2008. január 7. hétfő

jan. 7
6:09
12 évvel fiatalabb az új szerelme (Blikk)
Összeköltözött 12 évvel fiatalabb szerelmével Keleti Györgyi
jan. 7
6:11
Mariah Carey nem válaszolt a kínos kérdésekre (Blikk)
Mariah Carey nem operáltatta meg az orrát, sem más testrészét
jan. 7
6:13
Beteg kisfiúért zenél az Unisex (Blikk)
Az Unisex együttes pénzt adott egy kisfiú műtétjéhez
jan. 7
6:15
Indul Korda valóságshow-ja (Blikk)
Kamerák előtt indul turnéra a Korda-Balázs házaspár
jan. 7
6:17
A Zanzibarnak nincs ideje ünnepelni (Blikk)
Nincs ideje megünnepelnie kilencedik szülinapját a Zanzibárnak
jan. 7
6:19
Eszenyi bravúros előadása (Blikk)
Tizenhat éven felülieknek szóló darabban játszik Eszenyi
jan. 7
6:21
Az életéért játszott Gábor a Fogyishow-ban (Blikk)
Az életéért játszott Gábor a Fogyishow-ban
jan. 7
6:23
Lang Györgyi lehet a legnépszerűbb (Blikk)
Lang Györgyi lehet az ország legnépszerűbb zsűritagja
jan. 7
7:25
Fábry munkát ad Utasi Árpinak új műsorában (BorsOnline)
Emberöltőkkel később is mesélni fogják a vajdasági Csantavéren, hogy egy közülük való legényke Budapesten próbált szerencsét, ahol találkozott a jóságos varázslóval, aki kérés nélkül is teljesítette minden kívánságát.
jan. 7
7:35
Még mindig takarításból él Bea, az Aktmodell győztese (BorsOnline)
Szatmári Bea ugyanúgy él mint azelőtt, életén mit sem változtatott a siker. A Cool TV Aktmodell című vetélkedőjének győztese hiába utasított maga mögé húsz bombázót júliusban, a műsor nem hozta meg számára a várva várt ismertséget.
jan. 7
7:46
Árpa távozni akar a Mokkából (BorsOnline)
Árpa Attila feladná a műsorvezetést. A média fenegyereke alig néhány hónapja vezeti a koffeinmentes Mokkát, de úgy érzi: nem neki való a feladat. Bízik benne, hogy a TV2 vezetése előbb-utóbb megtalálja az utódját. A csatorna megbízott PR csoportvezetője szerint azonban egyáltalán nem tervezik Árpa leváltását.
jan. 7
7:57
HOLLYWOODI SZEXTITKOK 1. rész: Sharon Stone pisiben fürdött (BorsOnline)
Botránykönyvben teregette ki Hollywood szennyesét a világhírű magyar származású forgatókönyvíró, Joe Eszterhas. A már hazánkban is kapható Ördögi kulcs Hollywoodhoz című műből lapunk hatrészes sorozatot közöl, amelyből többek között kiderül: Madonna, és Sharon Stone kezdőként mire voltak hajlandóak egy-egy szerepért, mit mond Tony Curtis szex közben, mi Michael Douglas gyenge pontja, vagy hogy mit…
jan. 7
8:13
Gyermekáldozatot követelt a mindent elborító jég (BorsOnline)
Az ónos eső és a fagy megbénította hazánkat, az ország nagy részén lehetetlenné vált a közlekedés. A mentősöknél és a tűzoltóknál egész nap nagyüzem volt, balesetek, csonttörések jellemezték a napot. Battonya külterületén árokba csúszott egy mikrobusz, egy román gyerek a helyszínen életét vesztette.
jan. 7
8:34
Nézzük, Victoria, milyen feszes vagy! (Blikk)
Nemcsak az irányítást, Victoria Beckham melleit is kezébe vette Mel B
jan. 7
9:12
Egymilliárdért magyarázzák idén a reformokat (BorsOnline)
Számos támadás érte a kormányt a koalíción belülről is azért, mert képviselői nem megfelelően magyarázták el a megszorítások célját és majdani, feltételezett előnyeit a választóknak. Részben ezért is könyvelhették el minden idők legrosszabb népszerűségi mutatóit. Idén mennyit szán a kabinet a reformok ismertetésére? - a Bors ennek járt utána. Összeállításunkból kiderül, a pénz elosztása körül még…
jan. 7
9:39
Állatvédők támadtak az Olsen ikrekre (Habostorta)
Kampányt indított egy állatvédő szervezet a híres sztárikerpár ellen, amiért a két színésznő nem veti meg a méregdrága szőrméket
jan. 7
9:56
Perlik Michael Jacksont (Blikk)
jan. 7
10:12
Vége a füstölgésnek a szórakozóhelyeken (BorsOnline)
Kétségbeesetten számolják vissza napokat a dohányosok: már csak egy év van hátra, és hazánkban is tilos lesz cigarettázni az éttermekben és kávézókban. Az Európai Unió ezt a határidőt szabta tagállamainak arra, hogy füstmentesítsék a nyilvános helyeket. A döntés óriási vitát váltott ki, az étteremtulajdonosok pedig attól tartanak, bezárhatnak.
jan. 7
10:23
Ez történt január 7-én (Habostorta)
Galilei felfedezte a Jupiter holdjait, megtörtént az első sikeres hőlégballonos repülés, ünnepel Nicolas Cage és Döglégy Zolee
jan. 7
10:23
BORS HOROSZKÓP - Mi kell a hírnévhez? (BorsOnline)
A legtöbb ember fejében megfordult már a kérdés, hogy vajon milyen lehet híresnek lenni? Sokan azonban nem a világhírre vágyakoznak, azzal is beérnék, ha ismerőseik között és munkahelyükön lennének népszerűek. A csillagok állásából Demeter Mónika, a Bors asztrológusa azt számította ki, hogy az egyes jegyek szülötteinek mit kell tenniük ahhoz és mire kell ügyelniük annak érdekében, hogy a körülötte…
jan. 7
10:39
Árpa távozni akar a Mokkából (Habostorta)
Árpa Attila feladná a műsorvezetést. A média fenegyereke néhány hónapja vezeti a koffeinmentes Mokkát, de úgy érzi, nem neki való a feladat
jan. 7
10:39
Meddőséget okozhat a kilógó csípő (BorsOnline)
Minden szülő rémálma, mikor fiatal lánya csípőnadrágban és rövid pulóverben öltözik fel télen úgy, hogy abból kilóg a dereka. Ilyenkor a legtöbb aggódó anya figyelmezteti gyermekét, hogy ne lepődjön meg, ha vesegyulladása lesz, vagy néhány év múlva igencsak meg kell majd szenvednie az anyaságért. Dr. Csergőffy Gyula nőgyógyász szerint az aggodalom korántsem alaptalan, nagyon komoly következményei…
jan. 7
10:51
Fábry munkát ad Utasi Árpinak (Habostorta)
Showder Klub címmel hamarosan új műsorral jelentekzik Fábry Sándor, ahol állandó vendége a csantavéri mesemondó lesz
jan. 7
11:12
Barátja helyett kerülhet börtönbe Géza (BorsOnline)
A hátsó ülésen utazott Furmann Géza azon a márciusi éjszakán, amikor autójukkal karamboloztak, most mégis ő ül a vádlottak padján halálos közúti baleset okozása miatt. Egyik barátja meghalt, a másik agysérült lett, de három rendőr tanúvallomása a fiatalember ellen szól. Igaz, a vallomások még a helyesírási hibákban is megegyeznek.
jan. 7
11:23
2012-ben nyit az első űrszálloda (Habostorta)
Négy év múlva birtokba vehetik a tehetős vendégek a Xavier Claramunt építész tervei alapján készülő űrszállodát
jan. 7
11:40
Ítéletidő: egymillió amerikai maradt áram nélkül (Habostorta)
Átok ül Kalifornián. A lakosság épphogy kiheverte az októberi erdőtűz okozta károkat, most újabb csapás érte őket
jan. 7
11:40
Nem akarta kifizetni a lottózó a nyereményt (BorsOnline)
Kissé meglepődött az az amerikai pár, amelyik fel akarta venni 150 dolláros (26 ezer forint) sorsjegynyereményét, de a tisztviselő elutasította a kérésüket, mondván, 277 kilométert kell utazniuk, hogy megkaphassák.
jan. 7
12:12
Sarkozy erőszakoskodott volt nejével (BorsOnline)
Rózsát mintázó gyémánttal ékesített eljegyzési gyűrűt vett Nicolas Sarkozy francia államfő szerelmének, Carla Bruninak, akit februárban el is vesz feleségül - ezt állítja egy párizsi lap. Nagyjából az esküvő idején kerül a boltokba Sarkozy volt felesége, Cecília könyve, mely a politikus botrányos magánéletét taglalja.
jan. 7
12:22
Hollywoodi szextitkok / 1. rész (Habostorta)
Sharon Stone pisiben fürdött! Botránykönyvben teregette ki a filmvilág szennyesét a magyar származású forgatókönyvíró
jan. 7
12:43
Agyonverte a csecsemőt, mert nem hallotta tőle a tévét (BorsOnline)
Baseball-ütővel vert agyon egy 17 hónapos csecsemőt egy 12 esztendős amerikai fiú, mert a kislány sírásától nem hallotta a kedvenc műsorát a tévében.
jan. 7
13:10
Napi deles - Legyetek jók, ha tudtok (Habostorta)
Emlékszik még erre valaki? :-)
jan. 7
13:12
Sutherland hajléktalanok szennyesét mossa a sitten (BorsOnline)
Alaposan megfizet ittas vezetéséért Kiefer Sutherland. A 24 című sorozat népszerű színésze 48 napos börtönbüntetésének minden napját megszenvedi: hajléktalanok szennyes ágyneműit kell mosnia és rabtársaira főznie. Ennek ellenére úgy néz ki, hogy az alkoholista Sutherlandnek jót tett az elzárás, szabadulásakor új életet kezdhet.
jan. 7
13:26
Nem akarta kifizetni a lottózó a nyereményt (Habostorta)
Kissé meglepődött az az amerikai pár, amelyik fel akarta venni 150 dolláros (26 ezer forintos) sorsjegynyereményét...
jan. 7
13:36
Paris lánnyal smacizott (Habostorta)
Paris Hilton újévi bulijába a pénzgyűjtéses vonaglás mellett még egy lány is belefért
jan. 7
13:39
Barátja nadrágjában kutakodott a strandon a szexi színésznő - fotókkal (BorsOnline)
Kelly Brook és Billy Zane a Karib-tengeren nyaralt. A jegyespár le sem tagadhatta, hogy nagyon élvezte a napsütést, illetve az együttlétet, mert árulkodó fotók is készültek tóluk. Egy lesifotós többek között egy olyan jelenetet is megörökített, amint a színésznőként is ténykedő manöken Billy nadrágjában matat.
jan. 7
14:13
Britney élő műsorban önti ki a lelkét (BorsOnline)
Hazaengedték Britney Spearst a zártosztályról, miután csütörtök este dühroham tört rá, és kényszerzubbonyban kórházba szállították. Az énekesnőt eredetileg két hétig megfigyelés alatt akarták tartani, az orvosok mégis úgy döntöttek: jobb, ha kiengedik, és otthon lábadozik.
jan. 7
14:42
Felgyújtotta barátnőjét egy féltékeny férfi (BorsOnline)
Megverte, megkéselte, majd alkohollal leöntötte és felgyújtotta barátnőjét egy amerikai férfi. Állítólag dühös lett, mert úgy sejtette, hogy a 29 éves lánynak más pasi is van az életében.
jan. 7
14:54
Brosnan sörhasán röhög Craig (Habostorta)
Lógó mell és sörhas - Pierce Brosnan dögös teste már a múlté, az egykori James Bond nagyon elhagyja magát
jan. 7
15:11
Fényevő volt az éhező F. László (BorsOnline)
A „fényevő” indiai Szai Baba tanítványaként úgy gondolta F. László és felesége, hogy az étel nélküli élet szellemi fejlődésüket szolgálja. Kislányukat, Petrát is rendkívüli lénynek látták. Mindez az elkészült szakvéleményekben áll. A nyomozást hamarosan lezárják, F. Lászlót az emberölés kísérletén és a segítségnyújtás elmulasztásán kívül kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják.
jan. 7
15:40
Di Nunzio: - Minden pozícióban dugtunk Lindsay Lohannel! (BorsOnline)
Egy olasz rock banda dobosát, Alessandro Di Nunziót annyira megviselte, ahogy Lindsay Lohan elbánt vele, hogy bosszúból kiteregette egyéjszakás kalandjuk minden mozzanatát. A zenész állítása szerint Hollywood botrányhős híressége szó szerint berángatta őt az ágyába és minden képzeletet felülmúló, vad szexuális élménnyel ajándékozta meg. Hogy ezek után mégis min húzta fel magát Di Nunzio? Nos, az…
jan. 7
15:52
Barátja nadrágjában kutakodott a strandon a szexi színésznő (Habostorta)
Kelly Brook és Billy Zane a Karib-tengeren nyaralt. A jegyespár le sem tagadhatta, hogy nagyon élvezte a napsütést...
jan. 7
16:09
Szomszédja autójának tetejére parkolt egy nyugdíjas – fotóval (BorsOnline)
Sokan ismerjük azt a bosszantó tényt, hogy a szomszédok időnkét (illetve szinte mindig) elfoglalják az összes parkolóhelyet, mire hazaérünk. Az ember ilyenkor általában bosszankodik egy kicsit, majd keres magának egy még üres lukat, vagy addig köröz a ház körül, amíg valaki végre odébb nem áll és fel nem szabadít egy helyet. Mondom, általában. Egészen addig, amíg egy szép napon betelik a pohár, és…
jan. 7
16:09
Szoknyák télen (Habostorta)
A szoknya ebben az évszakban is elkíséri a hölgyeket, noha a tél nem igazán ennek a ruhadarabnak a szezonja
jan. 7
16:26
Di Nunzio: Minden pozícióban szexeltünk Lohannel! (Habostorta)
Az olasz zenészt, Alessandro Di Nunziót annyira megviselte, ahogy Lindsay Lohan elbánt vele, hogy bosszúból kiteregette egyéjszakás kalandjuk minden mozzanatát
jan. 7
16:43
Új guminőt keres Maksa (Blikk)
Nagy problémával küzd Maksa Zoltán (45) és színháza. Teljesen tönkrement a „Fürdősapka kötelező!” című humorestjének legfontosabb kelléke, Teca, a guminő
jan. 7
16:43
Két napra liftbe szorult két nő (BorsOnline)
Két köhögés elleni cukorkájuk és hat aszpirinjük volt csak azoknak az amerikai takarítónőknek, akik két napra beszorultak egy liftbe.
jan. 7
16:55
A nap képe - Fényes kicsi jóbarát (Habostorta)
Arany vagy fémes kivitelben, vízhatlan és diszkrét, elfér mindenhol, magaddal viheted az usziba is, melegítsd fel vagy hűtsd le a frigóban...
jan. 7
17:06
Időjárás előrejelzés (Habostorta)
Január 8., kedd délután
jan. 7
17:12
Hétvégi jégbaleset: Hozzáfagyott a sínekhez egy 62 éves néni (BorsOnline)
Ahogy nálunk is számtalan balesetet okozott a hétvégén a zord, jeges idő, úgy a mégfagyosabb szibériai tél sem kíméli a helyi lakosokat. A mínusz harminc fokos hidegben egy nyugat-szerbiai, 62 éves néni a sínek között botorkálva megbotlott és elesett. Az idős nő szerencsére nem törte el semmijét, ám amikor fel akart tápászkodni, és csupasz kezével hozzáért a sínhez, nem tudott többet megmozdulni,…
jan. 7
17:23
Időjárás előrejelzés (Habostorta)
Január 11., péntek reggelre

Keresés