Nagy Péter

A nagy Jobbik-sztori, erdőhelyzet, India, kilátások 2030-ig és harminc éves Kolibri Színház – itt az új Mandiner!
2022 augusztus 25.   Mandiner
Honnan hová jutott az egykor radikális párt? Mit csinál mostanság Márki-Zay Péter? Kell-e féltenünk Magyarország zöldvagyonát? Kilátások 2030-ig, feltörekvő úszótehetségeink és India a ma megjelent Mandinerben!
Gálicz Péter vb-bronzérmes 25 kilométeres nyílt vízi úszásban
2022 június 30.   Infostart
Embertelen körülmények között, több mint 5 órán át úszva a Lupa-tavon szerezte meg a harmadik helyet, nagy meglepetésre.
Megszületett a magyar úszóálompár első babája
2020 december 20.   Infostart
Bernek Péter és Mutina Ágnes szombaton a Facebookon jelentette be a nagy hírt.
Úszás: „Peti teljesen nyugodtan készült az esküvőre, ami kicsit idegesített is”
2020 május 13.   She
Bernek Péter a nyugalom mintaszobra, ami feleségét, Mutina Ágnest néha azért idegesíti. Ez történt az esküvőjük előtt is, amikor a vőlegény a menyasszony elmondása szerint úgy készült a nagy napra, mintha csak egy étterembe mennének ebédelni. Miközben válaszoltak a villámkérdéseinkre, többek között az is kiderült, hogy ki otthon a főnök, ki a lustá
Összeházasodott Mutina Ágnes és Bernek Péter
2019 szeptember 5.   She
Tavaly eljegyezték egymást, augusztusban meg összeházasodtak: úszótársaival ünnepelt Mutina Ágnes és Bernek Péter a nagy napon.
Bernek Péter jövő nyáron veszi el Mutina Ágit
2018 augusztus 14.   BorsOnline
Másfél hónapig törte a fejét a rövidpályás világbajnok úszó, Bernek Péter, hogyan kérje meg gyönyörű kedvese, az Eb-győztes gyorsúszó, Mutina Ágnes kezét. Végül a Balatonra esett a választása. – Eredetileg Szardínián szerettem volna megkérni Ági kezet, ugyanis oda megyünk hamarosan nyaralni, de inkább úgy döntöttem, a mi nagy napunknak legyenek
Nagy hírt jelentettek be Mutina Ágnesék – KÉP
2018 augusztus 13.   She
Bernek Péter eljegyezte Európa-bajnok úszó kedvesét, Mutina Ágnest. A pár az Instagramon jelentette be az örömhírt. A jelenleg szakkommentátorként is dolgozó 30 éves hölgy nemrég terjedelmes interjút adott a Nemzeti Sportnak, ezt ide kattintva olvashatja el.
Sztárúszó leigazolásának bejelentésére készül a BVSC
2018 január 17.   Infostart
Nagy Péter, a zuglói sportegyesület úszóedzője szerint már csak egy kézfogásnyira van a megállapodás.
Cseh László: Tudom, hogy hol hibáztunk
2017 december 18.   m4sport.hu
Bernek Péter és az úszó-Eb legfiatalabb magyarja, Nagy Réka is mesélt dániai élményeiről.
A sikerek hátterében: tetoválásai adnak erőt Bernek Péternek
2017 december 15.   Blikk
Elszántan gyűjtögeti az érmeket Bernek Péter (25) a rövid pályás úszó-Európa-bajnokságon. Péntek délutánig két nagy sikert könyvelhetett el a Dániában zajló kontinensviadalon: a 400 méter vegyesen arany-, 400 m gyorson pedig ezüstérmet szerzett. A nagy meneteléshez tetoválásai is erőt adnak a BVSC versenyzőjének.
Úszó ob: öt győri arany és egy Bernek-tripla – nagy hajrával
2017 november 8.   She
Repülőrajtot vettek a győriek öt elsőséggel a százhalombattai rövid pályás országos bajnokság nyitányán, de a nap hőse Bernek Péter volt, aki két egyéni számban és egy váltóban is aranyérmes lett, ráadásul 400 gyorson az európai ranglista harmadik helyére ugrott. Férfi 50 gyorson az első négy úszó 0.06 másodperc különbséggel ért a falhoz – számolt be róla a honi szövetség.
Kozák Danuta nem várta meg az aranygépet, így fogadták itthon az olimpiai bajnokot - videó
2016 augusztus 23.   Blikk
A járaton utazott a női vízilabda válogatott, Nagy Péter súlyemelő, Gyurta Dániel úszó és ezzel a géppel jött haza a Rióban három aranyat nyerő Kozák Danuta is.
Rio 2016: Késely a legfiatalabb, Nagy Péter a legnehezebb
2016 július 31.   She
A riói 160 fős magyar csapatból Késely Ajna a legfiatalabb, a Kőbánya SC úszója csak az olimpia után, szeptember 10-én lesz 15 éves.
Cseh László még 2 aranyat nyert a berlini nemzetközi úszóversenyen
2016 március 6.   444.hu
1:58.04 perces versenyrekorddal lett az első 200 méter pillangón (amiben tavaly a kazanyi vb-n is aranyat nyert), vegyesen pedig 2:02.13-mal győzött a zárónapon. A 2. az egri klubtársa, Nagy Péter lett (2:04.97-tel). Cseh 100 méter háton 2. lett (55.80-nal). Pénteken 400 méter vegyesen és 400 méter gyorson, szombaton pedig 100, majd 50 méter pillangón nyert. (MTI)
Úszó ob: Jakabos – 6 egyéni arany; Kapás – 8 bajnoki cím
2015 július 4.   She
Hat egyéni aranyéremmel igencsak emlékezetessé tette az első ízben Győrben rendezett országos bajnokságot a hazai vízben versenyző Jakabos Zsuzsanna. Igaz, a bajnoki címek tekintetében a váltókkal is igencsak eredményes Kapás Boglárka volt a női mezőny legjobbja nyolc elsőséggel. A férfiaknál a „sokadvirágzását” mutató Cseh László kilenc éremmel zárt, amiből hetet egyéni számokban szerzett. A BVSC…
Videó: súlyemelőként küzdött a kézis ikon a rendhagyó versenyen
2015 május 21.   She
A Délmagyarország május 20-án, a Kihívás Napja alkalmából rendhagyó úszóversenyt rendezett a szegedi Városi Sportuszodában. A résztvevők között ott volt Nagy Péter súlyemelő olimpikon, Kiss Zsolt kosárlabdázó, Vajda Attila olimpiai bajnok kenus, Vadkerti Attila, a Mol-Pick Szeged nyáron távozó kézilabdázója, Olasz Anna hosszútávúszó, Szabó Zoltán BEK-győztes vízilabdázó, Birkás Balázs válogatott…
Budapesti nagyágyúval erősít a Kisgazdapárt
2014 január 20.   ATV
Klapka György lesz a Független Kisgazdapárt reklámfőnöke, április pedig a párt ott lesz a parlamentben, legalábbis a pártelnök szerint, aki meglehetősen optimista a párt esélyeit illetően. "Mi egy olyan úszóversenyen indulunk, ahol a többiek a rajtkőről indulnak, mi pedig a zuhanyzóból, de tisztelettel jelentem, hogy mi már a vízben vagyunk" - fogalmazott az ATV Start-ban Hegedűs Péter, aki…
Úszás, rövid pályás Eb: Nagy Péter nem jutott tovább
2008 december 13.   She
A rijekai rövid pályás úszó Eb-n 100 férfi vegyesen Nagy Péter képviselte a magyar színeket, de 55.48-as ideje nem volt elég a továbbjutáshoz.
Úszás, rövid pályás Eb: Nagy Péter a 6. helyen végzett
2008 december 11.   She
A 6. helyet szerezte meg Nagy Péter a rijekai rövid pályás úszó Eb-n 200 méter férfi vegyes úszásban, 1:57.47-es idővel.
Úszó Eb: Mutina, Verrasztó és Nagy is elődöntős
2008 március 22.   She
Mutina Ágnes és Verrasztó Evelyn 200 méter női gyorson, míg Nagy Péter férfi 200 méter háton elődöntős lett a hollandiai úszó Európa-bajnokságon.