2014. augusztus 28. csütörtök

aug. 28
0:12
Videó: Gulácsi Péter három látványos gólt kapott a BL-ben (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőköre rájátszásának szerdai visszavágóján Gulácsi Péter csapata, a Red Bull Salzburg három nem akármilyen góllal kikapott a Malmőtől, így a svédek jutottak tovább a csoportkörbe. Az Arsenal egy „barcás" góllal győzött és lett főtáblás. Összefoglalók.
aug. 28
0:12
Bajnokok Ligája: Szinte hihetetlen - Középhátvédje védte csoportkörbe a Ludogorecet (Agroinform)
Cosmin Moti olyat tett, amit még senki: hátvédként állt be a büntetőpárbajra a kapuba, és két tizenegyest is megfogott.
aug. 28
0:16
NS: exkluzív interjú Bolttal; Hosszú tovább pörög - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
aug. 28
0:48
Angol Ligakupa: újabb két élvonalbeli csapat esett ki; Arsenal-Soton a 3. körben (She)
A Leicester City, a West Ham United és a Manchester United után az Aston Villa és a Queens Park Rangers is búcsúzott a Premier League-ben szereplő csapatok közül az angol Ligakupa második fordulójában. A birminghami együttesnek a harmadosztályú Leyton Orient, míg a londoni alakulatnak a negyedik vonalban érdekelt Burton Albion parancsolt megálljt.
aug. 28
1:24
Honvéd: Del Piero Indiát választotta, ma aláír - sajtóértesülés (She)
Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint Indiában folytatja pályafutását a korábban a Budapest Honvéddal is tárgyaló világbajnok olasz támadó, Alessandro Del Piero.
aug. 28
2:00
US Open: Sarapova megizzadt, Berdych korábbi győztest vert ki (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában a férfiaknál a hatodik helyen kiemelt Tomás Berdych három szettben kiejtette a 2001-es győztes Lleyton Hewitott, így bejutott a második körbe, ahol a szlovák Martin Klizan lesz az ellenfele. A nőknél Marija Sarapova szetthátrányba került a román Alexandra Dulgheruval szemben, de fordított, s már a legjobb 32 között jár.
aug. 28
7:06
Kézilabda SEHA Liga - Győzelemmel kezdett a Veszprém (Infostart)
Győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar bajnok MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata a regionális SEHA Ligában: Carlos Ortega tanítványai szerdán 32-19-re nyertek a szerb Vojvodina vendégeként.
aug. 28
7:06
El: a Debrecen 1-3-ról kezd a Young Boys ellen - program (She)
A magyar bajnok DVSC-Teva a labdarúgó Európa-liga rájátszásának visszavágóján 3–1-es hátrányból kezdi meg a hazai visszavágót a svájci Young Boys ellen. A továbbjutó a csoportkörbe jut. A 20.30 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
aug. 28
7:08
BL-selejtező - eredmények (Infostart)
Az osztrák Red Bull Salzburg Gulácsi Péterrel a kapujában 3-0-s vereséget szenvedett a svéd Malmö vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulós párharcának szerdai visszavágóján, s nem jutott be a sorozat csoportkörébe.
aug. 28
7:42
Gulácsiék kikaptak és kiestek (Metropol)
Az osztrák Red Bull Salzburg 3-0-s vereséget szenvedett a svéd Malmö vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjében, s nem jutott be a sorozat csoportkörébe.
aug. 28
7:44
Remélik, a hátrány nem ledolgozhatatlan (Metropol)
A Debrecen ma este az Európa Liga főtáblájára kerülésért csatázik a svájci Young Boys együttesével.
aug. 28
8:00
Arsenal: Wenger elismerte, Giroud 3-4 hónapot hagy ki (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere hivatalosan is elismerte, hogy a csapat első számú csatára, Olivier Giroud december végéig nem léphet pályára.
aug. 28
8:00
US Open: Radwanska kiesett, Sarapova szetthátrányból fordított (Agroinform)
Kiesett az első nagy név a hölgyeknél, az uraknál nem történt meglepetés. Összefoglaltuk a szerdai játéknap történéseit.
aug. 28
8:18
Játékossors: Magyarországon rossz a sérült labdarúgók megítélése - Vaskó (She)
Továbbra sincs csapata Vaskó Tamásnak, és könnyen lehet, hogy a helyzet a közeljövőben sem változik.
aug. 28
8:36
Férfi kosár: az 5-8. helyért játszhatunk az U16-os Eb-n (She)
Magyarország korosztályos férfi kosárlabda-válogatottja 59–49-re legyőzte Ausztriát az U16-os B-divíziós Eb középdöntőjének utolsó fordulójában, Strumicában. A magyar csapat a harmadik helyen végzett, és az 5–8. helyért játszik a folytatásban, a feljutásra nincs esélye.
aug. 28
8:38
Férfi kosár: Szolnokon hosszabbítottak, Kecskeméten folytatják (She)
Szerződést hosszabbított a magyar bajnok és kupagyőztes Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatának két játékosa, Ivosev Tomiszlav (24) és Rakics Miljan (28).
aug. 28
8:54
Tippjátékok: Remek lehetőség egy kis nyárvégi zsebpénzre (Agroinform)
A hatharom.com-on számos tippjátékban tehetitek próbára szakértelmeteket, könnyedén készpénzre válthatjátok tudásotokat.
aug. 28
9:12
Man. United: a Juve 43 millió euróért sem adja Vidalt (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus visszautasította a Manchester United Arturo Vidalért tett 43 millió eurós ajánlatát.
aug. 28
9:14
FTC: Moniz elvinné Bödét Münchenbe - sajtóhír (She)
A liga-zwei.de arról számolt be, hogy Ricardo Moniz német klubcsapata, a másodosztályban szereplő 1860 München a Ferencváros válogatott labdarúgójával, Böde Dániellel erősítené meg támadósorát.
aug. 28
9:16
Videó: „Szűcs Lajos megengedte, hogy tegezzem” (She)
Mátyus János nem ígér bajnoki címet a Lombard Pápa vezetőedzőjeként, ugyanakkor játékosai könnyen meglephetik az NB I-es mezőnyt. A korábbi válogatott labdarúgó az NSO Tv-nek beszélt a fejek rendbe tételéről és a Szűcs Lajossal való közös munkáról.
aug. 28
9:48
Juve: Del Piero nem gondolkozik azon, hogy visszatérjen a klubba (She)
Miközben az olasz sajtó már tényként közli, hogy Alessandro Del Piero Indiában folytatja pályafutását, a korábban a Budapest Honvéddal is tárgyaló világbajnok olasz támadó elmondta, hogy egyelőre nem fordult meg a fejében a visszatérés a Juventushoz.
aug. 28
9:48
Serie A: Szicíliában a bennmaradásról, Torinóban a nemzetközi porondról álmodnak (Agroinform)
Szombaton kezdődik az olasz első osztályú bajnokság 2014-15-ös idénye. Ideje, hogy szétnézzünk a résztvevők között!
aug. 28
9:50
Videoton: Harasztit elcserélik Hefflerre a Pakssal (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Videoton labdarúgócsapata megegyezett a Pakssal: a válogatott  Heffler Tibor Székesfehérváron, Haraszti Zsolt pedig Pakson folytatja pályafutását.
aug. 28
9:52
Videó: Hosszú Katinka óriási világcsúcsot úszott (She)
Mint arról már beszámoltunk, Hosszú Katinka 200 vegyesen világcsúcsot úszott (2:02.61) a rövid pályás világkupa-sorozat első állomásán Dohában. Nézze meg Európa-bajnokunk fantasztikus úszását!
aug. 28
9:54
Női vízi: az U18-as vb-n nyolcaddöntő Japán ellen (She)
Huszonegy góllal győzött utolsó csoportmérkőzésén a Madridban zajló U18-as női vízilabda-világbajnokságon a magyar ifjúsági válogatott, amely Dél-Afrika ellen bizonyult jobbnak meggyőző különbséggel. A folytatásban Japán vár a mieinkre, a tét a nyolc közé jutás.
aug. 28
9:56
Cselgáncs-vb: Krizsán után Csoknyai is búcsúzott (She)
Krizsán Szabolcs után a szintén 81 kilogrammos Csoknyai László is befejezte szereplését a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 28
9:58
Ifjúsági olimpia: Szilágyi viszi a zászlót a záróünnepségen (She)
A kétszeres bajnok úszó, Szilágyi Liliána viszi a magyar zászlót a nankingi ifjúsági olimpia csütörtöki záróünnepségén.
aug. 28
10:06
Labdarúgás: Váczi a Fradi-filozófiáról és a regisztrációkról (She)
Váczi Zoltán, korábbi labdarúgó, a Ferencvárosi FC vezetőedzője – a zöld-fehér drukkerekből álló csapat a BLSZ I-ben szerepel – a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendégeként beszámolt csapata hősies helytállásáról – nyolc emberrel egyenlítés a hosszabbításban –, a mérkőzésen a fegyelmezetlenségeik ellenére a motivációval és a játékkal maximálisan elégedett volt. A technikás középpályás –…
aug. 28
10:24
Légiósok: Mindenképpen külföldöm folytatnám - Koman (She)
Amint arról már tegnap beszámoltunk, több klub nélküli labdarúgó, köztük Koman Vladimir is (Németh Krisztián, Pál András és Vági andrás mellett) az MTK edzéseit látogatja a napokban. A középpályás nyilatkozott is a Nemzeti Sportnak.
aug. 28
10:24
NB I: Erősíteni kell a gyilkos hajlamunkat - Thomas Doll (Agroinform)
A Ferencváros a Dunaújváros legyőzésével immáron a tabella harmadik helyén áll az OTP Bank Ligában.
aug. 28
10:42
Videó: a Győr kétkapufás lövés után verte meg a Sopront (She)
Mint arról beszámoltunk, a Győri ETO idegenben 1–0-ra legyőzte a Sopront a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában. Az egyetlen gólt Varga Roland szerezte az első félidő közepén. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 28
10:44
Légiósok: Mindenképpen külföldön folytatnám - Koman (She)
Amint arról tegnap beszámoltunk, több klub nélküli labdarúgó, köztük Koman Vladimir is (Németh Krisztián, Pál András és Vági András mellett) az MTK edzéseit látogatja a napokban. A középpályás nyilatkozott is a Nemzeti Sportnak.
aug. 28
10:46
FIFA: Platini nem indul a jövő tavaszi elnökválasztáson (She)
Nem indul a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki pozíciójáért az európai szövetség (UEFA) elnöke, a franciák korábbi világklasszis labdarúgója, Michel Platini.
aug. 28
11:00
Milan: Torres kétmillió fonttal kevesebbet kapna (She)
Tovább tart az egyeztetés Fernando Torres, valamint a két érintett labdarúgócsapat, a Chelsea és az AC Milan között. A feleknek abban kellene megállapodniuk, hogy kölcsönadás vagy végleges eladás lenne, illetve nincs tisztázva a játékos éves bérezése sem.
aug. 28
11:00
Hosszú Katinka ismét világcsúcsot úszott (Metropol)
A magyar versenyző ezúttal 100 méter vegyesen faragott a saját korábbi rekordjából.
aug. 28
11:00
US Open: Azarenka már a második fordulóban elbukhat (Agroinform)
Kiválasztottuk a US Open csütörtöki játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb női és férfi mérkőzéseit.
aug. 28
11:02
NB II: a Kövesd fizetett, de az MLSZ az edzőtől várja a pénzt (She)
Nézeteltérés alakult ki a Magyar Labdarúgó-szövetség és a Mezőkövesd NB II-es labdarúgócsapata között a borsodiak vezetőedzőjének, Tóth Lászlónak korábban kiszabott pénzbüntetése ügyében.
aug. 28
11:04
Tottenham: a Hamburg hazacsábítaná a válogatott középpályást (She)
A német élvonalban szereplő Hamburg hazacsábítaná a Tottenham Hotspur háromszoros német válogatott labdarúgóját, Lewis Holtbyt.
aug. 28
11:18
Játékossors: a Pápát elhagyó Dlusztus az NB III-ba igazolt (She)
A legutóbb az élvonalbeli Lombard Pápa labdarúgócsapatát erősítő védő, Dlusztus András az NB III-as SZEOL SC-ben folytatja pályafutását.
aug. 28
11:18
Van Gaal további erősítést tervez a Manchester Unitednál (Metropol)
A MU 166 millió eurót költött a nyáron játékosvásárlásra.
aug. 28
11:20
Görögország: Real-nevelésű válogatott igazolt a Veriába (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot győzelemmel kezdő Veriában folytatja pályafutását Raúl Bravo, aki egy évre írt alá.
aug. 28
11:22
Videó: fura hétméteres segítette a szegedi kézis bravúrt (She)
Mint arról vasárnap beszámoltunk, a MOL-Pick Szeged bravúros teljesítménnyel megnyerte a Kanizsa-kupát, miután a döntőben 31–30-ra legyőzte a világsztárokkal felálló macedón Vardar Szkopjét. A mérkőzés legérdekesebb gólját Balogh Zsolt szerezte hétméteresből az első félidőben. Balogh lövése a lécről kipattant, a labda telibe találta a kapus hátát, majd visszapattant a kapuba.
aug. 28
11:24
Úszás: Hosszú újabb világcsúcsa, ezúttal 100 m vegyesen (She)
Hosszú Katinka újabb világcsúcsot ért el az úszók dohai rövid pályás világkupaversenyén, ezúttal 100 méter vegyesen faragott saját korábbi rekordjából.
aug. 28
11:26
Roma: Manolasz érkezett, visszautasította a Juvét (She)
A Roma bejelentette, hogy szerződtette az Olympiakosz görög válogatott hátvédjét, Kosztasz Manolaszt. Sajtóhírek szerint az olasz klub 13 millió eurót fizet a görögöknek a játékjogáért.
aug. 28
11:37
Európa Liga: Kondás optimista, pedig ide bravúr kell! (Agroinform)
Csütörtökön befejeződnek az Európa Liga selejtezői is, a Loki kétgólos hátrányát dolgozná le a Young Boys ellen.
aug. 28
11:54
Hosszú világcsúccsal győzött 200 méter vegyesen (Infostart)
Hosszú Katinka világcsúccsal győzött 200 méter vegyesen az úszók dohai rövidpályás világkupaversenyén.
aug. 28
11:54
Játékossors: norvég harmadosztályba igazolt a pécsi kapus (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Steer Bence, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC korábbi kapusa a norvég harmadosztályú Nardo FK-ban folytatja pályafutását.
aug. 28
11:54
Örökrangadó és keleti derbi (Metropol)
A találkozót az MTK az ötödik, míg az FTC a harmadik helyről várhatja, azaz mindkét csapat jól kezdte a szezont, mégis a vendégek az esélyesek.
aug. 28
11:54
Átigazolás: Xabi Alonso a Bayern Münchenhez igazol - hivatalos (Agroinform)
A német bajnok Bayern Münchenben folytatja pályafutását a Real Madrid világbajnok középpályása.
aug. 28
11:56
Platini nem indul a FIFA-elnökségért (Infostart)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke nem kíván megküzdeni Joseph Blatterrel, a nemzetközi szövetség (FIFA) vezetőjével a FIFA elnöki posztjáért.

Keresés