2016. március 4. péntek

márc. 4
0:15
Nyílt nap és fórum a vese világnapján (WebBeteg)
Hazánkban minden tizedik ember szenved krónikus vesebetegségben. Ezért is fontos a vese világnap üzenete: Cselekedj időben, hogy megelőzd!
márc. 4
3:24
Gyermekorvosok egyesülete: 2016 az elhízás elleni harc éve (WebBeteg)
Az elhízás elleni harc évének hirdették meg 2016-ot az Összefogás a gyermekek egészségéért programban részt vevő szervezetek.
márc. 4
9:18
A szűrés szívügy legyen! (Metropol)
Sokak számára akkor válik nyilvánvalóvá, hogy valami nincs rendben, amikor már visszafordíthatatlan a károsodás.
márc. 4
9:45
Energiatakarékos-e az új csok? (Metropol)
Lehet, hogy tovább romlik-e a ma is rendkívül korszerűtlen ingatlanállomány a csok előírásai miatt. Nem tiszta, mi a szabály.
márc. 4
10:45
A krónikus limfocitás leukémia (CLL) tünetei, kezelése (WebBeteg)
A krónikus limfoid leukémia (CLL) a leggyakrabban jelentkező leukémia típus. A fehérvérűség e fajtájában a csontvelőben kialakuló daganatos fehérvérsejtek idővel elszaporodva megjelennek a vérben és a nyirokszövetekben is. Leggyakrabban a nyirokcsomók, a máj és a lép érintett.
márc. 4
16:00
A homeopátia hatástalan (WebBeteg)
Vezető tudósok állítása szerint a homeopátia terápiás zsákutca. Egy szisztematikus vizsgálat után arra a következtetésre jutottak, hogy nem hatékonyabb, mint a placebo készítmények.
márc. 4
18:06
Ki lesz idén az Év orvosa? - itt a TOP15 lista (WebBeteg)
A február 26-i indulás óta összesen 5.648 szavazat érkezett a 2015-ös Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazásán. A nemes versengés tétje idén is az, hogy ki kapja az Astellas-közönségdíjat, illetve az azzal járó Az év orvosa címet.

Keresés