2014. augusztus 11. hétfő

aug. 11
0:33
Pimasz Fradi ellen fordított a Chelsea (Infostart)
A Chelsea hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte vasárnap a Ferencvárost a magyar klub új labdarúgó-stadionját, a Groupama Arénát megnyitó gálamérkőzésen, amelyre teljesen megteltek a lelátók.
aug. 11
0:33
NS: FTC-Chelsea Európában; az NB I titkai - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
aug. 11
0:37
Tsonga legyőzte Federert (Infostart)
Jo-Wilfried Tsonga nyerte a 3,77 millió dollár (878 millió forint) összdíjazású torontói keménypályás tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben két szoros játszmában legyőzte a másodikként kiemelt svájci Roger Federert.
aug. 11
0:51
Tenisz: újabb meglepetés Tsongától, Federert is legyűrte (She)
Jo-Wilfried Tsonga nyerte a 3.77 millió dollár (878 millió forint) összdíjazású torontói keménypályás tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben két szoros játszmában legyőzte a másodikként kiemelt svájci Roger Federert.
aug. 11
0:51
Kanadai tenisztornák: Tsonga megtörte a nagy négyes uralmát, két szettben verte Federert (Agroinform)
Torontóban Jo-Wilfried Tsonga, míg Montrealban Agnieszka Radwanska emelhette magasba a Rogers Cup-trófeát.
aug. 11
0:55
Videó: Milyen kérdés ez? Persze, hogy beférnék a Chelsea-be! - Doll (She)
Thomas Doll a Ferencváros labdarúgó-csapatának vezetőedzője a 2–1-es vereség ellenére örült játékosai teljesítményének a Chelsea elleni stadionavató-mérkőzésen.
aug. 11
1:09
Portugália: Benfica, Rio Ave - átkozott, átkozottabb (She)
A Benfica gól nélküli döntetlent követő tizenegyesrúgások után 3–2-re legyőzte a Rio Avét, így elhódította a Portugál Szuperkupát.
aug. 11
1:27
Videó: Nem vallottunk szégyent, de nagy a különbség - Gyömbér (She)
Bár az eredmény szoros volt az FTC stadionavatóján (2–1 a Chelsea-nek), Gyömbér Gábor úgy véli, érződött, nagy a különbség a két csapat között. Kedvence Fabregas, de nem örült, hogy gólt rúgott.
aug. 11
1:45
Mourinhónak tetszett az új Fradi-stadion (Blikk)
Budapest — José Mourinhót (51) lenyűgözte a Fradi-stadion látványa. A Chelsea portugál menedzsere húsz év után tért vissza a Ferencváros otthonába. Mourinho 1994. november 3-án a Porto másodedzőjeként egy KEK-mérkőzésen ült a kispadon az Üllői úti létesítményben, vasárnap este pedig már a zöld-fehérek új otthonában, a nyitómérkőzésen irányította a londoni kékeket.
aug. 11
2:39
Videó: Gera nagyon jó karriert futott be Angliában - Mourinho (She)
José Mourinho örült, hogy nem volt nagy különbség a Fradi és a Chelsea között az eredmény tekintetében, mert komoly versenytársra van szükségük a felkészülés során. Gera Zoltánról elmondta, nagyon jó karriert futott be Angliában.
aug. 11
5:21
Nigériai csatárral erősítene a román válogatott (Infostart)
Kehinde Fatai nigériai csatár honosításával erősítené keretét a magyarokkal egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő román labdarúgó-válogatott.
aug. 11
5:57
Afellay kölcsönben az Olimpiakoszé (Infostart)
Az FC Barcelona kölcsönadja Ibrahim Afellayt az Olimpiakosz labdarúgócsapatának.
aug. 11
7:09
Röplabda: hiába az Eb, szerb lett az egyik legjobb magyar (She)
Hiába jutott ki a jövő évi női röplabda Európa-bajnokságra a magyar válogatott, ez sem tántorította el szándékától Milovits Júliát, aki félévnyi várakozás után megkapta a szerb állampolgárságos, így déli szomszédunk nemzeti csapatában játszhat a kontinenstornán.
aug. 11
7:45
Magyarország nyerte az U18-as férfi vízilabda-világbajnokságot (Infostart)
A magyar válogatott nyerte az isztambuli U18-as férfi vízilabda-világbajnokságot, ugyanis a vasárnapi fináléban 5-5-s döntetlent követően ötméteresekkel legyőzte Spanyolországot.
aug. 11
7:45
Man. City: Pellegrini elszólta magát, jön Mangala (She)
Bár a Manchester City hivatalosan még nem jelentette be a portói Eliaquim Mangala szerződtetését, Manuel Pellegrini menedzser a vasárnapi angol Szuperkupa-mérkőzés sajtótájékoztatóján elszólta magát a 23 éves francia átigazolásáról.
aug. 11
7:47
Fradi-Chelsea: Nem kell 7-0-ra nyernünk - Mourinho (She)
José Mourinho, a Ferencvárost a vasárnap esti stadionavatón 2–1-re legyőző Chelsea FC menedzsere a londoniak hivatalos honlapjának elmondta: örül, hogy izgalmas mérkőzést játszhatott csapata egy, a végsőkig harcoló FTC ellen.
aug. 11
8:03
Magyarország nyerte az U18-as férfi vízilabda-világbajnokságot (Metropol)
A fiatalok a vasárnapi fináléban 5-5-s döntetlent követően ötméteresekkel legyőzték le Spanyolországot.
aug. 11
8:05
Tsonga a döntőben is meglepetést okozott (Metropol)
Djokovic, Murray és Dimitrov után Federert is legyőzte.
aug. 11
8:21
Tenisz: Tsonga újra a tízben, a nőknél a román Halep a 2. (She)
Jo-Wilfried Tsonga a torontói ATP-torna megnyerésének köszönhetően visszajutott a férfi tenisz-világranglista első tíz helyezettje közé. A nőknél a román Simona Halep megelőzte Li Nát, és már csak Serena Williams áll előtte.
aug. 11
8:39
Bayern: Ribéry kihagyja a szerdai Szuperkupa-meccset (She)
Franck Ribéry térdsérülés miatt kihagyja a német Szuperkupa-mérkőzést, amelyen szerdán a Bayern München a Dortmunddal találkozik a Signal Iduna Parkban.
aug. 11
8:39
Cincinnati tenisztorna: Történelmi siker kapujában Djokovics (Agroinform)
Alig ért véget a torontói viadal, hétfőtől máris kezdődik a cincinnati Masters, amely a US Open előtti utolsó nagy torna
aug. 11
8:41
Videó: Vanczák védhetetlen csúsztatása lett a Vaduz veszte (She)
A Sion labdarúgócsapata újabb győzelmével már a harmadik helyre lépett fel a svájci bajnokságban. Ráadásul a Vaduz elleni hazai sikert Vanczák Vilmos remek csúsztatásának köszönhette. A magyar válogatott védő egy bal oldali szögletet fejelt az ötös vonaláról védhetetlenül a bal alsó sarokba.
aug. 11
8:57
MU: Van Gaal elmondta, miért jó a holland erősítés (She)
Az utóbbi hetekben három holland labdarúgó (Daley Blind, Kevin Strootman, Nigel de Jong) nevét is felkapta a sajtó mint a Manchester United nyári átigazolási célpontjait – Louis van Gaal nemrégiben kinevezett MU-menedzser nyilatkozatát olvasva bármelyikük megvétele logikus lépés lenne.
aug. 11
9:15
Ezek a feladatok Rióig (Infostart)
Számos olimpiai sportág nem kellőképpen népszerű Brazíliában, így a riói játékok előtti két évben a szervezőknek sok tennivalójuk van - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Aján Tamás, a NOB tiszteletbeli tagja. A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke szerint, a 2016-os riói olimpia előtt is középpontban lesznek a biztonsági kérdések.
aug. 11
9:15
F1: Ricciardo szerint Sainznak már az idén debütálnia kell (She)
Bár a Red Bull F1-es vezetősége azt szeretné, ha a következő feltörekvő pilótája, Carlos Sainz Jr. az idén még kizárólag a Renault-világsorozat 3.5 literes kategóriájának megnyerésére törekedne, Daniel Ricciardo szerint sokkal jobbat tenne a spanyol pilótának, ha akár már az év közben az F1-be kerülne, még akkor is, ha fel kellene adnia a kisebb kategóriában szőtt álmait.
aug. 11
9:17
Vízilabda: Jeleztem a srácoknak a hódolatomat - Kemény Dénes (She)
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke is az online stream áldozatául esett, így nem látta a véghajrát az U18-as férfi világbajnoki döntőben, melyet Magyarország ötméteresekkel nyert meg Spanyolország ellen. A pólósok első embere természetesen megemelte a kalapját a csapat teljesítménye előtt.
aug. 11
9:51
Piquétől bűzlött a repülő, a Barca védőjének bocsánatot kellett kérnie (She)
Gerard Piqué imád trollkodni, ezt már régóta tudjuk. A Barcelona spanyol védője egyetlen alkalmat sem hagy ki, ha a társai szívatásáról van szó. Néha azonban rosszra fordulnak a dolgok…
aug. 11
9:53
Fradi-Chelsea: a németnek a stadion és az FTC is tetszett (She)
Hízelgő nyilatkozatot adott a Ferencváros honlapjának André Schürrle, a Chelsea világbajnok légiósa, aki a vasárnapi stadionavató után a helyszínt és a magyar csapatot is megdicsérte.
aug. 11
10:09
Videó: egészpályás góllal válaszolt a fütyülésre a kapus (She)
A Hibernian futballcsapata 2–1-es győzelmet aratott a Livingston felett a skót másodosztályú bajnokság 1. fordulójában. A mérkőzés legemlékezetesebb pillanata a 19. percben játszódott le, amikor a hazaiak angol kapusa, Mark Oxley tizenöt másodperc után rúgta csak ki a labdát, amit a vendégszurkolók éles füttyszóval kritizáltak. Azonban a kirúgásból gól született, mert kollégája, Darren Jamieson…
aug. 11
10:09
Vasrudakkal csaptak össze brazil futballhuligánok (Metropol)
Santos-Coronthians meccs volt Brazíliában.
aug. 11
10:11
Brazília: vasrudakkal csapott össze majd' száz huligán (She)
Vasrudakkal és kövekkel felfegyverkezett huligánok csaptak össze a vasárnapi Santos–Corinthians brazil bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt.
aug. 11
10:13
Úszás: Phelps két számban bekerült a vb-csapatba (She)
Két számban, 100 méter pillangón és 200 méter vegyesen bekerült a jövő évi világbajnoki csapatba az amerikaiak 18-szoros olimpiai bajnok úszója, Michael Phelps.
aug. 11
10:15
Svájc: Vanczák sokat dolgozik azon, hogy sok gólja legyen (She)
Remekül kezdte a szezont Vanczák Vilmos. A 76-szoros válogatott középhátvéd szerezte ugyanis csapata góljainak kétharmadát, vasárnap a Vaduz elleni hazai bajnokin fejelt győztes gólt (1–0), a Sion pedig a harmadik helyen áll a bajnokságban.
aug. 11
10:27
Légiósok: Egy forduló után korai jó rajtról beszélni - Tőzsér (She)
Tőzsér Dániel szerint az angol másodosztály nyitó fordulójában elért győzelem után még korai jó szezonkezdetről beszélni. A Watford a magyar középpályással a soraiban 3–0-ra legyőzte a Bogdán Ádám nélkül felálló Boltont.
aug. 11
10:27
Stadionavató: Gera fantasztikus játékos - José Mourinho (Agroinform)
Thomas Doll és José Mourinho is elégedett volt a látottakkal, mindkét trénernek tetszett a Fradi harcossága.
aug. 11
10:29
Női kézi: kamerával kémkedett a dán kapitány Kecskeméten (She)
Pontveszteség nélkül nyerte meg a kecskeméti felkészülési tornát a magyar női kézilabda-válogatott A-kerete, méghozzá a két győzelemmel és egy vereséggel záró B-csapat előtt. Decemberben – a horvátokkal közösen – Európa-bajnokságot rendezhetünk, így egyáltalán nem volt meglepő, hogy a sportágban tényezőnek számító dánok szövetségi kapitánya, Jan Pytlick is Kecskeméten töltötte a hétvégéjét. És nem…
aug. 11
10:31
Női kosár, U16-os Eb: hatodikként végeztünk (She)
Szoros hajrá után 62–56-ra kikapott Lettországtól a magyar válogatott az 5. helyért lejátszott mérkőzésen az U16-os női Európa-bajnokságon Debrecenben, így hatodik lett.
aug. 11
10:45
Női tenisz-világranglista - Halep már a második (Infostart)
A román Simona Halep feljött a második helyre a női teniszezők világranglistáján, amelyet továbbra is a Montrealban elődöntős amerikai Serena Williams vezet.
aug. 11
10:45
Norvégia: Kovács Péter méltó választ adott a mellőzésre (She)
Ha csupán a tartalékgárdában is, de Kovács Péter, a norvég Strömsgodset magyar labdarúgója két bajnoki góllal érzékeltette: hiába mellőzik az első csapat összeállításánál, gólerőssége nem kopott meg.
aug. 11
10:45
Atlétika: Pars Krisztián a címvédésért utazik az Eb-re (Agroinform)
Huszonhét magyar sportoló vesz részt a kedden kezdődő zürichi atlétikai Európa-bajnokságon.
aug. 11
11:03
Férfi tenisz-világranglista - Tsonga feljött a tizedik helyre (Infostart)
A torontói tornán győztes francia Jo-Wilfried Tsonga öt helyet előre lépve már a tizedik a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet továbbra is a szerb Novak Djokovic vezet.
aug. 11
11:03
Vb 2014: Nem Falcao sérülése miatt lettem gólkirály - Rodríguez (She)
A világbajnokság gólkirályi címéért járó Aranycipőt szombaton Madridban átvevő James Rodríguez elmondta, hogy a torna legszebb góljának megválasztott, Uruguay elleni bombájánál is többre tartja a Japán elleni elért találatát. A Real Madrid szerzeménye állítja, nem Radamel Falcao távolléte miatt lett gólkirály.
aug. 11
11:05
Tenisz: Hewitt és Querrey is továbbment Cincinnatiben (She)
Éjszaka megkezdődött a férfiak kemény pályás ATP-tenisztornája Cincinnatiben, ahol az első mérkőzésén egyaránt győzelmet arató amerikai Sam Querrey és ausztrál Lleyton Hewitt is bejutott a legjobb 32 közé.
aug. 11
11:07
MU: a nagy ajánlat - 60 millió, Fellaini és Chicharito Vidalért (She)
Az olasz Rai Sport szerint a Manchester United újabb ajánlatot fontolgat Arturo Vidalért, és most már biztosra megy: a chilei középpályásért 60 millió eurót plusz két labdarúgót, Marouane Fellainit és Javier Hernándezt kínálná a Juventusnak.
aug. 11
11:39
Videó: Totti mindenkit meglepett fenséges átemelős góljával (She)
Francesco Totti, az AS Roma aktív legendája 37 évesen fut neki a következő szezonjának, de az osztrák Eltendorf tizenhatosán belül varázsolt átemelős gólját nézve a legkevésbé sem tűnik úgy, hogy eljárt volna felette az idő.
aug. 11
11:39
Heti műsor: Az idei első trófeáját szerezheti a Bayern München és a Real Madrid (Agroinform)
A Real Madrid és a Sevilla az Európai, míg a Bayern München és a Dortmund a Német Szuperkupáért csatázik a héten.
aug. 11
11:41
Autósport: nem emelnek vádat a gázoló Stewart ellen (She)
Az első vizsgálatok után a helyi hatóságok nem látják okát annak, hogy vádat emeljenek Tony Stewart ellen versenyzőtársa szombati halálra gázolása után. A háromszoros NASCAR Sprint-kupa-bajnok egy alacsony kategóriás oválpályás versenyen ütötte el Kevin Ward Jr-t, aki korábbi ütközése után a pálya közepén állva próbálta felelősségre vonni riválisát.
aug. 11
11:43
Chelsea: orvosi vizsgálaton a Fiorentinánál a „német Messi” (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának középpályása, Marko Marin orvosi vizsgálaton vesz részt hétfőn a Fiorentinánál.
aug. 11
11:45
Golf: újabb hatalmas diadal, McIlroy úton a legendák közé (She)
Folytatta elképesztő sorozatát Rory McIlroy: a világ jelenlegi legjobb golfozója vasárnap óriási csatában megnyerte az idei golfszezon negyedik kiemelt (major) versenyét, a tízmillió dollár összdíjazású PGA-bajnokságot, amivel minden idők első olyan egyesült királyságbeli golfozója lett, aki egymás után két major viadalon végez az első helyen.
aug. 11
11:47
Videó: egyetlen Bayern-játékos sincs a liga egyik elitcsapatában (She)
Az élvonalbeli német labdarúgó-bajnokság hivatalos Youtube-csatornájának szerkesztőitől már megszoktuk, hogy hétről hétre összeszedik az előző szezon legjeit. Ezúttal a tíz legnagyobb távolról lőtt gólt gyűjtötték össze. A találatok között ugyan egyetlen Bayern München-gól sincs, azonban így is tátva marad a szánk.

Keresés