2014. augusztus 18. hétfő

aug. 18
0:03
Tenisz: megvan Federernek a 80., Ferrer most sem bírt vele (She)
Roger Federer megszerezte pályafutása 80. ATP-torna-győzelmét, miután a Cincinnatiben rendezett verseny döntőjében 6:3, 1:6, 6:2-re megverte David Ferrert. A svájci teniszező 16–0-ra javította a spanyol elleni mérlegét.
aug. 18
0:57
Valencia: a tékozló argentin fiú a Sevillában folytatja (She)
A Valencia és a Sevilla labdarúgócsapata is bejelentette, hogy megegyeztek egymással Éver Banega klubváltásáról, az argentin középpályás a Sevilla játékosa lesz – amennyiben megfelel az orvosi vizsgálatokon.
aug. 18
5:09
Úszó Eb - Hosszú Katinka 11 számban indul (Infostart)
Hosszú Katinka tíz egyéni szám mellett a 4x200 méteres gyorsváltóban is szerencsét próbál a medencés úszók hétfőn kezdődő berlini Európa-bajnokságán.
aug. 18
6:03
Feljebb jutott a strandlabdarúgó-válogatott (Infostart)
A magyar strandlabdarúgó-válogatott vasárnap 6-4-re legyőzte a lengyel csapatot, ezzel a második vonal, azaz a B csoport küzdelmeit megnyerte a Euro Beach Soccer League (EBSL) spanyolországi Torredenbarrán rendezett döntőjében, és így a legjobbak közé jutott.
aug. 18
6:21
Videoton: a távozó védő a portugál kettőben folytatja (She)
A portugál másodosztályban szereplő Portimonense együttesében folytatja pályafutását a Videotontól nyáron távozó labdarúgó, Mamadu.
aug. 18
6:57
Haladás: amíg nincs szerződés, nem edzenek Rocchiék (She)
Tommaso Rocchi a vasárnapi Haladás–Pécs bajnokit (1–1) követően sem tudta megmondani, mikor lesz hivatalosan a szombathelyiek játékosa.
aug. 18
6:59
ETO: káosz a beléptetésnél, sokan inkább hazamentek (She)
Hivatalosan 7213 néző tekintette meg a Győr–Ferencváros bajnokit a helyszínen vasárnap, de ennél többen is lehettek volna, ha nem torkollik káoszba a beléptetés. Bár mindenki megérkezett a meccs előtt, aki türelmes volt, a második félidőt láthatta, aki nem, hazament.
aug. 18
7:15
Légiósok: Valami nem stimmel a Lech Poznannal - Lovrencsics (She)
Lovrencsics Gergő, a lengyel Lech Poznan magyar légiósa érzi, nincs minden rendben a klubjánál, amely már elbúcsúzott az Európa-ligától (az izlandi Stjarnan verte ki), a lengyel bajnokságban pedig öt forduló után nyolc ponttal a hatodik.
aug. 18
7:33
Kézi: Mocsai pályázik a TE rektori posztjára (She)
Mocsai Lajos pályázik a szeptemberben önálló intézménnyé váló Testnevelési Egyetem rektori posztjára – írta a Népszabadság.
aug. 18
7:33
Serena Williams győzött Cincinnatiban (Metropol)
A vasárnapi döntőben legyőzte a kilencedik helyen kiemelt szerb Ana Ivanovicot.
aug. 18
7:35
Babosék hátrányban feladták a finálét (Metropol)
Jelentős hátrányban voltak és Babos párjának a háta is megsérült.
aug. 18
8:09
Videó: a futball és a biliárd szerelemgyereke a Szigeten (She)
A legkülönfélébb mozgásformák közül választhattak a fesztiválozók az idei Sziget Fesztiválon. A hagyományos labdajátékok mellett a toronyugrás sem maradt el. De hogy hogyan lehet ötvözni a futballt és a biliárdot? Az NSO Tv most megmutatja.
aug. 18
8:09
Úszó Eb: Hosszú Katinka megszerezheti az első magyar aranyat Berlinben (Agroinform)
Hat számban összesen 11 magyar versenyző áll rajtkőre a berlini úszó Európa-bajnokság hétfői napján.
aug. 18
8:27
U20-as női vb: a 18. másodperc után a 32.-ben is jött a gól (She)
A Kanadában zajló U20-as női labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a nigériai válogatott esélyeshez méltóan 4–1-es győzelmet aratott az egyenes kieséses szakaszba először bejutó Új-Zéland ellen. A másik ágon a franciák szétlövésben megverték a második félidő elején tizenegyest hibázó dél-koreaiakat, így hat év után ismét bejutottak a legjobb négy közé.
aug. 18
8:45
Úszó Eb: Hosszú Katinka és Cseh László is elkezdi - program (She)
A mai nap számos magyar versenyzőnek szoríthatunk a berlini úszó Európa-bajnokságon, többek között Kis Gergely, Hosszú Katinka és Cseh László is megkezdi szereplését. Az alábbiakban megnézhetik a hétfői programot.
aug. 18
8:45
Vízilabda: A Benedek-csapat megkezdi menetelését a Világkupában (Agroinform)
Kedden, a magyar válogatott Horvátországgal csap össze a Kazahsztánban rendezendő Világkupa első napján.
aug. 18
8:47
Tenisz: hiába a cincinnati döntő, Babos visszaesett párosban (She)
Bár Babos Tímea a cincinnati WTA-torna páros versenyén bejutott a döntőbe, a páros világranglistán visszacsúszott a 16. helyre, hiszen épp az eddig mögötte álló Raquel Kops-Jones, Abigail Spears duó győzött a premiertorna döntőjében – összességében persze nincs oka panaszkodni, hiszen előtte nagyon sűrű a mezőny a rangsorban, a 10. helyezett Andrea Hlavacková 500 ponton belül van Baboshoz képest.
aug. 18
8:49
AutoGP: Kiss Pál Tamás dühből nyerte meg a 2. futamot (She)
Ritkán nyilatkozik csalódottan az a pilóta, aki egy versenyhétvégén mindkét futamot megnyeri, de Kiss Pál Tamás esetében érthető az elkeseredettség, hiszen az első győzelmétől megfosztották, mert nem lassított egy sárga zászlós esetnél, a második siker pedig már kevés volt ahhoz, hogy megtartsa matematikai esélyét a pontverseny megnyerésére.
aug. 18
9:03
Federer 80. tornagyőzelme (Infostart)
A svájci Roger Federer nyerte meg a férfiak versenyét a Cincinnatiben rendezett tenisztornán, miután a vasárnapi döntőben három szettben legyőzte a spanyol David Ferrert.
aug. 18
9:21
Ifjúsági olimpia: értékes 8. hely triatlonban; az úszók hibátlanok (She)
A Nankingban zajló második ifjúsági olimpián Lehmann Bence a nyolcadik helyen zárt triatlonban. Az úszóknál minden magyar versenyző sikerrel vette az előfutamokat, míg Gercsák Szabina cselgáncsozó már a legjobb négy között jár a 63 kilogrammosok súlycsoportjában.
aug. 18
9:22
NB I: Doll szerint nem volt jobb, csak szerencsésebb a csapata (Agroinform)
A Ferencváros idegenben legyőzte a Győrt az OTP Bank Ligában, de egyik csapat edzője szerint sem érdemelte meg a sikert.
aug. 18
9:39
Federer 80. tornagyőzelme (Metropol)
A svájci Roger Federer nyerte meg a férfiak versenyét a Cincinnatiben rendezett tenisztornán.
aug. 18
9:57
NB I: „Nincs szükség külföldi edzőre, ha nem lehet tanulni tőle” (She)
A magyar futballválogatott korábbi szövetségi kapitánya, Várhidi Péter a Sport Tv Harmadik  Félidő című műsorában reagált a korábbi Honvéd-edző, Massimo Morales Nemzeti Sportnak adott interjújára, melyben az olasz szakember élesen kritizálta a magyar labdarúgást, a honi közeget.
aug. 18
9:57
Cincinnati tenisztorna: Serena először, Federer hatodszor győzött Cincinnatiben (Agroinform)
Összefoglaltuk a cincinnati tenisztorna vasárnapi játéknapjának történéseit.
aug. 18
9:59
FTC: holland amatőrcsapatban folytatja a távozó légiós (She)
Egy holland amatőr klubban folytatja a pályafutását a Ferencvárostól távozó Mark Otten, aki a profi futballtól visszavonulva amatőr szinten, a barátaival futballozik a jövőben – tudta meg az Nemzeti Sport Online.
aug. 18
10:01
Újpest: Korcsmár szerint Kim Ojo az NB I legjobbja lenne (She)
A nigériai Kim Ojo, az Újpest kiszemeltje szombat este a VIP-páholyból nézte végig a Debrecen elleni 1–0-s győzelmet, a Kovács Zoltán sportigazgató melletti kényelmes fotelből vizslatta, vajon megérné-e neki a Megyeri útra szerződnie. Korcsmár Zsolt szerint az NB I legjobbja lenne a támadó.
aug. 18
10:33
Ivanovic öt éve nem állt ilyen jól (Infostart)
A korábbi világelső Ana Ivanovic a Cincinnatiben vívott döntője révén feljött a kilencedik helyre a női teniszezők világranglistáján, amelyet továbbra is a fináléban őt legyőző amerikai Serena Williams vezet.
aug. 18
10:33
Újpest: Korcsmár szerint Ojo kiemelkedne az NB I-ből (She)
A nigériai Kim Ojo, az Újpest kiszemeltje szombat este a VIP-páholyból nézte végig a Debrecen elleni 1–0-s győzelmet, a Kovács Zoltán sportigazgató melletti kényelmes fotelből vizslatta, vajon megérné-e neki a Megyeri útra szerződnie. Korcsmár Zsolt szerint kiemelkedne az NB I-ből a támadó.
aug. 18
10:33
Felkészülés: Minden kapura tartó lövésből gólt kapunk - Inzaghi (Agroinform)
A Valencia 2-1-re legyőzte a Milant a két csapat vasárnap esti felkészülési mérkőzésén, védelmi hibáknak köszönhetően.
aug. 18
10:35
Barca: Suárez pár percet kaphat a mexikói León ellen (She)
Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője elmondta, Luis Suárez pár perc erejéig pályára léphet a mexikói León elleni felkészülési mérkőzésen.
aug. 18
10:37
Úszó Eb: kicentizve - Kis Gergő a 8. idővel döntős 400 gyorson (She)
A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokság előfutamából Kis Gergő a 8. legjobb idővel bejutott a döntőbe 800 méter férfi gyorson.
aug. 18
10:39
Videó: Bolt pazar sarkazással oktatott a Copacabanán (She)
Usain Bolt vezetésével a jamaicai váltó nyerte meg a 4x100 métert a Nemzetközösségi Játékokon, Glasgow-ban. A sprinter azóta már át is utazott Rio de Janeiróba, ahol egy show-jellegű versenyen vett részt. Levezetésképp pedig a Copacabanán próbálta ki a strandröplabda és a labdarúgás keverékét, azaz a FootVolleyt. Íme!
aug. 18
10:41
Újpest: spanyol szélső érkezett, Ojo nem a pénzen múlik (She)
Az Újpest FC sportigazgatója, Kovács Zoltán a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozott a hétvégén a klubbal hírbe hozott kiszemeltekről, a spanyol Dani Poncéról és a nigériai Kim Ojóról.
aug. 18
10:51
Úszó Eb: mindkét magyar középdöntős férfi 100 háton (She)
A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon Balog Gábor a tizenegyedik, míg Bernek Péter a tizennegyedik legjobb idővel jutott be a középdöntőbe férfi 100 háton.
aug. 18
11:09
Ligue 1: kétéves eltiltást kaphat a Mottát lefejelő brazil (She)
Kétéves eltiltást is kaphat Brandao, a francia élvonalban szereplő Bastia brazil labdarúgója, aki a PSG elleni szombati bajnokit követően az öltözőfolyosón lefejelte Thiago Mottát. A büntetés mértéke attól függ, nyolc napon belül játékra alkalmasnak nyilvánítják-e az orvosok az olasz válogatott középpályást.
aug. 18
11:11
Úszó Eb: Hosszú Katinka Európa-bajnoki csúccsal döntős (She)
A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon 400 méter női vegyesen Hosszú Katinka Európa-bajnoki csúccsal jutott be a hétfő esti döntőbe, melybe az ötödik idővel Verrasztó Evelyn (4:41.15) is kvalifikálta magát. A harmadik magyar, György Réka a kilencedik helyet kaparintotta meg (4:44.23), de nem jutott tovább, mert országonként csakkét versenyző lehet érdekelt a legjobb 16 között.
aug. 18
11:27
Brazília: Scolari két vereség után végre győzött klubjával (She)
Két vesztes bajnoki után a harmadikat már megnyerte brazil klubcsapatával, a Gremióval Luiz Felipe Scolari, az idei világbajnokságon betliző brazil válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
aug. 18
11:28
Chelsea: Mourinhónak többet számít a név, mint a teljesítmény? (Agroinform)
A Chelsea-től a Besiktashoz igazolt Demba Ba finoman beszólt korábbi klubjának és edzőjének, José Mourinhónak.
aug. 18
11:29
Úszó Eb: Hosszú Katinka 200 háton is továbbjutott (She)
A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon 200 méter női háton Hosszú Katinka a negyedik legjobb idővel jutott be a középdöntőbe.
aug. 18
11:31
Videó: CR fecskében a jeges víz alatt, Neymar Zúnigát fürdetné (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy több futballista is egy vödör jeges vízzel öntötte le a másikat a jó ügy érdekében. A kihívás folytatódik, ugyanis minden labdarúgó megjelöl egy újabbat, Darren Fletcher például Cristiano Ronaldót. De a portugál madridi csapattársa, Marcelo sem maradhatott ki a szórásból, CR őt is nyakon öntötte. A brazil egy honfitárását nevezte meg, mégpedig Neymart.…
aug. 18
11:45
US Open: kétséges a címvédő Rafael Nadal indulása (She)
Egyelőre nem tudni, hogy elindul-e a jövő hétfőn kezdődő amerikai nemzetközi teniszbajnokságon (US Open) a címvédő Rafael Nadal, aki csuklósérüléssel bajlódik.
aug. 18
11:45
Bolt a Copacabanán futott és nyert (Metropol)
A 27 éves atléta 10.06 másodperc alatt ért célba.
aug. 18
11:47
Haladás: a Fradi emelte a tétet - új ajánlat Radóért (She)
A Nemzeti Sport Online több forrásból is úgy értesült, hogy a Ferencváros a múlt héten újabb hivatalos ajánlatot tett a Haladás támadójáért, Radó Andrásért.
aug. 18
11:49
F1: kipakolt a Ferrari kirúgott vezetője - ezért gyenge az autó (She)
Őszintén beszélt a Ferrari helyzetéről és az idén (is) elrontott F1-es autóról Luca Marmorini, az olasz csapattól nemrég elbocsátott motorfejlesztési vezető, aki megelégelte, hogy Maranellóban a nyakába akarják varrni a sikertelenséget. Elmondása szerint az autó tervezői alábecsülték a motor erejének jelentőségét.
aug. 18
11:51
Úszó Eb: Cseh is jól kezdett; újabb Európa-bajnoki csúcs (She)
A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokágon férfi 50 méter pillangón az előfutamában harmadik helyen végző Cseh László a tizedik legjobb idővel (23.73) jutott be az esti középdöntőbe. A leggyorsabbnak az ukrán Andrij Govorov bizonyult, aki Európa-bajnoki csúcsot (22.87) úszott.
aug. 18
12:03
Heti műsor: A Loki mentheti meg a magyar labdarúgás becsületét (Agroinform)
A Young Boys otthonában vizitál a DVSC, Berlinben úszó Eb-t, Almatiban vízilabda Világkupát rendeznek. Heti műsor.
aug. 18
12:21
Kézi: tornát nyert a Füred; szoros volt a Vardar-Érd (She)
Az Érd női kézilabdacsapata 27–24-re kikapott a legutóbbi final four-résztvevő Vardar Szkopje elleni felkészülési mérkőzésén. A férfiaknál a Balatonfüred nyerte az orosházi Gyopárosfürdő-kupát, miután a fináléban Zdolik Bence gólerős játékával felülmúlta román ellenfelét.
aug. 18
12:21
Átigazolás: Odadja Nanit a Manchester United a Sportingnak Rojóért (Agroinform)
Megegyezett egymással a portugál Sporting és a Manchester United Marcos Rojo átigazolásáról. Nani is klubot vált.
aug. 18
12:23
Videó: Brazíliában most Fred pocsék büntetőjén röhögnek (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Botafogo 2–0-ra nyert a Fluminense ellen. A találkozó 88. percében a vendégek büntetőhöz jutottak, de a brazil válogatott csatár, Fred csúnyán kapu fölé rúgta a labdát. Íme!
aug. 18
12:39
NB I: emelkedik a nézőszám, rekord az ETO-FTC meccsen (She)
A Nemzeti Sport Online, folytatva a megszokott gyakorlatot, ismét összegyűjtötte az NB I-es labdarúgókluboktól a hivatalos nézőszámokat. Bár Győrben problémák akadtak a beléptetéssel, így is rekordnézőszámot hozott az ETO–FTC bajnoki rangadó, amelyre 7213-an voltak kíváncsian vasárnap délután.

Keresés