2014. augusztus 6. szerda

aug. 6
0:03
NS: Kösz, Bouadla!; horvát Lunde-pótló - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
aug. 6
0:07
Tenisz: V. Williams a 2. fordulóban; Tsonga továbbment (She)
Az egykori  világelső Venus Williams sikerrel vette az első fordulót a 2.4 millió dollár (569 millió forint) összdíjazású montreali kemény pályás női tenisztornán. Az amerikai játékos az orosz Anasztaszija Pavljucsenkovát verte meg kedden három szettben.
aug. 6
0:21
Felkészülés: négyet vágtak a törökök a Haladásnak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás felkészülési mérkőzésen sima, 4–0-s vereséget szenvedett a török élvonalbeli Kasimpasától Ausztriában.
aug. 6
0:57
Real: a Milanban köt ki a madridiak kegyvesztett kapusa? (She)
A Gazzetta dello Sport értesülései szerint az AC Milan labdarúgócsapata közel áll ahhoz, hogy megszerezze kölcsönbe a Real Madrid kapusát, Diego Lópezt.
aug. 6
2:45
Újpesti polgármester a Fradi-stadionavatón (Blikk)
Budapest — Bérletet váltott a Ferencváros focicsapatának őszi mérkőzéseire Wintermantel Zsolt (42), Újpest polgármestere?
aug. 6
7:15
BL: Gulácsiék megpróbálják, Besiktas-Feyenoord - program (She)
Tizenegy párharcban dől el a továbbjutás szerda estére a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében. A magyar bajnok már nincs versenyben a sorozatban – magyar légiós csapatáért ugyanakkor még szoríthatunk, hiszen a Gulácsi Pétert foglalkoztató Salzburg egygólos hátrányból várja a hazai visszavágót –, ugyanis a keddi játéknapon a DVSC-Teva 3–1-es vereséget szenvedett a fehérorosz BATE…
aug. 6
7:33
BL: mit érdemelnek a Loki játékosai? - osztályozzon! (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata kedd este a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében 3–1-es vereséget szenvedett a BATE Boriszov otthonában, így búcsúra kényszerült az elitligától, az El rájátszáskörében folytatja. Értékelje a Loki játékosainak keddi teljesítményét! A hajrára beállt Dusan Brkovics a kevés játékperc okán nem szerepel a szavazásban.
aug. 6
7:51
BL: a BATE az elhunyt fehérorosz legendának ajánlotta a sikert (She)
A BATE vezetői és játékosai a mindössze 41 éves korában elhunyt, 56-szoros válogatott fehérorosz futballsztárnak, Valentin Belkevicsnek ajánlották a DVSC-Teva ellen az utolsó pillanatban kiharcolt 3–1-es sikert és BL-továbbjutást.
aug. 6
8:09
Bundesliga 2.: rekordnézőszám, 228 928-an voltak a fordulóban (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság első fordulójában még soha nem volt annyi néző a stadionokban, mint az előző hétvégén rendezett idei rajt alkalmával.
aug. 6
8:11
DVTK: Husic és Grumics is sérült, elindult a csapat Oroszországba (She)
A Diósgyőri VTK labdarúgócsapata elindult az FK Krasznodar elleni Európa-liga-selejtező második mérkőzésére – a sérülések által megtizedelt keret tizennyolc tagú.
aug. 6
8:27
Tenisz: Federer sima, Wawrinka nehéz torontói nyitánya (She)
A második helyen kiemelt svájci Roger Federer sima meccsen, míg harmadikként rangsorolt honfitársa, Stanislas Wawrinka nehezen, szetthátrányból fordítva hozta a kötelezőt, és nyert első meccsén a Torontóban zajló, 3.15 millió dollár összdíjazású ATP-torna második fordulójában.
aug. 6
8:30
Serie A: Így múlt el az AC Milan dicsősége (Agroinform)
Az utóbbi években egyre mélyebbre süllyedt a korábbi sztárcsapat. Milyen hibás döntések okozták a hanyatlást?
aug. 6
8:45
FTC: kiújult a sérülése - Buzsáky Ákos külön edz (She)
Az előző szezonban sérülések is hátráltatták a Ferencváros 32 esztendős középpályását, Buzsáky Ákost, aki újra külön edz a csapattól.
aug. 6
8:45
100 millió dollárért ejtik a vádat Ecclestone ellen (Metropol)
Bernie Ecclestone pere – amelynek akár 10 éves börtön is lehetett volna a vége – április óta tart a müncheni bíróságon.
aug. 6
8:47
NB I: a PAFC és az Újváros is vinné a válogatott védőt (She)
Ritkán játszik Horváth Gábor, az MVM-Paksban, a tolnaiak korábban szabadlistára helyezték így aztán nem csoda, hogy több csapat is csábítja a négyszeres válogatott labdarúgót.
aug. 6
9:03
Női kézi: a Győr új kapusának vegyes érzései vannak (She)
Kedden hivatalosan is bejelentette a Győri Audi ETO KC Jelena Grubisic szerződtetését. A 27 esztendős, a szlovén Krim Ljubljanától érkező Grubisic – aki egy plusz egy évre kötelezte el magát a magyar bajnokhoz – vegyes érzésekkel várja a győri időszakot.
aug. 6
9:05
Női kosár: Honti marad az olasz bajnokcsapatnál (She)
További egy évre elkötelezte magát a Familia Schio női kosárlabdacsapatához Honti Kata. A magyar légiós kitűnően érzi magát az olasz bajnoknál, és bár volt anyagilag vonzóbb ajánlata – Törökországból –, végül a maradás mellett döntött.
aug. 6
9:06
Vélemény: Valóban Bouadla kiállításán múlt a Debrecen kiesése? (Agroinform)
Mi vezetett a DVSC tragikus Bajnokok Ligája-búcsújához? Tényleg Bouadla kiállítása és Novakovics bakija a valódi ok?
aug. 6
9:21
Ilyen lett Messi fura frizurája (Blikk)
Barcelona – Visszatért a nyári szabadságáról a Barcelona futballcsapatához Lionel Messi (27).
aug. 6
9:21
Videó: az új Fradi-pályán nem lehet elfáradni - Lipcsei (She)
Dzurják József, Lipcsei Péter és Nyilas Elek nyilatkozott a Fradi Médiának az új stadionról a Ferencváros–Újpest öregfiúk labdarúgó-mérkőzés után. Nyilas jó hangulatra számít, és reméli, hogy a játékosok vissza tudják adni a közönségnek a pálya miliőjét.
aug. 6
9:23
Jégkorong: taktikát és filozófiát is változtat az új Volán-edző (She)
Marty Raymond helyett Rob Pallin kezébe került a szakmai munka irányítása az Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatánál. Az új szakember elődje egykori segítőjeként a taktikát és a filozófiát illetően is jelentős változtatásokra készül.
aug. 6
9:25
Újpest: Suljic olyat tett a DVTK ellen, mint még soha (She)
Az Újpest FC bosnyák légiósa, Asmir Suljic megtáltosodott. Ebben a szezonban két meccsen több gólt szerzett az NB I-ben, mint korábban összesen. A változás okairól a Nemzeti Sportnak beszélt a szélső.
aug. 6
9:42
Tipp: Túlértékelik a Barcát, próbáljuk meg kihasználni (Agroinform)
Szerda este Genfben vív egymással barátságos mérkőzést a Napoli és a Barcelona.
aug. 6
9:57
Federer sikerrel kezdett (Metropol)
A második kiemelt, korábbi világelső két sima szettben nyert a hazai közönség előtt szereplő Peter Polansky ellen Torontóban.
aug. 6
10:15
KTE: az NB I-es debütálás máris U-válogatottságot érhet (She)
Pisont István U18-as válogatottja nemzetközi felkészülési meccsekre készül, a magyar keretbe két KTE-játékos is bekerült – adta hírül a Kecskeméti TE hivatalos honlapja.
aug. 6
10:17
MU: Van Gaal fél Cuadrado áremelkedésétől (She)
Úgy tűnik, a Barcelona mellett a Manchester United is érdeklődik a Fiorentina kolumbiai válogatott kiválósága, Juan Cuadrado iránt. Louis van Gaal azonban nem volt hajlandó válaszolni a Cuadradóval kapcsolatos kérdésekre, mert fél, hogy felmegy a játékos ára.
aug. 6
10:33
Videó: lábtengóban is összhangban a Bayern (She)
Javi Martínez és Julian Green az MLS All Stars ellen állt ki egy lábtenisz mérkőzésre a Bayern München amerikai felkészülési túráján. Az összjáték remekül működött a két Bayern-játékos között, de az All Stars egy jól irányzott fejesével már nem tudtak mit kezdeni.
aug. 6
10:35
DVSC: négyen megsérültek; nem nyilatkoztak a játékosok (She)
A DVSC-Teva a hivatalos honlapján arról számolt be, hogy a BATE Boriszov elleni tegnapi, BL-búcsút jelentő 3–1-es idegenbeli vereség során négy Loki-játékos is sérülést szenvedett. A Debrecen labdarúgói a vesztes meccsről egyelőre nem nyilatkoztak a dvsc.hu-nak sem.
aug. 6
10:36
Kanadai tenisztornák: Csúfos vereséget szenvedett a kanadai tinisztár (Agroinform)
Összefoglaltuk a torontói és a montreali tenisztorna keddi játéknapjának történéseit.
aug. 6
10:51
Tömegsport: szombaton megrendezik a dupla Balaton-átúszást (She)
Kétszeri halasztás után szombaton megrendezik Zamárdi és Tihany között az I love Balaton 2x elnevezésű Balaton-átúszást.
aug. 6
10:51
A vénaszkenner vizsgája (Metropol)
Élesben is kipróbálták a hétfő esti Ferencváros–Újpest öregfiúk-mérkőzés előtt az Üllői úti Groupama Arénába telepített beléptetőrendszert.
aug. 6
11:09
U17-es válogatott: egygólos siker az írek ellen (She)
Az 1998-as születésű játékosokból álló U17-es magyar labdarúgó-válogatott a Telki-kupa nyitó mérkőzésén Dorogon egygólos győzelmet aratott Írország ellen. A Belvon Attila által irányított korosztályos együttes az Eb-selejtezőre készül.
aug. 6
11:09
Lezárult a Takarékbank adásvétele (Behaviour)
aug. 6
11:11
PL: Lampard először edz a Man. Cityvel, a 18-as mezt kapta (She)
Manuel Pellegrini menedzser után ezúttal a Manchester City honlapja is bejelentette Frank Lampard kölcsönvételét. A Chelsea-ből a New York Citybe igazoló, de a következő hónapokat a Manchester Citynél töltő középpályás ma edz először új csapatával, amelyben a 18-as számú mezt kapta.
aug. 6
11:13
Férfi kosár: rutinos szerbet igazolt a Szolnok (She)
Tovább bővült a szerb kontingens a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatánál, miután a piros-fekete klub átigazolta Marko Brkicset.
aug. 6
11:27
Bayern: Guardiola már nem akar senkit igazolni (She)
A német bajnok Bayern München labdarúgócsapata már nem tervez új sztárjátékost igazolni az idénykezdet előtt.
aug. 6
11:29
Videó: legszebb védéseivel köszöntötte új kapusát a Real (She)
Mint megírtuk, külföldi kapust igazolt a Real Madrid. A Costa Rica-i Keylor Navast eddigi legnagyobb védéseinek visszaidézésével köszöntötte a spanyol klub. Az összeállítást ide kattintva nézheti meg.
aug. 6
11:45
Műugrás: dollárezrek az első óriás-toronyugró vk-n (She)
A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) először írt ki pénzdíjas világkupa-versenyt a legfiatalabb szakág, az óriás-toronyugrás versenyzői számára.
aug. 6
11:49
Válogatás: Íme, a nyár 10 legdrágább átigazolása (Agroinform)
Luis Suárez az élen, James Rodríguez a második, de a legjobban a Chelsea gazdálkodott idáig a pénzével.
aug. 6
12:03
Anglia: a Cambridge volt kaposvári légióssal győzte le a Spurst (She)
Felkészülési mérkőzésen az angol negyedik vonalban (League Two) szereplő Cambridge United 2–1-re nyert az élvonalban (Premier League) is meghatározó szerepre vágyó  Tottenham Spurs ellen. A győztes kiscsapatban kezdőként 84 percet töltött a pályán Issaga Diallo, aki tavasszal még az élvonaltól végül búcsúzó Kaposvári Rákóczi légiósa volt.
aug. 6
12:05
FTC: Gera a Chelsea elleni harmadik góljára hajthat (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vasárnap a Chelsea ellen lép pályára stadionavató mérkőzésen. A londoni sztárcsapat ellen a zöld-fehérek régi-új játékosa, Gera Zoltán angliai légióskodása során számos alkalommal pályára lépett, és két gólt is szerzett a „kékek” ellen. A 77-szeres magyar válogatott támadó szerint különleges érzés lesz José Mourinho együttese ellen pályára…
aug. 6
12:07
Vb 2014: a 2018-as vb-ig tervez a chilei szövetségi kapitány (She)
A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságig akarja irányítani a chilei csapatot Jorge Sampaoli, a nyári brazíliai vb-n nyolcaddöntős dél-amerikai válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 6
12:21
FTC: kellemes meglepetést ígér majd az új múzeum (She)
Hangos lesz az új Fradi-stadion, a múzeum kellemes meglepetést ígér a látogatóknak, a Market Zrt. pedig el fog indulni minden stadionpályázaton – tudtuk meg Scheer Sándortól, a Ferencváros új arénáját építő Market Zrt. vezérigazgatójától, aki a Sport TV Mai helyzet című műsorának vendége volt.
aug. 6
12:23
Videó: a Roma üdvöskéje nagy gólt vágott a Benficának (She)
Matteo Adamo, az AS Roma utánpótláscsapatának labdarúgója látványos szabadrúgásgólt lőtt a Benficának egy U19-es nemzetközi tornán.
aug. 6
12:24
Bajnokok Ligája: Lesz-e csillaghullás a szerdai napon? (Agroinform)
A Zenitnek és a Salzburgnak is vert helyzetből kell kiharcolnia a továbbjutást, a Celtic szinte reménytelen helyzetben.
aug. 6
12:39
Haladás: Rocchi korábbi csapattársát is megkeresték (She)
Tommaso Rocchi korábbi csapattársát, a legutóbb a skót Rangersben futballozó Emílson Cribarit is megkereste a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetősége – tudatta a haladasfc.nyugat.hu.
aug. 6
12:41
Barca: nincs „harapási záradék” Suárez szerződésében (She)
Josep Maria Bartomeu, a Barcelona elnöke tagadta, hogy „harapási záradék” lenne Luis Suárez szerződésében.
aug. 6
12:42
Debrecen: Szakály sérülése súlyos, pénteken sorsolás (Agroinform)
A vizsgálatokra még várni kell, de az első diagnózisok szerint lábközépcsont-törést szenvedett a DVSC középpályása.
aug. 6
12:57
FTC: fehér lesz az új idegenbeli mez - kép (She)
A Ferencváros az új szurkolói bolt megnyitásával párhuzamosan bemutatta új idegenbeli mezét, amely a korábbi sötéthez képest tiszta fehér lesz, a karján és a nyakán zöld sávval. Íme!
aug. 6
13:15
F1: Alonsót rekordfizetéssel marasztalja a Ferrari? (She)
A Formula–1-es világbajnokságban szereplő Ferrari és spanyol pilótája, Fernando Alonso a sporttörténelem egyik legjövedelmezőbb egyezségét hozhatja tető alá – számolt be róla a német Bild internetes változata.

Keresés