2014. augusztus 12. kedd

aug. 12
0:15
Tenisz: minimális különbség döntött a spanyol belharcban (She)
Tommy Robredo és Fernando Verdasco révén két spanyol is sikerrel vette a Cincinnatiben zajló tenisztorna férfi egyesének első fordulóját: előbbi a fiatal Jack Sockot győzte le és a következő körben újabb amerikaival, Sam Querreyvel néz farkasszemet, míg utóbbi honfitársát, Marcel Granollerst győzte le nagy csatában, a harmadik játszma rövidítésben minimális különbséggel nyerve. Verdascónak…
aug. 12
7:09
Először játszik Székelyföldön a székely labdarúgó-válogatott (Infostart)
Először játszik hazai pályán, Székelyföldön a székely labdarúgó-válogatott, amely szombaton Székelyudvarhelyen fogadja a kárpátaljai csapatot.
aug. 12
7:09
Barcelona: újabb nyári szerzemény sérült meg (She)
A hétfő délutáni edzésen megsérült a Barcelona nyáron igazolt kapusainak egyike, Marc-André ter Stegen – derült ki a katalán labdarúgóklub hivatalos honlapjának közleményéből.
aug. 12
7:27
NB II: ketten nem kellenek, egy érkező Kaposváron (She)
Két játékos távozását és egy érkezését jelentette be a hivatalos honlapján a labdarúgó NB II rajtjára készülő Kaposvári Rákóczi.
aug. 12
7:45
Hosszú Katinka magának bizonyítana (Metropol)
Tíz számban indul a holnap kezdődő Európa-bajnokságon a 25 éves úszó, aki Berlinben azt is le szeretné mérni, hol tart a két olimpia között félúton.
aug. 12
8:21
Málaga: még mindig terv a Vidi kapusának elcsábítása (She)
A spanyol sportlap, az As internetes kiadása keddi keltezésű hírében arról ír, hogy a Málaga labdarúgócsapata még mindig nem tett le a jelenleg a Videotonban védő Juan Calatayud hazacsábításáról.
aug. 12
8:23
DVTK: nem kellenek a próbázók, Cicmiléktől elköszöntek (She)
A Diósgyőr labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy nem kap szerződést a DVTK-nál tesztelt három próbajátékos.
aug. 12
8:39
Haladás: Rocchi és Cribari jön, de szponzor kell a szerződtetéshez (She)
Tóth Miklós, a Haladás labdarúgócsapatának ügyvezetője a Nemzeti Sportnak nyilatkozva elmondta: valóban Szombathelyre érkezik Tommaso Rocchi és Emílson Cribari, ám a rutinos, laziós kötődésű futballisták alkalmazásához külön szponzor kellene.
aug. 12
8:39
Sportfogadás: Itt a négy legjobb hosszútávú fogadás a Premier League-re! (Agroinform)
A hétvégén megkezdődik a Premier League, ennek apropóján hosszútávú fogadásokra adtuk fejünket.
aug. 12
8:57
Leipzig: Nem voltam csalódott, hogy kimaradtam - Kalmár (She)
Kalmár Zsoltot nem nevezte az RB Leipzig szakmai stábja vasárnap az 1860 München ellen 3–0-ra megnyert mérkőzésre. A 19 esztendős magyar játékos el sem utazott a csapattal a bajor fővárosba, így odahaza, Lipcsében követte figyelemmel a találkozót.
aug. 12
8:59
Válogatott: elemzik az északíreket - Uruguay és Chile is szenvedett (She)
Pintér Attila és a magyar labdarúgó-válogatott keretének tagjai hétfő délelőtt Telkiben találkoztak, az idehaza futballozó játékosok két napra ismét beköltöztek a nemzeti csapat edzőközpontjába. A cél egyértelmű, a lehető leghasznosabban eltölteni a rendelkezésre álló két napot...
aug. 12
9:01
Chelsea: a Pool-kiszemelt francia pótolja a sérült Drogbát? (She)
A Premier League-ben szereplő Chelsea egyes források szerint bejelentkezett a Queens Park Rangers francia csatáráért, Loic Rémyért, aki a Ferencváros ellen 2–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen sérülést szenvedő Didier Drogba kiesése miatt érkezhet.
aug. 12
9:15
Videó: popcornt kért a mezéért cserébe Dempsey (She)
Az amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Seattle Sounders 2–0-ra nyert a Houston Dynamo ellen. A mérkőzés végén egy fiatal szurkoló elkérte Clint Dempsey mezét, aki igen készséges volt, csupán a fiú pattogatott kukoricáját kérte cserébe. Íme!
aug. 12
9:15
Forma-1: Alonso ismét a McLarennél, Vettel a Ferrarinál? (Agroinform)
A nemzetközi sajtóban elkezdődtek a szokásos találgatások a jövő évi pilótafelállásokkal kapcsolatban.
aug. 12
9:17
NB II: nincs egyezség, Majoros szabadon vihető (She)
Nem tudott megegyezni Majoros Árpád és az SZTK-Erima vezetősége. A korábban többek között Békéscsabán és a Vasasban is futballozó, középpályásként és csatárként is bevethető futballista így ingyen igazolhatóvá vált.
aug. 12
9:33
NB II: Tóth Balázs nem tudott megállapodni a ZTE-vel (She)
Mégsem a Zalaegerszegben folytatja Tóth I Balázs, aki az elmúlt hetekben az NB II-ben szereplő együttes keretével edzett. Mivel megállapodás nem született, a legutóbb a Puskás Akadémiában futballozó középpályás továbbra is szabadon igazolható.
aug. 12
9:35
Kína: Huszti Szabolcs több dolgot is tisztázni akart (She)
A nemrégiben a kínai labdarúgó-bajnokságba, azon belül a Csangcsun Jatajba szerződő Huszti Szabolcs több dolgot is tisztázni kívánt abban az interjúban, amelyet a helyi Jilin Tv tett közzé hétfőn.
aug. 12
9:37
Ajánló: európai Szuperkupa, pályán az MU, folytatódik az MK (She)
Cardiffban európai Szuperkupa-mérkőzést rendeznek, a Bajnokok Ligája győztese, a Real Madrid küzd a trófeáért az Európa-liga címvédőjével, a Sevillával. Folytatódik a Magyar Kupa, három NB I-es klub is pályára lép, a Manchester United és a Chelsea pedig felkészülési találkozón spanyol csapatot fogad – program.
aug. 12
10:10
Selänne hokiakadémiát alapít (Infostart)
Elsősorban mezőnyjátékosok képzésével foglalkozó akadémiát alapít Teemu Selänne, a finnek legendás jégkorongozója, aki nevelőklubja, a Jokerit Helsinki reményei szerint még a soron következő szezonban is vállalja a játékot.
aug. 12
10:10
Videó: jó úton - „Haladás, hogy 7 magyar volt a Vidi kezdőjében" (She)
Az NB I 3. fordulójának rangadóján a Videoton 3–2-re nyert a Győri ETO ellen. A mérkőzésről a Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője, Bognár György és a labdarúgórovat újságírója, Somogyi Zsolt beszélgetett.
aug. 12
10:12
Tenisz: nagy csatát nyert, egy hét után újra Serenával játszik (She)
Samantha Stosur két játszmában legyőzte Varvara Lepchenkót a cincinnati teniszverseny női egyesének első fordulójában, így egymás után a második tornáján mérkőzhet meg a világelső Serena Williamsszel.
aug. 12
10:28
Haladás: Nem volt ez bunkerfutball - Artner Tamás (She)
A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata vasárnap 3–0-s vereséget szenvedett a Diósgyőrtől az NB I harmadik fordulójában. A DVTK vezetőedzője, Tomiszlav Szivics azt mondta a mérkőzés után, hogy régóta nem látott ilyen bunkerfutballt. A vesztes csapat szakvezetője, Artner Tamás szerint nincs igaza a szerb edzőnek.
aug. 12
10:30
Videó: a Napoli-drukkerek kifütyülték, Cavani a fejét rázta (She)
Kifütyülték a szurkolók a Nápolyba visszatérő Edinson Cavanit. A korábban a Napoliban futballozó csatár épp az öltözőbe sietett, amikor a drukkerek kifejezték nemtetszésüket. A francia bajnok Paris Saint-Germain egyébként 2–1-re legyőzte idegenben Rafael Benítez együttesét nemzetközi felkészülési mérkőzésen.
aug. 12
10:32
Anglia: ma este elérkezik Bogdán Ádám ideje (She)
A bajnoki nyitányon kispadozott, a Ligakupa 1. fordulójának keddi mérkőzésén azonban már ott áll a kapuban Bogdán Ádám, a Bolton Wanderers magyar válogatott labdarúgója.
aug. 12
10:34
El: Kondás megnézi a Young Boyst, Svájcba utazik (She)
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője szerdán Svájcba utazik, ahol megtekinti a Debrecen Európa-liga-ellenfele, a Young Boys bajnoki mérkőzését.
aug. 12
10:46
PL: nem adta le a százalékot a Swansea, feljelentette az Utrecht (She)
A holland Utrecht labdarúgócsapata feljelentette a FIFA-nál az angol Premier League-ben szereplő Swansea-t, miután nem kapta meg a walesi csapattól a Michel Vorm eladásából származó összeget.
aug. 12
11:04
DPASE: Fehérváron fogadják a Lombardot, ingyenes a belépés (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújváros PASE Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban rendezi a Lombard Pápa elleni találkozóját szombaton, mivel a hazai pályája továbbra sem alkalmas NB I-es mérkőzés megrendezésére.
aug. 12
11:05
Európai Szuperkupa: Az új galaktikus korszak első megmérettetése (Agroinform)
Bale hazatér, Ronaldo a Sevillának lőtte a legtöbb gólt, Casillas 14 éve is kezdő volt. Spanyol házidöntő Cardiffban.
aug. 12
11:22
Atlétikai Eb: Zsivoczky bemutatkozott, 100-on 11.52 (She)
Elsőként Zsivoczky Attila mutatkozott be a 27 fős magyar küldöttségből a kedden kezdődött zürichi atlétikai Európa-bajnokságon: a tízpróbázó 100 méteren 11.52 másodperces eredményt ért el.
aug. 12
11:23
Cincinnati tenisztorna: Isner és Ivanovics simázott, Cibulková kiesett (Agroinform)
Összefoglaltuk a cincinnati tenisztorna hétfői játéknapjának történéseit.
aug. 12
11:24
Malajzia: meg akarják tartani a magyar légióst (She)
Robert Albers, a malajziai Sarawak holland vezetőedzője kedden egyértelművé tette, hogy a következő bajnoki szezonban is számít a csapat magyar labdarúgójára, Gyepes Gáborra.
aug. 12
11:26
Real Madrid: Ancelotti kizárta a német világbajnok távozását (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője megfékezte a német válogatottal Brazíliában aranyérmet nyerő középpályása, Sami Khedira távozásáról szóló pletykákat.
aug. 12
11:28
BL: fellebbez a Legia az UEFA-nál, szerdán döntés (She)
A lengyel Legia Warszawa labdarúgócsapata fellebbezett az UEFA fegyelmi bizottságának döntése ellen, mellyel a Celtic–Legia (0–2) BL-selejtezőt Bartosz Bereszynski jogosulatlan játéka miatt a skót csapat javára írta jóvá (3–0). A pályán kettős győzelemmel záró Legia ezzel kiesett a Bajnokok Ligájából, s az Európa-liga rájátszáskörében folytathatja.
aug. 12
11:30
Premier League: román védőre költi pénzét a Southampton (She)
Miután kiárusította a nyáron a kulcsjátékosait, tovább folytatja a nagybevásárlást a Southampton labdarúgócsapata: a „szentek” ezúttal Florin Gardosért fizetnek ki sajtóinformációk szerint 7.5 millió eurót.
aug. 12
11:40
Atlétikai Eb: Koroknai Máté továbbment, fivére kiesett (She)
Koroknai Máté bejutott a középdöntőbe a 400 méteres gátfutásban a zürichi atlétikai Európa-bajnokságon, fivére, Koroknai Tibor azonban nem jutott tovább az előfutamból.
aug. 12
11:42
Vízilabda: Remélem, néhányan eljutnak a válogatottságig - Horkai (She)
Hétfőn hazaérkeztek diadalukat követően a világbajnoki címet szerző U18-as magyar vízilabdázók – a 2008-as ifi Eb-siker óta először állhatott fel a dobogó tetejére magyar fiúválogatott. Horkai György szövetségi kapitány reméli, a siker ugródeszkául szolgál, játékosai közül pedig néhány eljut majd a felnőtt A-válogatottig.
aug. 12
11:44
Férfi kézi EHF-kupa: kétszer játszik otthon az Orosháza (She)
A moldovai Olimpus 85-USEFS feladta a pályaválasztói jogot, így az Orosháza-Linamar kétszer is otthon játszik a férfi kézilabda EHF-kupában.
aug. 12
11:46
Videó: brutálisan hasba talpalta a kapust, villant a piros (She)
Brutális szabálytalanság borzolta a kedélyeket a román labdarúgó-bajnokság hétfő esti CFR Cluj–Steaua Bucuresti rangadóján.
aug. 12
11:48
Manchester City: a belga védő egy évre a Celticé (She)
A Manchester City egy évre kölcsönadta a skót Celticnek Jason Denayer belga védőt, aki már a Maribor elleni BL-selejtezőn bevethető lesz a glasgow-iaknál.
aug. 12
12:00
Alakul a női kézilabdások kerete (Metropol)
Az Európa-bajnoki keret kijelölésében tisztább a kép Németh András, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint.
aug. 12
12:15
Olaszország: az új elnök Contét szeretné a válogatott élére (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) frissen megválasztott elnöke, Carlo Tavecchio felvette a kapcsolatot Antonio Contéval, aki az első számú kiszemelt az olasz válogatott szövetségi kapitányi posztjára.
aug. 12
12:34
Thiago Silva megsérült (Infostart)
A Napoli elleni felkészülési mérkőzést megnyerte, ám legjobb védőjét, a brazil Thiago Silvát egy időre elveszítette a francia bajnok Paris Saint-Germain labdarúgócsapata.
aug. 12
12:34
Vízilabda: kikapott a női válogatott a Világkupa-nyitányon (She)
Az Európa-bajnoki bronzérmes magyar női vízilabda-válogatott vereséggel kezdte meg a Hanti-Manszijszkban zajló Világkupát, első meccsén három góllal kikapott az ausztrál együttestől.
aug. 12
12:36
Kikapott első vk-meccsén a női vízilabda-válogatott (Metropol)
Merész András együttese három gólos vereséget szenvedett az ausztrál válogatottól.
aug. 12
12:36
Kézilabda: izlandi kapitány a német válogatott élén (She)
Izlandi szakember irányítja keddtől a német férfi kézilabda-válogatottat – Dagur Sigurdsson egy évig a nemzeti csapatot és a Füchse Berlint párhuzamosan irányítja, majd kizárólag a válogatottra összpontosít.
aug. 12
12:52
Ausztrália: nagyon pozitívan tálalják Vernes érkezését (She)
Az ausztrál labdarúgó-bajnokság élvonalában (A-League) szereplő Central Coast Mariners kedden bejelentette a hivatalos honlapján, hogy megegyezett Vernes Richárd (Bp. Honvéd) kölcsönvételéről.
aug. 12
12:54
QPR: Glenn Hoddle nyolc év után visszaül a kispadra (She)
Nyolc év után visszaül a kispadra Glenn Hoddle, az angol válogatott korábbi szövetségi kapitánya, aki Harry Redknapp menedzser munkáját segíti pályaedzőként a Premier League-be idén visszajutó Queens Park Rangersnél.
aug. 12
12:56
Videó: Mourinho faarccal nézte Torres bénázását (She)
Nem igazán találja magát a pályán Fernando Torres. A spanyol 2011 óta nem alkotott maradandót, ahogy a Ferencváros elleni stadionmegnyitón sem. A heves érzelmi kitörésiről is ismert José Mourinho is csak faarccal nézte, ahogy a csatár a 12. percben bénázott. Íme!
aug. 12
13:09
Atlétikai Eb: Zsivoczky még a 25., Minczér és Móricz kiesett (She)
A távolugrás után sem tudott elmozdulni az utolsó helyről Zsivoczky Attila a zürichi atlétikai Európa-bajnokság tízpróba számában. A legjobb kísérlete 665 centiméteres lett, ezzel a távolugrást a 24. helyen zárta.
aug. 12
13:11
Férfi kézi: németországi és svájci portyán a Veszprém (She)
Felkészülési tornákra indul péntek reggel az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata, amely este a német tartományi bajnokságban szereplő TSB Ravensburg vendége lesz, szombaton és vasárnap pedig a hagyományos Sparkassen-kupán (korábban Schlecker-kupa) vesz részt Ehingenben.

Keresés