2023. december 1. péntek

dec. 1
10:18
"Csupa olasz" csoportba is kerülhet a magyar válogatott, de nyitómeccset is játszhat (Infostart)
Szombat este rendezik Hamburgban a jövő nyári németországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportjainak sorsolását, amelyen akár a házigazdákat és a nyitómérkőzésen való szereplést, valamint a címvédő olasz válogatottat is megkaphatják ellenfélnek a magyarok.
dec. 1
10:18
Ferrari: Pár hónapja a Red Bull más bolygón volt. Most már más a helyzet (m4sport.hu)
Már az idénynyitó bahreini teszt előtt érezte a Ferrari, hogy baj lehet az autójával. Csapatfőnökük arra a legbüszkébb, ahogyan a nehézségekre reagáltak, és amekkorát fejlődtek év végére. Frédéric Vasseur emiatt hiszi, hogy felnőhetnek a Red Bull szintjére.
dec. 1
10:18
Siger Dávid: mélyütéssel ért volna fel, ha nem jön össze a győzelem (Eurosport)
Konferencia-liga - Sigér Dávid szerint a rosszabb periódus után nagy szüksége volt a Ferencváros labdarúgócsapatának a szerb Cukaricki vendégeként kiharcolt győzelemre, mellyel az együttes közel került a továbbjutáshoz a Konferencia-liga csoportköréből.
dec. 1
10:24
A Top Gear egykori sztárműsorvezetője, Richard Hammond egy nap elvitte lányát egy rally iskolába (Racing)
Valószínűleg mindenkinek ismerős Richard Hammond, aki 13 éven át volt a Top Gear egyik műsorvezetője. A népszerű újságíró, most elvitte lányát egy rally iskolába, ahol egy Subaruval tanította.
dec. 1
10:30
Kós Hubert második helyen zárt 200 méter vegyesen az úszó US Open versenyen (m4sport.hu)
Kós Hubert második helyen végzett férfi 200 méter vegyesen az észak-karolinai Greensboróban zajló US Open elnevezésű úszóversenyen.
dec. 1
10:36
Súlyos vádakkal illették Wolffot: Bizalmas információk birtokában van (Racing)
Sajtóértesülések szerint súlyos vádakkal illette a többi csapatvezető Toto Wolffot. Ugyan a 2023-as szezon véget ért, ám a Mercedes vezetője az események sűrűjében találta magát. Ugyan a konstruktőri második helyet megszerezték a csillagosok, mivel három ponttal többet szereztek a Ferrarinál, ám a többi csapatfőnök ujjal mutogat az osztrák üzletemb
dec. 1
10:48
Vigyázat, a magyar szurkolók zsebére is megy az Eb-sorsolás (Ripost)
Máris drukkolhatunk, sok pénz is múlik az Eb-sorsoláson.
dec. 1
10:48
Chema Rodríguez kijelölte a férfi kézilabda-válogatott januári Eb-re utazó keretét – Mikler nélkül vág neki a csapat a tornának (m4sport.hu)
Chema Rodríguez, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a januári, németországi Európa-bajnokságra.
dec. 1
10:50
Aston Martin: Vettelnek komoly szerepe volt az idei sikerekben (m4sport.hu)
Sebastian Vettelnek is elévülhetetlen érdemei vannak az Aston Martin 2023-as sikereiben a csapattagok szerint. Csak azt sajnálják, hogy nem élvezhette ki a munkája gyümölcsét.
dec. 1
10:54
Az ország legkiválóbb sportolói küzdenek egymással az M4 Sport új, decembertő látható műsorában (m4sport.hu)
December 25-én új műsort indít az ország legnézettebb sportcsatornája. 48 sportoló méri össze tudását az M4 Sport nagyszabású műsorában, a SzuperPárosban. A sportvetélkedő hagyományteremtő szándékkal indul, és a nagysikerű, harminc évvel ezelőtti Szuperbajnok versengéseit éleszti újra. Hazánk élsportolói női és férfi vegyes párosokban küzdenek meg
dec. 1
11:00
Még a sárga lapok is dönthetnek a Fradi továbbjutásáról (Eurosport)
Konferencia-liga - Csütörtök este az utolsó pillanatokban szerezte meg a győzelmet Szerbiában a Ferencváros, így kedvező helyzetből várhatja az utolsó csoportmérkőzést.
dec. 1
11:12
A Pécs brit, a Szekszárd spanyol csapattal kezd a női kosárlabda EK rájátszásában (m4sport.hu)
Az NKA Universitas Pécs brit, a TARR KSC Szekszárd pedig spanyol csapattal találkozik a női kosárlabda Európa Kupa rájátszásának első fordulójában.
dec. 1
11:24
"Ki kell hagynom az Eb-t" - szomorú döntést hozott a magyar válogatott kapusa (Ripost)
A Szeged játékosa az olimpia miatt tett egy fontos lépést.
dec. 1
11:24
Verstappen 2024-ben néhány futam után új csapattársat kaphat (Racing)
Könnyen lehet, hogy már a 2024-es idény első felében új pilótát láthatunk Max Verstappen mellett, amihez mostani csapattársa is kell.
dec. 1
11:30
Kapuslegendája nélkül megy az Eb-re a magyar férfi kézilabda-válogatott (Infostart)
Chema Rodriguez, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya pénteken kijelölte keretét a januári, németországi Európa-bajnokságra, amelyen Mikler Roland nem szerepel.
dec. 1
11:30
Megvan a magyar válogatott végleges Eb-kerete, Mikler nehéz döntést hozott (Eurosport)
Férfi kézilabda Eb - Chema Rodriguez, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya pénteken kijelölte keretét a januári, németországi Európa-bajnokságra, amelyen Mikler Roland nem szerepel.
dec. 1
11:54
Mikler Roland nélkül megy az Eb-re a magyar férfi kézilabda-válogatott (Telex)
Chema Rodriguez kijelölte a keretet, Telkiben kezdődik a felkészülés.
dec. 1
12:06
Eldőlt, milyen sorsot szán a Ferrari a versenyzőinek? (Racing)
Sajtóértesülések szerint hamarosan bejelenti a Ferrari, hogy 2024 után mit tervez a jelenlegi versenyzőivel. A Scuderia az év elején még a középmezőnybe tartozott, ám a fejlesztési verseny során sikerült felzárkózniuk a második helyre. Ám velük párhuzamosan a Mercedes is erőre kapott, így a két istálló küzdött meg a konstruktőri bajnokság ezüstjéér
dec. 1
12:12
Utolsó pillanatos drámák után – Gurulj be lassítva is! (m4sport.hu)
Pesics gólja egycsapásra megváltoztatta a hangulatunkat és a Kl-csoport állását is, de milyen további tanulságok vonhatók le a szerbiai 90 percből? És meddig emlékezünk majd arra, milyen körülmények között ítéltek meg egy 11-est a PSG-nek az utolsó pillanatokban?
dec. 1
12:12
Csapata kirúgta az alkoholproblémákkal küzdő Nhl-sztárt, gyógykezelés vár rá (Eurosport)
NHL - Azonnali hatállyal szerződést bontott kanadai sztárjával, Corey Perryvel az észak-amerikai profi jégkorongligában érdekelt Chicago Blackhawks, az olimpiai és világbajnok, Stanley-kupa-győztes csatár ezt követően önként aláveti magát az alkoholproblémájában segítő gyógykezelésnek.
dec. 1
12:14
Az Ekl-ben a Fradié mellett még három csoportban nyitott a továbbjutás kérdése (m4sport.hu)
A magyar bajnok továbbjutása egy ponttal biztossá válhat.
dec. 1
12:18
Hamilton: Fontos, hogy az emberek tudják, nincs közöm a technikai igazgató távozásához (m4sport.hu)
Miközben elismerte, hogy voltak feszültségek a csapaton belül, Lewis Hamilton határozottan cáfolta, hogy bármi köze lenne a korábbi technikai igazgatójuk távozásához. Közben viszont örül, hogy a régi-új szakemberük került a pozícióba.
dec. 1
12:18
Lehet-e annyira energiapazarló egy gólöröm, hogy megtiltsák azt a játékosoknak? (Eurosport)
Nigel Clough, az angol negyedosztályban szereplő Mansfield Town menedzsere elárulta: kifejezetten azt kéri a játékosaitól, hogy visszafogottan ünnepeljék a góljaikat. Szerinte teljesen felesleges hosszú sprinteket követően egymás nyakába borulni, amíg még tart a meccs, és jobban szereti, ha ezt az energiát inkább a labdaszerzésre tartogatják.
dec. 1
12:24
Létrejött a Craig Breen Alapítvány a fiatal ír versenyzők támogatására (Racing)
2023. december 1-jén létrejött a Craig Breen Alapítvány, melyen keresztül folytatódik a fiatal ír versenyzők támogatása, melyet még Craig Breen kezdett meg. Az alapítványhoz csatlakozott partnerként a Hyundai Motorsport is.
dec. 1
13:06
"Így neveltek" – Verstappennek elvi kérdés volt nem behúzni a kéziféket (m4sport.hu)
Öt versennyel az idény vége előtt bebiztosította címvédését Max Verstappen, ám a kéziféket nem húzta be. Elmagyarázta, miért volt rá képtelen.
dec. 1
13:12
Marco Rossi jó hírt kapott, hetek óta erre várt (Ripost)
Újabb kulcsjátékos tért vissza sérülése után.
dec. 1
13:24
A Mercedes nem teljesítette Hamilton kéréseit, de a technikai igazgatót nem ő rúgatta ki (Racing)
Lewis Hamilton nyíltan beszélt arról, milyen nehézségeken ment át az idei év elején, amikor kiderült, a 2023-as autó sem lett jó.
dec. 1
13:30
46 lengyel szurkolót vettek őrizetbe az Aston Villa–Legia Kl-meccs előtt (m4sport.hu)
A birminghami rendőrség a lengyel szurkolókkal történt összetűzés során 46 embert vett őrizetbe az Aston Villa-Legia Warszawa labdarúgó Konferencia-liga mérkőzést megelőzően.
dec. 1
13:30
Eldőlt Grosjean sorsa: megvan, melyik bajnokságban indul a Lamborghinivel (Eurosport)
A Renault, a Lotus és a Haas korábbi forma-1-es versenyzője, Romain Grosjean elárulta, 2024-ben nem az Endurance-világbajnokságon, hanem az amerikai IMSA WeatherTech-sorozatban indul majd a Lamborghini gyári versenyzőjeként. A francia pilóta ráadásul dupla programot fut majd az Egyesült Államokban.
dec. 1
13:42
Új kedvencet ünnepel a Fradi-tábor, Sztankovics gyöngyszemet talált (Metropol)
Nem várt hőse volt a Fradinak.
dec. 1
13:42
Uk Championship: Ronnie O'Sullivan - Zhou Yuelong, negyeddöntő (Eurosport)
Nézd élőben és reklámmentesen a Ronnie O'Sullivan - Zhou Yuelong negyeddöntős mérkőzést az Egyesült Királyság Bajnokságáról az eurosport.hu-n!
dec. 1
13:54
Pesicset dicsérik, a játékvezetőt szidják a szerb lapok (m4sport.hu)
A szerb szurkolók egy része kiakadt a győztes gól szerzőjének gólörömén.
dec. 1
14:06
Faluvégi Dorottya szerződést hosszabbított német klubjával (m4sport.hu)
Faluvégi Dorottya két évvel, 2026 nyaráig meghosszabbította szerződését a német női kézilabda-bajnokságban címvédő, kupagyőztes Bietigheimnél.
dec. 1
14:06
Alonso érezte, még nem jött el az idejük, de látja a fényt az alagút végén (Racing)
Fernando Alonso úgy véli, az Aston Martin még nem állt készen arra, hogy felvegye a versenyt a nagycsapatokkal. Meglepően jól indult a kanadai-brit istálló éve, hirtelen a szezon első felében a Red Bull mögött találták magukat. A spanyol világbajnok a pódiumceremónia állandó vendége volt, sőt Monacóban még a győzelemben is reménykedett. Ám a fejles
dec. 1
14:18
Willi Orbán idén már nem lép pályára, az RB Leipzig januártól számol újra a védővel (m4sport.hu)
A téli szünetet követően, január 2-tól számol újra Willi Orbánnal Marco Rose, a német labdarúgó Bundesligában érdekelt RB Leipzig vezetőedzője.
dec. 1
14:24
"Alonso a legjobb. Egy gyengébb autóban Hamiltont és Verstappent is legyőzné" – Kubica (m4sport.hu)
Ha kevésbé jó versenyautóba ültetnék őket, a Forma–1-es mezőny jelenlegi három világbajnoka közül garantáltan Fernando Alonso jönne ki győztesen a versenyből – állítja határozottan Robert Kubica.
dec. 1
14:24
A Lipcse edzője elárulta, mikor térhet vissza Willi Orbán (Eurosport)
Bundesliga - A téli szünetet követően, január 2-tól számol újra Willi Orbánnal Marco Rose, a német labdarúgó élvonalban érdekelt RB Leipzig vezetőedzője.
dec. 1
14:24
Tanak: Bízom benne, hogy az M-Sport vissza tud térni a csúcsra (Racing)
Ott Tanak a Japán Rally után elköszönt az M-Sport csapatától, a búcsú azonban nem jelenti azt, hogy nem szorít azért, hogy a fordos csapat ismét a sikerek útjára térjen.
dec. 1
14:26
Retteghet Djokovic és Alcaraz? Lehet új Grand Slam-bajnoka a férfi tenisznek 2024-ben? (Eurosport)
Novak Djokovic kis híján elvitte mind a négy Grand Slamet 2023-ban, csak Wimbledonban kapott ki Carlos Alcaraztól, ami azért, valljuk be, meglepetés volt. Ettől függetlenül a fiatalok tagadhatatlanul jönnek előre, úgyhogy bármennyire is dominál a szerb, azért egyre kevésbé érezheti magát biztonságban. Megnéztük, van-e esély arra, hogy 2024-ben új G
dec. 1
14:30
Optimista az F1, ha azt gondolja, simán meglesz a 24 futam – Marko (m4sport.hu)
Rekordhosszú szezonra készül a Forma–1 2024-ben – ahogy az elmúlt években már többször is… A Red Bull tanácsadója szerint optimizmust azt gondolni, hogy minden simán fog menni.
dec. 1
15:06
Egy liverpooli újságíró szerint Kloppnak hetekig padoztatnia kellene Szoboszlait (HírTV)
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Toulouse elleni meccset követően újra az Európa-ligában kapott pihenőt, a Lask elleni sima, 4-0-s diadal során maradt a kispadon. A Liverpool Echo azt pedzegette, hogy hamarosan ez talán a Premier League-ben is megeshet vele.
dec. 1
15:18
Brisbane-ben tér vissza Rafael Nadal (Demokrata)
Az Australian Openen kétszer győztes klasszis hosszú kihagyása miatt a 633. helyig csúszott vissza a világranglistán.
dec. 1
15:18
"Eljött az ideje, hogy visszatérjek" – Itt a várva várt Nadal-bejelentés! (Eurosport)
Januárban a brisbane-i tenisztornán tér vissza közel egyéves kihagyás után Rafael Nadal. A 22-szeres Grand Slam-győztes spanyol sztár pénteken jelentette be, hogy az ausztrál nyílt bajnokság egyik felvezető versenyén indul először. Videó a cikkben!
dec. 1
15:24
Ricciardo szerződésében van olyan kitétel, ami kellemetlen helyzetbe hozhatja Pérezt? (Racing)
Sajtóinformációk szerint olyan aduász került Daniel Ricciardo kezébe, ami már 2024 első felében a Red Bullhoz repítheti. Max Verstappen 19 győzelemmel leiskolázta a mezőnyt az osztrák csapattal, míg a mexikói pilóta a szezon közepétől hibát-hibára halmozott. Rengeteg olyan találgatás keringett a paddockban, hogy a Bikák már jövőre megválnak a 33 év
dec. 1
15:26
Eladták Räikkönen egykori autóját – Hamilton és Senna gépe után a 3. legdrágább McLaren lett (Racing)
Kimi Räikkönen utolsó versenygépe a valaha volt 10 legdrágább F1-es autót tartalmazó listáról is csak éppen, hogy lecsúszott.
dec. 1
15:36
Rafael Nadal januárban, Brisbane-ben tér vissza (m4sport.hu)
Ausztráliában játszotta eddigi utolsó tétmeccsét is.
dec. 1
16:06
A kapitány szerint jó, hogy ilyen sorrendben vannak a meccseink a kézi vb-n (m4sport.hu)
Az első két meccs támadásait kell összegyúrni a Montenegró elleni csoportrangadóra.
dec. 1
16:06
Élje át újra a Michelisz Norbert bajnoki címét hozó hétvégét! (videó) (Racing)
Makaóban másodszor lett bajnok Michelisz Norbert egy túraautó-világsorozatban, 2023-ban a TCR World Tour legjobbjának bizonyult.
dec. 1
16:18
Sajtó: Eltűnik az Alfa Romeo név a Forma–1-ből (m4sport.hu)
Tárgyaltak, de állítólag nem született megegyezés a folytatásról.
dec. 1
16:18
Kieső helyről az elitbe – őrült sebességgel igázza le a Bundesligát a Leverkusen (Telex)
Xabi Alonso irányítása alatt, néhány zseniális igazolással megerősítve a Leverkusen már nemcsak a német bajnokságban, de az összes topligát egybevéve is a csúcs közelébe focizta magát. Elemzésünkből kiderül, hogyan.

Keresés