2023. július 31. hétfő

júl. 31
9:33
Az „ellopott vb-cím” miatt szurkolnak ma többen Hamiltonnak és a Mercedesnek? (Racing)
Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke a mai napig fájlalja a 2021-es Abu-dzabi Nagydíjon történteket.
júl. 31
9:33
Felhőkarcolóról zuhant le és meghalt a világhírű mászó (Sportal)
Remi Enigmát sokan ismerték arról, hogy felhőkarcolókról mászott le. Az extrémsportok szerelmese segítség és biztosítás nélkül élt a szenvedélyének. Kínai beszámolók szerint lezuhant egy hongkongi épületről és szörnyethalt.
júl. 31
9:39
A magyar légiós csapata sorozatban harmadszor nyert (Sportal)
Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx 87–83-ra győzött a Határ Bernadettet még nem bevető Connecticut Sun otthonában, míg az amerikai születésű magyar válogatott játékossal, Cyesha Goree-val felálló Washington Mystics 80–73-ra kikapott az Atlanta Dream vendégeként az észak-amerikai női profi kosárlabdaliga (WNBA) vasárnapi játéknapján – számolt be
júl. 31
9:51
Kikapott a háromszoros GS-bajnok az umagi torna döntőjében (Sportal)
Umagban az ausztrál Alexei Popyrin pályafutása második, Atlantában az amerikai Taylor Fritz karrierje hatodik tornagyőzelmét aratta vasárnap a férfi teniszezők ATP-körversenyén – számolt be róla az MTI.
júl. 31
9:53
Neonácikat tréningezett a börtönben Becker, akit igazi nehézfiúk védtek (Sportal)
Boris Becker új életet kezdett. Újra dolgozik, megkérte a párja kezét (apró szépséghiba, hogy még nős ember…), s igyekszik elfelejteni mindent, ami az angliai börtönben történt vele.
júl. 31
9:57
Bondár Anna nagyot lépett előre, Udvardy Panna a legjobb 100-on kívülre csúszott a női tenisz-világranglistán (m4sport.hu)
Udvardy Panna a legjobb százon kívülre csúszott, így jelenleg nincs magyar tagja a legjobbak mezőnyének a női tenisz-világranglistán.
júl. 31
9:57
Túlteljesített a magyar vívóválogatott a vb-n, a szövetségi kapitány értékelt (Eurosport)
Vívó-vb - Három érmet, közte egy aranyat várt a szövetségi kapitány, a néggyel, benne három arannyal a vívóválogatott messze túlteljesítette ezt, és ha a két párbajtőrcsapat még egy kört megy, hiányérzet nélkül jónak, kiemelkedőnek minősítette volna a szereplést Boczkó Gábor a milánói világbajnokságon.
júl. 31
9:59
Marko: Ez a teljesítmény a sportág legnagyobbjai közé emeli Verstappent (m4sport.hu)
Még csak 26 éves lesz, de már a Forma–1 történetének legnagyobbjai közé tartozik Max Verstappen – Helmut Marko szerint a Belga Nagydíjon nyújtott teljesítménye is igazolta ezt.
júl. 31
10:03
Nincs magyar az első százban a női teniszezők világranglistáján (Sportal)
Udvardy Panna a legjobb százon kívülre csúszott, így jelenleg nincs magyar tagja a legjobbak mezőnyének a női tenisz-világranglistán – írja az MTI.
júl. 31
10:05
„Extrém alacsony és megalázó” ajánlatra számít Mbappéért a PSG (Sportal)
Július 31-én lejár az ultimátum, amit Nasszer El Kelaifi adott Kylian Mbappénak.
júl. 31
10:09
A férfi 200 olimpiai bajnoka az utolsó napon futotta meg a budapesti atlétikai világbajnokság szintidejét (m4sport.hu)
Az olimpiai bajnok Andre De Grasse az utolsó napon, vasárnap teljesítette a budapesti atlétikai világbajnokság szintidejét férfi 200 méteres síkfutásban.
júl. 31
10:09
„Miattam vett pingpongasztalt” – Kokó haverja a vitathatatlan bajnok Crawford, akit a világ legjobbjának tart (Sportal)
Kovács István, olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívónk nemcsak ismeri, hanem baráti viszonyt ápol a váltósúlyban immár vitathatatlan bajnok Terence Crawforddal.
júl. 31
10:11
Ismét megsérült a Real Madrid játékosa (Sportal)
A Real Madrid védője, Ferland Mendy legalább egy hónapig hiányzik a pályáról, miután a Barcelona elleni barátságos mérkőzésen megsérült – íszámol be az Onda Cero című spanyol rádió.
júl. 31
10:21
Korszakváltás a nőknél, Vollering Tour-győzelemmel lett a mezőny új királynője (Eurosport)
Demi Vollering komoly előnnyel nyerte az idei Tour de France Femmes-ot, a címvédő Annemiek van Vleuten pedig végül a dobogóra sem fért oda. Az SD Worx a mindenkit meglepő Lotte Kopeckynek hála az összetett első két helyét is elvitte, a csapat sztárjai pedig két hét múlva a világbajnokság mezőnyversenyén akár egymás közt meccselhetik le a vb-cím sor
júl. 31
10:21
Az olimpiai bajnok is megfutotta a szintidőt, ő is jöhet Budapestre (Sportal)
Az olimpiai bajnok Andre De Grasse az utolsó napon, vasárnap teljesítette a budapesti atlétikai világbajnokság szintidejét férfi 200 méteres síkfutásban – számolt be róla az MTI.
júl. 31
10:30
Végül a 200 m olimpiai bajnoka is "ideslattyog" (Infostart)
Az olimpiai bajnok Andre De Grasse az utolsó napon, vasárnap teljesítette a budapesti atlétikai világbajnokság szintidejét férfi 200 méteres síkfutásban.
júl. 31
10:33
Ezért tartotta sérült autóval olyan sokáig versenyben Sainzot a Ferrari (m4sport.hu)
Még a mezőny végével is képtelen volt tartani a lépést a sérült autójában Carlos Sainz, mégis a versenytáv feléig elment. A Ferrari csapatfőnöke elmagyarázta, miért nem adták fel korábban.
júl. 31
10:33
Zverev hazai pályán szerezte meg első trófeáját a horrorsérülése óta (Eurosport)
Hamburg European Open - Alexander Zverev 30 után után az első német bajnoka lett a hamburgi tornának, miután két szettben verte a döntőben Györe Lászlót. Zverev így a szülővárosában ünnepelhette első tornagyőzelmét a 2021-es világbajnokság és a 2022-ben elszenvedett, súlyos bokasérülés óta.
júl. 31
10:33
Már csak ketten vannak versenyben az ERC bajnoki címéért (Racing)
Sesksnek sokba kerülhet a római hiba.
júl. 31
10:35
Kilenc magyar helye garantált a budapesti atlétikai vb-n, de ennél jóval nagyobb lesz a hazai küldöttség (m4sport.hu)
Háromlépcsős folyamat végén válik véglegessé a magyar csapat összetétele, amelyre jövő hétfő után derül fény.
júl. 31
10:39
Popyrin a görcsöt és Wawrinkát is legyőzte az umagi döntőben (Eurosport)
Plava Laguna Croatia Open Umag - Az ausztrál Alexei Popyrin háromszettes csatában, 6-7 6-3 6-4 arányban győzte le a háromszoros GS-bajnok Stan Wawrinkát az umagi tenisztorna fináléjában, pedig a döntő játszmában görcs is hátráltatta. Wawrinka 2019 óta az első ATP-döntőjét játszhatta, míg Popyrin a második tornagyőzelmét ünnepelhette.
júl. 31
10:51
A 200 olimpiai címvédője az utolsó pillanatban futotta meg a vb-szintidőt (Eurosport)
Atlétikai vb - Az olimpiai bajnok Andre De Grasse az utolsó napon, vasárnap teljesítette a budapesti atlétikai világbajnokság szintidejét férfi 200 méteres síkfutásban.
júl. 31
10:57
Klopp váratlan húzása – Szoboszlait szűrőként használná a Liverpool mestere? (m4sport.hu)
Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője némileg meglepő pozíciót vázolt fel Szoboszlai Dominik esetleges szerepeltetését illetően.
júl. 31
11:00
Itt az atlétikai vb-kvalifikációs záróra - A magyar csapatot azonban még nem hirdetik ki (Infostart)
Csak három lépcsőben. Mutatjuk a részleteket.
júl. 31
11:03
A PSG-nek már ma le kell zárnia a Dembélé-transzfert (Sportal)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának július 31-ig aktiválnia kell az Ousmane Dembélé szerződésében lévő záradékot, különben augusztus elsején már a duplájába kerülne a világbajnok szélső.
júl. 31
11:09
Klopp elmondta, melyik poszton számít Szoboszlai Dominikra (m4sport.hu)
Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője felvázolta, milyen pozícióban számít Szoboszlai Dominikra: a magyar középpályás kissé védekezőbb szerepet kap új csapatában, mint a válogatottban vagy a Leipzigben.
júl. 31
11:09
Eldőlhet a szezon kezdete előtt Greenwood sorsa? (Sportal)
A Manchester United augusztus 14-én, a Wolves elleni szezonnyitó Premier League-mérkőzés előtt dönt Mason Greenwood csatár jövőjéről.
júl. 31
11:21
Ördögi körben a Mercedes: újra pattogtak – a fejlesztések miatt? (m4sport.hu)
Újra pattogott a Mercedes autója, és ez ördögi körben tartotta a csapatot Spában. Toto Wolff nem zárja ki, hogy a fejlesztéseiknek is köze van a jelenség visszatéréséhez, de van itt egy másik gond is.
júl. 31
11:33
Befejezte pályafutását Diego Godin (HírTV)
Az Atlético Madrid korábbi csapatkapitánya 627 profi meccsen lépett pályára, ezeken 38 gólt szerzett és összesen tíz trófeát gyűjtött.
júl. 31
11:33
Óriáshalat fogott a magyar horgásznő (Sportal)
Hetven kilónál is nagyobb harcsa akadt horogra Ohaton.
júl. 31
11:35
Lengyel játékvezető a Ferencváros visszavágóján; három magyar bíró az EKL-ben (Sportal)
A lengyel Tomasz Musial fújja a sípot a Shamrock Rovers–Ferencváros Európai Konferencia Liga-selejtező visszavágóján.
júl. 31
11:39
Szenzációs felvételeken, ahogy Häkkinen saját, Vettel pedig Mansell autóját vezette (Racing)
Akik élőben látták, bizonyára soha nem felejtik, de az ilyen videók segítségével azok is kaphatnak egy kis ízelítőt, akik nem voltak ott személyesen.
júl. 31
11:45
20 év profi karrier után visszavonul az uruguayiak legendás védője (Eurosport)
Befejezte pályafutását Diego Godin, az uruguayiak védője, aki 20 év profi karrier után akasztotta szögre a futballcipőt a vasárnapi Huracan-Velez Sarsfield argentin szezonzáró bajnoki mérkőzést követően.
júl. 31
11:51
Kylian Mbappé: „A Liverpool az édesanyám kedvenc klubja…” (Sportal)
A francia szappanopera folytatódik… Természetesen Kylian Mbappéről van szó: továbbra sem tudni, hogy a – ma még a Paris Saint-Germain kötelékébe tartozó – támadó hol folytatja pályafutását, de nem kizárható, hogy Szoboszlai Dominik csapattársa lesz.
júl. 31
11:53
Nemzetközi sajtó: Verstappen-szimfónia, sétakocsikázás a nyolcadik sikerig (Sportal)
A nemzetközi sajtó elsősorban a címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappennek, a Red Bull holland versenyzőjének fölényes győzelméről, sorozatban aratott nyolcadik sikeréről, valamint az összetettben kialakított hatalmas előnyéről írt a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíj másnapján.
júl. 31
11:57
Eurosportré – Balázs Boldizsár (Eurosport)
Arc a hang mellé - Eurosportré című sorozatunkban bemutatjuk az adó kommentátorait, akiket nézőink többnyire csak a hangjukról ismernek. Gyarmathy Dóra beszélgetőtársa ezúttal Balázs Boldizsár volt.
júl. 31
12:03
Atlétika: Három körben alakul ki a végleges vb-csapat! (BorsOnline)
Napokon belül eldől, kik lehetnek ott a hazai vébén.
júl. 31
12:03
A Premier League történetének legdrágább szerződését írja alá a Manchester United (Sportal)
A Manchester United bejelentette, hogy a klub új szerződést írt alá a német Adidas céggel, amely a 2015/16-os szezon eleje óta öltöztette a vörös ördögöket.
júl. 31
12:05
Erre ki számított? A spanyolok történelmi vereséget szenvedtek (Sportal)
A japán válogatott 4–0-ra kiütötte a hat Barcelona- és négy Real Madrid-játékossal felálló Spanyolországot a női világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában.
júl. 31
12:21
Újabb 17 éves kerékpáros halt meg, hat hét alatt ő a negyedik áldozat (Sportal)
Ez már tényleg valami ijesztő! A halál kifent kaszával járkál a profi kerékpárosok között, és szedi újabb és még újabb áldozatát. Magnus White június közepe óta már a negyedik bringás, aki versenyen vagy edzésen halálos balesetet szenved.
júl. 31
12:23
Három körben alakul ki a magyar csapat az atlétikai vb-re (Sportal)
Háromlépcsős folyamat végén válik véglegessé az augusztusi, budapesti atlétikai világbajnokságon induló hazai csapat összetétele, a válogatott névsora jövő hétfő után derül ki – mondta Scheidler Géza, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) sportszakmai igazgatója.
júl. 31
12:27
Red Bull „Jason Stathamje”, aki képes féken tartani Verstappent (m4sport.hu)
Nem mindenki bírná a gyűrődést a sokat követelő Max Verstappen mellett a Red Bull csapatfőnöke szerint. Christian Horner a hollandot mindig féken tartó versenymérnököt méltatta.
júl. 31
12:33
Fantasztikus mezőny lesz a Veszprém Rallyn (Racing)
Összesen 70 páros nevezett a Veszprém Rallyra, köztük sokan Rally2-es autóval, de nem hiányozhat a murvás versenyről Bútor Róbert sem.
júl. 31
12:33
Kilakoltatták az eurómilliókat kereső válogatott labdarúgó szüleit és testvéreit (Sportal)
Youssoufa Moukoko hiába keres 10 millió eurót évente, nem segített a családjának, így a szülei és a testvérei is földönfutóvá váltak.
júl. 31
12:45
Kicsúsztak a magyar lányok a top 100-ból, Fucsovics 58. a világranglistán (Eurosport)
Udvardy Panna a legjobb százon kívülre csúszott, így jelenleg nincs magyar tagja a legjobbak mezőnyének a női tenisz-világranglistán.
júl. 31
12:48
Kitálalt a kapitány, ők voltak a világbajnokság nagy vesztesei (Metropol)
Sós szerint sokan elmaradtak attól, amit valóban tudnak.
júl. 31
12:51
Japán a spanyolok kiütésével csoportgyőztes a női labdarúgó-világbajnokságon (m4sport.hu)
A japán válogatott 4-0-ra legyőzte a spanyol csapatot az Ausztráliában és Új-Zélandon zajló női labdarúgó-világbajnokság hétfői játéknapján.
júl. 31
13:09
A negyeddöntő sem elérhetetlen a vb-re 20 év után visszatérő U19-es női röpiválogatottnak (m4sport.hu)
A társházigazda magyarok két-két dél-amerikai és afrikai válogatott mellett Kínával játszanak a csoportban.
júl. 31
13:09
Gyenge mentális állapot, rossz hozzáállás – távozhat a Hertha támadója (Sportal)
Az előző nyáron 5 millió euróért igazolt Wilfried Kanga nem lopta be magát a csapattársak és a szurkolók szívébe – az elefántcsontparti támadó aligha lesz a Hertha segítségére a feljutásért zajló küzdelemben.
júl. 31
13:11
A Dortmund sportigazgatója aggódik, mert Szaúd-Arábia tönkreteheti a nemzetközi futballt (Sportal)
A szaúd-arábiai klubok pénzszórása megváltoztatja a profi futballt. Sebastian Kehl, a BVB sportigazgatója aggódik a helyzet miatt - számol be róla a Kicker.

Keresés