Szepesi Nikolett

Szepesi: Nincsenek eléggé megbüntetve a gyerekmolesztálók
2024 február 28.   Sportal
Döbbenetet váltott ki a hazai úszótársadalomban, hogy 33 év után elküldte a Bajai Spartacus úszószakosztálya edzőjét, Pass Ferencet. A trénert azután száműzték, hogy kiderült, egy 15 esztemdős úszólánynak - állítása szerint - félreérthető üzenetet küldött. Pass nagy név a szakmában, hiszen annak idején a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka e
Szepesi Nikolett: „Megtanultunk önmagunk pszichológusává válni”
2023 július 12.   Sportal
Még most, egy évtized távlatából is felkavaró és témát ad Szepesi Nikolett története. A korábbi Európa-bajnoki bronzérmes úszó 2013-ban megjelent könyvében leplezte le, mennyire elterjedtek a versenysportban a szexuális zaklatások és bántalmazások, amik őt is sújtották.
Szepesi Nikolett megrendítő interjúban beszélt Turiról, Egerszegiről, Hosszúról és Csehről is
2023 július 11.   Sportal
Szepesi Nikolett örökös magyar bajnok, eb-bronzérmes úszónk a Partizánnak adott interjújában beszélt kendőzetlen őszinteséggel.
Meghalt Bacsa István
2022 június 28.   Magyar Nemzet
A volt úszó Szepesi Nikolett őszintén reagált az ismert gyúró halálhírére, akit szexuális zaklatással vádolt meg.
Meghalt Bacsa István
2022 június 28.   rtl.hu
Bacsát 2013-ban Szepesi Nikolett úszó vádolta meg szexuális zaklatással.
Szepesi Niki az őt éveken át molesztáló masszőr haláláról: „Az égiek bocsássanak meg neki”
2022 június 28.   Blikk
Kicsi bácsi meghalt. Kicsi bácsi, vagyis Bacsa István a magyar sporttörténelem, az úszótársadalom egyik legellentmondásosabb alakja volt. S akkor finoman fogalmaztunk. A gyúró, akit súlyos vádakkal illettek, s aki negatív hőse volt egy korábbi botránykönyvnek.
Terror, Szepesi-könyv és bocsánat: így zárta a Turi-ügyet az úszószövetség
2021 december 10.   Eurosport
A bizottság tagjai minden résztvevőt meghallgattak Turi György ügyében, részletes jelentést készítettek az edzővel szemben megfogalmazott állításokról, aztán a jövőt szem előtt tartó döntést hoztak.
Turi György felfüggesztette tevékenységét az úszószövetségben, kivizsgálják az úszókat ért bántalmazásokat
2021 november 12.   444.hu
Cseh László, Kozma Dominik, Kiss Noémi, Szepesi Nikolett, Dara Eszter és Reményi Diána is azt állítja, hogy a mesteredző fizikailag és verbálisan is terrorizálta őket. A szövetség most lépett.
Szepesi Niki akkora pofonokat kapott, hogy két emelettel feljebb is hallották - még egy úszó kitálalt Turi György módszereiről
2021 november 11.   SzMo
Reményi Diána 21 évesen vonult vissza, javarészt Turi György miatt.
"Szepesi Niki többször kapott akkora pofonokat, amiket a második emeletről is hallottunk" - Turi női mivoltjukban is megalázta az úszókat
2021 november 11.   BorsOnline
Tovább folytatódik az úszóbotrány, újabb sportoló állt a nyilvánosság elé.
„Szepesi Niki többször kapott akkora pofonokat, amiket a második emeletről is hallottunk”
2021 november 11.   444.hu
Turi György újabb tanítványa, Reményi Diána beszélt az úszóedző erőszakos módszereiről.
„Soha nem feledem azokat a pofonokat” – Szepesi Nikolett kitálalt edzőjéről
2021 november 8.   Metropol
Cseh László után az Európa-bajnoki bronzérmes úszó is megszólalt az edzőjükkel kapcsolatban.
Gyermeket vár Szepesi Niki
2019 április 17.   Habostorta
A hétvégén megrendezett országos szenior úszóbajnokságra a Ripost is ellátogatott, ahol felfigyeltek arra, hogy Szepesi Niki pocakja láthatóan kikerekedett. A bajnokságon egyébként Szepesi Nikolett – ...
Gólyahír, kisbabát vár a magyar úszósztár
2019 április 16.   Ripost
Örömhírről számolhat be Szepesi Niki. Az Európa-bajnoki bronzérmes úszónő rövidesen világra hozza kisfiát, de terhessége alatt sem hagyja abba a sportolást.
Zaklatások az uszodában: brutálisan őszinte interjút adott Szepesi Nikolett
2018 október 2.   ATV
Szepesi Nikolett nem állna le beszélgetni Kicsi bácsival, ha találkozna vele. Az egykori úszónő hétfő este a Jakpucsek Plusz című műsorban - aminek témája a zaklatások és az erőszak - arról beszélt, mit érez egykori masszőrével kapcsolatban, aki állítása szerint 13 évesen molesztálta.
Verrasztó Dávid az úszóelnök, Wladár Sándor mellé állt
2018 augusztus 24.   BorsOnline
Mint ismeretes az úszószövetség elnöke egy magánbeszélgetésen obszcén, szexuális tartalmú megjegyzést tett egy korábbi úszóra, Szepesi Nikolettre. „Teljesen szolidáris vagyok az elnök úrral, sajnos nem találkoztam még olyan úszóvezetővel, aki másképpen beszélt volna Nikiről. Elég furcsa, hogy most őt vették elő.” – mondta Verrasztó Dávid a DIGI Sp
Wladár Sándor botrányosan beszélt Szepesi Nikiről
2018 augusztus 24.   BorsOnline
Egy tavaly augusztusi, az idén májusban már nyilvánosságra került hangfelvétel miatt támadják Wladár Sándort, a Magyar Úszószövetség elnökét. A TV2 Mokka című műsorában volt hallható, amint az olimpiai bajnok Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve kapcsán azt mondja: „Szepesi, hagyjad már… egy gec*nyelő ku**a volt, mindenki megb***ta. Sajno
Wladár Sándor trágár módon beszélt Szepesiről
2018 augusztus 23.   Blikk
Ocsmány módon beszél Wladár Sándor (55), a Magyar Úszószövetség elnöke a sportág korábbi Eb-bronzérmeséről, Szepesi Nikolettről (30).
Világbajnoki bronzéremmel tért vissza az úszásba Szepesi
2017 augusztus 15.   Blikk
Visszavonulása óta először állt rajthoz úszóversenyen Szepesi Nikolett (29), aki korábban azzal került rivaldafénybe, hogy nyíltan és kendőzetlenül számolt be szexuális kapcsolatairól, köztük az élsportolókkal folytatott intim együttléteiről. Két botránykönyvet is kiadott, ezekben részletesen írt arról, kivel és hogyan bújt ágyba.
Szepesi Nikolett országos csúccsal világbajnoki bronzérmes 200 méter háton
2017 augusztus 15.   444.hu
A szexmániájáról könyvet író, visszavonult úszónő három korosztályos országos csúcsot ígért a Masters vb-re - egy már megvan.