Jakabos Zsuzsanna

Jakabos Zsuzsanna nem jutott tovább 200 méter pillangón a rövidpályás vb-n
2022 december 15.   m4sport.hu
A győri úszó a 13. helyen zárt az előfutamban.
Jakabos Zsuzsanna nem jutott tovább 200 méter pillangón
2022 december 15.   Sportal
A magyar úszónő nem vette az akadályt az előfutamban.
Rövidpályás úszó-vb és osztrák–magyar hokimeccs csütörtökön élőben az m4sport.hu-n
2022 december 14.   m4sport.hu
A melbourne-i világbajnokság harmadik versenynapján Jakabos Zsuzsannának szurkolhatunk.
Ekkor érdemes felkelni, ha látni szeretné Jakabost és Szabót a rövidpályás úszó-világbajnokságon
2022 december 12.   m4sport.hu
Két magyar indulóval, kedden veszi kezdetét Melbourne-ben a 16. rövidpályás úszó-világbajnokság. Az időeltolódás miatt, magyar idő szerint hajnalban követhetjük az előfutamokat, de az elődöntőkre és döntőkre már a délelőtti órákban kerül sor. Mutatjuk, mikor szurkolhat Jakabos Zsuzsannának és Szabó Szebasztiánnak – mindkét versenyző négy-négy számb
Jakabos Zsuzsanna: ez ennyire egyszerű, nem kell túlgondolni
2022 december 8.   Infostart
Négy számban indul a jövő heti, melbourne-i rövidpályás úszó-világbajnokságon az Európa-bajnok Jakabos Zsuzsanna. A Győr versenyzője Párizsig még nem tervez, ugyanakkor az ausztrál városban már egy döntős helyezéssel is elégedett lenne.
Jakabos és Szabó is négy számban lesz érdekelt a rövidpályás vb-n
2022 december 6.   m4sport.hu
Négy számban lesz érdekelt mindkét magyar, Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián a jövő kedden kezdődő rövidpályás úszó-világbajnokságon Melbourne-ben.
A vizes sportok két idei magyar csillaga: Jakabos Zsuzsát az edzés szeretete, Gurisatti Grétát az elképesztő versenyszellem élteti
2022 november 20.   Mandiner
Gurisatti Gréta idén a hazai rendezésű FINA 2022 világbajnokságon, a női vízilabdacsattal ezüstérmet, Jakabos Zsuzsanna a római Eb-n 400 vegyesen újra ezüstérmet nyert. Ma is ő az egyetlen női úszónk, aki utazik a rövidpályás világbajnokságra, vagyis kitartása példaértékű, Gréta pedig édesapja, az egykori búvárúszó és szörnyű balesetben lábszárait
50 pillangón Szabó Szebasztián legyőzte Milákot az úszó ob-n
2022 november 18.   m4sport.hu
A nőknél a 400 vegyest Jakabos Zsuzsanna nyerte.
Jakabos Zsuzsa megmutatta, hogy néz ki edzés után
2022 november 12.   SzMo
Az úszónő egy héten át készített magáról smink nélküli fotókat, ahogy a vízből kiszállt.
Petrov Iván csapata csak pótmedencében tud edzeni, de ő ezt is óriási ajándéknak tartja
2022 október 29.   Infostart
Szeptember közepe óta tart a győri úszók felkészülése a decemberi, melbourne-i rövid pályás világbajnokságra, ahová Szabó Szebasztián éremért, Jakabos Zsuzsanna a minél jobb döntős helyezésekért utazik – számolt be megkeresésünkre Petrov Iván vezetőedző.
Pofátlanul hosszú combokat villantott Jakabos Zsuzsanna
2022 október 21.   Life
Jakabos Zsuzsanna az egyik legszebb, legcsinosabb magyar úszónőnk nem hagyja cserben rajongóit: rendszeresen posztol a közösségi médiában, és fotóin nem fukarkodik a bájaival.
Jakabos Zsuzsanna sűrű, de sikeres nyarat zárt, a párizsi olimpia viszont még túl messze van
2022 szeptember 21.   m4sport.hu
„Meglátjuk, hogyan fog menni holnap az edzés, aztán holnapután, aztán jövő héten, és csak utána lehet arról beszélni, hogy mi van Párizsban” – mondta a 33 éves úszó.
Jakabos Zsuzsanna: „nemcsak elfogadtam, de hálás vagyok a testemnek”
2022 augusztus 28.   Glamour
Jakabos Zsuzsanna olimpikon úszó nyara nem a pihenésről szól, ugyanis tombol a versenyszezon, és rendhagyó módon idén Európa- és világbajnokságot is tartanak a többi verseny mellett. Zsu mesélt a GLAMOUR fotózásról, magabiztosságról, és a nyári ruhatáráról.
Úszó-Eb: Kós Cseh és Darnyi nyomában, Késely visszatért – nyilatkozatok
2022 augusztus 17.   Eurosport
A római Európa-bajnokság utolsó programjában Kós Hubert 200 méter vegyesen áttörte a gátat, amire már régóta várt mindenki: aranyérmes lett, így pályafutása eddigi legkomolyabb sikerét ünnepelheti. A szép magyar záráshoz Fábian Bettina és Jakabos Zsuzsanna jó szereplése mellett kellett annak a Késely Ajnának a harmadik helye is, aki hosszú évek utá
Egy arannyal és egy bronzzal zárták a magyar úszók a medencés versenyeket – ez történt a vizes Európa-bajnokság szerdai napján
2022 augusztus 17.   m4sport.hu
Kós Hubert Európa-bajnok lett 200 vegyesen, Késely Ajna harmadik 400 gyorson, ahol Fábián Bettina 4. lett, míg Jakabos Zsizsanna 5. helyen végzett 200 pillangón.
Itt az újabb úszóbravúr: Kós Hubert nagyszerű hajrával Európa-bajnok Rómában
2022 augusztus 17.   Blikk
Kós Hubert Európa-bajnoki aranyérmes lett 200 méter vegyesúszásban a római Európa-bajnokságon. Késely Ajna a női 400 méter gyorson szerzett bronzérmet, ugyanebben a számban Fábián Bettina negyedik lett. Jakabos Zsuzsanna 200 méter pillangón végzett az ötödik helyen.
Kiderült, mennyit keresnek az úszó Európa-bajnokság érmesei: szép summát könyvelhetnek el a sikerek nyomán Milák Kristófék
2022 augusztus 15.   Blikk
Milák Kristóf nem kis összeget zsebelhet be az idei úszó-Európa-bajnokságon, hiszen 4 érmet is szerzett, de Márton Richárd, Holló Balázs, Mihályvári-Farkas Viktória és Jakabos Zsuzsanna sem panaszkodhatnak.
Jó kis pénzt hozhatott Milák Kristófnak az éremeső: ekkora jutalmat kaphattak az Eb-n a magyar úszók
2022 augusztus 15.   Pénzcentrum
Szép összeget kaphat jutalomként az európai szövetségtől Milák Kristóf, aki a római Eb-n a 4 érme után. De jól kereshetett a korábbi, nyilvános díjazások alapján Márton Richárd és Holló Balázs is, és Mihályvári-Farkas Viktória valamint Jakabos Zsuzsanna is több ezer eurót kaphatott.
Könnyek után örömkönnyek Európa-bajnok úszónk szemében
2022 augusztus 14.   Blikk
A júniusi budapesti világbajnokságon még a csalódottságtól fakadt sírva, az augusztusi római Európa-bajnokságon viszont már örömkönnyeivel küzdött a dobogó tetején Mihályvári-Farkas Viktória. Tizennyolc éves úszónk remek versenyzéssel a második helyen célba érő Jakabos Zsuzsannát is megelőzve lett Európa-bajnok 400 méter vegyesen, amelynek már az e
Ez óriási! Mihályvári-Farkas Viktória Európa-bajnok 400 vegyesen, Jakabos Zsuzsanna ezüstérmes
2022 augusztus 14.   Blikk
Mihályvári-Farkas Viktória arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig ezüstérmet nyert 400 méter vegyesen szombaton a római úszó Európa-bajnokságon.