2014. augusztus 3. vasárnap

aug. 3
0:21
Felkészülés: 109 ezer néző előtt csodás MU-gól, CR beállt (She)
A Manchester United 3–1-re legyőzte a Real Madridot a Guinness Nemzetközi Bajnokok Kupáján. Az angol csapat ezzel bejutott a döntőbe, ahol a Liverpool lesz az ellenfele. A találkozót 109 ezren nézték meg a helyszínen, Cristiano Ronaldo is beállt.
aug. 3
0:57
Strandröplabda ob: kialakult a legjobb négy mezőnye (She)
A férfiaknál és a nőknél is kialakult a legjobb négy mezőnye a strandröplabda országos bajnokságon.
aug. 3
6:57
Felkészülés: a Pool kipipálta a Milant, jöhet az MU elleni döntő (She)
A Guinness Nemzetközi Bajnokok Kupa utolsó csoportmérkőzésén a Liverpool kétgólos győzelmet aratott a Milan ellen. A Pool így döntőbeli riválisához, a Manchester Unitedhez hasonlóan veretlenül, nyolc ponttal zárta a csoportkört. A finálét augusztus negyedikén rendezik meg, Floridában.
aug. 3
7:15
Felkészülés: a Fiorentina sikerével európai győzelem (She)
Az európai kontinens nyerte a Copa Euroamericanát, miután a második alkalommal megrendezett labdarúgótorna kilencedik, utolsó meccsén a Fiorentina Joshua Brillante 33. percben szerzett találatával legyűrte a perui Universitáriót.
aug. 3
7:33
NB I: Lombard-FTC, Győr-Honvéd, Újpest-DVTK - program (She)
Három vasárnapi mérkőzéssel folytatódik, és egyben ér véget a labdarúgó NB I második fordulója. A Ferencváros Pápán, a Bp. Honvéd Győrben, a DVTK Újpesten vendégeskedik. A Nemzeti sport Online mindhárom bajnokit élőben közvetíti!
aug. 3
8:27
A vízilabda-szabályok nemigen változnak már a riói olimpiáig (Infostart)
Vízilabdában a 2016-os nyári olimpiáig nem lesznek a felnőtt világversenyeket érintő újabb szabályváltozások - valószínűsítette honlapján a hazai sportági szövetség azt követően, hogy a nemzetközi szövetség, a FINA illetékes szakmai testülete (TWPC) Isztambulban ülésezett.
aug. 3
8:27
Büntetésének enyhítését kéri a Debrecen (Metropol)
Az UEFA döntése igen érzékenyen érinti a csapatot, hiszen a B szektor a Nagyerdei Stadion kapacitásának közel negyedét teszi ki.
aug. 3
8:45
Vitorlázás: két magyar aranyérem az ifjúsági vb-n (She)
Szombaton két záró futammal ért véget a Laser Radial ifjúsági vitorlázó világbajnokság a lengyelországi Dzíwnówban a Balti-tengeren. Az első naptól folyamatosan javuló teljesítményt nyújtó legjobb magyar versenyzők Érdi Mári és Vadnai Jonatán az utolsó napon feltették a koronát egész heti teljesítményükre.
aug. 3
8:45
A Szombathely győzött Kecskeméten (Metropol)
A Kecskemét második mérkőzését is elveszítette hazai pályán.
aug. 3
9:03
U20-as férfi kézi Eb: 9. hely a vége, Csoknyai szerint előreléptünk (She)
Hat góllal legyőzte Norvégiát a magyar férfi juniorválogatott a Norvégia elleni, 9. helyért lejátszott helyosztón az ausztriai U20-as kézilabda Európa-bajnokságon, így megnyerte a torna alsóházi küzdelmeit.
aug. 3
9:03
Beszólt az edzője Ibrahimovicnak (Blikk)
Peking – Furcsán ünnepelte a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a francia szuperkupa megnyerését.
aug. 3
9:24
Felkészülés: A United legyőzte a Realt, a Liverpollal döntőzik (Agroinform)
A nyolccsapatos Bajnokok Kupája döntőjét a Manchester United és a Liverpool vívja.
aug. 3
9:39
Kézilabda: hengerelt a Győri ETO és az Érd (She)
A Győri ETO és az Érd női kézilabdacsapata is fölényes győzelmet aratott szombati felkészülési mérkőzésén.
aug. 3
9:41
Tenisz: vendetta Stanfordban, Serena „bosszút állt” Venusért (She)
A Stanfordban zajló, 710 ezer dollár összdíjazású WTA-torna elődöntőjében az első helyen kiemelt Serena Williams már túl nagy falatnak bizonyult a nyolcadik helyen kiemelt Andrea Petkovic számára, aki korábban Venus Williams ellen nyert három szettben.
aug. 3
9:42
Bajnokok Ligája: Büntetésének enyhítését kéri a Debrecen (Agroinform)
Az UEFA döntése érzékenyen érinti a csapatot, a B szektor a Nagyerdei Stadion kapacitásának közel negyedét teszi ki.
aug. 3
10:15
Videó: közröhej lett a City-játékos borzalmas tizenegyeséből (She)
A tengerentúlon zajló Guinness Nemzetközi Bajnokok Kupáján a Manchester City 2–2-es döntetlent követően tizenegyesekkel vereséget szenvedett az Olympiakosztól. Az angoloknál Micah Richards óriásit hibázott, csaknem másfél méterrel bombázta a kapu fölé a labdát. Íme!
aug. 3
10:36
Átigazolás: Az olasz sztárcsatár megérkezett Magyarországra (Agroinform)
Megérkezett Rómából Magyarországra a Haladás által kiszemelt, háromszoros olasz válogatott csatár, Tommaso Rocchi.
aug. 3
10:54
Kerékpár: Rafal Majka nagy dobásra készül a lengyel körön (Agroinform)
Augusztus 3-án elrajtol a 71. Tour de Pologne, vagyis a lengyelek egyhetes World Tour kerékpárversenye.
aug. 3
11:09
Real: A Szuperkupa Ikeré, aztán meglátjuk - Ancelotti (She)
Szerencsés – vagy éppen szerencsétlen, nézőpont kérdése – helyzetben van a BL-címvédő Real Madrid labdarúgóit irányító Carlo Ancelotti, hiszen változatlanul több kiváló kapus áll a rendelkezésére. A szakember egyelőre rövid távon gondolkodik: csak az augusztus 12-i, Sevilla elleni Szuperkupa találkozóra nevezte meg kezdő kapusát.
aug. 3
11:11
Videó: Feczesin - a szurkolónak nagyon sok baja van (She)
A labdarúgó NB I 2. fordulójában a Videoton 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Dunaújváros PASE-t. A találkozó végén Feczesin Róbert is bemutatkozhatott, majd az NSO Tv kamerái előtt beszélt a hazatéréséről.
aug. 3
11:12
Átigazolás: Pellegrini megerősítette Lampard érkezését (Agroinform)
Az amerikai bajnokság, az MLS jövő márciusi rajtjáig Frank Lampard a Manchester Cityben játszik kölcsönben.
aug. 3
11:27
Anglia: Bajner a bajnoki rajton is folytatná remek sorozatát (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Bajner Bálint újra betalált a Championship rajtjára készülő Ipswich Townban. A magyar játékos reméli, tétmérkőzésen is jól sikerül a bemutatkozása.
aug. 3
11:45
Bolton: edzői dicséret Bogdán Ádám posztriválisának (She)
Dougie Freedman, az angol másodosztályú Bolton Wanderers menedzsere a felkészülési időszakot értékelő nyilatkozatában ismét Andy Lonergant dicsérte – Jermaine Beckford, Jay Spearing és Matt Mills társaságában –, ami kihathat Bogdán Ádám lehetőségeire és játékperceire. A magyar légiósról az értékesítésével kapcsolatban is szót ejtett a szakember.
aug. 3
12:06
Áttörést remél a leendő szlovén miniszterelnök (Behaviour)
A koalíciós tárgyalások azonban múlt héten megrekedtek.
aug. 3
12:24
Manchester United: Van Persie kihagyja a szezon elejét (Agroinform)
A holland csatár hosszabb pihenőt kapott a világbajnokság után, kihagyhatja a Manchester United első tétmérkőzéseit.
aug. 3
12:39
PMFC: csatárkeresés délszláv fronton; még nincs kapuskérdés (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő, az első két fordulóban csupán egy pontot szerző PMFC ügyvezetője, Győri János a Nemzeti Sport Online megkeresésére beszélt arról, hogy miért szerb és horvát fronton keresnek csatárt, és hogy van-e kapuskérdés a csapatnál.
aug. 3
12:39
Két magyar világbajnoki cím vitorlázásban (Metropol)
A vitorlázó Érdi Mária és Vadnai Jonatán aranyérmet szerzett a lengyelországi Dzíwnówban rendezett U17-es Laser Radial világbajnokságon.
aug. 3
12:41
F1: Melbourne 2020-ig marad a naptárban (She)
Az Ausztrál Nagydíj szervezői és Bernie Ecclestone, a Formula–1 kereskedelmi vezetője szerződést hosszabbított, így 2016 és 2020 között is biztosan lesz futam Melbourne-ben.
aug. 3
12:57
Dortmund: harc Hummelsért - Wenger megkontrázza Van Gaalt? (She)
Továbbra sem jutott nyugvópontra Mats Hummels sorsa. Bár egyesülete, a Borussia Dortmund ragaszkodik a labdarúgóhoz, PL-s élkluboknál továbbra is napirenden van a megszerzése. Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger nem hagyja, hogy a Manchester Unitedot átvevő Louis van Gaal „lenyúlja” előle a 25 éves világbajnokot.
aug. 3
12:59
Uszonyos úszó Eb: két magyar arany két világcsúccsal (She)
Fantasztikus magyar sikerrel zárult a 25. uszonyos úszó Európa-bajnokság Olaszországban. A lignanói kontinensviadal záró napján az addig két számban is győztes Senánszky Petra újabb világcsúccsal nyerte meg az 50 méteres uszonyos gyorsúszás fináléját, így három aranyérmével az egész női mezőny legeredményesebb versenyzője lett! Ugyanebben a versenyszámban Varga Krisztina a 4. helyen végzett.
aug. 3
13:01
Strandröplabda ob: a szülinapos ikrek is a döntőben (She)
Kialakult a döntők párosítása a strandröplabda országos bajnokság mesterdöntőjében.
aug. 3
13:03
Uruguay: 38 évesen is hosszabbított az Inter-kedvenc bombázó (She)
Harmincnyolc évesen is szerződést hosszabbított az uruguayi Nacionallal Álvaro Recoba, az Internazionale-szurkolók egykori nagy kedvence.
aug. 3
13:15
Serena Williams és Kerber a fináléban (Infostart)
Az első helyen kiemelt, világelső Serena Williams és a harmadikként rangsorolt német Angelique Kerber játssza a döntőt az egyesült államokbeli Stanfordban zajló, 710 ezer dollár (163,3 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán.
aug. 3
13:15
Atlético: a Pool hétfőn orvosira várja a kölcsönvett védőt (She)
Javier Manquillo hétfőn Liverpoolban orvosi vizsgálaton vesz részt, miután az angol klub és a spanyol bajnoki címvédő Atlético Madrid megállapodott egymással a játékos szerződtetéséről.
aug. 3
13:17
Két magyar utánpótlás világbajnoki cím vitorlázásban (Infostart)
A vitorlázó Érdi Mária és Vadnai Jonatán aranyérmet szerzett a lengyelországi Dzíwnówban rendezett U17-es Laser Radial világbajnokságon.
aug. 3
13:17
Nyíregyháza: Elkerülhetetlen az MLSZ-büntetés - Lucsánszky (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza klubigazgatója, Lucsánszky Tamás szerint elkerülhetetlen a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) büntetése, miután az egyik szurkoló berohant a pályára a szombati, Paks elleni (0–3) bajnoki mérkőzésen. A klub vállalja a felelősséget, de a kárt okozó személy ellen ők is megteszik a szükséges jogi lépéseket.
aug. 3
13:19
Lampard fél évig a Manchester Citynél játszik kölcsönben (Infostart)
Fél évig az angol bajnok Manchester City kölcsönjátékosa lesz az angol válogatott Frank Lampard, aki a múlt héten írta alá két évre szóló szerződését az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) új csapatához, a New York City FC-hez.
aug. 3
13:19
Videó: Soldado a repülőn trollkodott Lamelával (She)
Éppen jól megérdemelt pihenését töltötte a repülőn Erik Lamela, aki nem is gondolta volna, hogy szundikálását csapattársa, Roberto Soldado meg is osztja a világhálón. Egyébként mindkét Spurs-játékos gólt szerzett a Celtic ellen 6–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen.
aug. 3
13:21
A Liverpool és a Manchester United játssza a döntőt (Infostart)
Az FC Liverpool és a Manchester United játssza a döntőt az Egyesült Államokban zajló labdarúgó felkészülési tornán, a Bajnokok Kupáján.
aug. 3
13:33
A Liverpool és a Manchester United játssza a döntőt (Metropol)
A Bajnokok Kupája döntőjét hétfőn rendezik Miamiban.
aug. 3
13:51
Eddig marad Melbourne Forma-1-es helyszín (Infostart)
Legalább 2020-ig Forma-1-es helyszín marad az ausztrál nagyváros, Melbourne.
aug. 3
13:51
Man. City: a Napoli 8 millióért vinné a peremembert - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a Napoli labdarúgócsapata nyolcmillió euróért kivásárolná a Manchester Cityből a 23 éves Jack Rodwellt.
aug. 3
13:51
Két magyar arany zárásként (Metropol)
Senánszky Petra és Kosina Gergő révén két aranyérmet szereztek a magyarok a Lignanóban rendezett uszonyosúszó Európa-bajnokság zárónapján.
aug. 3
13:53
Evezés: két arany és egy bronzérem Franciaországból (She)
A magyar küldöttség két arany- és egy bronzérmet szerzett a franciaországi Libourne-ban rendezett evezős Jeunesse-kupán, amely az Európa-bajnokság után az ifjúsági korosztály legnagyobb és legrangosabb kontinentális versenye.
aug. 3
13:54
Real Madrid: Casillas véd az első tétmeccsen (Agroinform)
A Real Madridnak az eredmények tekintetében felemásan zárult az előszezon, Carlo Ancelotti nem aggódik emiatt.
aug. 3
13:55
MU: Van Gaal nem számol Van Persie-vel a szezonrajton (She)
A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal elmondta, a világbajnoki bronzérmes Robin van Persie erőnléti állapota miatt biztosan nem lép pályára a Premier League első fordulójában, a Swansea City elleni mérkőzésen.
aug. 3
14:09
Videó: Pizarro kapitány és a Bayern New York körül (She)
A Bayern München az Amerikai Egyesült Államokban készül az augusztus 22-én startoló német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságra. Pep Guardiola csapata a Hudson folyót is bevette, a hajón Claudio Pizarro volt a kapitány.
aug. 3
14:27
Valbuena Dzsudzsák csapattársa lett (Infostart)
A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkva labdarúgócsapata leigazolta a francia válogatott Mathieu Valbuenát az Olympique Marseille-től.
aug. 3
14:27
PSG: Ibrahimovic tovább írná a történelmet (She)
A Francia Szuperkupát két góljával eldöntő Zlatan Ibrahimovic szerint már eddig is történelmet írtak a Paris Saint-Germainnel, de tovább folytatnák a kiváló sorozatukat.
aug. 3
14:45
Videó: meccs közben edzettek a Dunaújváros szurkolói (She)
A labdarúgó NB I 2. fordulójában a Videoton 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Dunaújváros PASE-t. A vendégek szurkolói együtt hajráztak csapatukkal, külön edzéstervet mutattak be a lelátón, amelyben fekvőtámasz, felülés és guggolás is szerepelt. Tekintse meg a jelenet egy részét 4:40-től!

Keresés