2014. augusztus 19. kedd

aug. 19
2:27
Videó: „Nem Radó András lesz a Fradi megváltója” (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros a múlt héten újabb hivatalos ajánlatot tett a Haladás támadójáért, Radó Andrásért. A Nemzeti Sport állandó szakértője, Bognár György újabb video-blogbejegyzésében elmondta Radó jó helyen van a Haladásnál, nem tudna még meghatározó játékos lenni a Ferencvárosnál, de a Videotonnál sem.
aug. 19
2:27
140 millióért eladó a Fradi-mez (Blikk)
Budapest — Szponzort keres a Ferencváros. A zöld-fehérek vasárnap „csupasz" szerelésben verték 1-0-ra a Győrt az NB I 4. fordulójában, sötét felsőjükön kiemelt helyen egyetlen nagy hirdető neve sem volt olvasható.
aug. 19
7:33
BL: Isztambulban az Arsenal, pályán Gulácsiék - program (She)
Ma már a főtáblára jutásért lépnek pályára a csapatok a labdarúgó Bajnokok Ligájában: a rájátszás első meccsén a Gulácsi Pétert foglalkoztató Salzburg a svéd Malmőt fogadja, az Athletic Bilbao Nápolyban, a Leverkusen Koppenhágában, a Ludogorec Bukarestben, a Steauánál, míg az Arsenal Isztambulban, a Besiktasnál vendégeskedik. A keddi mérkőzések visszavágóját jövő hét szerdán rendezik.
aug. 19
7:33
Vízilabda Világkupa: Madarasék ezúttal is lenyomhatják az olimpiai bajnokot (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott kedden az olimpiai bajnok Horvátországgal találkozik a Világkupa első napján.
aug. 19
7:51
Úszás: Gyurta Dániel 100 mellen döntőzik - program (She)
Az úszó Európa-bajnokság keddi napjának délelőttjén hat magyar úszó is medencébe száll a középdöntőbe jutásért, míg az esti finálék során láthatjuk Gyurta Dánielt, aki ezúttal 100 méter mellen harcolhat az éremért.
aug. 19
8:27
Tenisz: Wozniacki remek nyara Bacsinszky ellen folytatódott (She)
Rossz kezdés után háromszettes győzelmet aratott Caroline Wozniacki a New Havenben zajló női tenisztornán: a dán játékos a svájci színekben induló Bacsinszky Tímeát győzte le, és jutott a második fordulóba. Wozniacki rég látott jó formában van a nyáron: Wimbledon óta 13–2-es mérlegnek örvend, és mindkét veresége Serena Williams elleni háromszettes kudarc volt.
aug. 19
8:28
Úszó Eb: Bravúros úszással érmet nyerhet Gyurta Dániel 100 mellen (Agroinform)
A berlini úszó Európa-bajnokság keddi versenynapján Gyurta Dániel szállíthatja a második magyar érmet.
aug. 19
8:29
Videó: Suárez pályára lépésekor éljenzett a közönség (She)
Mint megírtuk, 37. alkalommal nyerte meg a klubalapító Joan Gamperről elnevezett kupát a Barcelona labdarúgócsapata, amely a mexikói Leónnál bizonyult jobbnak. A 74. percben csereként lépett pályára a tétmeccsektől eltiltott nyári sztárigazolás, Luis Suárez, akit a közönség ovációval fogadott.
aug. 19
8:45
Chelsea: „Courtois az első számú, remélem, Cech nem távozik” (She)
José Mourinho döntött: Thibaut Courtois lesz a Chelsea első számú kapusa a szezonban. A belga tehát nemcsak a londoniak első bajnokiján védhetett tegnap, hanem hosszú távon is vele számol a portugál menedzser. Cech nem örült a döntésnek, de Mourinho reméli, hogy nem távozik.
aug. 19
8:47
Légiósok: Moniz nyomatékosította szándékát Királlyal kapcsolatban (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságot két vereséggel kezdő 1860 München vezetőedzője, Ricardo Moniz a Holstein Kiel ellen megnyert Német Kupa-mérkőzés után is leszögezte, szeretné, ha Király Gábor maradna a csapatnál.
aug. 19
9:03
Légiósok: Király remek ember, nem akarom elveszíteni - Moniz (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságot két vereséggel kezdő 1860 München vezetőedzője, Ricardo Moniz a Holstein Kiel ellen megnyert Német Kupa-mérkőzés után is leszögezte, szeretné, ha Király Gábor maradna a csapatnál.
aug. 19
9:03
Bajnokok Ligája: Nehéz menet vár az Arsenalra és a Napolira (Agroinform)
A Bajnokok Ligája playoff körének keddi játéknapján az Arsenal a Besiktashoz látogat, míg a Napoli a Bilbaót fogadja.
aug. 19
9:05
PMFC: az angol csatár távozott, az áram visszatért (She)
A napokban a Sunderland korábbi angol utánpótlás-válogatott csatárát, Ryan Noble-t tesztelte a pécsi labdarúgócsapat szakmai stábja, ám a játékos nem felelt meg a próbajátékon.
aug. 19
9:05
Barcelona: Suárez bemutatkozott a Barcában - videó (Agroinform)
A Barcelona 6-0-ra legyőzte a mexikói Leónt a klubalapító Joan Gamperről elnevezett kupáért kiírt barátságos mérkőzésen.
aug. 19
9:21
F1: Max Verstappen 17 évesen Toro Rossót vezethet - hivatalos (She)
Ugyan szeptember végén lesz csak 17 éves, ám a következő szezontól a Formula–1-es Toro Rosso istállóban versenyez Max Verstappen – jelentette be hivatalosan az istálló.
aug. 19
9:23
Videó: Doktor Futball - „Nem akarok CR-hez hasonlítani” (She)
Jó tanuló és jó sportoló, így lehetne jellemezni Sergio Fernández Tamayót, aki kétéves szerződést kötött a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-val. A Logrono városából érkező légiós a La Rioja-i egyetemen tanult, és közben a spanyol harmadosztályú Sociedad Deportiva Logronés csapatában játszott. Hazánkban is a labdarúgás és a tanulás összehangolása a célja, hiszen szeptembertől a Pázmány Péter…
aug. 19
9:39
Babosék nem játszanak New Havenben (Infostart)
Remélhetőleg a héten felépül a hátsérüléséből a francia Kristina Mladenovic, és Babos Tímeával tudják folytatni az eddigi jó szereplést. Erről a MOL-csapat tagjai közé tartozó teniszező edzője és édesapja beszélt, miután a magyar-francia kettős döntőbe jutott a cincinatti tenisztornán, de a fináléban sérülés miatt visszalépett.
aug. 19
9:39
Anglia: Rojo bejelentette, a Manchester Unitedhez igazol (She)
A világbajnoki ezüstérmes argentin labdarúgó-válogatott tagja, Marcos Rojo hétfő este az egyik helyi rádióállomásnak adott interjújában elárulta, hogy az érte kitartóan érdeklődő Manchester Unitedben folytatja pályafutását.
aug. 19
9:39
Fél évre eltiltották a bírót meglökő focistát (Metropol)
Az eset augusztus 10-én történt, a Santos elleni 1-0-s siker alkalmával.
aug. 19
9:57
FTC: „A hibák kerültek terítékre az értekezleten” - Busai (She)
A Győri ETO ellen vasárnap győztes gólt szerző Busai Attila csapata hétfői taktikai értekezletéről és a Fradinál uralkodó körülményekről is nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
aug. 19
9:57
Chelsea: Mourinho reméli, Cech marad padozni (Agroinform)
A Chelsea a Burnley elleni fölényes győzelemmel indított a Premier League-ben. A Kékek kapuját Thibaut Courtois védte.
aug. 19
10:15
Úszó Eb: Kozma könnyedén jutott a középdöntőbe (She)
Kozma Dominik remek versenyzéssel, 1:47.99 perces időeredménnyel bejutott a férfi 200 méteres gyorsúszás délutáni középdöntőjébe a berlini Európa-bajnokságon.
aug. 19
10:17
Ifjúsági olimpia: Záhonyi a nyolc között; hibátlan úszók (She)
A nankingi ifjúsági olimpián Záhonyi Petra bejutott a női kardozók versenyében a negyeddöntőbe. Az úszok hibátlanul teljesítették a délelőtti előfutamokat.
aug. 19
10:33
Brazília: hat hónapra eltiltották a bírót meglökő futballistát (She)
A brazil sportbíróság hat hónapra eltiltotta a Corinthians labdarúgócsapatának középpályását, Petrost, aki az egyik bajnokin hátulról meglökte a játékvezetőt.
aug. 19
10:35
Úszó Eb: Cseh a leggyorsabb a 200 vegyes előfutamában (She)
Cseh László és Verrasztó Dávid egyaránt bejutott az előfutamból a középdöntőbe a férfi vegyes úszók 200 méteres számában a berlini Európa-bajnokságon. Cseh a legjobb idővel, 1:59.17 perces eredménnyel jutott tovább, Verrasztó időeredménye (2:01.23) a 11. volt a sorban.
aug. 19
10:51
Ifjúsági olimpia: Záhonyi Petra elődöntős, éremért vív (She)
A Nankingban zajló ifjúsági olimpián a kardvívó Záhonyi Petra 15:11-re legyőzte a török Fatma Zehra Kosét a negyeddöntőben, így bejutott a legjobb négy közé, tehát éremért szállhat harcba.
aug. 19
10:51
Cincinnati tenisztorna: A nagyágyúk igen, mi nem hibáztunk Cincinnatiben (Agroinform)
Összefoglaltuk a cincinnati tenisztorna történéséit, és górcső alá vettük, hogyan teljesítettünk fogadás szempontjából.
aug. 19
10:53
Úszó Eb: Hosszú a legjobb 16 között 100 gyorson is (She)
Hosszú Katinka 54.45 másodperces időeredménnyel bejutott a női 100 méteres gyorsúszás esti középdöntőjébe a berlini Európa-bajnokságon.
aug. 19
10:55
Videó: a PSG sztárja finom trükkel „firkálta meg” ellenfelét (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a PSG 2–0-ra nyert a Bastia ellen. A találkozón a hazaiak argentin sztárjának, Javier Pastorénak több jó megmozdulása is volt, közöttük a videón látható zseniális cselek, majd a kötény. Íme!
aug. 19
11:09
Cseh, Verrasztó és Hosszú is elődöntős (Metropol)
A címvédő Cseh László, valamint Verrasztó Dávid is bejutott a 200 méter vegyes délutáni elődöntőjébe. Hosszú Katinka 100 gyorson elődöntős.
aug. 19
11:09
A nap mérkőzése: Madridi derbivel kezdődik a spanyol idény (Agroinform)
A Real Madrid kedden, 23 órakor az Atlético Madridot fogadja a spanyol labdarúgó Szuperkupa első meccsén.
aug. 19
11:27
Ifjúsági olimpia: Záhonyi kikapott, tét a bronzérem (She)
A Nankingban zajló ifjúsági olimpián a kardvívó Záhonyi Petra 15:12-re kikapott az orosz Alina Moszejkótól az elődöntőben, így nem jutott be a fináléba.
aug. 19
11:27
Forma-1: Jos Verstappen fia jövőre a Toro Rossónál versenyez (Agroinform)
Max Verstappen minden idők legfiatalabb F1-es pilótája lehet, mivel 17 esztendősen debütál majd jövőre a sorozatban.
aug. 19
11:45
NB I: pályaavató meccsen szerepel a Lombard és a PMFC (She)
Kedd délután négy órakor a Lombard Pápa pályaavató mérkőzésen lép pályára Budapesten, a megújult Pénzügyőr-pályán.
aug. 19
11:45
Petr Cech a Chelsea kispadjára szorult (Metropol)
Courtois érkezésével tíz év után először nem elsőszámú kapusként tekintenek Petr Cechre a Chelsea-nél.
aug. 19
11:45
Tippjáték: Játssz és nyerj velünk a Bundesliga új szezonjában! (Agroinform)
Pénteken elstartol a Bundesliga 2014/2015-ös szezonja, amelyet egy új tippjátékkal tesz még izgalmasabbá a hatharom.com.
aug. 19
12:03
Győri ETO: vizsgálat a botrányos beléptetés miatt (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata hivatalos honlapján reagált a Ferencváros elleni vasárnapi bajnokit megelőző beléptetési üggyel kapcsolatban. A klub közleményét változtatás nélkül közöljük.
aug. 19
12:05
Férfi vízilabda-vk: kezdésként sima horvátverés (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 9–5-re legyőzte Horvátországot a kazahsztáni világkupán. Benedek Tibor együttesében nyolcan is gólt szereztek, mindössze Hárai Balázs duplázott.
aug. 19
12:07
Bolton: Ha úgy játszunk, ahogy legutóbb, nyerünk - Bogdán (She)
Bogdán Ádám magabiztosan várja a Middlesbrough elleni keddi bajnokit, reményei szerint a Bolton megszerzi szezonbeli első bajnoki győzelmét.
aug. 19
12:09
Úszó Eb: Gyurta G. döntős, Kis G. kiesett 1500 gyorson (She)
Gyurta Gergely futamában a második helyen végezve bejutott az 1500 méteres gyorsúszás szerdai döntőjébe a berlini Európa-bajnokságon, Kis Gergőnek ugyanez nem sikerült.
aug. 19
12:21
Ligue 1: a brazil csatár elnézést kért tettéért - vagy mégsem? (She)
Az egyik közösségi portálon elnézést kért Thiago Motta lefejeléséért Brandao, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bastia csatára, aki nem sokkal később letörölte bejegyzését. A világhálón folytatott cselekvésétől függetlenül a brazil futballistával hamarosan szerződést bonthat klubja.
aug. 19
12:21
Győzelemmel kezdett a Benedek csapat (Metropol)
Megkezdődött a férfi vízilabda világkupa, Benedek Tibor együttese a horvátokat győzte el az első meccsükön.
aug. 19
12:21
Férfi vízilabda vk: Győzelemmel kezdett a Benedek-csapat (Agroinform)
Az olimpiai bajnok horvátok elleni négygólos sikerrel kezdte meg szereplését a vízilabda világkupán a magyar válogatott.
aug. 19
12:57
Haladás: NB I-es átlagfizetést ajánlottak Rocchinak (She)
Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Haladás labdarúgócsapata ismét tárgyalt a korábbi háromszoros olasz válogatott Tommaso Rocchival, de a szerződéskötésre még várni kell. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a szombathelyi klub az NB I-es átlagfizetésnek megfelelő összeget ajánlott a 36 éves csatárnak.
aug. 19
12:59
Ifjúsági olimpia: megvan a hetedik érem Nankingban! (She)
A Nankingban zajló ifjúsági olimpián a kardvívó Záhonyi Petra bronzérmet szerzett, miután a harmadik helyért rendezett asszóban 15:13-ra megverte a a japán Emura Miszakit. Az úszók közül Szilágyi Liliána, Sztankovics Anna és Sebestyén Dalma is továbbjutott előfutamából, sőt előbbi versenyző a fináléba is kvalifikálta magát.
aug. 19
13:01
Napoli: öt évre érkezik a 26 éves vb-bronzos - sajtóhír (She)
Az olasz vezető lapok híre szerint a Napoli megegyezett a Villarreallal, így Jonathan de Guzmán Rafa Benítez csapatában folytatja a pályafutását.
aug. 19
13:15
Úszó Eb: a műugró Bóta Botond 21. lett egy méteren (She)
A műugró Bóta Botond 21. lett a férfiak 1 méteres számának selejtezőjében, így nem jutott döntőbe a berlini úszó Európa-bajnokság keddi versenynapján.
aug. 19
13:17
Kerékpár: új csapatban a kétszeres olasz Giro-győztes (She)
A Tinkoff-Saxo csapat leigazolta Ivan Bassót, a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny kétszeres győztesét.
aug. 19
13:51
Átigazolás: Argentin védővel erősít Van Gaal (Agroinform)
Marcos Rojo hétfőn este egy rádióadónak elárulta, a Manchester Unitedben folytatja pályafutását.
aug. 19
14:27
FTC: 50 ezer euróra és egy zárt kapus meccsre büntették a Fradit (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a HNK Rijeka elleni Európa-liga-mérkőzésen tapasztalható rasszista megnyilvánulások miatt az UEFA 50 ezer euróra és egy zárt kapus nemzetközi mérkőzésre büntette a Ferencvárost.

Keresés