2014. augusztus 29. péntek

aug. 29
0:12
NS: Ronaldo újabb díja; Újpesti variációk; Gera a válogatott keretben - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
aug. 29
0:30
El: a Rio Ave a 92. percben harcolta ki a csoportkört (She)
A labdarúgó Európa-liga playoffkörének utolsó felvonásán a portugál Rio Ave Esmaël Goncalves 92. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a svéd Elfsborgot, így 2–2-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal továbbjutott.
aug. 29
0:30
Európa Liga: Fortuna Dzsudzsákékkal volt - a 92. percben jutott tovább a Dinamo (Agroinform)
Több hihetetlenül izgalmas párharcot is hoztak az EL playoffjának visszavágói. Dráma Cipruson és Hollandiában is.
aug. 29
0:48
Videó: „Teljesítményben felülmúltuk a Young Boyst” (She)
Zsidai László szerint a DVSC-Teva teljesítményben felülmúlta Young Boyst a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének visszavágóján. A debreceniek játékosa szerint csak a kapus mentette meg a svájciakat a többgólos vereségtől. Kondás Elemér vezetőedző hiányol néhány tizenegyest.
aug. 29
2:00
El: Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz, szerencsénk is volt - a Young Boys edzője (She)
A svájci Young Boys edzője, Uli Forte elmondása szerint tudták, hogy a DVSC-Teva elleni debreceni mérkőzés nagyon nehéz összecsapás lesz, és néhány alkalommal szerencséjük is volt, hogy nem szerezte meg a magyar csapat a vezetést. Mint ismert, az idegenbeli 3–1-es vereséget követően a magyar bajnok gól nélküli döntetlent játszott itthon.
aug. 29
2:04
US Open: Babosék döntő szettben kaptak ki Williamséktől (She)
Az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) női párosának 1. fordulójában a 7. helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic magyar, francia duó döntő szettben kapott ki az amerikai Serena Williams, Venus Williams kettőstől.
aug. 29
7:24
US Open: Murray nyert, két spanyol is 5 szettben ment tovább (She)
Az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) férfi egyesének második fordulójában a 8. kiemelt Andy Murray három szettben legyőzte a német Matthias Bachingert.
aug. 29
7:24
Del Piero a Honvéd helyett Indiába igazolt (Metropol)
Bár a Budapest Honvéd is ajánlatot tett neki, végül az indiai bajnokságban szereplő Delhi Dynamos csapatához igazol Alessandro Del Piero világbajnok olasz labdarúgó.
aug. 29
7:26
Ajánló: Haladás-Paks, pályán a Dortmund és a Valencia - program (She)
Pénteken a Haladás–Paks mérkőzéssel veszi kezdetét a labdarúgó NB I 6. fordulója. A topligák közül pedig a német Bundesligában, a spanyol Primera Divisiónban és a francia Ligue 1-ben is rendeznek találkozót. Íme, a pénteki futballprogram!
aug. 29
7:42
Hollandia: a NEC-é lett a szélső, akit az Újpesttel hírbe hoztak (She)
A holland másodosztályban szereplő NEC labdarúgója lesz a Genktől távozó Anthony Limbombe, akit korábban az Újpesttel is hírbe hoztak.
aug. 29
7:44
FTC: Moniz reagált - Böde volt a legjobb játékosom (She)
Ricardo Moniz, az 1860 München vezetőedzője kommentálta a hírt, miszerint szeretnék megszerezni Böde Dánielt, a Ferencváros futballistáját.
aug. 29
8:00
US Open: Babosék "megkínozták" a Williams nővéreket, Djokovics simázott, Ivanovics elköszönt New Yorktól (Agroinform)
Babosék nagy csatában búcsúztak, Ivanovicsot leszámítva nem hibáztak a nagyágyúk a US Open csütörtöki játéknapján.
aug. 29
8:18
El: Kőkemény debreceni csata, hatalmas küzdelem - visszhang (She)
Hatalmas küzdelemről és kőkemény debreceni csatáról írtak a svájciak, miután a Young Boys 0–0-s döntetlent ért el a DVSC-Teva otthonában a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének playoffkörében, ezzel bejutott a csoportkörbe.
aug. 29
8:37
Sportfogadás: Nyerj csomagot a Real-Barcára az Unibeten! (Agroinform)
Fogadj ezen a hétvégén az Unibeten, és nyerj csomagot a világ legnagyobb rangadójára, az El Clásicóra!
aug. 29
8:54
PMFC: a DVSC-től érkezhet kapus a baranyaiakhoz (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Pécsi MFC a DVSC-Teva montenegrói válogatott kapusával, Vukasin Poleksziccsel erősíthet.
aug. 29
8:56
Real Madrid: az éj leple alatt megegyeztek Falcaóról - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Real Madrid csütörtök este megegyezett a francia első osztályú Monacóval Radamel Falcao átigazolásáról.
aug. 29
8:58
Videó: nyakon öntötték Platinit - jót nevetett rajta (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség elnöke sem maradhatott ki a jeges vizes őrületből. Michel Platini teljesítette az ALS Ice Bucket Challenge kihívást, majd megjelölte Zbigniew Bonieket, Dejan Szavicsevicset és Davor Sukert.
aug. 29
9:12
Légiósok: Szalai sérülés miatt abbahagyta az edzést (She)
A Bild tájékoztatása szerint Szalai Ádám kisebb combsérülés miatt idő előtt hagyta el a Hoffenheim szerda délutáni edzését.
aug. 29
9:30
BL, El: Máltától Svájcig - ilyen volt a magyar kupanyár (She)
A DVSC-Teva tegnap a Young Boys elleni gól nélküli döntetlennel, 3–1-es összesítésben elbúcsúzott az Európa-ligától, ezzel a magyar csapatok számára a 2014–2015-ös szezonra befejeződött a nemzetközi kupaszereplés. Egy hónappal tovább voltunk versenyben, mint tavaly, amikor már júliusban búcsút intettünk Európának, ám az áhított csoportkört nem sikerült elérni. Összegyűjtöttük a magyar csapatok…
aug. 29
9:32
Cselgáncs-vb: Tóth nyert, Vér és Joó búcsúzott (She)
Tóth Krisztián bejutott a nyolcaddöntőbe, a szintén 90 kilogrammos Vér Gábor, valamint a 78 kilóban szereplő Joó Abigél viszont egy vereséggel kiesett a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság pénteki versenynapján.
aug. 29
9:34
BL: ha CR, akkor Real-siker; harmadszor is City-Bayern - statisztikák (She)
Tudta, hogy a Bayern München és a Manchester City négy éven belül harmadszor került azonos csoportba? Vagy azt, hogy ha Cristiano Ronaldo pályára lépett, a Real Madrid szinte mindig győzött? Alábbi cikkünkben összegyűjtöttük a labdarúgó Bajnokok Ligája csütörtökön kisorsolt csoportbeosztásának legérdekesebb statisztikáit!
aug. 29
9:36
Bayern: a Real is bejelentette, Xabi Alonso Münchenbe megy (She)
A spanyol élvonalbeli Real Madrid hivatalos honlapján bejelentette, Xabi Alonso a német első osztályú Bayern Münchenben folytatja pályafutását.
aug. 29
9:48
US Open - Babosék szettet nyertek a Williams nővérek ellen (Infostart)
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal három szettben kikapott a 13-szoros Grand Slam-tornagyőztes Serena és Venus Williamstől csütörtökön az amerikai nyílt teniszbajnokság női párosának első fordulójában.
aug. 29
10:06
El: Hihetetlen, őrült meccs volt! - Dzsudzsák (She)
Az utolsó pillanatban harcolta ki a labdarúgó Európa-ligában a főtáblára jutást az orosz Dinamo Moszkva, soraiban Dzsudzsák Balázzsal. A magyar szélső a ciprusi Omonia Nicosia elleni idegenbeli visszavágóról azt találta mondani, hogy az hihetetlen, őrült meccs volt. Aligha véletlenül: a győzelmet és továbbjutást érő gólt a 93. percben szerezték az oroszok...
aug. 29
10:06
Serie A: Ezt (idén még) Allegri sem ronthatja el (Agroinform)
Szombaton kezdődik a Serie A új szezonja. Előzetesünk második részében az élmezőnybe várható csapatokkal foglalkozunk.
aug. 29
10:08
Videó: CR üzent Di Maríának - nagy felelősség a 7-es mez (She)
Az UEFA és a European Sport Media a Real Madrid kétszeres aranylabdás portugál sztárját választotta az Év játékosának. A díjátadó után Cristiano Ronaldo az újságírók kérdéseire válaszolt, akik többek között kíváncsiak voltak a csatár véleményére, miszerint korábbi csapattársa, Ángel Di María kapja a 7-es mezt az MU-nál.
aug. 29
10:24
Válogatott: meghosszabbított jegyvásárlási akció az Eb-selejtezőre (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség szeptember 3-ig meghosszabbította azt a jegyvásárlási akciót, amelyben a júniusi, kazah meccsre belépőt váltó szurkolók kedvezménnyel vásárolhatják meg az északírek elleni Eb-selejtezőre szóló jegyeiket.
aug. 29
10:26
Légiósok: Szalai Ádám egészséges, a hétvégén játszhat (She)
Szalai Ádám a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy egészséges, semmi nem gátolja abban, hogy a hétvégén pályára lépjen a Werder Bremen elleni bajnokin.
aug. 29
10:28
Férfi kosár: Székesfehérvárra jöhet a Real Madrid (She)
Székesfehérvárra jöhet a Real Madrid férfi kosárlabdacsapata. A hírt a székesfehérvári polgármester, Cser-Palkovics András jelentette be Facebook-oldalán.
aug. 29
10:42
Újpest: Ojo még képben van; a macedón meggyőzte a stábot (She)
Az Újpest FC-nél továbbra is sok a kérdés a kerettel kapcsolatban, nem dőlt el a centerposzton első számú kiszemeltnek számító nigériai Kim Ojo sorsa, több játékost pedig tesztelt a szakmai stáb az elmúlt napokban.
aug. 29
10:43
Karrier: Hova tovább, Hajnal Tamás? (Agroinform)
A 33 éves magyar középpályás szabadon igazolhatóvá vált. Külföldi karrierrel vagy a hazatéréssel járna jobban?
aug. 29
10:44
Bayern: Robben őszintén elmondta, nem hallott még az új szerzeményről (She)
Nemsokára lezárul a 2014-es nyári átigazolási időszak, a futballisták csakúgy jöttek-mentek szerte Európában. A Bayernnél is nagy volt a játékosmozgás, többek között Robert Lewandowski, Mehdi Benatia és legutóbb Xabi Alonso is Münchenbe szerződött. A nemzetközi futballt valamelyest ismerő rajongók számára talán egyik név sem közömbös, ám Arjen Robbennek, a bajorok holland szélsőjének bizony…
aug. 29
11:00
DVSC: válogatott játékos távozott Pécsre - hivatalos (She)
A DVSC-Teva hivatalos honlapján erősítette meg a Nemzeti Sport korábbi értesülését: a montenegrói válogatott kapus, Vukasin Polekszics Pécsre szerződött.
aug. 29
11:00
Vélemény: Az egy néha több, mint a hat, legalábbis az UEFA-nál (Agroinform)
Sokatmondó transzparenssel üzentek a Legia Varsó fanatikusai az őket kizáró UEFA-nak.
aug. 29
11:02
Videó: önbizalom - a Vidi úgy odatette magát, mint a Bayern (She)
A hétvégén rendezik a labdarúgó NB I 6. fordulóját. A Sport Televízió két műsorvezetője, Lipcsei Betta és Petur András az NSO Tv „Nulladik félidő” című bajnoki beharangozójában az esélyeket latolgatta.
aug. 29
11:18
Videoton: korosztályos horvát válogatottat igazoltak - hivatalos (She)
Új játékos szerződtetését jelentette be az NB I-ben öt fordulót követően pontveszteség nélkül élen álló Videoton. A vidi.hu honlapon megjelent hír szerint a fehérváriaknál folytatja a pályafutását Marko Pajac. A többszörös horvát U19-es és U21-es válogatott középpályással hároméves szerződést kötöttek.
aug. 29
11:18
Xabi Alonso a Bayern Münchené (Metropol)
A német bajnok Bayern München labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a világ- és kétszeres Európa-bajnok spanyol Xabi Alonso, aki a Bajnokok Ligájában címvédő Real Madridból érkezik a bajor együtteshez.
aug. 29
11:36
Birkózás: az ebola miatt nem engedik a vb-re a nigériaiakat (She)
Az Ebola-vírus által leginkább fertőzött országok közül Nigéria hét, Sierra Leone két versenyzőjét nevezte a szeptember 8-án Taskentben kezdődő birkózó világbajnokságra. Az üzbég népegészségi minisztérium most bejelentette, hogy a két ország küldöttsége nem utazhat be az országba.
aug. 29
11:36
La Liga: Rangadó vár a Realra és a Barcára (Agroinform)
A katalánok az El Madrigalban, a blancók az Anoetában lépnek pályára, az Atlético az újoncot fogadja.
aug. 29
11:38
Cselgáncs-vb: Tóth elődöntős, legyőzte a vb-ezüstérmest (She)
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián bravúrral megnyerte harmadik mérkőzését is, ezzel bejutott az elődöntőbe a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság pénteki versenynapján.
aug. 29
12:12
Bayern: Életem legnehezebb döntése volt - Xabi Alonso (She)
Meglepő fordulattal váltott klubot az átigazolási szezon hajrájában Xabi Alonso: a Real Madrid spanyol kiválósága a Bayern Münchenhez szerződött. A labdarúgó szerint ez volt élete legnehezebb döntése.
aug. 29
12:12
Nemzetközi kupák: A Ferencváros megbukott, a Diósgyőr megfelelt - idén is beárazták a magyar focit (Agroinform)
A négy nemzetközi kupában szerepelt csapatunkat rangsoroltuk. Vajon miért nem a legkésőbb búcsúzó DVSC végzett az élen?
aug. 29
12:30
Haladás: Kopúnek kellene; ma Radó és Rocchi nélkül (She)
Az NB I-ben négy ponttal a 11. helyen álló Haladás labdarúgócsapata ma a még veretlen, 11 ponttal negyedik Paks ellen lép pályára hazai pályán az NB I 6. fordulójának nyitó meccsén. A szurkolókat viszont talán még a meccsnél is jobban foglalkoztatja, hogyan alakul a Hali kerete.
aug. 29
12:48
Újpest: érkezik a macedón U-válogatott játékos - hivatalos (She)
Az Újpest hivatalosan is bejelentette, hogy szerződteti Enis Bardhit, aki hamarosan aláírja a szerződését a Megyeri úton.
aug. 29
12:48
Átigazolás: Esteban Cambiasso a Premier League-ben folytatja - hivatalos (Agroinform)
Az újonc Leicester City-ben folytatja pályafutását az argentin Esteban Cambiasso, aki 10 év után hagyja el az Intert
aug. 29
12:50
Spanyolország: nyolc vb-győztes Del Bosque keretében (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Franciaország elleni felkészülési mérkőzésre (szeptember 4., Párizs), valamint a Macedónia elleni Eb-selejtezőre (szeptember 8., Valencia). A keretben nyolcan maradtak hímondónak a 2010-ben vb-címet nyerő együttesből, míg nyolc olyan játékos került be, aki nem volt tagja az idei vb-keretnek.
aug. 29
13:06
Videó: örömtánc Djokovics módra - megrázta a világelső (She)
Novak Djokovics három szettben legyőzte a francia Paul-Henri Mathieu-t az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) férfi egyesének második fordulójában. A világelső szerb teniszező a meccs végén örömtáncot is lejtett.
aug. 29
13:06
US Open: Sarapova bicskája beletörhet Lisickibe, Federerre sima meccs vár (Agroinform)
Kiválasztottuk a US Open pénteki játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb női és férfi mérkőzéseit.
aug. 29
13:08
Európa-liga: a csoportkör sorsolása élőben az NSO-n! (She)
Péntek 13 órakor ismét Monacóra szegeződik a futball szerelmeseinek tekintete, hiszen az Európa-liga csoportkörének sorsolását is a hercegségben tartják meg. Kövesse a húzásokat folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
aug. 29
13:24
Átigazolás: Megvált betliző kapusától a DVSC-TEVA (Agroinform)
Polekszics megjárta a Bajnokok Ligájában a mennyet és kétéves eltiltása alatt a poklot is. Most Pécsett születhet újjá.

Keresés