2016. március 16. szerda

márc. 16
7:24
A meddőség oka: endometriózis (Metropol)
A betegséget már egészen fiatal lányoknál (akár 10-12 éves kortól), illetve 35-40 év feletti nőknél is diagnosztizálták.
márc. 16
8:51
Sétáljon a lábaiért! (Metropol)
Magyarországon jelenleg minden hetedik percben meghal valaki érszűkület következtében.
márc. 16
9:12
Bővülésre számít a 25 éves Mapei (Metropol)
A vállalat bővíti sóskúti gyárát.
márc. 16
12:12
Munkahelyi balesetek: ki az áldozat, ki a felelős? (WebBeteg)
Egy munkahelyi baleset bekövetkezése esetén nem mindig egyértelmű a válasz arra, hogy ki vagy mi tehető felelőssé a sajnálatos eseményekért. Cikkünkből kiderül, hogy mi sorolható a munkahelyi balesetek közé, mi a teendő a munkahelyen történő baleset esetén, illetve hogyan befolyásolja a beteg ellátását, ha munkavégzés közben sérül meg.
márc. 16
14:19
Asztma - Mikor és miért forduljon orvoshoz? (WebBeteg)
Az asztma évente több százezer nap iskolai és munkahelyi hiányzásért felel minden évben. A súlyos asztmás rohamok kialakulásának kockázata csökkenthető a megfelelő kezeléssel, illetve azzal, ha Ön képes felismerni és kezelni a roham előjeleit.
márc. 16
16:24
Támogatói futás a Tábitha házért (WebBeteg)
Az MTA-SE Lendület Molekuláris Onkohematológia Kutatócsoport tagjainak jelenlegi célja, hogy a Tábitha ház dicső lovagjai és tüneményes hercegnői számára könnyebbek legyenek a mindennapok, valamint, hogy minél többen részesülhessenek ebben a szeretetteljes, segítő ellátásban.
márc. 16
21:39
Gerstmann szindróma (WebBeteg)
A Gerstmann szindróma ritka idegrendszeri betegség, mely létrejöhet fejlődési rendellenesség, vagy az agyat ért fizikai károsodás (baleset) következtében.

Keresés