Dobár Éva

Megnősült Varga Dániel
2012 szeptember 12.   Blikk
Budapest - Ilyen boldog talán még soha nem volt Varga Dániel (29). A magyar válogatott és a horvát Rijeka olimpiai bajnok vízilabdázója feleségül vette szerelmét, a korábban úszóként, ma már modellként ismert Dobár Évát (19).
Eljegyezte szerelmét Varga Dani
2012 január 3.   Habostorta
A Primorje Rijeka játékosa Dobár Éva modell ujjára húzott gyűrűt Dobár Éva modell a legnépszerűbb közösségi portálon tudatta ország-világgal, hogy menyasszony lett, amihez széles ismerősköre azonnal gratulált.A nem is olyan régen még ifi Európa-bajnokságot nyert szépséges úszót a közelmúltban jegyezte el párja, Varga Dániel olimpiai bajnok vízilabdázó. Bár az eljegyzést tényét tudatták a…
Kiszurkolja a pólódöntőt Varga Dániel szerelme
2010 szeptember 9.   BorsOnline
Minden kétséget kizáróan egy magyar lány a zágrábi vízilabda Európa-bajnokság legszebb szurkolója. A 17 éves Dobár Éva Varga Dániel szerelme, nem mellesleg egykori ifi Eb-győztes úszó.
Úszás: Dobár Éva a Kőbánya SC-ben folytatja pályafutását
2009 június 15.   She
Dobár Éva a Jövő SC-ből a Kőbánya SC-be igazolt. A fiatal tehetség már holnap a Kőér utcában folytatja az edzéseket.
Úszás, rövid pályás Eb: 50 női gyorson nincs középdöntősünk
2008 december 14.   She
A három magyar úszó közül egyiknek sem sikerült a középdöntőbe jutnia a Rijekában zajló rövid pályás úszó Eb-n női 50 méter gyorson. Dobár Éva 25.73-as idővel a 36. lett, Jakabos Zsuzsanna 26.72-vel az 54., míg Dara Eszter visszalépett ettől a számtól.
Úszás, rövid pályás Eb: Gyurta Dániel, Szepesi és Dobár is kiesett
2008 december 13.   She
Női 50 méteres hátúszásban Szepesi Nikolett és Dobár Éva nem jutott a középfutamba a rijekai rövid pályás úszó-Eb-n, míg férfi 50 méter mellen kiesett Gyurta Dániel.
Úszás, rövid pályás Eb: nem jutott döntőbe a magyar női váltó
2008 december 12.   She
A Dara Eszter, Dobár Éva, Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Evelyn összetételű magyar csapat 1:41.45-ös idővel a 11. helyen végzett a 4x50 méteres női gyors váltók előfutamában a Rijekában zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon, ezzel nem jutott be a délutáni döntőbe.
Úszás, női 50 gyors: Dobár Éva a 41. az előfutamban
2008 augusztus 15.   She
A női 50 méteres gyorsúszás előfutamában Dobár Éva a 41. helyen végzett, így nem jutott tovább a középdöntőbe. Első helyen az ausztrál Cate Campbell kvalifikálta magát a szombati középdöntőre.
EYOF: újabb bronznap Belgrádban
2007 július 27.   Metropol
Újabb négy bronzérem a magyar fiatalok mérlege a belgrádi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon: a negyedik napon az úszók ismét kitettek magukért, hiszen Dobár Éva, Gyurta Gergő, Szána Zsombor is dobogóra állhatott, míg a negyedik medált Czebei Réka atléta nyerte.