Kovács Emese

Minden nő álmát éli Emese, a szépséges egykori úszó
2016 március 5.   BorsOnline
Ragyog a boldogságtól, imádja gyermekeit és orvos férjét a 25 éves Kovács Emese, aki 2008-ban Eb-ezüstöt szerzett, később viszont, édesanyja emlékére Vécseire változtatta a nevét.
Folytatás: Győzike beperli az olimpikon Kovács Emesét
2010 november 7.   Habostorta
Kovács Emese úszónő volt az a hölgy, aki a Győzikével való ütközés során megsérült A showman, akire az emberek ujjal mutogatnak a baleset óta (mondván, cserbenhagyta áldozatát), beperli a BMW-s fiatal lányt, amiért csak azután hívott rendőrt, miután Győzike már elment a helyszínről abban a tudatban, hogy a lánynak nem esett baja. Kovács Emese olimpikon úszónő volt a sérültje annak a közlekedési…
Karambol: Győzike beperli az olimpikon Kovács Emesét
2010 november 7.   BorsOnline
Kovács Emese úszónő volt az a hölgy, aki a Győzikével való ütközés során megsérült – értesült a Bors. A showman, akire az emberek ujjal mutogatnak, beperli a BMW-s fiatal lányt.
Kovács Emese az úszásba menekül
2010 szeptember 22.   Blikk
A sportolónő nehezen dolgozta fel édesanyja halálát, de már újra a válogatottról álmodik
A műtőasztalra fektethetik Kovács Emesét
2008 november 28.   HírTV
Elképzelhető, hogy meg kell műteni Kovács Emesét. A 2007-es Európa-bajnoki ezüstérmes úszónak még a két héttel ezelőtti országos bajnokságon ugrott ki a bal válla, és még azóta sem jött rendbe.
Kik zavarták meg Kovács Emesét az olimpia előtt?
2008 október 6.   Infostart
Példátlan események akadályozták az Európa-bajnoki ezüstérmes Kovács Emesét a pekingi olimpia előtt - mondta az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában Ruza József, a Magyar Úszószövetség főtitkára. A versenyző éremesélyesként indult, de csak a 27. lett 200 pillangón a kínai fővárosban.
Úszópárbaj
2008 szeptember 26.   Blikk
Kovács Emese átigazolásáért milliókat kérnek a Jövő SC vezetői
Klubot és edzőt vált Kovács Emese
2008 szeptember 12.   HírTV
Klubot és edzőt vált Kovács Emese európa-bajnoki ezüstérmes úszó.
Kapitány: Kóklerek szóltak bele Kovács felkészítésébe
2008 augusztus 19.   Infostart
Kiss László szövetségi kapitány szerint kóklerek szóltak bele Kovács Emese felkészülésébe, az Európa-bajnoki ezüstérmes versenyző ezért lett csupán a 27. a pekingi olimpián 200 méteres pillangóúszásban. A magyar úszóválogatottból egyedül Cseh László állhatott fel a dobogóra a kínai fővárosban, igaz, ő mindhárom számában második lett.
Úszás: Kovács Emese és Boulsevicz is kiesett 200 pillangó előfutamaiban
2008 augusztus 12.   She
Kovács Emese a 200 méteres pillangóúszás előfutamai során messze elmaradva egyéni legjobbjától 2 perc 12.73 másodperces időt úszott, így nem jutott be a középdöntőbe. A másik magyar versenyző, Boulsevicz Beatrix az utolsó időfutamban úszott, 2 perc 10 másodperces idejével sajnos ő sem kvalifikálta magát a legjobb tizenhatba.
Görög Zitát elöntötte a hulladék
2008 június 3.   Adó1százalék
Fülbevaló májkrémes korongból, díszítő csíkok italos kartondobozból, mellény PET palackok kupakgyűrűjéből: D. Tóth Kriszta újságíró, M. Kiss Csaba riporter, Görög Zita modell és Kovács Emese úszóbajnok bújt - egy plakátfotózás kedvéért - különböző újrafelhasznált anyagokból és hulladékokból készült ruhákba, hogy felhívják a figyelmet a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára.
Cseh Laci 10 méterrel verte Európát...
2008 március 25.   hirado.hu
A Nap-kelte vendégei Cseh László, Turi György (vezető edző), Kovács Emese, Kiss László (szövetségi kapitány) és Gyárfás Tamás (a Magyar Úszó Szövetség elnöke)
Kovács Emese ezüstérmes 200 pillangón!
2008 március 24.   hirado.hu
Ugyanebben a számban Jakabos Zsuzsanna a hatodik helyet szerezte meg az úszó Eb-n
Kovács Emese ezüstérmes
2008 március 24.   Infostart
Új országos csúccsal ezüstérmes lett Kovács Emese 200 pillangón az eindhoveni úszó Európa-bajnokságon. Jakabos Zsuzsanna a hatodik helyen végzett.
Úszó Eb: Kovács Emese és Jakabos is döntős 200 pillangón
2008 március 23.   She
Kovács Emese és Jakabos Zsuzsanna is döntőbe jutott a 200 méteres pillangóúszásban az Eindhovenben zajló Európa-bajnokságon.
Úszó Eb: Kovács Emese nem jutott döntőbe 100 pillangón
2008 március 21.   She
Nem jutott be a 100 méteres pillangóúszás döntőjébe Kovács Emese az Eindhovenben zajló Európa-bajnokságon.
Úszó Eb: Kovács Emese 14. helyen "úszott" a középdöntőbe
2008 március 21.   She
Három magyar úszónő indult a 100 méteres pillangó előfutamában, közülük Kovács Emese jutott a középdöntőbe.
Úszás, rövid pályás Eb: Dekker aranya, Kovács 6. helye 100 pillangón
2007 december 16.   She
A holland Inge Dekker győzelmét hozta a nők 100 méteres pillangóúszó-számának döntője a debredeni rövid pályás Európa-bajnokságon. Az Eb egyik kellemes meglepetése, Kovács Emese a hatodik helyen zárt.
Úszás, rövid pályás Eb: Kovács Emese döntős 100 m pillangón
2007 december 15.   She
A Debrecenben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon a nők 100 méteres pillangó úszó számában Kovács Emese a negyedik legjobb idővel került a döntőbe.
Kovács Emese ezüstérmes 200 m pillangón
2007 december 13.   Behaviour
Kovács Emese ezüstérmet szerzett 200 m pillangón a debreceni rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, 2:05:41 perces idővel. A lengyel Otylia Jedrzejczak 2:03.53 perces világcsúccsal győzött.