2014. augusztus 22. péntek

aug. 22
0:21
Videó: a Larvik csapatként hívta jégre a győri kéziseket (She)
A Larvik kézisei csapatként vállalták a jeges vizet, és többek között a győri lányokat szólították fel az Ice Bucket Challenge teljesítésére. A két csapat szombaton mérkőzik meg egymással a Handball Fiestán. Reméljük, egyiküknek sem árt meg a hideg vizes jótékonykodás.
aug. 22
0:21
Európa Liga: Az élet megy tovább - Kondás Elemér (Agroinform)
A svájciak előnye tetemes, ám mindkét edző úgy véli, egyáltalán nincs még lefutva a párharc.
aug. 22
0:39
Tenisz: Isner visszalépett, véget ért Goffin nagy sorozata (She)
Bokasérülés miatt visszalépett az első helyen kiemelt amerikai John Isner a Winston-Salemben zajló férfi tenisztornán, míg a belga David Goffin nagy sorozata véget ért. A 23 éves játékos ezt megelőzően sorozatban 23 főtáblás mérkőzést nyert meg.
aug. 22
5:27
Mario Balotelli a Liverpoolban folytathatja (Infostart)
Az angol bajnokságban legutóbb ezüstérmes Liverpool csapatában folytathatja pályafutását Mario Balotelli, az olasz labdarúgó-válogatott csatára.
aug. 22
9:24
Rangos tornán játszik a Vajdaságban a MOL-Pick Szeged (Infostart)
Pénteken kezdődik a vajdasági Magyarkanizsán, a IV. Kanizsa Kupa nemzetközi férfi kézilabdatorna. A hatcsapatos viadalon a MOL-Pick Szeged is rajthoz áll. A csongrádi együttes honlapja szerint mintegy 200 Tisza-parti drukker szurkol majd csapatának a helyszínen.
aug. 22
9:24
Tenisz: Fucsovics Márton nem jutott főtáblára a US Openen (She)
Vereséget szenvedett Fucsovics Márton a US Open selejtezőjében a moldovai Radu Albottól, így nem lesz ott a rangos teniszverseny főtábláján.
aug. 22
9:24
Fucsovics búcsúzott a selejtező második fordulójában (Metropol)
Fucsovicsnak ezen kívül még egy mérkőzést kellett volna megnyernie ahhoz, hogy pályafutása során először felkerüljön a US Open főtáblájára.
aug. 22
9:25
Vízilabda Világkupa: Az elődöntő a tét Madarasék számára (Agroinform)
A leggyengébbnek titulált Dél-Afrika ellen könnyedén juthat a négy közé a magyar férfi vízilabda-válogatott.
aug. 22
9:26
US Open - Fucsovics búcsúzott a selejtező második fordulójában (Infostart)
Fucsovics Márton három szettben vereséget szenvedett a moldovai Radu Albottól az év utolsó Grand Slam-tornája, a US Open selejtezőjének második fordulójában csütörtökön.
aug. 22
9:26
Chelsea: két francia klub is kölcsönvenné Cecht - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint két francia élvonalbeli klub is kölcsönvenné Petr Cecht, az angol első osztályú Chelsea cseh válogatott labdarúgóját.
aug. 22
9:27
Úszó Eb: Extra teljesítménnyel Gyurta és Kozma is dobogóra állhat (Agroinform)
A berlini úszó Eb pénteki napján két magyar versenyző úszik döntőt, további nyolc az előfutamokban lesz érdekelt.
aug. 22
9:28
Elsőre éljátékost kapott Babos New Yorkban (Infostart)
Csütörtökön elkészítették a női egyes sorsolását New Yorkban a szezon utolsó Grand Slam-versenyére. Babos Tímea, a MOL-csapat teniszezője először a 14. helyen kiemelt Lucie Safarovával játszik.
aug. 22
9:28
Úszó Eb: Gyurta Gergely és Kozma is döntőzik - program (She)
Két magyar versenyző küzd ma éremért a berlini úszó Európa-bajnokságon: Gyurta Gergely 800, Kozma Dominik 100 méter gyorson bizonyíthat péntek este. A délelőtti előfutamokban pedig további kilenc magyarért szoríthatunk. Program!
aug. 22
9:29
Belga Nagydij: Vége a szünidőnek, jöhet az újabb flúgos futam (Agroinform)
A kaotikus Magyar Nagydíj után a Forma-1 mezőnye Belgiumban tér vissza, ahol ismét egy izgalmas futam vár a csapatokra.
aug. 22
9:30
Ajánló: pályán a Real és a Bayern, Honvéd-PAFC - program (She)
Pénteken végre jönnek a nagyok, pályára lép a labdarúgó Bundesliga nyitó meccsén a Bayern München, a Spanyol Szuperkupában újra összecsap a Real Madrid és az Atlético Madrid, ráadásul még egy-egy meccs a holland, a francia és a magyar élvonalból is vár ránk.
aug. 22
9:31
Átigazolás: Balotelli elbúcsúzott Milánóban, pénteken aláírhat Liverpoolban (Agroinform)
Az olasz válogatott csatár napokon vagy akár órákon belül aláírhat a Vörösökhöz.
aug. 22
9:32
Ökölvívás: Pacquiao 44 ezer km-es úton hirdeti a meccsét (She)
Világ körüli turnéra indul Manny Pacquiao, aki majdnem 44 ezer kilométert utazik, hogy világszerte hirdesse a WBO váltósúlyú világbajnoki övének novemberi címvédő mérkőzését.
aug. 22
9:34
Videó: fejjel verték meg a Lokit, Sidibe szerencsés gólt lőtt (She)
A DVSC-Teva 3–1-es vereséget szenvedett a svájci Young Boys otthonában a labdarúgó Európa-liga-selejtező rájátszásának első felvonásában. A hazaiak szerezték meg a vezetést, de Ibrahima Sidibe még a szünet előtt egy szerencsés góllal egyenlített. Azonban a másodk félidőben a Young Boys akarata érvényesült és két, szögletből szerzett fejesgóllal magabiztosan nyert. Nézze meg a mérkőzés…
aug. 22
9:36
Férfi kosár: győztes rajt a B-divíziós U16-os Eb-n (She)
Győzelemmel kezdte meg szereplését a korosztályos magyar férfi kosárlabda-válogatott a macedóniai Strumicában zajló B-divíziós U16-os fiú Európa-bajnokságon, miután 73–59-re nyert Bulgária ellen.
aug. 22
9:38
Videó: balettóra focistáknak, szemrevaló tanár segítségével (She)
Balettel tartották formában magukat az angol Brentford FC labdarúgói 1966-ban. A felvételen látható, ahogy a futballisták korlát mellett gyakorolják a láblendítést, gimnasztikáznak és talajgyakorlatokat végeznek egy szemrevaló balett-tanár, Doreen Hermitage segítségével. Látott már ilyet?
aug. 22
9:40
Birkózás: Farkas Péter újra szabadlábon, Rióra készül (She)
Újra szabadlábon Farkas Péter. Olimpiai bajnok birkózónk (1992, Barcelona) vadkenderterjesztés miatt került börtönbe. A Venyige utcai Bv. intézet előtt családtagjai és rokonai várták. Farkas legendás humorérzéke az évek alatt nem kopott meg, a Blikk Tv-nek arról nyilatkozott, hogy jövőbeli tervei között szerepel a riói olimpiára való felkészülés, az „edzőtábor” pedig, ahol szemmel jól láthatóan…
aug. 22
9:42
Haladás: 20 millió a keret megerősítésére, de Artnernek nem kell Rocchi (She)
Húszmillió forint rendkívüli támogatást nyújt a Haladás labdarúgócsapatának új játékosok igazolására a többségi tulajdonos szombathelyi önkormányzat – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Puskás Tivadar.
aug. 22
9:42
Lombard: két román játékos jött Kaposvárról - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa két korábban Kaposváron szereplő román futballistát szerződtetett.
aug. 22
9:42
US Open: Fucsovics búcsúzott a selejtező második fordulójában (Agroinform)
A világranglistán 152. helyen álló magyar teniszező három szettben vereséget szenvedett a moldovai Radu Albottól.
aug. 22
9:44
Férfi kosár: Rose nélkül is kiütéses amerikai siker (She)
Fölényes győzelmet (105–62) aratott az Egyesült Államok férfi kosárlabda-válogatottja a Dominikai Köztarság elleni felkészülési mérkőzésen.
aug. 22
10:00
Úszó Eb: Bernek Péteré a legjobb idő 200 m háton (She)
A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon a férfi 200 m hát előfutamából a három magyar közül Bernek Péter a legjobb időt úszva jutott be a középdöntőbe, ahová Balog Gábor (9. hely) is biztosította részvételét. Verrasztó Dávid (14. hely) időeredménye alapján erre szintén jogosult lenne, ám harmadik magyarként mégis kiesett.
aug. 22
10:00
Tim Howard egy évre szabadságra megy (Metropol)
Az amerikai válogatott magyar származású kapusa nem vonul vissza a nemzeti csapattól, csupán több időt szeretne tölteni a családjával.
aug. 22
10:00
Bundesliga: Idén is csak asszisztálni fog a teljes mezőny a Bayern bajnoki címéhez? (Agroinform)
Vajon kik szállhatnak harcba a Bayern Münchennel a bajnoki címért, és mely csapatok küzdenek majd a kiesés ellen?
aug. 22
10:02
Egyesült Államok: Howard egy évig nem véd a válogatottban (She)
Egy évre szóló szabadságot kért és kapott Tim Howard, a nyári brazíliai labdarúgó-világbajnokságon nyolcaddöntős amerikai válogatott kapusa.
aug. 22
10:04
F1: Belga Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Magyar Nagydíjat követő nyári szünet után az őszbe csöppent vissza az F1-es mezőny Belgiumban, ahol 12-15 fokban köröz pénteken a mezőny, szombaton pedig eső is megnehezítheti a mezőny feladatát az idény leghosszabb versenypályáján. A Mercedes fő kihívója a Williams lehet, s bár a grove-iak az első szabadedzéseken rendszerint meglehetősen visszafogottak, érdekes lesz figyelni, mire megy a…
aug. 22
10:18
Húszmillió forintot ad a többségi tulajdonos a Haladásnak (Infostart)
Húszmillió forint rendkívüli támogatást nyújt a Haladás labdarúgócsapatának új játékosok igazolására a többségi tulajdonos szombathelyi önkormányzat - jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Puskás Tivadar.
aug. 22
10:18
Úszó Eb: Hosszú 200 m gyorson a legjobb idővel középdöntős (She)
A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon a női 200 m gyors előfutamából Hosszú Katinka a mezőny legjobb idejével (1:57.05 perc) jutott be a középdöntőbe.
aug. 22
10:20
Videó: micsoda bokamozdulat! - Giovani dos Santos álomgólja (She)
A labdarúgó Európa-ligában az Asztana–Villarreal mérkőzésen Giovani dos Santos leheletfinom bokamozdulattal talált a kazah együttes kapujába, ezzel szerezte meg csapata második gólját. A mérkőzést a Villarreal nyerte meg 3–0-ra. Íme, Dos Santos gólja!
aug. 22
10:36
Valencia: a Man. City sérült spanyolját szerződtetnék (She)
A lábközépcsonttöréséből lábadozó Álvaro Negredo is szerepel a Valencia kívánságlistáján.
aug. 22
10:38
Úszó Eb: Hosszúé a 10. idő az 50 m hát előfutamában (She)
A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon a női 50 méter hát előfutamában Hosszú Katinkáé a 10. idő lett, így bejutott a középdöntőbe.
aug. 22
10:40
1860 München: Király ma sem kezd, Leonardo viszont igen (She)
Ricardo Moniz, a német másodosztályú 1860 München vezetőedzője elmondta, a Heidenheim elleni mai bajnokin is ugyanazt a kezdőcsapatot küldi pályára, mint legutóbb, a Holstein Kiel elleni 2–1-es Német Kupa-siker során – így minden bizonnyal Király Gábor kapus ismét nem jut szóhoz. Ellenben a Ferencvárostól igazolt Leonardo várhatóan igen.
aug. 22
10:54
Úszó Eb: Gyurta D. a 17. helyen végzett 50 m mellen (She)
A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon a férfi 50 méter mell előfutamában Gyurta Dániel egy helyezéssel (és 11 századdal) maradt le a továbbjutásról.
aug. 22
10:54
Hosszú 200 gyorson, Cseh 100 pillangón elődöntős (Metropol)
Hosszú Katinka 200 méter gyorson, Cseh László pedig 100 méter pillangón egyformán a legjobb időt úszta a délelőtti előfutamban.
aug. 22
11:12
Jótékonykodás: Törőcsikért futballoznak Vác-Deákváron (She)
Egykori klasszisok futballoznak Vác-Deákváron a kórházban kezelt Törőcsik András megsegítéséért. Détári Lajos majd Kiprich Józsefhez passzol. Úgy, mint 1985-ben, amikor a Mezey György irányította magyar válogatott vezette az európai ranglistát. A mozdulatok már kissé lassúbbak lesznek, de az a több száz ember, aki ott lesz péntek este hat órakor a vác-deákvári pályán, alighanem vörösre…
aug. 22
11:12
Gyurta lemaradt az 50 méter mell elődöntőjéről (Infostart)
Gyurta Dániel a 17. időt úszta a délelőtti előfutamok során 50 méter mellen, így éppen lemaradt az esti 16-os elődöntőről a berlini úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
aug. 22
11:12
Haladás: Összeszedték a pénzt Rocchira, de Artnernek nem kell (Agroinform)
Húszmillió forint rendkívüli támogatást nyújt a Haladásnak új játékosok igazolására a többségi tulajdonos önkormányzat.
aug. 22
11:14
Videó: szánalmas bedobás - dadogott a labda a védő kezében (She)
Carlos Arboleda kosaras mozdulatokkal próbálta játékba hozni a labdát az Águilas Doradas–Emelec Copa Sudamericana labdarúgó-mérkőzésen. A kolumbiai hátvéd kezei közül a bedobás közben kicsúszott a labda, így a játékvezető a szabályok értelmében nem adott lehetőséget az ismétlésre. A találkozó 1–1-es döntetlenre végződött.
aug. 22
11:16
Barca: telefonon érdeklődtek Di Maríáról a Real Madridnál (She)
A spanyol élvonalbeli FC Barcelonával kapcsolatban rendre jól értesült Sport napilap úgy tudja, a klub telefonon érdeklődött az ősi rivális Real Madridnál Ángel di María iránt.
aug. 22
11:18
Férfi kosár NB I: 202 centis amerikai légiós az újoncnál (She)
A 24 éves amerikai Neiko Hunter lett a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban újonc MAFC második légiósa.
aug. 22
11:30
NB I: „Nagy kommunikációs hibát követtek el a klubok is” (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője, Sipos Jenő a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt a klubkártyáról és a futballkártyáról. Elmondta, hogy a klubok határozzák meg a beléptetés szabályait, ezt kommunikálniuk kell a szurkolókkal, akik ideális esetben egy-másfél órával a mérkőzés előtt kimennek a stadionokhoz. Szeptember 15-e után csak szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni NB…
aug. 22
11:48
Úszó Eb: Kapás a 3. idővel döntős 1500 m gyorson (She)
A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon a női 1500 méter gyors előfutamából Kapás Boglárka a harmadik idővel jutott be a döntőbe.
aug. 22
11:48
Vélemény: Öngólt rúg a Liverpool Balotellivel? (Agroinform)
Az AC Milan olasz válogatott csatárát órák választják el attól, hogy a Liverpool játékosa legyen.
aug. 22
11:50
F1: Rosberg az élen az első edzésen, variál a Marussia (She)
A vb-éllovas Nico Rosberg volt a leggyorsabb az F1 „őszi idényének” első szabadedzésén Belgiumban. A Mercedes német pilótája 97 ezreddel előzte meg Lewis Hamiltont, a két Mercedes mögött Fernando Alonso, Jenson Button és Kimi Räikkönen zárt, a Williams a szokásos visszafogottsággal kezdett. Az edzés közben kiderült, hogy a Marussia csütörtöki közleményével ellentétben mégis Max Chilton versenyez…
aug. 22
11:52
Barca: Neymar bokája meghúzódott, kétséges a játéka (She)
A csütörtöki edzésen meghúzódott az FC Barcelona brazil labdarúgójának, Neymarnak a bal bokája, a pénteki gyakorlást ki is hagyta, így erősen kétséges a játéka a hétvégi bajnoki idénynyitón.
aug. 22
12:06
Videó: új szentély - Görbiczék öltözője és az elzárt rész (She)
Mint megírtuk, nemsokára befejeződik az új kézilabdacsarnok építése Győrben. A multifunkcionális sportcsarnok több mint ötezer férőhelyes lesz, és a tervek szerint már az év végi, decemberi női kézilabda Európa-bajnokságnak is otthont ad. Az építkezés aktuális állásáról az NSO Tv készített video-összefoglalót.

Keresés