2008. január 9. szerda

jan. 9
6:12
Soma újra anya akar lenni (Blikk)
41 évesen újra anya szeretne lenni Soma Mamagésa
jan. 9
6:14
Bódi Sylvi visszatáncolt a történelembe (Blikk)
Már hatnapos az új szerelmi kapcsolata
jan. 9
6:16
Olga lett a legújabb Bond-lány (Blikk)
Ő lesz az, aki kihívások elé állítja Bondot
jan. 9
6:18
400 ezerért szépülhetnek (Blikk)
A rövid idő alatt több tíz kilót fogyott játékosok bőre függönyként lóg a testükön
jan. 9
7:27
Balázs: a feleségem mindenkit megölt, aki nekem fontos volt (BorsOnline)
Valószínűleg gyógyszerek hatása alatt gyilkolt S. Marika. Férje, Balázs legalábbis nem talál más magyarázatot arra, hogy felesége hétfőn délután egy disznóölő késsel először leszúrta saját édesanyját, majd kislányát, Annamáriát, utána pedig önmagával is végzett.
jan. 9
7:33
Székkel verte meg a bírónőt, és az ügyvédjét is megsebesítette a pesti ámokfutó (BorsOnline)
Székkel támadt az ügyében eljáró bíróra egy 51 éves férfi a Pest Megyei Bíróságon kedden délelőtt. A bírónőt vállcsonttöréssel, a védelmére kelő ügyvédnőt pedig fejsérüléssel vitték kórházba.
jan. 9
7:38
Vágó Istvánt zaklatták (BorsOnline)
Vágó Istvánt rendszeresen zaklatták. A kvízmesterhez számos furcsa kéréssel fordultak hazánk legnépszerűbb internetes társasági portálján, leggyakrabban az ezotériával kapcsolatos témákkal bombázták. Vágó ezért egy mozdulattal törölte a regisztrációját, hogy véget vessen az értelmetlen vitáknak.
jan. 9
7:44
Cini fizetett! (BorsOnline)
Két egykori hitelezőjének is törlesztette adósságát Zalatnay Sarolta. Szili Gabriellának már megadta teljes tartozását, Szabó Gariellának pedig hetente, részletekben fizeti vissza az 1,7 milliós kölcsönt. Az énekesnő türelmet kér többi hitelezőjétől, mert időbe telik, amíg valamennyien sorra kerülnek.
jan. 9
7:59
Havas szabad kezet kap (Blikk)
BUDAPEST – Politikusok, bulvárhősök és a hírek aktuális szereplői adják majd egymásnak a kilincset Havas Henrik (57) vadonatúj műsorában – értesült a Blikk.
jan. 9
8:09
Kórházba vitték Rod Stewart fiát (Blikk)
A kisfiúnak torok- és fülgyulladása van
jan. 9
8:10
Bertram: megigézett Sylvi szeme (BorsOnline)
Bódi Sylvi jégkorcsolyázni tanítja kedvesét, Bertram Klamp LeMercier-t. A modell és az operaénekes alig néhány hete járnak együtt, de már most rengeteg közös élménnyel büszkélkedhetnek. Az operaénekes lapunknak stílusosan ódákat zengett a gyönyörű modellről, akinek tekintete igézte meg.
jan. 9
8:43
Fogadásból integetett bután a királylány - fotóval (BorsOnline)
Koller Kati, a Miss Hungary szépségverseny győztese igencsak fura képet vágott és butácskán integetett, miután kiderült, hogy az ő fejére kerül a korona. Kiderült: egy fogadás állt a háttérben. Kati úgy véli, hogy ő minden idők legkisebb királynője.
jan. 9
9:09
Érdeklődés hiányában elmarad Ganxstáék nagykoncertje (BorsOnline)
Elmarad a JackJack zenekar január 18-ra tervezett nagykoncertje. Ganxsta Zolee, Papp Szabolcs, Mester Tamás és Tóth Tibor nem lépnek színpadra a Budapest Sportarénában, arról viszont senki nem beszél, mi ennek az oka, csupán honlapjukon jelent meg a hír.
jan. 9
9:25
VV Leo a lakása foglya (Blikk)
Sebhelyek borítják a testét, a bőre és a szemei sötétsárgák, nyolc kilogrammot fogyott, de ami a leginkább megviseli, hetek óta egy ágyban él! A ValóVilág Leóját (32) egy öröklődő betegség és egy méreganyag együttesen vette le a lábáról. „Idegileg kikészültem!” – mondta lapunknak a Cool Tv műsorvezetője betegágyában.
jan. 9
9:25
9 milliárdot költöttek a kormányzati negyedre (BorsOnline)
Nem le-, hanem megállította a Nyugati pályaudvar közelébe tervezett kormányzati negyed építését a Gyurcsány-kabinet - jelentette be Budai Bernadett. A kormányszóvivő a döntés indokaként azt hozta fel, hogy előzetes tervekkel ellentétben a beruházás túl drága (mintegy 142 milliárd Ft.), és nem készülne el a korábban ígért határidőre (2010-re). A nagyszabású beruházás alig 14 hónap alatt bukott…
jan. 9
9:36
Vajna moziba vitte barátnőjét (Blikk)
Budapest – A magyar filmvilág befolyásos producerei és szakemberei is megjelentek Tímár Péter legújabb filmje, a Casting minden premierjén kedden este a Corvin moziban. Így természetesen nem hiányozhatott Andy Vajna (63) sem, aki ismét új kedvesével, Tóth Évával (23) jelent meg a bemutatón.
jan. 9
9:36
Kidman állapotos! (Habostorta)
Bár eddig határozottan tagadták az illetékesek, most mégis megerősítést nyert a hír: a gyönyörű ausztrál színésznő babát vár férjétől
jan. 9
9:42
Mackóval űzik el a kórházi szarkákat (BorsOnline)
Szinte minden betegtől próbáltak már elemelni valamilyen értéket a magyar kórházakban. Ezért született meg a rendelet, hogy a kórházi betegágyak mellé értékmegőrzőket szereljenek. Még nem dőlt el, milyen széfek kerülnek a kórtermekbe és az sem, hogy mennyiért.
jan. 9
9:54
Gyermekkori álma vált valóra Kasza Tibinek (BorsOnline)
Kasza Tibor gyermekkori álma vált valóra, amikor – két Crystal lemez megjelenése között – lehetőséget kapott, hogy elkészítsen egy szólóalbumot is, Ha egy férfi igazán szeret... címmel.
jan. 9
10:10
Hollywoodi szextitkok 3. rész - Tony Curtis parancsolgat az ágyban (BorsOnline)
Botránykönyvben teregette ki Hollywood szennyesét a világhírű magyar forgatókönyvíró, Joe Eszterhas. A már hazánkban is kapható Ördögi kulcs Hollywoodhoz című műből lapunk hatrészes sorozatot közöl, amelyből a sztárok mocskos titkai derülnek ki. A harmadik részben Tony Curtisről rántjuk le a leplet.
jan. 9
10:22
Ez történt január 9-én (Habostorta)
Poljakov 366 napot töltött a MIR űrállomáson, elhunyt az első női csillagász, ünnepel Dés László...
jan. 9
10:38
Bordélyházba járni jó? (BorsOnline)
Minap az egyik levélíró így kesergett: Magyarországon kipróbáltam egy „fizetős lányt”, de nem volt vele szerencsém. Miért nálunk történnek meg ilyen dolgok? A szexhez való hozzáállásunkkal van a baj? Mások ezt vajon hogy csinálják?
jan. 9
10:38
Slater boldogsága (Habostorta)
A filmvilág fenegyereke, Christian Slater úgy tűnik, megtalálta a tökéletes nőt és megállapodott - erre enged következtetni nyilatkozata
jan. 9
10:43
Schmitt Pál új kormányt akar (BorsOnline)
Már nem a Fidesz alelnöke Schmitt Pál, így kevesebb támadás éri, s rengeteg bíztatást kap, hogy folytassa a munkáját. Mármint, hogy maradjon a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.
jan. 9
10:53
Norah Jones ismét szingli (Habostorta)
Továbbra is tisztelik és szeretik egymást, de már külön utakon - Norah Jones élettársa elköltözött közös lakásukból
jan. 9
11:10
Mariah Carey utálja J-Lo-t! (Habostorta)
Bagoly mondja verébnek szitu, hogy Mariah Carey inkább egy disznóval énekelne, mint J-Lo-val
jan. 9
11:10
Halálsorról mehet haza a gyerekgyilkos (BorsOnline)
Húsz éven keresztül várta egy gyerekgyilkos skót férfi, hogy kivégezzék, de ehelyett újratárgyalták az ügyét, és szabadon engedték. Kenny Richey-t minden reggel úgy kelt fel, hogy eljöhet érte a kaszás.
jan. 9
11:41
Barátnő híján csak a focira figyel Dzsudzsák (BorsOnline)
Alig két napja érkezett meg a PSV Eindhoven együtteséhez Dzsudzsák Balázs. A Debrecen egykori labdarúgója már túl van az első edzésen, tegnap délután a De Hergand edzőközpontban némi ízelítőt kapott a holland csapatnál folyó munkából, hiszen jó egy órás tréningen vett részt.
jan. 9
12:08
Szerelem és egyéb katasztrófák (Habostorta)
Játssz és gyere velünk partnereddel moziba a Szerelem és egyéb katasztrófák című film premier előtti vetítésére!
jan. 9
12:08
Frei kockáztatja vagyonát (Blikk)
Megnyitotta kávézóját Frei Tamás (41). A nevével fémjelzett üzletből ötöt adtak át eddig országszerte
jan. 9
12:13
Apjánál szül Kidman (BorsOnline)
Nicole Kidman végre nyilvánosságra hozta: három hónapos terhes. A Daily Mail című brit lap a színésznő szóvivőjétől, Wendy Daytől tudta meg az örömhírt.
jan. 9
12:24
Rárobbant egy ház egy iskolába igyekvő, kilenc éves kislányra (BorsOnline)
Borzalmas tragédia sokkolta ma reggel az angliai Plymouth város lakóit. Egy iskolába igyekvő, kilenc éves kislányra rárobbant egy ház, a szétrepülő törmelékek pedig maguk alá temették az ártatlan áldozatot. Stephanie Hammacottnak esélye sem volt a menekülésre.
jan. 9
12:24
Nőknek énekel Kasza Tibi (Habostorta)
Gyermekkori álma vált valóra Kasza Tibinek: nőknek énekel szólóalbumán
jan. 9
12:34
Mire készül Kuncze Gábor? (Blikk)
Tavaly lemondott a pártelnöki posztjáról. Indoka szerint elfáradt, s már nem akar sokáig a politikából megélni
jan. 9
12:36
Szorcsik Viki hajlandó vetkőzni (Blikk)
Bármikor hajlandó levetkőzni egy film kedvéért, ha az művészileg indokolt - árulta el a Jóban Rosszban sorozat sztárja.
jan. 9
12:40
Rajzfilmmel magyarázzák majd a kormány reformjait? (BorsOnline)
Az egészségügyi törvény végeleges változatára még várni, kell de a változásokat már népszerűsítené a kormány és a szaktárca. Egy szocialista képviselő szerint például egy rajzfilm mutathatná be legjobban a magánpénztárak előnyeit.
jan. 9
12:56
Lehúzta a vécén férje maradványait, miután feldarabolta (BorsOnline)
Szörnyű módon vetett véget rossz házasságának egy német asszony: leütötte és feldarabolta férjét. A maradványokat lehúzta a vécén, a nagyobb darabokat meg a szemétbe dobta.
jan. 9
13:12
Felére apadt a szexi modell melle - fotóval (BorsOnline)
Katie Price nem csupán gigantikus szilikonmelleit kicsinyítette le, hanem orrát, száját és a fenekét is átszabták. A megújulás majdnem 30 millió forintjába került a modellnek.
jan. 9
13:39
Tízmilliókat vesztettek a magyarok (BorsOnline)
Sivatagi száguldás helyett számolgatással telnek a napjai a Dakar-rali hoppon maradt csapatainak. Szép lassan ugyanis körvonalazódik, hogy ki mennyit bukott a mezőny biztonsága érdekében lefújt verseny miatt.
jan. 9
13:50
Beckhamné öltözködik a legízléstelenebbül (Blikk)
A kétes dicsőséget már nem először érdemelte ki
jan. 9
14:11
Tóni szívével költözött a Mátyás térre Rezső (BorsOnline)
Új szereplő érkezett tegnap este a Mátyás király térre. A Szloboda Kristófot alakító színészpalánta, Kollárik Rezső nem mindennapi szerepet kapott a Barátok köztben, ő az a fiú, aki szívátültetésre várt, és Tóni szívét kapta meg. Rezső elárulta, évek óta arra vágyott, hogy egyszer a sorozatban szerepeljen.
jan. 9
14:44
Másodszor is megműtik az elefántarcú embert – sokkoló fotókkal (BorsOnline)
Második műtétjére vár az a 32 éves kínai férfi, akink korábban 15 kilogrammos tumort távolítottak el az arcáról. Huang Chuncai abban reménykedik, hogy végre normális életet élhet.
jan. 9
15:11
Ukrán szexbomba tör James Bond életére fotóval (BorsOnline)
Véglegesítették a sokat vitatott Bond-lányok személyét: a 007-es ügynök, Daniel Craig oldalán két sötét hajú hölgy, a brit Gemma Arterton, és az ukrán Olga Kurylenko tűnik majd fel.
jan. 9
15:22
Hollywoodi szextitkok / 3. rész (Habostorta)
Tony Curtis parancsolgat az ágyban - derül ki Joe Eszterhas: Ördögi kulcs Hollywoodhoz című botránykönyvéből
jan. 9
15:43
Rituális gyilkossággal végzett a testvérpárral a mostohaapa (BorsOnline)
Vérbe fagyva találtak rá egy amerikai testvérpárra az iowai tűzoltók egy égő házban. A hírek szerint a 10 és 8 éves kislányokat mostohaapjuk ölte meg. Az előzetes jelentések alapján megkéselte, majd megfojtotta őket.
jan. 9
15:54
Napi deles - Celine Dion (Habostorta)
Szerintünk szimplán őrült...
jan. 9
16:12
Fél a teniszezőnő, hogy a lovaglástól is eltiltják (BorsOnline)
Martina Hingis hosszú ideig a világ legjobb teniszezője volt, egy makacs sérülés után többször is megpróbálkozott a visszatéréssal. A tavalyi wimbledoni bajnokságon azonban kokainhasználaton érték.
jan. 9
16:28
Győzike helyettesíti Leót (Blikk)
Budapest – Hírességek és a jelenlegi kollégák pótolják Leót (32), amíg az állapota miatt nem térhet vissza a Cool Tv képernyőjére. A televízió munkatársai ezen a héten már sikeresen riasztották a hazai hírességeket, hogy beugró műsorvezetőként helyettesíték az egykori villalakót.
jan. 9
16:40
Odaragasztotta kezét az ágyhoz, mert nem akart suliba menni – fotóval (BorsOnline)
Nem fűlött a foga az iskolához egy 10 éves mexikói kisfiúnak, ezért egy hirtelen jött gondolatát gyakorlatban is megvalósította: odaragasztotta kezét az ágyhoz.
jan. 9
16:56
Másodszor is megműtik az elefántarcú embert - sokkoló fotókkal! (Habostorta)
Második műtétjére vár az a 32 éves kínai férfi, akink korábban 15 kilogrammos tumort távolítottak el az arcáról

Keresés