2023. július 9. vasárnap

júl. 9
0:00
Már nem kell lemondani a mondóról (Telex)
Másfél hónap múlva rendez Budapest atlétikai vb-t, az arra épített új stadiont egy kétnapos országos bajnoksággal tesztelték. Szupergyors pálya és az egyszerre kevés és sok néző dobta fel a hazai atlétákat.
júl. 9
0:18
Hamilton: A Red Bullra hajazó McLaren ébresztőt fújt számunkra (m4sport.hu)
Az autójuk, mint a Red Bullé, a motorjuk a Mercedesé, az eredmény pedig önmagáért beszél – Lewis Hamilton szerint ébresztőt fújt nekik a nagy fejlődést elérő McLaren.
júl. 9
0:18
Jó taktikának tűnt a világelső kifárasztása, de az Alcaraz-gépezet robog tovább (Eurosport)
Wimbledon - A spanyol Carlos Alcaraz világelsőként beleszaladt egy érdekes, négyórás meccsbe a chilei Nicolas Jarry ellen, de végül továbbjutott, hogy a következő fordulóban a Zverev/Berrettini meccs győztesével is összecsapjon. A chilei srác nehézbombázásba kezdett a spanyol ellen, aki egy szettet el is veszített, de végül visszavágta ellenfele tá
júl. 9
0:18
Megható találkozás, ezeket a képsorokat minden Mansell-drukker meg fogja könnyezni (Racing)
Nigel Mansell 30 év után is emlékezett jó néhány dologra az autó folyamatairól, és elöntötték az évtizedekkel korábbi emlékek.
júl. 9
0:22
Bondárék párosa már a nyolcaddöntőben, Babosék alszanak egyet rá, hogy odajussanak (m4sport.hu)
Bondár Anna oldalán Greet Minnennel bejutott a nyolcaddöntőbe női párosban a wimbledoni teniszbajnokságon.
júl. 9
0:22
Fucsovics Márton: Ma sebezhetetlen volt Medvedev szervája, nincs bennem hiányérzet (Eurosport)
Fucsovics Márton az első szettet megnyerte Daniil Medvedev ellen, utána viszont nem tudott mit kezdeni az orosz szerváival. A magyar teniszező a mérkőzést követően az Eurosportnak elmondta, még a negyedik szettben is hitt a fordításban, de ezen a napon nem volt ellenszer Medvedev játékára.
júl. 9
0:22
Solberg verhetetlen volt, Paddon növelte előnyét, Ostberg megdöntötte saját rekordját a Skandináv Rallyn (Racing)
Oliver Solberg nyerte hazai Eb futamát, a svéd Skandináv Rallyt a pontversenyben előnyét növelő Hayden Paddon és Martins Sesks előtt. Mads Ostberg elképesztő rekordot állított fel a Colin’s Crest ugratón.
júl. 9
0:26
Ezért panaszkodott egymásra ingerülten Leclerc és Sainz (m4sport.hu)
Kisebbfajta feszültség támadt a Ferrari két versenyzője között a Brit Nagydíj időmérő edzésén. Elmagyarázták, miről volt szó.
júl. 9
0:26
Vas Blanka: "Talán nem is fogom fel, mekkora győzelem ez" (Eurosport)
Fantasztikus magyar sikert hozott a női Giro d’Italia szombati, nyolcadik szakasza; a Szardínián rendezett utolsó előtti napon Vas Blanka győzött, igazi világklasszisokat megelőzve. A magyar bajnoknak ki kellett bírnia az extrém körülményeket – a 38 fokot is elérte a hőmérséklet – és a szakasz végi emelkedő sem volt egyszerű feladat.
júl. 9
0:30
Kozák Luca olimpiai szintet futott az ob-n (m4sport.hu)
Kozák Luca olimpiai szintidőt futva nyert 100 gáton a Nemzeti Atlétikai Központban zajló 128. atlétikai országos bajnokságon, melyen férfi gerelyhajításban meglepetésre a 18 éves Herczeg György győzött, méghozzá U20-as országos rekorddal.
júl. 9
0:30
Kozák Luca megfutotta az olimpiai szintidőt, első magyar atlétaként kvalifikált Párizsra (Eurosport)
Atlétikai ob - Az utolsó előtti döntő, a női 100 méter gát fináléja hozta a Nemzeti Atlétikai Központban rendezett 128. atlétikai országos bajnokság csúcsversenyét, melyben a győztes Kozák Luca - első magyar atlétaként - biztosította helyét a párizsi olimpián, míg Tóth Anna fantasztikus U23-as országos csúccsal szerezte meg az ezüstérmet.
júl. 9
0:34
Az F1-es Brit Nagydíj futama, U19-es foci Eb, röplabda, strandkézilabda és triatlon vasárnap élőben az M4 Sporton és m4sport.hu-n (m4sport.hu)
A vasárnap ismét az autósporté lesz az M4 Sporton: ezúttal Nagy-Britanniából jön az aktuális F1-es (és F2-es, F3-as) futam, de a kínálatunkban szerepel továbbá két U19-es labdarúgó Eb-meccs, triatlon, röplabda és strandkézilabda is.
júl. 9
0:34
Rune nyerte Wimbledon legőrültebb meccsét, egy alsó szerva okozta ellenfele vesztét (Eurosport)
Wimbledon - A torna eddigi legőrültebb meccsén harcolta ki a nyolcaddöntőbe jutást Holger Rune, Davidovich Fokina a döntő szett rövidítésében húzta elő az alsó szervát. Wimbledon legjobb pillanatai az Eurosporton: Davidovich Fokina és Rune mérkőzésének összefoglalója.
júl. 9
0:38
Kínos ütközés a boxfallal – Verstappen poénra vette (m4sport.hu)
A pole pozíciót ezúttal sem ejtette el Max Verstappen, ám ezúttal becsúszott nála egy hiba. A boxutcai szárnytöréséről mesélt.
júl. 9
0:38
Pályán a világelső Swiatek és a rekorder Djokovic is vasárnap Wimbledonban (Eurosport)
Vasárnap pályára lépnek a legnagyobbak: a nőknél a világelső Iga Swiatek végre füvön is bizonyítana, Novak Djokovic pedig a 8. wimbledoni címére hajt. Andrey Rublev és Alexander Bublik mérkőzésén biztos nem fogunk unatkozni, ahogy nagy küzdelem várható az "anyukák meccsén", ahol Azarenka és Svitolina játszik.
júl. 9
4:39
Nascar: Wallace titokzatos okból adta fel az időmérőt, Almirola a pole-ban Atlantán (USAracing)
A tavaszi Ambetter Health 400-hoz hasonlóan ezúttal is a Fordok sikerét hozta a Nascar Cup...
júl. 9
4:42
Nascar: Wallace titokzatos okból adta fel az időmérőt, Almirola a pole-ban Atlantán (Racing)
A tavaszi Ambetter Health 400-hoz hasonlóan ezúttal is a Fordok sikerét hozta a Nascar Cup...
júl. 9
6:18
A Ferrari ezúttal sem úszta meg baki nélkül az időmérőt (Racing)
A Ferrarinál a pénteki nap alapján még abban bíztak, hogy akár a pole pozícióra is lesz esélyük a szombati időmérőn. Ehhez képest az olaszok nem hozták az elvárt szintet, ráadásul egy kisebb félreértés miatt némi feszültség is keletkezett Charles Leclerc és Carlos Sainz között. Az előbb említett incidens a Q1 végén történt. A Ferrari megkérte
júl. 9
6:24
Futam Nagy-Britanniában, tenisz Wimbledonban – vasárnapi sportműsor (Sportal)
A Diósgyőr a Nürnberggel játszik felkészülési mérkőzést.
júl. 9
6:42
Anglia nyerte az Eb-t; Marco Rosi esküvőn járt – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
Lemaradt a legfontosabb szombat esti sporthírekről? Semmi gond! Most egy kattintással mindent pótolhat.
júl. 9
7:00
Kozák Luca: „Ez életem ötödik legjobb eredménye, szóval mindent megtettem, hogy megérdemeljem a bajnoki címet” (Sportal)
Az utolsó előtti döntő, a női 100 méter gát fináléja hozta a Nemzeti Atlétikai Központban rendezett 128. atlétikai országos bajnokság csúcsversenyét, melyben a győztes Kozák Luca - első magyar atlétaként - biztosította helyét a párizsi olimpián, míg Tóth Anna fantasztikus U23-as országos csúccsal szerezte meg az ezüstérmet.
júl. 9
7:18
Halász Bence: „A világbajnokságon minden adott lesz a nagy dobáshoz” (Sportal)
Halász Bence a második dobásával ugrott az élre a férfi kalapácsvetés fináléjában, majd körről körre jobb eredményt ért el és végül 77,52 méterrel védte meg címét. Mögötte Varga Donát 75,26 méteres dobással erősítette jelenleg vb-indulást érő helyét a nemzetközi rangsorban.
júl. 9
7:21
Szalai lagzijáról posztolt Marco Rossi: „Gratulálunk, Ádám és Krista!” (Metropol)
Szalai Ádám és Krista Tcherneva férj és feleség.
júl. 9
7:24
Vas Blanka óriási győzelme a női Girón, Cavendish bukással fejezte be az utolsó Tourját (Eurosport)
Egyesben véget ért a wimbledoni verseny a magyarok számára, de párosban még maradt kiért szurkolnunk. Gálfi Dalma sérülten fejezte be a tornát, Fucsovics Márton pedig Daniil Medvedev szerváival nem tudott mit kezdeni.
júl. 9
7:36
Marko elmondta, mi tartja Pérezt a Red Bullnál (m4sport.hu)
Sorozatban ötödször vérzett el a Q3 előtt időmérőn Sergio Pérez, Helmut Marko mégis lát egy lényeges különbséget közte és Nyck de Vries között, ami miatt a mexikói ülése továbbra sincs veszélyben.
júl. 9
7:45
Átigazolást ennél viccesebben még nem jelentettek be videós formában (444.hu)
Te hogyan kommunikálnád, hogy egy olyan fickót igazoltál le, akit, nemrég brutalizált az egyik játékosod? A Hoffenheim megoldotta.
júl. 9
7:48
Nem hosszabbít klublegendájával a Sampdoria (Sportal)
Az olasz másodosztályba (Serie B) az előző szezon végén kieső Sampdoria nem hosszabbítja meg Fabio Quagliarella szerződését.
júl. 9
7:50
Márton Anita: „Egy újabb felkészülési ciklus következik, a formaidőzítést most kezdjük el igazán” (Sportal)
Márton Anita visszafogottabb kezdés után ötödikre 18,33 méterre, hatodikra pedig 18,40-re javította szezonja legjobb eredményét, és óriási fölénnyel nyerte meg a női súlylökést, azok után, hogy pénteken diszkoszvetésben is a legjobb volt.
júl. 9
8:00
Szó szerint minden futamon szétszakad a háta a Williams pilótájának (Racing)
Alexander Albon összevérezte saját ruháját, mivel a pályán felszakadt a bőre, és ez hétről hétre megtörténik vele.
júl. 9
8:12
Visszatér a vulkán, melynek a Tour de France egyik legikonikusabb fotóját köszönhetjük (Eurosport)
A 2023-as Tour de France talán legjobban várt emelkedője a 35 év szünet után visszatérő Puy de Dôme, a brutális meredekségű, alvó vulkán, amely Jacques Anquetil és Raymond Poulidor 1964-es összecsapása nyomán vált ikonikus helyszínné. A két francia bringás rivalizálása legendás, most pedig felelevenítjük az egyik legemlékezetesebb csatájukat. De va
júl. 9
8:12
Anglia nyerte az Eb-t; Marco Rossi esküvőn járt – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
Lemaradt a legfontosabb szombat esti sporthírekről? Semmi gond! Most egy kattintással mindent pótolhat.
júl. 9
8:18
Barátok az első sorban: szakítópróbán Verstappen és Norris kapcsolata? (m4sport.hu)
Egymás mellé kerültek az első sorba a barátok, ám Lando Norris úgy véli, nem a silverstone-i verseny, hanem a jövőbeni bajnoki csaták teszik majd igazán próbára a jó kapcsolatukat Max Verstappennel.
júl. 9
8:18
Hamilton volt csapata láttán a Red Bull másolására sarkallja a Mercedest (Racing)
Lewis Hamilton szerint a „Red Bull-hasonmás” McLarenek remeklése a Brit Nagydíj időmérő edzésén egy fajta ébresztőül kell szolgálnia a Mercedes számára. A tegnapi kvalifikáció legnagyobb sztárja a wokingi istálló volt. Lando Norris 0,241 másodperccel maradt el az edzést megnyerő Max Verstappen idejétől, és a holland is csak az utolsó pillanatban tu
júl. 9
8:30
„Különleges pillanat” – debütált a top 3-ban a McLaren újonca (m4sport.hu)
Újoncként a legjobb háromban – Oscar Piastri elismerte, jót tesz a silverstone-i időmérős siker az önbizalmának az idei Q3-as hibái után.
júl. 9
8:30
Kozák Luca: boldog vagyok (Demokrata)
Kozák Luca olimpiai szintje koronázta meg az atlétikai országos bajnokságot.
júl. 9
8:30
Solberg: Már nyertem Svéd Rallyt is, de ez volt az igazi hazai győzelmem (Racing)
Oliver Solberg szoros csatában, de a Skandináv Rallyt mindvégig irányítva szerezte meg a győzelmet, tette ezt azon a versenyen, melynek központjától csak egy órára van otthona, így ez volt az igazi otthoni sikere.
júl. 9
8:48
Könnyek és dráma Franciaországban, zokogva búcsúzott a sztársportoló (BorsOnline)
A britek és az egész világ kedvence utolsó versenyére érkezett.
júl. 9
8:54
Sallóiék ikszeltek, Gazdagék sorozatban második meccsükön kaptak ki az MLS-ben (m4sport.hu)
A Sporting Kansas City 2–2-es döntetlent játszott a Houston Dynamóval a labdarúgó MLS legutóbbi játéknapján.
júl. 9
8:54
Gazdagék kikaptak; Sallóiék egy pontot szereztek (Sportal)
A Gazdag Dániellel felálló Philadelphia Union 3–1-es vereséget szenvedett, míg Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City döntetlent játszott.
júl. 9
8:56
Bánhidi-Farkas Petra: „Sokkal többet vártam magamtól, de tudom, hogy nem lehet minden versenyen egyéni csúcsot ugrani” (Sportal)
A női távolugrás döntőjében olyan klasszis – Bánhidi-Farkas Petra, Lesti Diana és Nguyen Anasztázia – állt rajthoz, akiknek az egyéni csúcsa 675-677 centi között van, a Mondo borítás azonban kibabrált a versenyzőkkel, így messze elmaradtak mindhárman egyéni legjobbjuktól.
júl. 9
9:00
Aranyérmet nyert a magyar női váltó a junior tájékozódási futó világbajnokságon (m4sport.hu)
Aranyérmet nyert a magyar női váltó a junior tájékozódási futó világbajnokságon.
júl. 9
9:00
Ha Ecclestone ötlete valóra válik, Baumgartner Zsoltnak is lehetett volna F1-es pole pozíciója (Racing)
Az F1 akkori vezére már a Brit Nagydíjra bevezette volna forradalmi ötletét, de abból szerencsére végül nem lett semmi.
júl. 9
9:00
Aranyérmet nyert a magyar női váltó (Sportal)
Aranyérmet nyert a magyar női váltó a junior tájékozódási futó világbajnokságon.
júl. 9
9:30
McLaren-szenzáció: áttörés vagy csak kiugró eredmény? (m4sport.hu)
Meglepte és elbizonytalanította a McLaren hirtelen javulása a riválisokat. A csapat B-autója szinte már teljes – de megoldást jelent-e mindenre, és kell-e mostantól rendszeresen számolni velük az élmezőnyben? Elmondták, miért vannak kétségeik.
júl. 9
9:30
Kidöntötte a kapufát a helyéről a román játékos (Sportal)
A megyei kupadöntőben a 36. percben már 3–0 volt a mérkőzés állása, amikor a két gólt szerző Dan Lungu fejjel próbálkozott, azonban a labda helyett nekiment a kapufának, ami kimozdult a helyéről. A javítás miatt több mint fél órára félbe kell szakítani a mérkőzést.
júl. 9
9:48
Gálfi Dalma: A wimbledoni szereplésem újabb motivációt és lendületet adhat az év második felére (m4sport.hu)
„Az MRI valószínűleg nem mutat majd ki súlyos sérülést.”
júl. 9
9:48
Aranyérmet nyert a magyar női váltó a junior tájékozódási futó világbajnokságon (HírTV)
A magyar szövetség közleménye szerint a romániai Kapnikbányán rendezett viadalon a nőknél 43 csapat közül a Czakó Boglárka, Mag Viktória és Máramarosi Rita összeállítású váltó a dobogó legfelső fokára állhatott fel.
júl. 9
9:48
Folyjon a sör, ide várják az angolok Szoboszlait (BorsOnline)
Legendás helyen ismételheti Szoboszlai a körúti produkciót.
júl. 9
9:54
Gól helyett a kapufát döntötte ki a román játékos (Sportal)
A megyei kupadöntőben a 36. percben már 3–0 volt a mérkőzés állása, amikor a két gólt szerző Dan Lungu fejjel próbálkozott, azonban a labda helyett nekiment a kapufának, ami kimozdult a helyéről. A javítás miatt több mint fél órára félbe kell szakítani a mérkőzést.
júl. 9
9:56
Elsírta magát a fiatal Real-játékos édesanyja, fia törölte le a könnyeit (Sportal)
A mindössze 18 éves Arda Gülert a Fenerbahcétől szerződtette a Real Madrid július elején. A hivatalos bemutatásra természetesen családja is elkísérte, édesanyja pedig elsírta magát.

Keresés