2016. február 18. csütörtök

febr. 18
0:06
Meglévő helyszínekre alapoz Los Angeles (Metropol)
A Los Angeles-i létesítmények 97 százaléka már áll, vagy magánbefektetők által már elkészültek a terveik - derült ki szerdán a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésére kandidáló város pályázatának ismertetéséből.
febr. 18
0:06
Dollár százmilliókat veszített az IÁ (Metropol)
A rejtekhelyek elleni légicsapások során rengeteg eldugott készpénz semmisült meg.
febr. 18
0:18
"Az osztrák vezetésnek együttesen kellene bocsánatot kérnie Orbán Viktortól" (Infostart)
Élesen bírálta az osztrák kormánykoalíció menekültpolitikáját Ausztria vezető politikai bloggere, a Die Presse című konzervatív osztrák napilap korábbi szerkesztője szerdán közzétett bejegyzésében. Andreas Unterberger szerint az osztrák vezetésnek együttesen kellene bocsánatot kérnie Orbán Viktortól.
febr. 18
0:18
Tenisz: a 2. kör után már nincs versenyben kiemelt Dubaiban (She)
Ilyen sem sűrűn fordul elő. A dubai kemény pályás női tenisztornán a második forduló után már egy kiemelt sincs versenyben.
febr. 18
0:21
Csütörtök. Időjárás (444.hu)
Erősen felhős. Borult. Köd is. Délután. Országszerte. Eső. 10-15 fok. (OMSZ)
febr. 18
0:25
Mára ennyi (444.hu)
febr. 18
0:27
Rába 2015: a kiemelkedő üzletmenet új távlatokat nyit a társaság előtt (ProfitLine)
A Rába Csoport 46 milliárd forintot meghaladó konszolidált árbevétellel zárta a 2015. évet, mely során több üzletfejlesztési sikerről is beszámolhatott. Mindhárom üzletágban javította az eredményességét, melynek köszönhetően - rekord alacsonyra csökkenő hitelállomány mellett- jelentősen növelte a saját tőkéjét, utat nyitva ezzel jelentős fejlesztések megvalósítása előtt.
febr. 18
0:36
Csütörtöki sportműsor: pályán az MU, a Pool, a Dortmund (She)
A Bajnokok Ligája után csütörtökön az Európa-liga lesz főszerepben, már ami az európai klubfutballt illeti. A legjobb 32 között több olyan párharcot is rendeznek, amelynek két topligás csapat a szereplője. Íme, a mai sportműsor.
febr. 18
0:45
Több a jótékony omega-3 zsírsav az organikus tejben és húsokban (WebBeteg)
Majdnem 50 százalékkal több omega-3 zsírsav található az organikus tejben és húsokban, mint hagyományos változataikban - állapította meg egy nemzetközi szakértőkből álló csoport a témában végzett eddigi legnagyobb tanulmány során.
febr. 18
1:00
Külföldi sajtó Magyarországról - a menekültválságról és Orbán moszkvai látogatásáról (ProfitLine)
A német sajtó a nemzetközi menekültválsággal és Orbán Viktor miniszterelnök moszkvai látogatásával kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal szerdán.
febr. 18
1:33
Végrehajtható költségvetést fogadott el a Fővárosi Közgyűlés (ProfitLine)
Végrehajtható és biztonságos a fővárosi önkormányzat idei költségvetése - nyilatkozta Tarlós István főpolgármester az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.
febr. 18
2:06
Atlétika: három világcsúcs, fantasztikus este Stockholmban (She)
Három világcsúcs is született a Nemzetközi Atlétikai Szövetség új fedett pályás versenysorozatának (IAAF World Indoor Tour) szerda esti harmadik állomásán, a stockholmi Globen Galan nagyszerűen összeállított programjában.
febr. 18
2:06
Gyógyszerészeti intézet: ezüstkolloid-termékek miatt a társhatóságokhoz fordulnak (ProfitLine)
A webáruházakban hirdetett és forgalmazott ezüstkolloid tartalmú termékek közegészségügyi kockázatot jelentenek, ezért az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) a fogyasztók megtévesztése miatt a Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordul - közölte a OGYÉI szerdán közleményben az MTI-vel.
febr. 18
2:39
Világvége lenne Nagy-Britannia távozása az EU-ból (ProfitLine)
A Nagy-Britanniában élő spanyolok számára rosszabb lenne az ország távozása az Európai Unióból, mint annak a javaslatcsomagnak az elfogadása, amely átértékeli a közösség és szigetország kapcsolatát - ezzel érvelt José Manuel García-Margallo, az ügyvezető spanyol kormány külügyminisztere a spanyol parlament külügyi bizottságának szerdai ülésén, egy nappal a témáról szóló brüsszeli EU-s…
febr. 18
3:12
Megmondták a hős mentős kisfiának: apa nincs többé (BorsOnline)
Élete legnehezebb pillanata volt a kedd hajnalban elhunyt kunhegyesi mentőápoló feleségének, amikor el kellett mondania a kisfiának, hogy apa többé nem jön haza. B. Gábort családja mellett bajtársai és egész Kunhegyes gyászolja.
febr. 18
3:16
Vélemény: Halhatatlan (BorsOnline)
„A sors gyakran kegyetlen és igazságtalan, s a hozzátartozók fájdalmán még sokáig nem enyhíthet semmi sem. Később azonban pontosan drága halottjuk lesz az, aki megnyugvást hoz a lelküknek.”
febr. 18
3:20
Revans: huszonkétmilliót követelnek Toncsitól (BorsOnline)
A bíróság szerint húszmillióval tartozik Bálint Antóniának gyermeke apja. Földesi-Szabó László a Borsnak azonban most azt nyilatkozta: ez közel sincs így.
febr. 18
3:30
Csak a Borsnak nyilatkozott a vak komondoros Balogh (BorsOnline)
Családi összefogással fizetné ki az élettársa megveréséért rá kirótt pénzbüntetést a volt fideszes parlamenti képviselő. Balogh József csak a Borsnak nyilatkozott: nem ünnepel, lehet, hogy el sem fogadja az ítéletet.
febr. 18
3:33
Lezárják a Parlament előtt a rakpartot péntektől vasárnapig (GazdaságPortál)
Lezárják Budapesten, az V. kerületben a Parlament előtt az id. Antall József rakpart Duna felőli forgalmi sávját péntektől vasárnapig, szombaton pedig a belváros két további útszakaszán lesznek forgalomkorlátozások – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon szerdán. A rakparton a forgalomkorlátozást egy demonstráció miatt vezetik be péntek délelőtt tíz órától vasárnap…
febr. 18
3:34
A bíróságon látta viszont szerelmét Stadler József (BorsOnline)
Alig szabadult, máris bíróság elé idézték Stadler Józsefet. A tárgyalás ugyan elmaradt, de legalább találkozhatott rég látott szerelmével.
febr. 18
3:45
Nem reménytelen Salgótarján helyzete (ProfitLine)
A szocialisták mindig adósságot és üres kasszát hagynak örökül, de ha jó vezetése van a városnak, tettre kész emberek vezetik, akiknek van koncepciójuk, akkor a dolog visszafordítható, ezért nem reménytelen Salgótarján helyzete sem - mondta a nemzetgazdasági miniszter egy lakossági fórumon szerdán a nógrádi megyeszékhelyen.
febr. 18
3:48
Orvos szakértők vitáznak a halálos orális szexen (BorsOnline)
Nincs ítélet az emberöléssel vádolt J. János ügyében, újabb orvos szakértőt hallgat meg a bíróság, hogy kiderüljön: pontosan hogyan halt meg az orális aktus közben a férfi élettársa.
febr. 18
4:09
Illegális bevándorlás – Berlin szerint nincs viszály Németország és a V4-ek között (GazdaságPortál)
Nincs viszály Németország és a visegrádi országok (V4) között a menekültválság kezelését illetően – mondta egy magas beosztású német kormányzati tisztségviselő szerdán Berlinben. A tisztségviselő elmondta, hogy Angela Merkel kancellár megbeszélést folytatott a V4-csoport soros elnökével, Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnökkel, aki ismertette a visegrádi országok elképzeléseit. Ezekben az…
febr. 18
4:45
EU-csúcs – Politico: migrációs ügyekben Orbán Viktor lesz a találkozó egyik legmeghatározóbb szereplője (GazdaságPortál)
A migrációs válság kérdéskörét illetően Angela Merkel német kancellár, Alekszisz Ciprasz görög miniszterelnök és Orbán Viktor magyar kormányfő lesz a legmeghatározóbb szereplője az uniós országok állam-, illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács csütörtökön kezdődő csúcstalálkozójának – olvasható a Politico című amerikai magazin európai kiadásának szerdai cikkében. A kétnapos brüsszeli találkozó…
febr. 18
4:51
Nagyon veszik a megújuló energia cégeket (ProfitLine)
Megduplázódott 2015-ben a megújuló energiát előállító cégek felvásárlásának összértéke, globálisan 55,3 milliárd dolláros rekordértéket ért el a PwC pénzügyi és tranzakciós tanácsadó felmérése szerint.
febr. 18
5:06
Hőskoriak lesznek az Oscar-szobrok (Infostart)
Ismét kézműves bronzöntvényből készülnek az Oscar-szobrok: az amerikai filmakadémia egy New York állambeli képzőművészeti öntödét bízott meg a munkával, a bronzból megformált szobrok továbbra is 24 karátos aranybevonatot kapnak.
febr. 18
5:15
Beindult az állami nyomozógépezet (Alternatív Energia)
Teleki, igazgató: a tankerület azt várja, dobjam félre a feladataimat, és azonnal álljak rendelkezésre.
febr. 18
5:15
Leleplezte a trükköt: ezért állnak olyan katonásan a keblei (hirado.hu)
Kim Kardashian most megmutatta, miért olyan tökéletes a dekoltázsa.
febr. 18
5:15
Az MTA jól megmondta, mit gondol a Hóman-ügyről (ATV)
A Magyar Tudományos Akadémia nem kíván foglalkozni a Közgazdaságtudományi Bizottság állásfoglalásával, amelyben a Jegybank közgazdasági képzését bírálták. Emellett Lovász László, az akadémia elnöke, aki a jövőre lejáró mandátumának meghosszabbítására készül, nem fogja a közgyűlés elé terjeszteni, hogy visszaállítsák Hóman Bálint akadémiai tagságát. További részletek a videóban.
febr. 18
5:17
Budapesti válságbüdzsé (Alternatív Energia)
A főváros garázsvásár módjára értékesíti még piacképes vagyontárgyait.
febr. 18
5:19
Öt éve temetetlen zsidó áldozatok (Alternatív Energia)
Az emberi maradványokat búvárok találták meg a Margit-híd felújításakor a Dunában, azóta zsákokban pihennek.
febr. 18
5:21
Kiosztotta Kövért a pásztói polgármester (Alternatív Energia)
A házelnök a város november 29-én elhunyt baloldali polgármesterébe is rúgott egyet.
febr. 18
5:23
Orbán Viktor irányítja Farkast (Alternatív Energia)
A tényt maga a kormányfő rögzítette, méghozzá írásban.
febr. 18
5:33
Rettegés Tiszavasváriban (Alternatív Energia)
A gyermekek családokból való kiemelésére a légiónak jogilag semmilyen lehetősége nincs.
febr. 18
5:33
Külföldi sajtó Magyarországról – A visegrádi országok nyílt kihívást intéztek Németországhoz (GazdaságPortál)
A német sajtó a nemzetközi menekültválsággal és Orbán Viktor miniszterelnök moszkvai látogatásával kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal szerdán. A Handelsblatt című üzleti lap A kerítések Európája címmel közölt vezércikket, amelyben a szerző, Hans-Peter Siebenhaar kiemelte, hogy a visegrádi országok “nyílt kihívást” intéztek Németországhoz. Orbán Viktor a “bezárkózás és idegenellenesség”…
febr. 18
5:35
Titokban fogadták el a szigorított tervezetet (Alternatív Energia)
Az elfogadott jogszabály módosítás nemcsak a rendszámtábla elvételével fenyegeti az ubereseket.
febr. 18
5:36
A citromízű banán után itt a gesztenyeízű sütőtök (Infostart)
Gesztenyeízű sütőtököt fejlesztettek ki Tajvanon.
febr. 18
5:37
Amatőr módon "felejt" a Fidesz (Alternatív Energia)
febr. 18
5:39
Sztrájktörés Miskolcon? (Alternatív Energia)
Az elégséges szolgáltatáson felül is dolgoztatják az alkalmazottakat.
febr. 18
5:41
Indulhat az M4-es építése (Alternatív Energia)
Ha a tenderkiírás sikerrel jár, a második félévben megkezdődhetnek a munkálatok.
febr. 18
5:43
Adósság bűvészmutatvánnyal (Alternatív Energia)
Mesterséges beavatkozással sikerült elérni a megfelelő számokat.
febr. 18
5:45
Válaszol: Szaniszló Sándor az MSZP fővárosi képviselője (Alternatív Energia)
febr. 18
5:47
Csaltak a parlamenti választáson (Alternatív Energia)
Macedónia, a visegrádi államok legnagyobb reménysége lábbal tiporja a demokrácia alapjogait.
febr. 18
5:51
Felrobbantotta a koalíciót Timosenko (Kripto Akadémia)
A Batykivscsina vezetője szerint lefizették a távozó képviselőket.
febr. 18
5:51
Keserű igazság a magyar gazdaságról (Portfolio)
Öt kelet-közép-európai ország közül - Szlovákiát követően - Magyarország integrálódott a leginkább a globális értékláncba. A világgazdaság vérkeringésébe való egyre szorosabb beépüléssel párhuzamosan...
febr. 18
5:53
Kurdok főszerepben (Kripto Akadémia)
Törökország Észak-Szíriát lövi.
febr. 18
5:55
Közelkép: Amikor arcul csap a tehetség (Kripto Akadémia)
A Hazát és szerelmet keresek című estet a Nemzeti egészen intim Bajor Gizi Szalonjában tartják műsoron.
febr. 18
5:57
Marad a magyar kamatszint 1,35% értéken sokáig (ProfitLine)
Szakértők nem várnak kamatváltoztatást a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa február 23-i ülésén, és úgy vélik, hogy a kamat a jövő év végéig marad a jelenlegi szinten - közölte a Reuters elemzők körében végzett felmérése alapján szerdán.
febr. 18
5:57
Csukás István: Volt és van is energiám (Kripto Akadémia)
"Minden gyerekben legalább két vagy több tehetség rejlik. "
febr. 18
6:00
Petruska: a verseny nekem teszt (Infostart)
Petruska András A Dal 2016 Felfedezettje díjat már megnyerte, az első középdöntőben elért eddigi legmagasabb pontszám pedig még merészebb célokra sarkallhatja. A hamarosan 30. évét betöltő énekes-dalszerző az MTI-nek elmondta: a verseny egyfajta próba, teszt számára.

Keresés