2014. augusztus 26. kedd

aug. 26
0:12
Topligák: A Real hozta a kötelezőt, az Atlético nem tudta (Agroinform)
A Real Madrid győzelemmel kezdte a Primera División új szezonját, az Atlético Madrid azonban botlott.
aug. 26
0:30
US Open: Verdasco csatlakozott a 400-asok klubjához (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában a 31. helyen kiemelt Fernando Verdasco döntő szettben, több mint háromórás mérkőzésen gyűrte le a szlovén Blaz Rolát, így profi pályafutása 400. győzelmét aratta.
aug. 26
6:48
Arsenal: Giroud akár három hónapot is kihagyhat - sajtóhír (She)
Az Arsenal három hónapig is nélkülözheti Olivier Giroud-t, akinek az első orvosi vizsgálatok szerint hajszálrepedés van az egyik bokacsontjában. A londoni klub abban bízik, hogy a következő leletek mást mondanak, de a L’Equipe és a Telegraph is úgy tudja, Arsene Wengernek csatár után kell néznie a piacon.
aug. 26
7:06
Roma: egy évre Athénba adták kölcsön az „új Ibrát” (She)
A Panathinaikosznál folytatja pályafutását a 18 éves svéd Valmir Berisha, akit a tavalyi U17-es világbajnokság óta az új Zlatan Ibrahimovicként tartanak számon – jelentette be a tehetség olasz klubja, a Roma.
aug. 26
8:00
Ipswich: Bajner győztes gólhoz asszisztált a tartalékoknál (She)
Az első csapatnál kevés lehetőséghez jutó Bajner Bálint végigjátszotta az Ipswich Town tartalékcsapatának hétfő esti, Swansea elleni bajnokiját, és a találkozó egyetlen gólja az ő beadásából született a 75. percben.
aug. 26
8:00
US Open: Halep és Murray nehezen, Sarapova és Djokovics simán jutott a második fordulóba (Agroinform)
Fogadás szempontjából jól indult a US Open. Összefoglaltuk az első játéknap történéseit.
aug. 26
8:02
1860 München: Király 200-300 ezer euróért mehet (She)
Az 1860 München csapatával foglalkozó dieblaue24.com szerint Király Gábor, a müncheni „oroszlánok" 38 éves magyar kapusa 200 és 300 ezer euró közti összegért válthat klubot. Gerhard Poschner sportigazgató a Tageszeitungnak (tz) kijelentette: Király mehet, ha mindenképpen akar, és a klub megkapja érte a megfelelő kivásárlási összeget.
aug. 26
8:18
Videoton: a portugál élvonalban folytatja a távozó brazil (She)
A portugál élvonalban szereplő Pacos Ferreirához szerződött Paraíba, a Videoton 22 éves csatára. A brazil kétéves szerződést kötött a portugál bajnokságot két vereséggel kezdő együttessel.
aug. 26
8:36
Jégkorong: baleset után két hónap kihagyás a fehérvári bekknek (She)
Motorbalesetben kulcscsonttörést szenvedett Varga Arnold a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának hátvédje.
aug. 26
8:54
Bundesliga: Szalai a legjobb újak között egy forduló után (She)
A Bundesliga honlapja összeállítást készített arról, hogy az első forduló fényében melyik tíz játékos tartozik a legjobb nyári szerzemények közé – a Hoffenheimben az Augsburg ellni 2–0-s győzelem során góllal debütáló Szalai Ádám is a listára került.
aug. 26
8:56
Primera Divisón: Nagyon helyes - Simeone a 8 meccses eltiltásáról (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője szerint csapata még nincs optimális állapotban, de fontos, hogy sikerült győzelemmel kezdeni a bajnokságot, miután csapata 2–0-ra legyőzte az újonc Córdobát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 1. fordulójában. Diego Simeone, az Atlético Madrid trénere nyolcmeccses eltiltásáról csak annyit mondott: „Nagyon helyes”. Az argentin…
aug. 26
8:58
BL: pályán a Porto és a Celtic, öt csapattal bővül ma a főtábla - program (She)
Kedd este öt visszavágót rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligája playoffkörében. Eldől, mely öt együttes jut a BL 32 csapatos főtáblájára, s hogy mely gárdák folytathatják az Európa-ligában. Program!
aug. 26
9:12
Videoton: hivatalos bejelentés előtt az újabb erősítés (She)
Kovács Ferenc, a Videoton tiszteletbeli elnöke a Nemzeti Sportnak adott interjújában azt sugallta: a következő napokban lesz még erősítés az NB I-es fehérvári labdarúgócsapatnál.
aug. 26
9:12
Di María Manchesterbe szerződött (Metropol)
Brit sajtóértesülések szerint a klub szigetországi rekordot jelentő 59,7 millió fontot (23,46 milliárd forint) fizet a játékosért.
aug. 26
9:14
Videó: „Del Piero 39 évesen is tudna segíteni” - de megéri? (She)
A Nemzeti Sport állandó szakértője, Bognár György szerint Del Piero érkezése úttörő munka lehetne a jövőre nézve, de nem gondolja, hogy sikerül megkötni ezt az üzletet.
aug. 26
9:14
Zámbori és Maros is kikapott (Metropol)
Mindketten búcsúztak a Cseljabinszkban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságtól.
aug. 26
9:16
MU: Di María Carringtonban, jöhet az orvosi (She)
Egyre közelebb kerül Ángel Di María átigazolása a Manchester Unitedhez: a Real Madridtól elköszönő argentin vb-ezüstérmes megérkezett az MU carringtoni bázisára.
aug. 26
9:30
US Open: Sarapovára ráijesztettek, de aztán hengerelt (She)
Novak Djokovics és Marija Sarapova is magabiztos győzelemmel kezdett az US Openen – igaz, az orosz hölgynek az elején izgalmakat okozott ellenfele, Marija Kirilenko.
aug. 26
9:30
Átigazolás: Megegyezett a United és a Real Di Maríáról (Agroinform)
Az argentin szélső kedden esik át az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését új klubjával.
aug. 26
9:48
Cselgáncs-vb: Zámbori Bence és Maros Barbara is kikapott (She)
A 66 kilogrammos Zámbori Bence, valamint az 52 kg-os súlycsoportban érdekelt Maros Barbara is kikapott első mérkőzésén, ezzel búcsúzott a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság keddi versenynapján.
aug. 26
9:50
Bundesliga 2.: Fantasztikus volt játszani! - Kalmár Zsolt (She)
A német nyelvvel még hadilábon áll, de egyre jobban megy a tanulás, sikerült a beilleszkedés – Kalmár Zsolt, a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő RB Leipzig nyáron igazolt magyar légiósa a Nemzeti Sportnak elmondta: jól érzi magát új klubjában, ahol „magyar segítséget” is kap.
aug. 26
9:52
MU: Vidallal törnek a 200 millió fontos határ fölé (She)
Az angol Independent értesülései szerint továbbra is egyeztet a Manchester United és a Juventus Arturo Vidal átigazolásáról. A Daily Express szerint az MU egy utolsó ajánlatot tett a Juventus chilei sztárjáért, ellenértékként bevetve Javier „Chicharito” Hernándezt is.
aug. 26
9:54
F1: holland pilóta váltja Sutilt a Saubernél - sajtóhír (She)
Jövőre a holland Giedo van der Garde lesz a Sauber-istálló egyik versenyzője – állítja a holland sajtó a pilótához és a svájci istállóhoz közel álló forrásokra hivatkozva. Az sem elképzelhetetlen, hogy a holland már az idén rajthoz áll Adrian Sutil helyett.
aug. 26
10:06
NB I: Bognáré az örökrangadó, Vadé a keleti derbi - bíróküldés (She)
Az MLSZ kijelölte a játékvezetőket az NB I 6. fordulójára. Az MTK–Ferencváros örökrangadót Bognár Tamás, az Újpest–Honvéd derbit Andó-Szabó Sándor, a keleti Diósgyőr–Debrecen ütközetet Vad II István, a Videoton–PAFC Fejér megyei összecsapást Kassai Viktor vezeti.
aug. 26
10:08
Görögország: Pintér Ádám - egy meccs, dupla bemutatkozás (She)
Pintér Ádám, a görög élvonalbeli Levadiakosz nyáron igazolt magyar labdarúgója már a szezon első tétmérkőzésén a kezdőcsapatban kapott helyet (hazai pályán 1–1 a Panathinaikosz ellen), s mint a Nemzeti Sportnak elmondta: a vasárnapi meccs során két poszton is játszott.
aug. 26
10:42
A Bajnokok Ligája győztese akár 37 millió eurót kereshet (Infostart)
Az előző kiíráshoz hasonlóan a mostani idényben is 910,3 millió euró (273 milliárd forint) lesz a Bajnokok Ligája főtáblájának összdíjazása, a sorozat győztese pedig ideális esetben akár 37,4 millió euróval (11,2 milliárd forint) is gazdagodhat.
aug. 26
10:42
Videó: elporladt labda - ezért nem tud gólt lőni Bale és James (She)
Gareth Bale és James Rodríguez közelről sem tud gólt lőni Marcelónak. A madridiak legveszélyesebb játékosainak tartott walesi és kolumbiai lövéseit szemmel verte a brazil. Közelébe érve még a labda is elporladt... A videót ide kattintva tekintheti meg.
aug. 26
10:42
Bajnokok Ligája: a győztes akár 37 millió eurót is kereshet (Metropol)
A meccspénzek mellett további 409,6 millió eurót oszt szét az UEFA különböző marketing és nemzeti szempontok alapján.
aug. 26
11:00
Roma: Benatia úton a Bayernbe, Manolasz úton a „farkasokhoz” (She)
Védőkeringő előtt az AS Roma: a Corriere dello Sport szerint megegyezett az olasz klub az Olympiakosszal Kosztasz Manolasz átigazolásáról, amely viszont csak abban az esetben jön létre, ha Mehdi Benatiát elviszi a Romától a Bayern München.
aug. 26
11:00
La Liga: Beragadt a címvédő - Simeone nélkül nem megy? (Agroinform)
Döntetlennel kezdte a spanyol bajnokság új idényét az edzője nélkül játszó címvédő Atlético Madrid.
aug. 26
11:02
Újpest: a Genk szélsőjét vinnék, a Groningen is érdeklődik (She)
A Voetbal Belgie információi szerint az Újpest labdarúgócsapata kölcsönvenné a belga Genktől Anthony Limbombét.
aug. 26
11:36
F1: Vettel tette meg az első kört Szocsiban - videó (She)
Sebastian Vettel hétfőn az F1-es pilóták közül elsőként teljes kört ment a szocsi versenypályán, amelyen október 12-én az első Orosz Nagydíjat rendezik.
aug. 26
11:36
Rosberg nem akar sokat beszélni az ütközésről (Metropol)
"Nem ez volt az első, és nem is az utolsó alkalom, ezt szintén el kell fogadni".
aug. 26
11:38
Juventus: Falcao nyilatkozata nem csillapítja a találgatást (She)
Olasz és francia lapok továbbra is élénken tanulmányozzák annak lehetőségeit, hogyan igazolhat Radamel Falcao, a Monaco labdarúgója még ezen a nyáron a Juventusba.
aug. 26
11:40
Jégkorong: a Fehérvár tízmilliós nagyságrendű támogatást kap (She)
Tízmilliós nagyságrendű támogatási szerződést írt alá a Fehérvár AV19 jégkorongcsapat és a Bericap Magyarország vezetősége kedd délelőtt Székesfehérváron.
aug. 26
11:42
Válogatott: Haza kellene hozni csellengő játékosainkat - Egervári (She)
Egervári Sándor korábbi szövetségi kapitány szerint rövid távon hasznos lenne, ha az úgynevezett csellengő labdarúgóink – mint például Németh Krisztián vagy Koman Vladimir – itthon egy csapatban készülnének.
aug. 26
11:54
Rosberg nem akar sokat beszélni az ütközésről (Infostart)
A világbajnoki pontversenyben vezető Nico Rosberg, a Forma-1-es Mercedes német pilótája nem akar sokat beszélni arról, hogy a vasárnapi Belga Nagydíjon ütközött csapattársával, a brit Lewis Hamiltonnal, s ennek nyomán utóbbi később feladta a versenyt.
aug. 26
11:54
F1: Massa büntetett volna, az FIA nem vizsgálódik (She)
A Nico Rosberg és Lewis Hamilton ütközésétől a Belga Nagydíjon szintén kárt szenvedő Felipe Massa szerint meg kellett volna büntetni a német pilótát. Az FIA nem tárgyalja újra az ügyet, csak ha Rosberg nyilvánosan is elismeri a szándékosságot, vagy a Mercedes bepanaszolja nála saját versenyzőjét – mindkét lehetőség kizárható.
aug. 26
11:54
Messi a 400. gól és a spanyol csúcs közelében (Metropol)
Két találat szükséges pályafutása 400. góljához, és 6 találat ahhoz, hogy első legyen a liga örökranglistáján.
aug. 26
11:54
US Open: Két magasan rangsorolt játékos, Gasquet és Nisikori is bajba kerülhet (Agroinform)
Kiválasztottuk a US Open keddi játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb női és férfi mérkőzéseit.
aug. 26
12:12
Ajánló: az El-ért hajt a DVSC, rajtol a Serie A - heti program (She)
Végre tényleg beindul a nagyüzem, az Európa-liga- és BL-rájátszás mellett mind a négy topligában mérkőzéseket rendeznek. Csütörtökön BL-főtábla-sorsolás, aztán Angliában a 3., Németországban és Spanyolországban a 2., Olaszországban az 1. fordulóra kerül sor. Az NB I-ben jön az örökrangadó, és vár még ránk egy DVTK–DVSC meccs is.
aug. 26
12:12
Bajnokok Ligája: Öten elfoglalják helyüket az elitben (Agroinform)
A visszavágó előtt kedvező helyzetben van a Zenit és a Porto, de nem áll megoldhatatlan feladat előtt a Celtic sem.
aug. 26
12:14
FTC: Bevehetetlen erőd legyen az új stadion! - Mateos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros spanyol védője, David Mateos a klub honlapjának adott interjújában elmondta, bevehetetlen erőddé varázsolnák az új stadiont.
aug. 26
12:30
Honvéd: akárhogy próbálkozik, nem szabadul a légiós (She)
Bár ebben az évben egyetlen meccsen sem lépett pályára Edixon Perea a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédnál, még mindig szerződés köti a kispestiekhez. A kolumbiai támadó szeretne végleg megszabadulni a magyar klubtól.
aug. 26
12:30
Brutálfutás a Puskás Stadionban (Metropol)
Az extrém akadályfutás, a Brutálfutás három sikeres vidéki verseny után szombaton Budapesten is bemutatkozik.
aug. 26
12:32
Világfutball: „Hej, ha Zidane az öltözőben fejeli le Materazzit" (She)
A francia élvonalbeli labdarúgóklub, a Stade Rennais milliárdos tulajdonosa, Francois Pinault megvásárolta a 2006-os világbajnoki döntő hírhedt jelenetét, a Zidane, Materazzi-affért megörökítő bronzszobrot – és azt is elmondta, miért.
aug. 26
12:34
Haladás: 17-szeres szlovák válogatott játékost tesztelnek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás a héten a 30 éves védekező középpályás Kamil Kopúneket teszteli – adta hírül a haladas.hu.
aug. 26
12:48
Serie A: sérülés nehezítheti a Juve és a Fiorentina rajtját (She)
A Juventus és a Fiorentina is kulcsembere nélkül kezdheti meg a bajnoki szezont: a címvédőnél Andrea Pirlo, a firenzeieknél Giuseppe Rossi bajlódik térdsérüléssel. A Románál más jellegű gondok vannak, Rudi Garcia vezetőedző szerint nem elég motivált a csapata.
aug. 26
12:48
Angol foci: Hónapokat is kihagyhat az Arsenal csatára (Agroinform)
Az első jelentések szerint akár három hónapot is kihagyhat sérülés miatt az Arsenal francia csatára, Olivier Giroud.
aug. 26
13:06
Videó: zsonglőrködve átemelte, hatalmas gól lett belőle (She)
Hatalmas gólt lőtt Demetrio Steffe, az Internazionale U19-es csapatának labdarúgója a rivális AC Milannak. A 18 éves középpályás labdaátvételét gyönyörű emelés követte, ami után a labda a kapuban landolt. A találkozót az Inter nyerte meg 6–0-ra.

Keresés