2014. augusztus 28. csütörtök

aug. 28
11:56
NB I: a Fradi sorra dönti a nézőcsúcsokat - újabb rekord (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójából elhalasztott, szerdán lejátszott Ferencváros–Dunaújváros (2–0) mérkőzést a hivatalos adatok szerint 7789-en látták, ami fordulós nézőcsúcsot eredményezett.
aug. 28
11:56
Sportnap a szervátültetetteknek (Metropol)
Az esemény célja a röplabda és a transzplantáltak sportjának népszerűsítése.
aug. 28
11:58
BL: Duckadam utóda, Ludogorec hőse az ösztöneire bízta magát (She)
Elmondása szerint csapattársa, Vladiszlav Sztojanov kiállításáig sohasem viselt kapuskesztyűt Cosmin Moti, a Ludogorec román védője, aki két tizenegyes hárításával vált hőssé a Steaua Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásában.
aug. 28
12:12
Hosszú Katinka újabb világcsúcsa (Infostart)
Hosszú Katinka újabb világcsúcsot ért el az úszók dohai rövidpályás világkupaversenyén, ezúttal 100 méter vegyesen faragott a saját korábbi rekordjából.
aug. 28
12:12
Bayern: Xabi Alonso orvosin, két nap múlva aláírnak - hivatalos (She)
A Bayern München hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Real Madrid világ- és Európa-bajnok labdarúgója, a 32 éves Xabi Alonso náluk folytatja pályafutását. A szerdai nap szenzációját egy csütörtöki sajtótájékoztatón Jan-Christian Dreesen, a bajorok ügyvezető alelnöke erősítette meg hivatalosan.
aug. 28
12:30
Bulgária: lelátórészt neveznek el a Ludogorec román hőséről (She)
Érdekes információt közölt a bolgár sajtó a tegnapi Ludogorec-Steaua BL-selejtező hőséről, a mezőnyjátékosként a tizenegyespárbajban két bukaresti lövést hárító román védőről, Cosmin Moti-ról.
aug. 28
12:48
Kamerun: Eto’o negyedszer is visszavonult a válogatottól (She)
Samuel Eto’o negyedszer is bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól. Az Everton által frissen szerződtetett 33 éves kameruni csatár 118-szor képviselte hazáját a nemzeti csapatban, s négy világbajnokságon szerepelt.
aug. 28
12:48
Bajnokok Ligája: Real, PSG, Liverpool, Roma halálcsoport is összejöhet (Agroinform)
Csütörtökön tartják a Bajnokok Ligája főtáblájának sorsolását, miután teljessé vált a BL 32-es főtáblájának mezőnye.
aug. 28
12:50
Légiósok: Király nem Magath miatt megy a Fulhamhez (She)
Király Gábor pályafutása új fordulatot vett: keddtől az angol második vonalban szereplő (Championship) Fulham labdarúgójának mondhatja magát: a 38 éves kapus egy plusz egy éves szerződést írt alá. Az 1860 Münchentől távozó játékos elmondta: az elmúlt napokban egyszerre volt csalódott és izgatott.
aug. 28
12:52
DVTK: Komant szívesen látnák, ha nem megy külföldre (She)
A DVTK labdarúgócsapatánál a múlt héten elmondták, kész a keret, nem várható új játékos, de a válogatott középpályásnak, Koman Vladimirnak azért lenne helye a keretben. Erről Árki Gábor sportigazgató nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak, aki elismerte, felvették a játékos képviselőivel a kapcsolatot.
aug. 28
13:06
Kosárlabda: magyar állampolgár lett az ASE amerikai centere (She)
Magyar állampolgárságot kapott Jarrod Jones, a paksi Atomerőmű SE kosárcsapatának amerikai centere.
aug. 28
13:08
Dia Euro 2014: Füreden védené meg címét a válogatott (She)
Jövő hétfőtől péntekig Balatonfüred ad otthont a Dia Euro 2014-nek, vagyis a cukorbetegek harmadik futsal Európa-bajnokságának, melyen a magyar válogatott célja a tavalyi győzelem megismétlése.
aug. 28
13:10
Chelsea: Costa fájdalma ijesztő volt, de nincs nagy baj (She)
Izomsérülést szenvedett a Chelsea szerdai edzésén Diego Costa, akinek így kétségessé vált a játéka az Everton elleni hétvégi bajnokin.
aug. 28
13:24
Fogadási csalás: K. Zoltán és L. Mátyás házi őrizetbe került (She)
Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék szóvivője megerősítette a Nemzeti Sport információit, mely szerint K. Zoltán és L. Mátyás az előzetes letartóztatásból házi őrizetbe került.
aug. 28
13:24
Karrier: Di María apja kinevette a Realt (Agroinform)
A Manchester Unitedhez szerződő szélső édesapja szerint fiát soha nem tisztelték kellőképpen a spanyol fővárosban.
aug. 28
13:26
Anglia: Rooney az MU után a válogatottnál is kapitány (She)
A Manchester United után az angol válogatottnál is Wayne Rooney lett a csapatkapitány – erről csütörtökön tájékoztatta a közvéleményt Roy Hodgson szövetségi kapitány. Az MU csatára a nemzeti csapattól visszavonult Steven Gerrard szerepkörét veszi át.
aug. 28
13:42
Válogatott: hét PL-játékos és MU-verő „Don” az északír keretben (She)
Hét Premier League-játékos, illetve a Manchester Unitednak kedden két gólt lövő Will Grigg (MK Dons) is meghívót kapott az északír válogatottba Michael O’Neill szövetségi kapitánytól. Az egyetlen jeles hiányzó a Manchester Unitedet erősítő Jonny Evans, aki eltiltás miatt nem játszhat szeptember 7-én az Üllői úton.
aug. 28
13:44
Újpest: Kabát Péter jobb térdét hétfőn megműtik (She)
Mivel panaszai és fájdalmai nem szűntek, műtétre szorul Kabát Péter, az Újpest labdarúgója, adta hírül az ujpestfc.hu klubhonlap.
aug. 28
14:00
Női vízi: nyolc közé jutottunk az U18-as vb-n (She)
A Japán ellen aratott papírforma-győzelemmel biztosította a helyét a nyolc között a korosztályos magyar női vízilabda-válogatott a Spanyolországban zajló U18-as világbajnokságon. Ellenfelünk a negyeddöntőben a házigazda spanyol válogatott lesz majd.
aug. 28
14:00
Újpest: Kabát Pétert műteni kell (Agroinform)
Előreláthatólag 4-6 hét kényszerpihenő vár az újpestiek rutinos támadójára, aki a jövő héten kés alá fekszik.
aug. 28
14:18
Xabi Alonso a Bayern Münchenbe tart (Infostart)
Nagy valószínűséggel hamarosan a német bajnok Bayern München labdarúgója lesz Xabi Alonso, aki a Real Madridtól érkezik a bajor sztárcsapathoz.
aug. 28
14:18
Argentína: Batistuta drámája - amputáltatni akarta a lábát (She)
Gabriel Batistuta, az argentin labdarúgó-válogatott, a Fiorentina és a Roma korábbi korszakos csatáregyénisége a TyC Sportsnak adott interjúban elárulta, hogy visszavonulása után olyan fájdalmak gyötörték, amelyek miatt azt kérte orvosaitól, amputálják a lábát.
aug. 28
14:18
Rooney az angol válogatott új csapatkapitánya (Metropol)
Kilencvenöt válogatottságával Rooney az angol keret legrutinosabb tagja, 2003-as debütálása óta 40-szer volt eredményes a nemzeti csapatban.
aug. 28
14:20
Videó: bámulatos ütés az US Openen, íme, a „hot dog shot” (She)
A hálónak háttal állva, lába között ütötte vissza a labdát a horvát Ivan Dodig az US Open első fordulójában, aki végül öt szettben kikapott a spanyol Feliciano Lópeztől. A videóban megtekintheti a horvát nem mindennapi ütését.
aug. 28
14:22
KTE: a távozó középpályás Németországba igazolt (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Nagy Patrik, a korábban a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE 23 éves támadó középpályása a német negyedosztályú SV Seligenportenbe szerződött.
aug. 28
14:24
MU: az MU 4-0-s győzelmére fogadott, mégis nyert, de hogyan? (She)
Van olyan Manchester United-drukker, aki minden bizonnyal nem örült annak, hogy a Manchester United meglepő vereséget szenvedett az angol Ligakupában a harmadosztályú MK Dons otthonában, de talán annyira nem is szomorkodik. Holli Griffiths ugyanis egy kisebb összeget nyert vele.
aug. 28
14:36
PSG: villámgyorsan kész a visszatérésre Ibrahimovic (She)
Augusztus 16-i sérülése után újra edzésbe állt a Paris Saint-Germain labdarúgója, Zlatan Ibrahimovic. A svéd csatár optimista, és reméli, hogy a Saint-Étienne elleni mérkőzésen vasárnap újra pályára léphet.
aug. 28
14:38
PL: Észak-Korea diktátora elrendelte az MU-meccsek sugárzását (She)
Észak-Korea diktátora, a Manchester United-rajongó Kim Dzsong Un elrendelte, hogy az állami televízió ezentúl élőben közvetítse a Manchester United összes mérkőzését – a gond csak az, hogy a társaság nem rendelkezik a közvetítési jogokkal.
aug. 28
14:54
DVTK: Kádár Tamást a Wisla Kraków szerződtetné (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a DVTK védője, Kádár Tamás iránt a Wisla Kraków érdeklődik a legélénkebben, a klubok között már folynak a tárgyalások.
aug. 28
14:54
Chelsea: Diego Costa megsérült (Agroinform)
Kisebb izomsérülést szenvedett a Chelsea spanyol csatára, így könnyen lehet, hogy kihagyja az Everton elleni rangadót.
aug. 28
15:12
Válogatott: Gera két év után ismét a keretben, Szalai megint kimaradt (She)
Gera Zoltán két év elteltével ismét meghívót kapott a magyar labdarúgó-válogatott keretébe. A hírt a Magyar Labdarúgó-szövetség jelentette be hivatalos Twitter-oldalán. Szalai Ádám ismét kimaradt, Pintér Attila 28 fős, Eb-selejtezőkre készülő keretében egyik topligás futballistánk (Szalai mellett Stieber Zoltán) sem szerepel a kettőből.
aug. 28
15:30
Juventus: baljós hír a bajnoki rajt előtt - Pirlo kidőlt (She)
Sérülést szenvedett a Juventus labdarúgócsapatának középpályása, Andrea Pirlo. A torinóiak játékosa előreláthatóan egy hónapig nem lesz bevethető.
aug. 28
15:30
EURO 2016: Nyolc Premier League-játékossal jönnek az északírek Budapestre (Agroinform)
Kihirdette keretét Michael O'Neill a magyarok elleni, jövő vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőre.
aug. 28
15:32
Videó: így készülnek a FIFA15 új Man. City arcai (She)
Az idén sem maradnak a rajongók új FIFA-játék nélkül. A fejlesztők évről évre próbálják élethűbbé varázsolni az élményt, amiből most a Manchester City labdarúgói is kivették a részüket. Az előzetes ígéretek szerint a játékosok összesen több mint hatszáz különböző érzelmi reakcióra lesznek képesek, amihez az angol gárda futballistáit fotózták a készítők. Nézze meg, hogyan készülnek a FIFA15…
aug. 28
15:48
Evezés: elmaradt a bravúr könnyűsúlyú egypárban (She)
Matyasovszki Dánielnek nem sikerült bejutnia a hatos döntőbe az evezősök amszterdami világbajnokságán.
aug. 28
15:48
Matyasovszki nem jutott döntőbe (Metropol)
Matyasovszki Dánielnek nem sikerült bejutnia a hatos döntőbe az evezősök amszterdami világbajnokságán.
aug. 28
15:50
F1: Alonso és Vettel is a McLaren célkeresztjében (She)
A Fernando Alonso, Sebastian Vettel pilótapáros lenne az ideális megoldás a McLaren-istálló számára, s Ron Dennis és Eric Boullier, az istálló két irányítója mindent meg is tesz annak érdekében, hogy mihamarabb összeálljon a kettős Wokingban. Mark Webber szerint a Mercedesnél nem sok esély van a Nico Rosberg, Lewis Hamilton páros megtartására.
aug. 28
16:06
Női futball: sztárok is háborognak a műfüves vb miatt (She)
Hatalmas a felháborodás a 2015-ös női labdarúgó-világbajnokság körül, a FIFA és a kanadai szövetség ugyanis műfüves pályákon rendezné meg a mérkőzéseket. Az Egyesült Államokban úgy érzik, felháborító, mennyire más elbánásban részesítik a női és a férfi labdarúgókat.
aug. 28
16:06
Magyar válogatott: Gera Zoltán két év után ismét ott van a keretben (Agroinform)
A ferencvárosiak kedvence legutóbb 2012. október 16-án, Törökország ellen húzhatta magára a címeres mezt.
aug. 28
16:24
Kézi: hosszabbított névadó szponzorával a Tatabánya (She)
A szivattyúkat gyártó dán Grundfos újabb, további három évre szóló támogatói szerződést írt alá csütörtökön a tatabányai férfi kézlabdacsapattal.
aug. 28
16:42
Evezős vb - Elmaradt a bravúr, Matyasovszki nem jutott döntőbe (Infostart)
Matyasovszki Dánielnek nem sikerült bejutnia a hatos döntőbe az evezősök amszterdami világbajnokságán.
aug. 28
16:42
Real: CR7 nem rivalizál Messivel, de ő a világ legjobbja (She)
A portugál ITV televíziónak nyilatkozó Cristiano Ronaldo szerint a rivalizálás közte és Lionel Messi között csupán a média műve, viszonyuk teljesen átlagos, professzionális munkakapcsolat.
aug. 28
17:00
Fulham: Király 1+1 évre aláírt, a hétvégén már védhet (She)
Király Gábor aláírta az angol második ligás Fulham labdarúgócsapatával egy plusz egyéves szerződését, miután átesett a kötelező orvosi vizsgálaton.
aug. 28
17:00
Önkénteseket várnak Rióba (Metropol)
A jelentkezéseket az olimpia hivatalos honlapján lehet leadni.
aug. 28
17:00
Bulvár: Egy 20 éves lány megfogta a United 4-0-s zakóját (Agroinform)
A 20 éves Holly Griffiths egy ingyenes fogadási akciót kihasználva 1250 fontot nyert az MK Dons 4-0-s győzelmével.
aug. 28
17:18
Honvéd: ha Del Piero Indiába is megy, tesznek még egy próbát - sajtóhír (She)
Gianluca di Marzio olasz átigazolási specialista újságíró azt állítja, hogy a Bp. Honvéd nem tett le teljesen a várhatóan az indiai Delhi Dynamoshoz aláíró Alessandro Del Piero szerződtetéséről – 2015-ben újabb kísérletet tehet.
aug. 28
17:18
Orosz–ukrán találkozót szervez az UEFA (Metropol)
Az UEFA a tervek szerint szeptember 18-án, Nyonban látná vendégül a két szervezet képviselőit.
aug. 28
17:20
BL: a csoportkör sorsolása élőben az NSO-n! (She)
Egy nap sem telt el azóta, hogy kialakult a Bajnokok Ligája 32-es főtáblájának mezőnye, Monte-Carlóban máris összeültek az UEFA illetékesei, hogy kisorsolják, ki kivel kerül egy csoportba. A nyolc négyes kialakítását követően az is kiderül, hogy az Arjen Robben, Manuel Neuer, Cristiano Ronaldo hármasból kit választottak meg az előző klubszezon legjobbjának.
aug. 28
17:22
Hollandia: Van Basten nem érzi jól magát, nem ül le a kispadra (She)
Egészségügyi problémái miatt nem ül le az AZ Alkmaar hétvégi holland bajnokiján a kispadra Marco van Basten, a csapat vezetőedzője.
aug. 28
17:36
UEFA: asztalhoz ültetnék az orosz és az ukrán szövetséget (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) találkozót szervez az orosz és az ukrán szövetség számára, amelyen megvitathatják a krími csapatok helyzetét, illetve sportszakmai megoldást találhatnak számukra.

Keresés