2014. augusztus 30. szombat

aug. 30
0:12
US Open: Babos Tímea vegyes párosban is búcsúzott (She)
Magyar idő szerint péntek késő este Babos Tímea az amerikai Eric Butorac oldalán kikapott a vegyes párosok versenyének első fordulójában az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon, a US Openen. Az ellenfél a tavalyi második helyezett volt.
aug. 30
0:30
Primera División: segített az emberfór, sima Valencia-siker (She)
A Valencia másfél félidőt emberelőnyben játszott a Málaga ellen, és élt is a megnövekedett eséllyel: 3–0-ra megnyerte a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 2. fordulója keretében megrendezett péntek késő esti mérkőzést.
aug. 30
1:06
Eurofutball: a szezon első meccsén kiállították a magyart (She)
Garics György nem játszhatta végig az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 2014–15-ös szezonjának nyitómérkőzését: a Bologna osztrák válogatott magyarját két sárga lappal kiállították. Csapata 2–1-re kikapott a Perugia vendégeként.
aug. 30
1:42
US Open: megvannak az első top 20-as férfi kiesők (She)
Roger Federer párizsi legyőzője, Ernests Gulbis búcsúzott elsőként az első húsz kiemelt férfijátékos közül az Egyesült Államok nemzetközi teniszversenyén: a 11. helyen kiemelt lett játékost edzőpartnere, az osztrák Dominic Thiem ejtette ki a US Open pénteki játéknapján.
aug. 30
7:06
Program: Újpest-Honvéd és Vidi-PAFC; pályán a manchesteri páros (She)
Tartalmas napnak ígérkezik a szombati a futballrajongók számára, a topklubok életében immár hamisíthatatlanul beindult a nagyüzem. Angliában a címvédő Manchester City otthon játszik, a kínos meglepetésekbe belefutó MU pedig idegenben javíthat a mérlegén. Németországban a Bayern München a Schalkénál vendégeskedik, Szalai Ádámék  Brémában. Spanyolországban ma láthatjuk az Atlético Madridot, míg az…
aug. 30
7:24
Sportnap a szervátültetetteknek (Infostart)
Közös jótékonysági sportnapot szervez a Magyar Szervátültetettek Szövetsége és a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) szombaton 10 óra kezdettel az FTC népligeti Elek Gyula Arénájában.
aug. 30
7:42
US Open: Federer és Sarapova szettet sem veszítve győzött (She)
Szettveszteség nélküli győzelemmel lépett tovább a US Openen a férfiaknál második kiemelt svájci Roger Federer, illetve a nőknél az ötödik helyen rangsorolt orosz Marija Sarapova. Amint arról korábban már beszámoltunk: Babos Tímea az amerikai Eric Butorac oldalán kikapott a vegyes párosok versenyének első fordulójában – az ellenfél a tavalyi második helyezett volt –, míg a világranglista…
aug. 30
8:18
Brutálfutás a Puskás Stadionban (Infostart)
A Magyarországon is egyre népszerűbb extrém akadályfutás, a Brutálfutás három sikeres vidéki verseny után szombaton Budapesten is bemutatkozik. A Puskás Ferenc Stadionban 10 órától rendezik meg a Burger King Brutálfutás Budapest 1.0 elnevezésű viadalt.
aug. 30
8:18
Olaszország: diplomáciai ügy lett a Del Piero-igazolás (She)
Jelentős politikai visszhangja volt Olaszországban Alessandro Del Piero Indiába szerződésének: a Bp. Honvéd által is megkörnyékezett 39 éves olasz csatárt Giorgia Meloni korábbi ifjúsági és sportminiszter felszólította, a két ország közötti diplomáciai feszültség miatt ne írjon alá a Delhi Dynamos csapatához.
aug. 30
8:18
US Open: Kiesett Halep és Kerber, Monfilsé a nap ütése (Agroinform)
Csillaghullás a hölgyeknél, Babos kiesett vegyespárosban is. Összefoglaltuk a US Open pénteki játéknapjának történéseit.
aug. 30
8:36
Videó: Gyógyulj, Törő! - példátlan összefogás a legendáért (She)
Táncolj, Törő-Gyógyulj, Törő! címmel augusztus 30-án kiállítás nyílik a legendás újpesti labdarúgó, Törőcsik András személyes tárgyaiból, relikviáiból és fotóiból az újpesti Károlyi Galériában.
aug. 30
8:36
Premier League: A Liverpoolra rangadó, a Cityre könnyed meccs vár (Agroinform)
Egy héten belül második rangadóját vívja a Liverpool, a Manchester City ismét nyerhet. Premier League előzetes.
aug. 30
8:38
Férfi kosár: csak a 7. helyért játszhatunk az U16-os Eb-n (She)
A magyar U16-os fiúválogatott 60–56-ra kikapott Belgiumtól a macedóniai B-divíziós kosárlabda Európa-bajnokságon. Ez azt jelenti, hogy a mieink a 7. helyért játszanak Ausztria ellen.
aug. 30
8:54
Jégkorong: nyert a Fehérvár, az Újpest és a Debrecen (She)
Ahogy közeledik a jégkorongszezon kezdete, futószalagon követik egymást a felkészülési mérkőzések és tornák. Pénteken nyert a Fehérvár, az Újpest és a Debrecen, viszont kikapott a Dunaújváros.
aug. 30
8:54
Babosék kikaptak vegyes párosban (Metropol)
Az első körben estek ki a US Openen.
aug. 30
8:56
Kajak-kenu: Boros és Havas nagy csatája a válogatón (She)
A férfi kajakverseny hozta a legszorosabb csatát a maratoni kajakosok és kenusok világbajnoki válogatóján. A 30 kilométeres viadalt Boros Adrián nyerte meg Havas Balázs előtt, míg a harmadik helyen Boros párja, Solti László végzett.
aug. 30
9:12
Argentína: Arruabarrena a példaképétől veszi át a Bocát (She)
Rodolfo Arruabarrena veszi át az argentin Boca Juniors labdarúgócsapatának irányítását, miután a klub a szerdai bajnoki vereséget követően menesztette az eddigi vezetőedzőt, Carlos Bianchit.
aug. 30
9:30
NB III: a főszponzor kiszállhat a Tárkányból, Dobosék távoznak (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint bizonytalanná vált a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Felsőtárkány helyzete, mert a főszponzor kiszállhat a klub finanszírozásából, és egyelőre nem tudni, hogy ki pótolhatja. A klub szakosztálytitkára ennek ellenére bizakodó és három meghatározó játékos távozása ellenére is vallja, hogy a csapat végigjátssza a bajnokságot.
aug. 30
9:30
Dortmundi siker (Metropol)
A legutóbbi szezonban ezüstérmes Borussia Dortmund 3-2-es győzelmet aratott az Augsburg otthonában.
aug. 30
9:48
Bayern: a Szpartak elvinné a Juve által is kinézett Shaqirit (She)
Orosz sajtóértesülések szerint a Bayern München és a Szpartak megállapodott egymással Xherdan Shaqiri átigazolási összegében (20 millió euróról számolnak be), így a 22 éves svájci labdarúgó napokon belül aláírhat a moszkvai együtteshez.
aug. 30
9:50
Videó: a kapus kiakadt - állt a játék a rasszista bekiabálás miatt (She)
Bár rengeteg kampány van a rasszizmus ellen, teljes mértékben mégsem lehet kiszűrni a futballpályákról. Az alábbi videó is ezt mutatja. A Brazil Kupában a Gremio–Santos (0–2) összecsapáson kis ideig állt a játék, miután a vendégek kapusának rasszista megjegyzéseket kiabáltak be, ő pedig a játékvezetőnél panaszkodott. A találkozó folytatása viszont jól alakult Aranhának, hiszen csapata…
aug. 30
10:06
Torino: az Arsenal 19 millió euróért elviheti Cercit (She)
Az Arsenal 19 millió euró körüli összegért (16 millió angol font) hozzájuthat Arsene Wenger olasz kiszemeltjéhez, Alessio Cercihez, miután a játékos közölte klubja vezetőivel, hogy szíve szerint váltana. Mivel megfelelő ajánlat esetén a Torino nem gördít akadályt a távozása elé, a londoniakon a sor, hogy bevállalják a támadó kivásárlási árát.
aug. 30
10:08
Férfi kosár: magyar állampolgár lett a körmendi center (She)
Az első osztályú Egis Körmend férfi kosárlabdacsapatában szereplő Marko Kolarics megkapta a magyar állampolgárságot, így már nem számít légiósnak.
aug. 30
10:24
NB I: Vannak férfiak és vannak nem férfiak - Artner kiakadt (Agroinform)
Újabb vereséget szenvedett a Haladás, Artner Tamás vezetőedző szerint szükség van még néhány játékosra.
aug. 30
10:42
US Open - Babosék kikaptak vegyes párosban (Infostart)
Babos Tímea, oldalán a hazai közönség előtt szereplő Eric Butoraccal, vesztett az Abigail Spears, Santiago Gonzalez amerikai-mexikói kettős ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság vegyespáros küzdelmeinek első fordulójában.
aug. 30
10:42
Cselgáncs-vb: mindhárom magyar helyezetlenül zárt (She)
A 100 kilogrammos Cirjenics Miklós és Fogasy Gergő, valamint a +100 kilóban érdekelt Bor Barna is helyezetlenül zárt a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek szombati zárónapján. A magyarok egy ezüstéremmel fejezték be a vb-t.
aug. 30
10:44
MU: Van Gaal 18 millióért viszi Blindet - hivatalos (She)
Nem véletlenül szólt a nyár arról, hogy Louis van Gaal a Manchester Unitedhez csábítja a holland válogatottban a keze alatt kiteljesedő Daley Blindet az Ajax Amsterdamtól: a tekintélyes Voetbal International reggel hírül adta, hogy az átigazolási időszak utolsó napjaiban megszületett az egyezség, így a ballábas játékos 18 millió euróért a „vörös ördögöknél” folytatja a pályafutását. A délelőtt…
aug. 30
11:00
WHU: ha Song érkezik a Barcától, Diamé távozik a QPR-hoz (She)
Angol sajtóértesülések szerint amennyiben a West Ham United labdarúgócsapatának sikerülne megszereznie Alex Songot a Barcelonától, abban az esetben Mohamed Diamé távozik a QPR-hoz.
aug. 30
11:00
Serie A: A bajnok Veronában, csúcsmeccsek a nyitófordulóban (Agroinform)
A Juventus veronai vendégjátékával kezdődik az új idény, de még érdekesebb meccseket is rendeznek az első fordulóban.
aug. 30
11:02
NB II: Dunaújvárosból érkezett középpályás Csákvárra (She)
Az NB II-es Csákvár labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását Kocsis Gábor, a Dunaújváros PASE 28 esztendős játékosa.
aug. 30
11:18
PL: tízszeres ajánlat Bajner ír posztriválisáért? (She)
Angol sajtóhírek szerint az élvonalbeli Leicester City menedzsere, Nigel Pearson 9.5 millió eurót (8 millió angol font) sem sajnálna a másodosztályú Ipswich Town ír támadójának, David McGoldricknak a megszerzéséért.
aug. 30
11:20
Videó: José Enrique az asztal alá száműzte Sterlinget (She)
Úgy tűnik, jó hangulatban telnek a mindennapok a Liverpool háza táján. Edzés után ugyanis pingponggal múlatták az időt a játékosok, Raheem Sterling viszont rosszul járt. A támadónak, miután kikapott José Enriquétől, az asztal alatt kellett „bánkódnia″, míg a hátvéd jót szórakozott a jeleneten.
aug. 30
11:36
Dunaújváros: középpályást és védőt is ad kölcsön az újonc (She)
Két futballistáját is kölcsönadja a Dunaújváros PASE NB I-es labdarúgócsapata.
aug. 30
11:36
EURO 2016: Ronaldo kimaradt a portugál keretből (Agroinform)
Nem hívta meg a portugál válogatottba Paulo Bento szövetségi kapitány a kétszeres aranylabdás Cristiano Ronaldót.
aug. 30
11:38
BL: gyökeresen megváltozhat a csoportkör kiemelése (She)
Egyre nagyobb a nemzetközi ellenszenv a Bajnokok Ligája csoportkörének kiemelésével szemben, így az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szeptemberben 18-án dönthet az új kalapbesorolási feltételekről.
aug. 30
11:54
Cselgáncs-vb - Egy ezüst a magyar termés (Infostart)
A 100 kilogrammos Cirjenics Miklós és Fogasy Gergő, valamint a +100 kilóban érdekelt Bor Barna is helyezetlenül zárt a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság egyéni küzdelmeinek szombati zárónapján. A magyarok egy ezüstéremmel fejezték be a vb-t.
aug. 30
11:54
PL: nyolcszoros ajánlat Bajner ír posztriválisáért? (She)
Angol sajtóhírek szerint az élvonalbeli Leicester City menedzsere, Nigel Pearson 9.5 millió eurót (8 millió angol font) sem sajnálna a másodosztályú Ipswich Town ír támadójának, David McGoldricknak a megszerzéséért.
aug. 30
12:12
Svájc: a Lokit búcsúztató YB francia válogatott támadót igazol (She)
Francia válogatott támadót igazol a DVSC-Teva búcsúztatásával a héten az Európa-liga főtáblájára jutó svájci labdarúgócsapat, a Young Boys.
aug. 30
12:12
Átigazolás: Megvan a Manchester United ötödik igazolása is (Agroinform)
Sikerült megegyeznie a Manchester Unitednek és az Ajaxnak Daley Blind átigazolásáról.
aug. 30
12:14
Videó: méltó módon búcsúzott Madarastól a Pro Recco (She)
Nem csak a vízilabdacsapat, hanem Recco városa is elbúcsúztatta Madaras Norbertet, aki tíz évig játszott a klubnál. Olaszországi pályafutását a több mint négy éve nem használt Punta Sant'Anna uszodában kezdte és a tiszteletére most újra kinyitották, s itt búcsúztatták a balkezes bombázót.
aug. 30
12:48
US Open: Isner mentheti meg az amerikaiak becsületét (Agroinform)
Kiválasztottuk a US Open szombati játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb női és férfi mérkőzéseit.
aug. 30
13:06
Ökölvívás: hírhedt tréner is segít Mayweathernek (She)
Érdekes bejegyzést osztott meg a Twitteren Floyd Mayweather Jr. A szeptember 13-i, Marcos René Maidana elleni visszavágóra készülő WBA-WBC váltó- és WBC nagyváltósúlyú profi ökölvívó-világbajnok amerikai P4P klasszis által megosztott blogban egy fotó látható, amelyen - a rövid leírás szerint - Mayweathernek éppen a futótréning előtt segít nyújtani a híres-hírhedt erőnléti edző, Alex Ariza.
aug. 30
13:24
PL: Di María kezdőként mutatkozik be a Burnley ellen (She)
A Burnley elleni bajnoki mérkőzésen kezdőként mutatkozik be a Manchester United labdarúgócsapatában a Premier League történetének legdrágább játékosa, Ángel Di María. A 60 millió fontért szerződtetett középpályásnak Juan Matához, Wayne Rooneyhoz és Robin van Persie-hez hasonlóan a meccs első percétől kezdve bizalmat szavaz Louis van Gaal menedzser.
aug. 30
13:24
EURO 2016: Szövetségi kapitányt cserélnek a románok (Agroinform)
Teljesen váratlanul távozik a nemzeti csapat éléről Victor Piturca szövetségi kapitány.
aug. 30
13:26
Man. City: Richards, Sinclair, Guidetti és Nasztaszics sem kell (She)
Manuel Pellegrini, a PL-címvédő Manchester City menedzsere felhívta azon játékosai figyelmét, akiknek szolgálatára nem tart igényt az első keretben, hogy a közelgő átigazolási határidő előtt sürgősen keressenek maguknak új klubot.
aug. 30
13:28
Videó: Dani Alves páros lábbal csúszott be Mascheranónak (She)
Csúnya jelenet játszódott le a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona edzésén. A kis területen történő rövid passzos gyakorlat közben Daniel Alves páros lábbal csúszott be Javier Mascheranónak, de szerencsére mindkét játékos megúszta az esetet sérülés nélkül.
aug. 30
13:42
DVTK: Kádár fizetésére aligha lesz pénze a Wislának (She)
Lengyelországból származó sajtóértesüléseink szerint a fizetésen bukhat meg Kádár Tamás kölcsönvétele a Wisla Kraków labdarúgócsapatánál.
aug. 30
13:42
Federer és Sarapova is magabiztosan nyert (Metropol)
A nőknél már a nyolcaddöntőbe kerülés volt a tét a US Openen.
aug. 30
13:44
Átigazolások: Abidal a BL-csapat miatt visszautasította a Nice-t (She)
A nyári átigazolási időszak a hajrájához érkezett, az európai labdarúgóklubok az utolsó akcióikat vezetik a piacon. Rövid összefoglaló az eddig még nem érintett, elmúlt órákban lezáruló, illetve fordulatot hozó ügyletekről.
aug. 30
14:00
Átadták az új pesthidegkúti sportcentrumot (Infostart)
Átadták az új pesthidegkúti sportcentrumot szombaton.

Keresés