Bodor Richárd

Nem sokon múlt a rekordfogás Ráckevénél
2022 április 29.   AQUA
Minden idők harmadik legnagyobb hitelesített csukáját fogták Ráckevénél, a Kerekzátony-szigeten. A sikeres horgász, Gregor László április 24-én csapta be a hatalmas ragadozót. A 11,21 kilós halat úszós, búvárstupekes módszerrel csalták horogra, csaliként egy 15 centis bodorkát kínáltak fel. A hal testhossza 91, a kerülete 62 centiméter volt. A part
Hosszútól a rövidig, simától a bodorítottig: vajon melyik frizura áll a legjobban Katinkának? A Blikk most utánajárt
2020 november 8.   Blikk
Hosszú Katinka (31) a világ egyik legjobb női úszója. Ugyanakkor amellett, hogy a medencében hajszolja a rekordokat, arra is mindig figyel, hogy az uszodán kívül divatosan öltözködjön. És persze ügyel rá, hogy a frizurája ugyancsak kövesse a legfrissebb trendet.
Úszás: Risztov Éva hat arannyal, Cseh László kilenc éremmel zárt
2011 november 6.   She
Minden idők egyik legszínvonalasabb egyetemi-főiskolai úszóbajnoksága zajlott vasárnap a Komjádi uszodában, mivel válogatott versenyzők sora vállalta a fellépést az általuk látogatott felsőoktatási intézmények csapataiban. Így rajtkőre állt többek között Cseh László (Budapesti Műszaki Egyetem), Gyurta Dániel (Budapesti Kommunikációs Főiskola), Biczó Bence (Pécsi Tudományegyetem), Risztov Éva…
Úszó Eb: nem lesz magyar döntős férfi 50 m mellen
2010 augusztus 13.   Behaviour
Bodor Richárd és Financsek Gábor sem jutott be az 50 m mell szombati döntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
Úszó Eb: Bodor és Financsek sem jutott be az 50 m férfi mell döntőjébe
2010 augusztus 13.   She
Egyik magyar versenyző sem jutott be az 50 méteres férfi mellúszás döntőjébe a budapesti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
Financsek és Bodor elődöntős 50 m férfi mellen
2010 augusztus 13.   Infostart
Financsek Gábor és Bodor Richárd bejutott az 50 méter férfi mell délutáni elődöntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
Úszó Eb: Financsek és Bodor is bekerült a középdöntőbe 50 m mellen
2010 augusztus 13.   She
Négy magyarból ketten továbbjutottak a középdöntőbe férfi 50 méter mellen a budapesti úszó Európa-bajnokságon, így Financsek Gábor és Bodor Richárd a délutáni programban is érdekelt lesz.
Úszó Eb: Gyurta Dániel és Bodor Richárd is továbbjutott futamából
2010 augusztus 9.   She
Gyurta Dániel és Bodor Richárd is bejutott a magyarországi úszó Eb középfutamába a férfi 100 méteres mellúszásban, előbbi 1:01.34-es, utóbbi 1:01.52-es idővel a 7., illetve a 11. helyen.
Úszó Eb: Szepesi Nikolett és Bodor Richárd is elődöntős
2008 március 22.   She
Szepesi Nikolett 50 méter háton, Bodor Richárd pedig 50 méter mellen elődöntőbe jutott az eindhoveni úszó Európa-bajnokságon.
Úszó EB: Gyurta továbbjutott, Bodor kiesett
2008 március 20.   She
A papírformának megfelelően Gyurta Dániel a 4. helyen a délutáni középdöntőbe jutott 200 mellen. Bodor Richárd viszont csak a 20. lett, így befejeződött számára a verseny.
Úszó Eb: Alexander Dale Oen nyert, Bodor Richárd nyolcadik
2008 március 19.   She
Alexander Dale Oen nyerte a férfi százméteres mellúszást az eindhoveni Európa-bajnokságon. A második Hugues Duboscq lett, míg a harmadik Oleg Lisogor. Bodor Richárd a nyolcadik helyen végzett.
Három magyar jutott kedden döntőbe az úszó Eb-n
2008 március 18.   HírTV
Bejutott a női 200 méteres hátúszás szerdai döntőjébe Szepesi Nikolett és Verrasztó Evelyn az eindhoveni vizes Európa-bajnokságon Hollandiában. A kedd esti középdöntőben Szepesi Nikolett a második, Verrasztó Evelyn pedig az ötödik legjobb idővel jutott a fináléba. Szintén döntős 100 méter mellen Bodor Richárd, aki a magyar férfiak közül egyedül úszhatott középdöntőt kedd este, és összesítésben a…
Úszó Eb: Bodor Richárd a döntőbe jutott 100 méter mellen
2008 március 18.   She
Bodor Richárd százméteres mellúszásban bejutott a döntőbe az eindhoveni Európa-bajnokságon. A magyar úszó saját futamában a harmadik, míg összességében a nyolcadik helyen végzett.
Úszó Eb: Bodor középdöntős, Gyurta és Molnár kiesett 100 mellen
2008 március 18.   She
Bodor Richárd továbblépett, Gyurta Dániel és Molnár Ákos viszont elbúcsúzott a további verenyzéstől a 100 méteres férfi mellúszás előfutamaiban az Eindhovenben zajló "vizes" Európa-bajnokságon.