvan Fucsovicsnak a párizsi főtáblához (Eurosport)
Paris Masters - Fucsovics Márton megnyerte elsőfordulós mérkőzését a párizsi keménypályás tenisztorna selejtezőjében.
okt. 28
14:09
Betekintés a kulisszák mögé – így válik autóversenyzővé Molnár Martin (Racing)
A 15 esztendős gokartos Kiss Pál Tamás segítségével válik autóversenyzővé, hogy jövőre már a Forma-4-ben szerepeljen.
okt. 28
14:11
Atp500 Bécs: Daniil Medvedev - Stefanos Tsitsipas, elődöntő (Eurosport)
Erste Bank Open - Nézd élőben, megszakítások nélkül a Daniil Medvedev - Stefanos Tsitsipas elődöntőt a bécsi tenisztornáról online, az eurosport.hu-n! Ki jut a vasárnapi döntőbe?
okt. 28
14:12
Videó: hiába várt stabilitás, a ZTE harmadik kapusa is belehibázott (m4sport.hu)
A szezon során már a harmadik kapus kezdett a Zalaegerszegben, de a klub színeiben debütáló Dombó Dávid sem nem hozta meg az edzője által kívánt stabilitást: hibája után került hátrányba Kecskeméten a csapata.
okt. 28
14:15
Fucsovics egy lépésre a párizsi Masters-torna főtáblájától (Sportal)
Fucsovics Márton megnyerte első fordulós mérkőzését a párizsi kemény pályás ATP 1000-es tenisztorna selejtezőjében – számolt be róla az MTI.
okt. 28
14:24
Vita az F1-es autók ellenőrzéséről: az FIA alapos gyanúval választotta ki a kizártakat? (m4sport.hu)
Miközben több versenyző szerint az FIA-nak az összes autó szabályosságát ellenőriznie kéne egy verseny után, a csapatok képviselői szerint megfelelő az FIA jelenlegi rendszere. Austinban sem egészen úgy történt, ahogyan Lewis Hamiltonék lefestik?
okt. 28
14:33
"Más autók is szabálytalanok voltak" – Hamilton igazságosabb rendszert szeretne (Eurosport)
Az Amerikai Nagydíjat követően Lewis Hamilton Mercedesét és Charles Leclerc Ferrariját is szabálytalannak minősítették, mivel a megengedettnél nagyobb mértékben kopott a kopólemez. A kizárásuk azóta is rengeteg beszédtémát szolgáltatott, mivel a mezőny egy része úgy gondolja, mások is átléphették a határokat, csak épp őket nem vizsgálták meg.
okt. 28
14:33
Magyar ezüstérem a budapesti karate-világbajnokságon (Sportal)
Hárspataki Gábor ezüstérmet nyert a férfi 75 kilogrammosok között küzdelemben (kumite) a Papp László Budapest Sportarénában zajló 26. karate-világbajnokságon – számolt be róla az MTI.
okt. 28
14:35
Fehérvári szurkolók Bartosz Grzelakról: "Többet várok tőle" (Sportal)
A Fehérvár FC a 11. forduló előtt 11 ponttal áll a tabella 9. helyén. A csapat szurkolói a DVTK elleni meccs előtt mondták el véleményüket a csapattal és Lengyel vezetőedzővel kapcsolatban.
okt. 28
14:39
Két hónap után nyert újra a Kecskemét, a ZTE bánta (Sportal)
A Kecskemét 3–1-re nyert hazai pályán a Zalaegerszeg ellen a labdarúgó NB I 11. fordulójának nyitó mérkőzésén.
okt. 28
14:42
Az újabb váltás a kapuban sem segített a ZTE-nek Kecskeméten (m4sport.hu)
A rossz formáját 3-1-s győzelemmel lezáró Kecskemétnek a vezetés megszerzése után már nem okozott gondot két vállra fektetni a csak a hajrában szépítő Zalaegerszeget az OTP Bank Liga 11. fordulójában.
okt. 28
14:48
Ezüst kumitében Hárspatakitól a karatevébén (m4sport.hu)
Hárspataki Gábor ezüstérmet nyert a férfi 75 kilogrammosok között küzdelemben a Papp László Budapest Sportarénában zajló 26. karate-világbajnokságon.
okt. 28
14:51
Hazai jó teljesítményében bízhat a Fehérvár a Diósgyőr ellen (Sportal)
Bartosz Grzelak vezetőedző együttese az idényben eddig megszerzett tizenegy pontjából tízet hazai pályán szerzett.

Keresés