Makány Balázs

Megnősült
2015 augusztus 25.   Habostorta
Cseh Laci elvette szerelmét A kazanyi vizes világbajnokságon arany-, ezüst- ésbronzérmet is szerző sportoló a hét végén feleségül vette menyasszonyát, Diát.Erre a Blikk szemfüles olvasóriportere hívta fel a figyelmet. Akkor figyelt fela sportolóra és csinos párjára, amikor éppen az esküvői képeket készítettékróluk egy Pest megyei várromnál.   Ezzel kapcsolatban a lap megkereste a…
Úszó Eb: 6. lett a magyar 4x100-as férfi gyorsváltó, orosz siker
2010 augusztus 9.   She
A magyar csapat (Kozma Dominik, Takács Krisztián, Cseh László, Makány Balázs) délelőtti idejét megjavítva, újabb országos csúccsal a hatodik lett a férfi 4x100-as gyorsváltóban. A számot Oroszország nyerte meg Európa-bajnoki rekorddal. A második helyen a franciák, a harmadikon a svédek zártak.
Úszó Eb: döntős a férfi gyorsváltó is, remek versenyzéssel
2010 augusztus 9.   She
Finalista a Kozma Dominik, Takács Krisztián, Cseh László, Makány Balázs összeállítású magyar férfi 4x100-as gyorsváltó a hazai Európa-bajnokságon.
Úszás: Makány nem jutott be a középdöntőbe 100 gyorson
2008 augusztus 12.   She
Makány Balázs 49.27 másodperces egyéni csúcsa is kevés volt a középdöntőbe jutáshoz a férfiak százméteres gyorsúszásának előfutamai során. A magyar fiú remek teljesítménye ellenére csak a 28. legjobb időt úszta.