2014. augusztus 29. péntek

aug. 29
13:42
PSG: megegyeztek a Romával a 19 éves francia tehetségről (She)
Sajtóhírek szerint a francia élvonalbeli Paris Saint-Germain pénteken megegyezett az olasz első osztályú AS Romával Adrian Rabiot átigazolásáról.
aug. 29
14:00
MLSZ: lesznek a szurkolói kártya bevezetésére halasztást kérő klubok (She)
A labdarúgó szövetség szóvivője számot még nem tud mondani, de az előzetes jelzések alapján számítanak arra az MLSZ-ben, hogy többen halasztást kérnek a klubkártyák szeptemberi kötelező bevezetését előíró szabály kapcsán.
aug. 29
14:00
Bundesliga: Szalaiék szenvedhetnek, a Bayern folytathatja gólparádéját (Agroinform)
Simázhat a Leverkusen, Szalaiék szenvedhetnek, a Bayern-gólparádé folytatódhat. Bundesliga előzetes.
aug. 29
14:02
El: Gulácsiék a Celtic, Dzsudzsákék a PSV ellen is készülhetnek (She)
Sorsoltak az Európa-ligában! A Gulácsi Pétert is soraiban tudó osztrák Red Bull Salzburg a Celtickel, a Dinamo Zagrebbel és az Astrával, míg a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva a PSV-vel, a Panathinaikosszal és az Estorillal került egy csoportba.
aug. 29
14:04
Cselgáncs-vb: Tóth Krisztián győzött és döntős (She)
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián a döntőbe jutott a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság pénteki versenynapján.
aug. 29
14:06
Úszás: Dubaiban összejöhet a világcsúcs - Gyurta D. (She)
Ahhoz képest, hogy a berlini úszó Európa-bajnokságról a váltóban nyert egyetlen bronzéremmel távozott, a dohai világkupán rögtön kivágta a rezet Gyurta Dániel: nem csupán a 100-on és 200-on nyert aranyak csillognak fényesen, de a hosszabbik távon elért idő az egész férfimezőny legértékesebb eredménye volt a FINA-ponttáblázat alapján.
aug. 29
14:08
FTC: Sváb még a csapattal edz, de nem tudja, hol folytatja (She)
Az FTC saját nevelésű játékosa, az előző szezonban Cottbusba igazoló Sváb Dániel a nyári felkészülési időszakot a Ferencvárosnál csinálta végig, de az nem került szóba, hogy szerződést is köt a zöld-fehérekkel. A 23 éves balhátvéd még nem tudja, hol folytatja a pályafutását.
aug. 29
14:10
Női kézi Eb: inkább élvezet, mint robot - 100 nap a rajtig (She)
Száz nap múlva, december 7-én kezdődik Győrben a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság. Ebből az alkalomból Vetési Iván, a hazai szövetség (MKSZ) és a szervezőbizottság elnöke, valamint Tarlós István főpolgármester pénteken a fővárosi Hősök terén, a Szépművészeti Múzeum előtt leleplezte azt az órát, amely ezentúl a rajtig hátra lévő időt mutatja. A kontinensviadalra a…
aug. 29
14:18
Női kézilabda: Száz nap múlva Eb-t rendezünk (Agroinform)
Száz nap múlva, december 7-én kezdődik Győrben a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság.
aug. 29
14:20
Európa Liga: Dzsudzsák visszatérhet korábbi sikerei helyszínére (Agroinform)
Pénteken sorsoltak a második számú európai kupasorozatban is.
aug. 29
14:36
Evezős-vb: Matyasovszki Dániel 11. lett Amszterdamban (She)
Legjobb magyarként Matyasovszki Dániel a 11. helyen végzett az evezősök amszterdami világbajnokságán.
aug. 29
14:38
Spanyolország: a Barca csodagyereke is jön Felcsútra (She)
Albert Celades, a spanyol U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője kijelölte keretét a Magyarország és az Ausztria elleni Eb-selejtezőkre. A keretben ott van a barcelonai bemutatkozásán gólt szerző ügyeletes csodagyerek, a 18 esztendős Munir El Haddadi.
aug. 29
14:40
DVTK: Kádár Tamás akár kölcsönbe is mehet a Wislához (She)
Csütörtökön a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a DVTK válogatott védőjét, Kádár Tamást a Wisla Kraków szerződtetné. A tárgyalások tényét ma a klub sportigazgatója, Árki Gábor is megerősítette.
aug. 29
14:42
Honvéd: Tudom, sokan kételkednek a döntésemben - Del Piero (She)
A Honvéd helyett az indiai Delhi Dynamost választotta Alessandro Del Piero, a Juventus korábbi kiválósága. Az olasz csatár elmondta, tisztában van vele, hogy döntése sokakban kétségeket kelthet az Olaszország és India közti politikai helyzet miatt.
aug. 29
14:54
NFL: a Pats klasszis falembere Tampa Bayben folytatja (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots a Tampa Bay Buccaneershez cserélte kiváló támadófalemberét, Logan Mankinst.
aug. 29
14:54
Tóth Krisztián ezüstérmes a cselgáncs vb-n (Metropol)
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ezüstérmet nyert a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság pénteki versenynapján.
aug. 29
14:55
NB I: Újabb horvát utánpótlás-válogatottal erősített a Vidi (Agroinform)
A többszörös horvát U19-es és U21-es válogatott középpályással erősítette meg keretét az OTP Bank Liga listavezetője.
aug. 29
14:56
Cselgáncs-vb: Tóth kikapott Iliadisztól, ezüstérmes lett (She)
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ezüstérmes lett a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon, miután a fináléban kikapott a görög Iliasz Iliadisztól, aki olimpiai, kétszeres Európa-, és immár háromszoros világbajnok.
aug. 29
14:58
Videoton: szerződtették Heffler Tibort - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapja megerősítette a Nemzeti Sport Online értesülését, a klub a korábbi paksi Heffler Tiborral erősítette meg a keretét.
aug. 29
15:00
Videó: búcsú - koncentrációban még fejlődnie kell a DVSC-nek (She)
Ezúttal sem sikerült. A Debreceni VSC labdarúgócsapata – miután búcsúzott a Bajnokok Ligája selejtezőjében – az Európa-liga főtáblára való jutásáért alulmaradt a svájci Young Boys együttesével szemben. Az okokat Kondás Elemér kereste.
aug. 29
15:12
Tóth Krisztián ezüstérmes lett a cselgáncs-vb-n (Infostart)
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ezüstérmet nyert a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság pénteki versenynapján.
aug. 29
15:12
Válogatott: Szalai nem kerettag, egyetért vele? - szavazás (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Pintér Attila nem küldött meghívót Szalai Ádámnak az északírek elleni Eb-selejtezőre. Egyetért a szakember döntésével?
aug. 29
15:30
A fogyás és az oxigénhiányos állapot kezelése lehet Hosszú Katinka sikerei mögött (Infostart)
Kiss László, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint a ma ideális versenysúlyú és szenzációs állóképességű Hosszú Katinka hat év alatt 12 kilót adott le.
aug. 29
15:30
Válogatott: Szalai nem kerettag, egyetért Pintérrel? - szavazás (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Pintér Attila nem küldött meghívót Szalai Ádámnak az északírek elleni Eb-selejtezőre. Egyetért a szakember döntésével?
aug. 29
15:30
Bundesliga: De ki az a Benatia? - Arjen Robben (Agroinform)
A bajorok új védőjének az első edzés előtt be kell majd mutatkoznia, ha nem akarja, hogy Robben labdaszedőnek nézze őt.
aug. 29
15:32
NB II: válogatott védővel erősíthet a Kaposvár (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Kaposváron készül, és jó eséllyel a somogyiakhoz szerződik a hatszoros válogatott Vermes Krisztián.
aug. 29
15:34
Újpest: Ojo elköszönt a Genktől, aláír a lilákhoz (She)
A belga FlashInfo des RouChe információi szerint elköszönt a Genk labdarúgócsapattól Kim Ojo, aki aláír az Újpest FC-hez. Az Újpest hivatalos honlapján megerősítette az átigazolást, Ojo egy évre kölcsönbe érkezik.
aug. 29
15:36
Férfi kézi: Laluska francia sztárcsapatban folytathatja (She)
Franciaországból származó információnk szerint francia sztárcsapatban, a bajnoki bronzérmes Montpellier-ben folytathatja pályafutását Laluska Balázs.
aug. 29
15:48
Gulácsiék könnyebb, Dzsudzsákék nehezebb csoportban az Európa Ligában (Infostart)
A kapus Gulácsi Pétert foglalkoztató osztrák Red Bull Salzburg skót, horvát és román, a Dzsudzsák Balázst a soraiban tudó orosz Dinamo Moszkva pedig holland, görög és portugál ellenfelet kapott a labdarúgó Európa Liga csoportkörének pénteki sorsolásán.
aug. 29
15:48
Férfi vízi: magyar-szerb az U19-es Eb-döntőben is (She)
Az U19-es férfi vízilabda Európa-bajnokság vasárnapi döntőjébe Magyarország és Szerbia jutott be. A felnőtt szinten meghatározó két alakulat – az idei három világversenyen (Eb, vk, világliga) kivétel nélkül ez volt a leosztás a szakágban – korosztályos szinten sem kerülheti el egymást a fináléban.
aug. 29
15:50
Cselgáncs-vb: Alvear sorozatban harmadszor aranyérmes (She)
A 90 kilogrammos kategóriában a döntőben Tóth Krisztiánt legyőző görög Iliasz Iliadisz, a 70 kilósoknál a sorozatban harmadszor aranyérmes kolumbiai Yuri Alvear, 78 kilóban pedig a brazil Mayra Aguiar sikerével zárult a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság pénteki versenynapja.
aug. 29
15:52
Juve: Allegri szavai alapján az MU lemondhat Vidalról (She)
Az olasz bajnoki címvédő Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri a Chievo elleni mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Arturo Vidal marad a torinói klub játékosa, nem igazol át az érte kitartóan érdeklődő Manchester Unitedhez.
aug. 29
16:06
Újpest: Ojo egy évre kölcsönbe érkezik - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette a belga Genk nigériai csatárát, Kim Ojót.
aug. 29
16:24
F1: Rosberg elnézést kért Hamiltontól és a csapattól (She)
A Formula–1-es világbajnokságban szereplő Mercedes német pilótája, a pontversenyt vezető Nico Rosberg bocsánatot kért Lewis Hamiltontól és az istállótól, amiért a Belga Nagydíjon összeütközött a csapattársával. A német gyár közleményében tudatta, nem fér bele még egy ütközés a csapattársak között, de a pilóták továbbra is szabadon versenyezhetnek egymással.
aug. 29
16:26
Ausztria: Gulácsi hosszabbított, jövőre osztrák riválist kap (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság címvédője, a jelenleg is élen álló Salzburg két évvel, 2019-ig meghosszabbította Gulácsi Péter szerződését, akinek az eddig érvényben lévő megállapodása 2017 nyarán járt volna le.
aug. 29
16:28
Chelsea: Torres elmegy? Még nem mondta - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának portugál menedzsere az Everton elleni szombati, idegenbeli bajnoki előtt nyilatkozott a londoniak keretében lévő, de fél szemmel már Milánó felé kacsingató Fernando Torresről.
aug. 29
16:42
Rosberg elnézést kért Hamiltontól (Infostart)
Nico Rosberg elnézést kért csapattársától, Lewis Hamiltontól a múlt vasárnapi Formula-1-es Belga Nagydíjon történt ütközésük miatt.
aug. 29
16:42
MLSZ: kétféle kártyatípust válthatnak ki a szurkolók (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján tájékoztatta a szurkolókat a klubkártyával kapcsolatos legfrissebb információkról. Az MLSZ közleményét alább változtatás nélkül közöljük.
aug. 29
17:00
100 nap múlva kezdődik a női kézilabda Eb (Infostart)
Száz nap múlva, december 7-én kezdődik Győrben a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság. Ebből az alkalomból Vetési Iván, a hazai szövetség (MKSZ) és a szervezőbizottság elnöke, valamint Tarlós István főpolgármester pénteken a fővárosi Hősök terén, a Szépművészeti Múzeum előtt leleplezte azt az órát, amely ezentúl a rajtig hátra lévő időt mutatja.
aug. 29
17:00
India: Ronaldinho lehet az újabb nagy durranás Del Piero után (She)
Ronaldinho lehet a következő sztárigazolás, aki az új indiai szuperligába (ISL) igazol. A jelenleg klub nélküli brazil világbajnok a Chennai Titans együttesével tárgyal.
aug. 29
17:01
Karrier: Xabi Alonso nem Kroos miatt távozott (Agroinform)
Pénteken elbúcsúzott a Real Madridtól Xabi Alonso, aki a csapat kulcsfigurája volt az elmúlt években.
aug. 29
17:02
U21: a Honvéd szerbiai születésű támadója is kerettag (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi edzője, Dajka László kijelölte a keretét a spanyolok és a bosnyákok ellen készülő Európa-bajnoki selejtezőkre. A szakembertől meghívót kapott a Budapest Honvéd szerb-magyar kettős állampolgárságú támadója, Holender Filip is.
aug. 29
17:03
Török foci: Idén is a három nagy versenyfutása várható (Agroinform)
Pénteken startol a török Super Lig új szezonja, ahol a Fenerbahce, a Galatasaray és a Besiktas versenyfutása várható.
aug. 29
17:04
Milan: közel a megállapodás a Chelsea fiataljával (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan Fernando Torres miatt már kapcsolatban áll az angol Chelsea-vel, de emellett Marco van Ginkelről is tárgyal Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke és José Mourinho, a „kékek” menedzsere.
aug. 29
17:18
Real: Zidane-t feljelentették, licenc nélkül edzősködik (She)
Feljelentették Zinedine Zidane-t, francia világbajnok futballistát, amiért a szükséges végzettség nélkül irányítja vezetőedzőként a Real Madrid Castilla együttesét – számolt be róla a Marca.
aug. 29
17:36
Videó: ez történik, ha Robinho trükközve hátat fordít valakinek (She)
A brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Santoshoz hazatérő Robinho a Londrina elleni gólja után ismét hallatott magáról. A 92-szeres válogatott játékos csapata edzésén egy váratlan mozdulattal fejezte be trükksorozatát, ezt barátja kamerája bánta.
aug. 29
17:36
Gól nélkül nem megy a Loki (Blikk)
Debrecen – Elsősorban a gól hiányzott a Debrecen főtáblájához az európai kupaporondon. A magyar bajnok Loki focistái úgy vágtak neki a nyárnak, hogy 2009-hez és 2010-hez hasonlóan ezúttal is be akartak jutni a csoportkörbe a Bajnokok Ligájában, vagy az Európa-ligában.
aug. 29
17:36
NB I előzetes: Kijön-e a Fradiból a gyilkos hajlam? (Agroinform)
Thomas Doll mindig többet és többet akar, vajon az MTK képes lesz-e megállítani a Ferencvárost az örökrangadón?
aug. 29
17:54
Eb 2016: Cristiano Ronaldo nem kerettag, öten debütálhatnak (She)
Cristiano Ronaldo kihagyja a portugál labdarúgó-válogatott első Európa-bajnoki selejtezőjét.
aug. 29
17:54
Ronaldo nem játszik az albánok ellen (Metropol)
Paulo Bento szövetségi kapitány szerint a Real Madrid támadója továbbra sincs tökéletes fizikai állapotban.

Keresés