2008. január 13. vasárnap

jan. 13
7:14
Most a sztárok zaklatói félhetnek! (Blikk)
Trágárságokkal, szaftos szexuális ajánlatokkal, válogatott fenyegetésekkel zaklatják kedvenceinket
jan. 13
7:16
Oláh Ibolya: Senki kedvéért nem vetkőzöm le (Blikk)
Olyan öntörvényű mint amilyen tehetséges
jan. 13
7:18
Növényi: Becsaptak, megaláztak! (Blikk)
Tönkrement Növényi Norbert párkapcsolata
jan. 13
7:20
Halle Berry kislányt vár? (Blikk)
jan. 13
7:22
Schwarzi újra forgat (Blikk)
jan. 13
7:24
Udvaros Dorottya vagyont érő ruhákban brillírozik (Blikk)
Udvaros Dorottya megadta a módját
jan. 13
7:26
Bódi Sylvi barátja nélkül utazott az álomszigetre (Blikk)
BUDAPEST – Míg Bódi Sylvi (25) új hódolója, a Milánóban élő operaénekes, Bertram Klamp LeMercier (45) lakást vett a fővárosban, hogy minél többet lehessen a meseszép modellel, a lány elutazott a paradicsomba. Pontosabban az Indiai-óceánon található Maldív-szigetekre.
jan. 13
7:28
Uri Geller először beszélt összeomlá- sáról (Blikk)
BERLIN – Németországban hatalmas sikerrel debütált Uri Geller műsora, amely-Uri Geller műsora, amelyben a magyar származású parafenomén különleges képességű emberek versenyét vezényli le.
jan. 13
7:30
Jegyben jár a maffiózó (Blikk)
jan. 13
7:43
Oláh Ibolya férjhez megy (BorsOnline)
Oláh Ibolya férjhez megy. Bár az aranytorkú énekesnő egyáltalán nem beszél magánéletétől, vőlegényétől, Pistitől megtudtuk: hamarosan összeházasodnak. Kapcsolatuk ugyanis kiállta a próbát, több mint hat éve jóban, rosszban segítik egymást.
jan. 13
7:55
Ötmmilliós nyereménnyel kecsegtet a csaló (BorsOnline)
Gratulálok, Ön nyert! Ez az a mondat, amit mindenki szívesen hall, és sok mindenre hajlandó a nyeremény átvételéért, kivált, ha az ötmillió forint. T. Krisztinától csak annyit kértek, szerezzen tíz percen belül feltöltőkártyát, majd gyorsan beolvastatták vele a számokat, aztán lecsapták a telefont. A csalóbandát már ismerik a mobilszolgáltatók és a rendőrség is.
jan. 13
8:01
Templomban erőszakoltak meg egy 76 éves asszonyt (BorsOnline)
Megdöbbentő erőszak történt Marcaliban! Péntek délután erőszakot tettek egy 76 éves nénin a település templomában, miközben imádkozott. A támadó egy helybeli 51 éves férfi volt, állítólag büntetett előéletű.
jan. 13
8:12
Antal Imre nem eszik és félrebeszél (BorsOnline)
Antal Imre csontsovánnyá fogyott, szervezete már csak a folyadékot fogadja be. A Szeszélyes Évszakok műsorvezetőjét felemészti a szörnyű kór, amivel már az orvosok sem tudnak mit kezdeni. Mindenki Imruskája már fel sem tud kelni az ágyból, egyetlen öröme a rádiója. Sajnos a humoristának betegsége miatt nem csak fizikai állapota romlik folyamatosan, hanem már az emlékezetével is komoly gondok…
jan. 13
9:10
Madonna karrierje miatt nem engedheti meg magának, hogy szüljön (BorsOnline)
A 2007-es évben hullottak a sztárbabák, mint a csillagok. Egyesek életükben először tapasztalhatták meg az élet egyik legszebb élményét, mások már a sokadik babájuknak örülhettek. Kevin Costner 52 éves fejjel adta át magát az apaságnak, Tori Spelling még a sztárkarrierét is megszakította babája miatt, Marcia Cross pedig ikreknek adott életet. Öszzeállításunból kiderül: kinek hogyan változott meg…
jan. 13
10:13
Ijesztő Dopeman StriciTánca (BorsOnline)
Dopemannek az apai teendői mellett a lemezkészítésre is jutott ideje az otthonában felépített saját stúdiójában.
jan. 13
10:25
Megállíthatatlan az emberiség elhízása? (BorsOnline)
Míg a Föld népességének jelentős hányada éhezik, addig a másik fele túltáplált, sőt, jelentős része elhízott. A kövérség azonban nem minden esetben vezethető vissza torkosságra, nassolásra, illetve rendszertelen táplálkozásra. A modern társadalmak általában nem közvetlenül az élelmiszerektől híznak, sokkal inkább gyógyszerek, klímaberendezések, netán a környezetszennyezés „mellékhatásaként”.…
jan. 13
11:11
Stone: Mostantól csak nőkkel szexelek! (BorsOnline)
Mostantól a nőknél keresi a boldogságot Sharon Stone. A színésznő már régóta tudta, hogy vonzódik saját neméhez, de csak mostanra ábrándult ki annyira a férfiakból, hogy leszbikussá váljon.
jan. 13
11:33
Párásodás ellen használja a fűtést (BorsOnline)
Naponta járva a városi utakat szembeötlő, hogy a hideg, párás, esős-havas időben mennyi autós küzd a párásodó ablakokkal, ezzel saját közlekedésük,és mások biztonságát is veszélyeztetve.
jan. 13
11:54
Hamilton: Hidegvérű profi lettem (Habostorta)
Bár nyerő helyzetből maradt le a 2007-es Forma-1-es vb-címről, Lewis Hamilton roppant elégedett. Azt állítja, tavaly végleg felnőtt
jan. 13
12:11
Napkitörés bénítja a mobilokat (BorsOnline)
Egy új, 11 éves napciklus első napfoltja jelent meg a Nap északi féltekén múlt héten. A jelenségre már hosszú ideje várnak a tudósok, ami számos hatással lesz a Földre is. Az új napciklus földi hatásaira – a műholdas kapcsolatokra, az időjárásra, az ózonrétegre –, ha egyáltalán tapasztalunk valamit, csak két-három éven belül kell számítanunk.
jan. 13
12:22
Ez történt január 13-án (Habostorta)
Megjelent Miki egér, Michael Jorden bejelentette visszavonulását, Japán bocsánatot kért, ünnepel Orlando Bloom...
jan. 13
12:54
Napi deles - California dreaming (Habostorta)
Kórusnak lenni nehéz (The Sketch Show / német és angol verzió)
jan. 13
13:11
A játékok miatt híznak a fiatalok (Habostorta)
A gyorséttermek okolhatók a gyerekek elhízása miatt?
jan. 13
13:11
Átnevelő táborba került a bokszoló, mert disszidált (BorsOnline)
Noha Fidel Castro, Kuba kommunista vezére és a szigetország sportminisztere, Jose Ramon Fernandez továbbra is "árulónak" nevez két ismert, olimpiát és vb-t nyert szigetországi bunyóst, a merész Teofilo Stevenson, a Kubai Ökölvívó Szövetség alelnöke mentőövet dob nekik. Azt szeretné, ha Guillermo Rigondeaux és Erislandy Lara indulhatna az idei pekingi olimpián.
jan. 13
13:43
Will Smith a gyerekeivel forgat (BorsOnline)
Egy apának igazságosnak kell lennie. Tavaly A boldogság nyomában című filmjében Will Smith a kisfiával, Jadennal játszott együtt, és a közös produkció azonnal a mozis toplisták élére került.
jan. 13
14:11
Disney-ék fagyasztva várják a gyógyulást (BorsOnline)
Halottak lefagyasztásával foglalkozik, és a feltámadás meseszerű ígéretével kecsegtet egy arizónai alapítvány, az Alcor. A Scottsdale reptér közelében fekvő komplexumban halottak tucatjai fekszenek folyékony hidrogénnel töltött acéltartályokban, és csendben várják, hogy a tudomány olyan fejlettségi szintre kerüljön, hogy egy nap felébresszék őket. De vajon eljön-e a nap egyáltalán, amikor ezek a…
jan. 13
15:11
A gyilkosságot megúszta, rablásért lecsukják O.J-t (BorsOnline)
Áprils 7-i tárgyalását a rács mögött kell megvárnia O. J. Simpsonnak. A feleség gyilkos ugyanis megpróbálta megzsarolni a rablási ügyében érintett egyik tanút.
jan. 13
16:10
Egyszerre szült Richie és Aguilera (BorsOnline)
Holtverseny lett az eredménye a szinte egy időben teherbe esett Nicole Richie és Christina Aguilera közötti versenynek: mindkét híresség egy napon szült.
jan. 13
17:10
Serena Williams butikokban melegített a tornára (BorsOnline)
A legforróbb Grand Slam-verseny kezdődik hétfőn: az ausztráliai Melbourne-ben találkoznak az év első komoly versenyén a legjobb teniszezők. Bár kétségtelen, hogy az Australian Open a három másik nagy GS-viadal – Roland Garros, Wimbledon, US Open – árnyékából nem igazán tud kikerülni. Azért ez sem akármilyen torna, a melbourne-i győzelem is komoly rangot jelent. S ezúttal Szávay Ági révén nekünk is…
jan. 13
18:10
DiCaprio tanulságos utolsó órája (BorsOnline)
Hogyan szabadulhat meg egy világsztár a lesifotósoktól? Leonardo DiCaprio rájött a megoldásra.

Keresés