2014. augusztus 21. csütörtök

aug. 21
0:21
Tenisz: Fucsovics közelebb az US Open főtáblájához; Goffin: 23 (She)
David Goffin három szettben legyőzte a finn Jarkko Nieminent a Winston-Salemben zajló férfi tenisztornán, így bejutott a legjobb nyolc közé. A 23 éves belga ezzel sorozatban a 23. főtáblás mérkőzését nyerte meg. Eközben Fucsovics Márton győzött az US Open selejtezőjének 1. fordulójában.
aug. 21
0:57
El: nincs mókás gólöröm, simán nyert az Inter (She)
Az Európa-liga playoffkörének első mérkőzésén az Inter 3–0-ra nyert a Stjarnan otthonában, így gyakorlatilag formalitássá tette a visszavágót.
aug. 21
5:27
Európa Liga - Újabb "ismerős" a Debrecen előtt (Infostart)
Csütörtökön a svájci Young Boys vendégeként lép pályára a magyar bajnok Debrecen a labdarúgó Európa Liga-selejtező utolsó, negyedik fordulójának első mérkőzésén. A párharc győztese a sorozat főtábláján folytathatja szereplését, míg a vesztes számára véget ér a nemzetközi kupaidény.
aug. 21
7:15
U20-as női vb: nehéz szavakat találni arra, amit Nigéria művel (She)
A Kanadában zajló U20-as női labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében a nigériai válogatott 6–2-es győzelmet aratott Észak-Korea felett, így bejutott a fináléba, ahol a franciákat két vállra fektető németekkel találkozik – csakúgy, mint 2010-ben.
aug. 21
7:33
Úszó Eb: négy magyar döntős, Hosszú duplázik este - program (She)
A berlini úszó Európa-bajnokságon csütörtökön kis túlzással minden eseményen érdekelt lesz legalább egy magyar versenyző. A délelőtti előfutamoknál sem fogunk unatkozni, este pedig jönnek a döntők: vízbe száll Kapás Boglárka, Verrasztó Evelyn, Biczó Bence, valamint Hosszú Katinka – az „Iron Lady” két számban is harcolhat az éremért.
aug. 21
7:51
Vízilabda Világkupa: A csoportelsőség a tét Deckerék számára (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott csütörtökön az ausztrálok ellen biztosíthatja be csoportelsőségét a Világkupán.
aug. 21
8:09
Ajánló: Svájcban a Loki, Cipruson a Tottenham - program (She)
A labdarúgó Európa-liga utolsó selejtezőkörében, a rájátszásban még érdekelt egyetlen csapatunk, a DVSC is pályára lép csütörtökön. Az NB I címvédője a Bajnokok Ligájából való kiesés után most a svájci Young Boys ellen bizonyíthatja, hogy helye van a tágabb európai elitben. Akiket pedig az El-főtábláért vívott párharcok sem kötnek le, azok megnézhetik 17 órától a DVTK–Mezőkövesd felkészülési…
aug. 21
8:11
Gála: szombaton Villányba indul az Albert-expressz (She)
Augusztus 23-án indul első hivatalos útjára az Albert-expressz, az Albert Flórián emlékére elnevezett vasúti szerelvény. Az úti cél Villány, ahol az érdeklődők szurkolhatnak a hagyományos SZÚR-on, vagyis a Színészek–Újságírók Rangadón, és részt vehetnek egy kellemes borkóstolón is.
aug. 21
8:45
Ökölvívás: Klicsko egy másik olimpiai bajnokkal készül (She)
Szeptember 6-án ismét kötelező címvédésen, ezúttal az IBF-ágon kihívó bolgár Kubrat Pulev ellen lép ringbe a nehézsúly egyesített profi ökölvívó-világbajnoka, az ukrán Vladimir Klicsko.
aug. 21
8:46
Úszó Eb: A kettős magyar siker is benne van a pakliban női 200 vegyesen (Agroinform)
A berlini úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján a négy magyar érem sem elképzelhetetlen.
aug. 21
8:47
Videó: Suárezről kérdezték Carraghert - nagy nevetés tört ki (She)
Megharapott valaha Suárez? - szólt a kérdés a Liverpool korábbi hátvédjéhez. Jamie Carragher Írországban járt, ahol megnézett egy utánpótlás-mérkőzést, majd gyerekeknek osztott aláírást. Az egyik kíváncsi lurkó addig nem hagyta távozni Carraghert, amíg meg nem tudakolta, őt is megkóstolta-e a harapásairól is méltán elhíresült Luis Suárez. Íme!
aug. 21
9:03
US Open - Fucsovics nyert a selejtező első fordulójában (Infostart)
Fucsovics Márton szerdán győzött az év utolsó Grand Slam-tornája, a US Open selejtezőjének első fordulójában.
aug. 21
9:21
FTC: ajánlat nincs, érdeklődés van az MLS-ből Jenner iránt (She)
A Major League Soccerben (MLS) szereplő Vancouver Whitecapsnél megerősítették, érdeklődnek az FTC korábbi labdarúgója, Julian Jenner iránt, ajánlattétel azonban még nem történt.
aug. 21
9:21
US Open: Fucsovics sikerrel vette az első lépést a főtábla felé (Agroinform)
Fucsovics Márton szerdán győzött az év utolsó Grand Slam-tornája, a US Open selejtezőjének első fordulójában.
aug. 21
9:23
Tenisz: Isner továbbra is veretlen, meglepetés a nőknél (She)
A harmadik helyen kiemelt Eugenie Bouchard és a négyszeres bajnok Caroline Wozniacki meglepetésre már a második fordulóban kiesett szerdán a 710 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás New Haven-i női tenisztornán. Az első helyen kiemelt, címvédő amerikai John Isner azonban továbbjutott a negyeddöntőbe az egyesült államokbeli Winston-Salemben zajló, 683 705 dollár összdíjazású férfi…
aug. 21
9:57
Légiósok: a sportigazgató sem engedné el Királyt (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 München vezetőedzője, Ricardo Moniz után a sportigazgató, Gerhard Poschner is elmondta, szeretné, ha Király Gábor maradna a csapatnál.
aug. 21
9:57
Európa Liga: Története egyik legfontosabb párharca előtt áll a Debrecen (Agroinform)
A Bajnokok Ligájából kiesett ugyan a Loki, de még nincs minden veszve. Az Európa Ligával vigasztalódhatnak Kondásék.
aug. 21
9:59
Honvéd: Kispestre vagy a Serie B-be megy a neves kiszemelt (She)
Olasz sajtóhírek szerint két lehetőség közül választhat Fabiano Santacroce, az olasz élvonalbeli bajnokságban szereplő Parma játékosa: vagy a Honvédhoz igazol, vagy a Serie B-ben folytatja.
aug. 21
10:01
Ifjúsági olimpia: Szilágyi tarolt, Horváth és Péni is továbbment (She)
Jól indult a nap a magyaroknak a nankingi ifjúsági olimpián, Péni István légpuskában a második legjobb eredménnyel, az úszó Szilágyi Liliána pedig a legjobb idővel jutott tovább – előbbi versenyzőnkre a nyolcaddöntő, utóbbira az elődöntő vár.
aug. 21
10:15
Videó: őrült ünneplés fogadta az MU-tól távozó portugált (She)
Mint beszámoltunk róla, a Sporting CP labdarúgócsapatánál folytatja Nani. A Manchester Unitedtől kölcsönbe Portugáliába érkező középpályást őrült ünneplés fogadta Lisszabonban. Íme!
aug. 21
10:15
Európa Liga: Mindennel teljesen elégedett vagyok - Mazzarri (Agroinform)
Az Inter magabiztos győzelmet aratott szerdán az Európa Liga selejtezőjének playoffjában, az első mérkőzésen.
aug. 21
10:17
Úszó Eb: Kozma a 3. idővel jutott tovább 100 gyorson (She)
A berlini úszó Európa-bajnokság férfi 100 méteres gyorsúszásának előfutamaiban Kozma Dominik országos csúcsot úszva (48.86) a harmadik helyen jutott tovább, Takács Krisztián (50.11) és Holoda Péter (50.14) viszont a 29. és a 31. idővel kiesett.
aug. 21
10:33
Barcelona: Tajti Mátyás élvezte a játékot a Real Madrid ellen (She)
Tajti Mátyással a soraiban csapott össze a Barcelona utánpótláscsapata a Real Madrid fiataljaival Szlovákiában, és a 16 éves magyar futballista jó teljesítményt nyújtott.
aug. 21
10:33
Sportfogadás: Fogadj ingyen a Loki EL-meccsére! (Agroinform)
Az Unibet ingyenes fogadást biztosít a mai Európa Liga-mérkőzésekre, többek közt a Young Boys-Debrecen párharcra!
aug. 21
10:35
Milan: Balotelli ügynöke a Liverpoollal tárgyal - sajtóhír (She)
Angol sajtóértesülések szerint Mario Balotelli ügynöke Angliába utazott, hogy a Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatával tárgyaljon a támadó jövőjéről.
aug. 21
10:37
Úszó Eb: Hosszú a 9., Verrasztó a 17. 100 pillangón (She)
A női 100 méteres pillangóúszás előfutamaiban Hosszú Katinka 58.87-et úszva a 9. helyen zárt, de a délutáni programban nem folytatja. Verrasztó Evelyn (59.76) a 17. legjobb időt érte el, ám mivel Silvia Di Pietro a harmadik olasz lett, hiába végzett a magyar előtt, nem juthatott tovább.
aug. 21
10:51
Úszó Eb: A rajtnál telement a szemem vízzel - Kozma (She)
Kozma Dominik folytatta jó szereplését a berlini Európa-bajnokságon – a szerda este 200 gyorson elért negyedik hely után csütörtök délelőtt a 100 gyors előfutamai során új országos csúcsot úszott (48.86). Saját két évvel ezelőtt elért rekordját (49.12) írta felül és a harmadik helyen jutott az esti középdöntőbe.
aug. 21
10:51
Kozma Dominik országos csúccsal döntős (Metropol)
A Kőbánya SC 23 éves versenyzője 48.86 mp-es új országos csúccsal, a harmadik legjobb idővel bejutott az esti 16-os elődöntőbe.
aug. 21
10:53
Úszó Eb: Hosszú és Verrasztó sem folytatja 100 pillangón (She)
Ugyan Hosszú Katinka (9.) kvalifikálta magát a 100 pillangó középdöntőjébe, de azt már tegnap kijelentette a háromszoros világbajnok, hogy ezen a távon csak az előfutamot vállalja, hiszen este kemény erőpróba vár rá.Akárcsak Verrasztó Evelynre, aki az előfutamok során a 17. lett ezen a távon, és Hosszú visszalépése miatt akár indulhatna is a középdöntőben, de nem fog.
aug. 21
11:09
Úszó Eb: Gyurta Gergely a 4. idővel döntős, Kis Gergő a 21. (She)
A berlini úszó Európa-bajnokság férfi 800 méteres gyorsúszásának középdöntőjéből Gyurta Gergely 7:55.34-es idővel a negyedik helyen jutott tovább, Kis Gergő viszont az erős kezdés után 8:06.14-gyel csupán a 21. lett.
aug. 21
11:09
Bajnokok Ligája: A Celtic edzője szerint megtanulták a leckét a Legia ellen (Agroinform)
A Zenit portugál vezetőedzője, André Villas-Boas vegyes érzelmekkel fogadta csapata Standard Liége elleni győzelmét.
aug. 21
11:11
Paks: neten érdemes megvenni a jegyet az újpesti szurkolóknak (She)
A hétvégi labdarúgó NB I-es forduló egyik legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzése a szombaton 16.30-kor kezdődő Paks–Újpest találkozó: a második helyezett fogadja az ötödiket.
aug. 21
11:27
Játékossors: Rudnevs visszatérhet Lengyelországba (She)
A német Bundesligában szereplő Hamburg labdarúgója, Artjoms Rudnevs újra Lengyelországban futballozhat.
aug. 21
11:29
Bundesliga: izgalmasabb idényt várnak az előzőnél a németek (She)
Egy friss közvélemény-kutatás szerint a németek az előzőnél izgalmasabb szezont várnak a pénteken rajtoló labdarúgó Bundesligában.
aug. 21
11:31
Úszó Eb: Éremért jöttem, szeretnék bizonyítani - Gyurta G. (She)
Mint ismert, a berlini Európa-bajnokság férfi 800 méteres gyorsúszásának középdöntőjéből Gyurta Gergely 7:55.34-es idővel a negyedik helyen jutott tovább, Kis Gergő viszont az erős kezdés után 8:06.14-gyel csupán a 21. lett.
aug. 21
11:45
Videó: Doll elismerő pacsija Orosz Pál jégfürdője után (She)
Kabát Péter (akit az NSO Tv kért fel a részvételre a kezdeményezésben), Torghelle Sándor, Domonyai László, Thomas Doll: ez az út vezetett el az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatójának, Orosz Pálnak a jégfürdőjéig az ALS Ice Bucket Challenge keretein belül. A kihívás után Orosz az Elfsborg ügyvezetőjét, Stefan Andreassont, az FTC utánpótlás-menedzserét, Dragóner Attilát, valamint az Újpest…
aug. 21
11:45
Úszó Eb: Kozma Dominik országos csúccsal elődöntős 100 gyorson (Agroinform)
Kozma Dominik 48.86 mp-es új országos csúccsal, a harmadik legjobb idővel bejutott az esti 16-os elődöntőbe.
aug. 21
12:03
Parasport: egri torna a hazai csörgőlabda Eb előtt (She)
Nemzetközi csörgőlabdatornát rendeznek szombaton és vasárnap Egerben. A viadal fontos állomás lesz a szeptember 24–28. közötti, hazai rendezésű B-csoportos Európa-bajnokságra készülő magyar női és férfiválogatott számára.
aug. 21
12:05
Ifjúsági olimpia: Lehmann ezüstérmes, Péni a nyolc között (She)
A nankingi ifjúsági olimpián csütörtökön sem maradtunk érem nélkül: Lehmann Bence a triatlon vegyes váltóban a dobogó második fokára állhatott.
aug. 21
12:07
Real: Usain Bolt elismerte, csodálja Gareth Bale játékát (She)
A jamaicai sprinter, Usain Bolt elismerte, csodálja a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgójának, Gareth Bale-nek a játékát.
aug. 21
12:39
Olaszország: Ez az utolsó napom a Milanban - Balotelli (She)
Az olasz Serie A-ban szereplő AC Milan labdarúgócsapatának támadója, Mario Balotelli elismerte, távozik a rossoneritől.
aug. 21
12:41
Barcelona: kikerülhetik a FIFA átigazolási tilalmát? (She)
Lapértesülések szerint a Barcelona kikerülheti a FIFA-büntetést, ha idén nyáron szerződtet játékosokat, majd egy évre kölcsönadja őket eredeti csapatuknak.
aug. 21
12:57
Videó: hajmeresztő - centiken múlt a bíró élete (She)
Óriási szerencséje volt a pályabírónak a kaliforniai Ocean Speedwayen rendezett versenyen. Scott Hall elszabadult autója majdnem eltalálta a bírót, aki azonban időben hátralépett. Íme!
aug. 21
12:58
Európa Liga: A Tottenham, a PSV és Dzsudzsákék is favoritok (Agroinform)
Huszonkilenc mérkőzést rendeznek az Európa Liga selejtezőjének playoffjában csütörtökön.
aug. 21
13:15
Férfi vízilabda-vk: döntetlennel csoportelső a magyar válogatott (She)
Az ausztrálok elleni csütörtöki döntetlennel megnyerte a csoportját a magyar férfi vízilabda-válogatott az Almatiban zajló világkupán.
aug. 21
13:15
Döntetlennel csoportelső a Benedek csapat (Metropol)
Az ausztrálok elleni csütörtöki döntetlennel megnyerte a csoportját a magyar férfi vízilabda-válogatott az Almatiban zajló világkupán.
aug. 21
13:51
Románia: A PAFC utánpótlása jobb a Fradiénál - Sorin Botis (She)
Augusztus 22. és augusztus 24. között első alkalommal rendezik meg az Elite Cup elnevezésű ifjúsági labdarúgótornát Aradon. A viadallal kapcsolatban Sorin Botis, a házigazda UTA Arad jelenlegi, a Ferencváros korábbi futballistája beszélt a magyarországi helyzetről.
aug. 21
14:09
Triatlon: híres sportolókkal debütál Budapesten az Ironman (She)
Ironman Budapest 70.3 néven a fővárosban rangos nemzetközi triatlonviadalt rendeznek szombaton, amely a világkupa-sorozat hivatalos féltávú versenye.
aug. 21
14:09
Férfi vízilabda Vk: Rossz játékkal csoportelső a Benedek-csapat (Agroinform)
Az ausztrálok elleni döntetlennel megnyerte a csoportját a férfi vízilabda-válogatott az Almatiban zajló világkupán.
aug. 21
14:11
Videó: bukaresti pofon? - „Annál stabilabb lesz a válogatott” (She)
Vészesen közelednek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők, szeptember 7-én Észak-Írország ellen játszik Pintér Attila együttese. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője, Bognár György elmondta a véleményét a magyar válogatottról, s hozzátette: reméli, ezúttal nem szaladunk bele olyan pofonba, mint tavaly Románia ellen.

Keresés