2014. augusztus 20. szerda

aug. 20
0:03
Átigazolás: Júlio César Portugáliában folytatja (She)
A brazil válogatottól a világbajnokság után visszavonuló kapus, Júlio César közös megegyezéssel szerződést bontott a Queens Park Rangersszel, és aláírt a portugál Benficához.
aug. 20
0:21
Kézi: a Dunaújváros gyűjtést szervez a beteg tehetségnek (She)
A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetői és játékosai egy emberként szorítanak fiatal játékosuk, Horváth Niki teljes felgyógyulásáért, és mihamarabbi visszatéréséért. Az alábbiakban az Akadémia nyílt levelét olvashatják:
aug. 20
0:39
Real Madrid: Még mindig nincs rendben Cristiano Ronaldo térde? (Agroinform)
A spanyol Szuperkupa-döntő első mérkőzésének félidejében lecserélte Cristiano Ronaldót Carlo Ancelotti.
aug. 20
0:57
Férfi kézi: amikor a „zebrák” esélyt sem adnak a „rókáknak” (She)
A bajnok THW Kiel férfi kézilabdacsapata hódította el a német Szuperkupát, miután 24–18-ra legyőzte a Füchse Berlint.
aug. 20
1:15
Felkészülés: Destro duplája kellett a hatgólos döntetlenhez (She)
Az olasz AS Roma labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–3-s döntetlent játszott a török Fenerbahcéval.
aug. 20
1:19
Spanyol szuperkupa: döntetlen az első felvonás (She)
A spanyol szuperkupa első felvonásán, a Bernabéuban a kupagyőztes Real Madrid 1–1-es döntetlent játszott a bajnok Atléticóval.
aug. 20
1:33
Tenisz: Goffin: 22!; fiatal amerikai búcsúztatta Pennettát (She)
A 24 éves amerikai Alison Riske két szettben búcsúztatta a világranglista 14. helyén álló olasz Flavia Pennettát a New Havenben zajló kemény pályás tenisztornán.
aug. 20
7:15
BL: Gulácsi kiáltott, de a csapattárs nem hallotta (She)
A Salzburg–Malmö (2–1) BL-selejtező utolsó percében az addig bravúrok sorát bemutató Gulácsi Péter nem értette meg magát a védőjével, így a labda a svéd Emil Forsberg elé került, a vendégek pedig szépíteni tudtak. Az osztrákok magyar kapusa állítja, szólt a védőjének, hogy érkezik, de Franz Schiemer nem hallotta őt.
aug. 20
7:51
Tenisz: New Havenben búcsúzott az első kiemelt (She)
A New Haven-i női tenisztorna nyolcaddöntőjében magyar idő szerint szerda hajnalban két meccset rendeztek, a második helyen kiemelt cseh Petra Kvitová két szettben továbbjutott, az elsőként rangsorolt román Simona Halep viszont búcsúzott. A winstoni férfi tornán viszont két játszmában győzni tudott az első helyen kiemelt amerikai John Isner.
aug. 20
8:09
Real: C. Ronaldót túlterhelés miatt cserélték le (She)
A Real Madrid portugál aranylabdását, Cristiano Ronaldót az Atlético Madrid elleni hazai Szuperkupa-meccsen (1–1) már a szünetben le kellett cserélni (a hajrában gólt szerző James Rodríguez váltotta), az első jelentések szerint túlterhelte a combját.
aug. 20
8:09
Vízilabda Világkupa: A házigazda ellen folytatódhat a Benedek-csapat parádéja (Agroinform)
Az olimpiai bajnok magabiztos legyőzése után a házigazda Kazahsztán vár a magyar válogatottra.
aug. 20
8:11
Ázsiai BL: gigászi koreográfia az arab ultráktól - fotó, videó (She)
A rijádi al-Hilal Szaúd-Arábia legnagyobb, legnépszerűbb és legsikeresebb futballcsapata, szurkolói pedig igyekeznek felnőni a klub becenevéhez („A Nagyfőnök") – gigászi méretű, teljes lelátós koreográfiát mutattak be a katari al-Szadd elleni, 1–0-ra megnyert ázsiai BL-mérkőzés előtt. És – mint ez a videókon látszik – nem is ez az első nagy húzásuk.
aug. 20
8:27
Ajánló: BL-selejtezők, az Inter az izlandi mókamesterek ellen - program (She)
Öt Bajnokok Ligája-selejtezővel folytatódik az elitliga rájátszása a szerdai napon, és sor kerül két Európa-liga-mérkőzésre is: a Dnipro Dnipropetrovszk Kijevben fogadja a Hajduk Splitet, az Internazionale pedig a mókás gólörömeiről elhíresült izlandi Stjarnan otthonába látogat.
aug. 20
8:29
El: Vanczák 40 százalék esélyt ad a Debrecennek (She)
A Berner Zeitung a Young Boys–DVSC-Teva Európa-liga-párharc előtt megkérdezte a Sion magyar védőjét, Vanczák Vilmost az esélyekről – a 77-szeres válogatott hátvéd szerint a berniek az esélyesek.
aug. 20
8:45
Úszó Eb: Cseh László ötödik 200 vegyes Eb-aranyáért száll harcba (Agroinform)
A berlini úszó Európa-bajnokság szerdai versenynapján Cseh László szállíthatja a második magyar aranyérmet.
aug. 20
9:03
Úszó Eb: Cseh, Kozma és Gyurta Gergely döntőzik - a program (She)
A berlini úszó Európa-bajnokságon Gyurta Gergely, Kozma Dominik és Cseh László révén három magyar döntősnek szoríthatunk a szerdai napon – közülük Cseh egyértelmű favoritként várja versenyét. Íme, a program!
aug. 20
9:03
Nem bírt egymással a két madridi csapat (Metropol)
A bajnok Atlético Madrid 1-1-es döntetlent ért el a kupagyőztes Real Madrid vendégeként.
aug. 20
9:05
NB II: mégis marad Siófokon a cséká, Honvéd-nevelés érkezett (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint felépült sérüléséből és mégis marad a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófoknál a csapatkapitány, Fehér Zsolt. A Balaton-partiak eközben átigazolták Kozma Richárdot a Honvédtól, aki már pályára is lépett új csapatában.
aug. 20
9:07
Újpest: a Genknél is azt remélik, Ojo Magyarországon köt ki (She)
Amint arról korábban már többször is beszámoltunk, a Genk nigériai csatára, Kim Ojo az Újpesttel tárgyal. A belga klubnál is abban reménykednek, hogy sikerül megállapodniuk a feleknek.
aug. 20
9:09
Haladás: ha Rocchi aláír, megkapja laziós mezszámát (She)
A Haladás hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint ha a szombathelyi önkormányzat illetékes bizottsága csütörtöki ülésén rábólint Tommaso Rocchi szerződtetésére, az olasz csatár megkapja a Laziónál viselt 18-as mezszámot.
aug. 20
9:21
Spanyol Szuperkupa: Ha így játszunk, elhódítjuk a kupát - Ancelotti (She)
A Spanyol Szuperkupa-párharc első mérkőzésén az Atlético Madriddal hazai pályán 1–1-es döntetlent játszó Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti úgy véli, ha csapata a visszavágón olyan teljesítményt nyújt, mint az első mérkőzésen, akkor elhódítja a trófeát. Az Atlético Madridot irányító Diego Simeone összességében elégedett a látottakkal, és méltatta a városi riválist erősítő honfitársát,…
aug. 20
9:23
NB I: Farkasé a Vidi-MTK, Vadé a Fradi-Szpari - bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kihirdette, mely játékvezetők fújják a sípot az NB I 5. fordulójában.
aug. 20
9:39
Chelsea: Cech leülne Mourinhóval, ügynöke tiszteletet követel (She)
A Chelsea kispadra szorult kapusa, Petr Cech az angol Independent értesülései szerint le akar ülni tárgyalni a londoni csapat menedzserével, José Mourinhóval, tisztázandó a kialakult helyzetet. Mourinho Cech helyett Thibaut Courtois-val számol első számú kapusként.
aug. 20
9:39
Spanyol Szuperkupa: Simeone odaszúrt Ancelottinak Di María miatt (Agroinform)
A kupagyőztes Real hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a bajnok Atléticóval a Spanyol Szuperkupa első felvonásán.
aug. 20
9:41
BL: Wengert megdobták, jelentette az esetet az UEFA-nak (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere állítja, megpróbálták megdobni egy palackkal a 0–0-ra végződő Besiktas–Arsenal BL-selejtezőn.
aug. 20
9:57
MU: Fellaini megsérült, lehet, nem tudják elpasszolni? (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának középpályása, Marouane Fellaini mankón érkezett a Bridgewater Kórházba, a Sun értesülései szerint edzésen szenvedett sérülést.
aug. 20
9:57
Bajnokok Ligája: Mire megy a Loki-verő BATE és az egyszer már kiesett skót bajnok? (Agroinform)
Izgalmas mérkőzésekre van kilátás a szerdai odavágókon. Vajon előnyt tud-e szerezni idegenben a Zenit és a Celtic?
aug. 20
9:59
Videó: középkezdésből félpályás léc, pazar Ba-kísérlet (She)
Mint megírtuk, a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásában a Besiktas odahaza 0–0-s döntetlent játszott a tartalékos Arsenallal. Demba Ba felezővonaltól indított, középkezdés utáni kapura lövését Wojciech Szczesny végül a léc segítségével hárította.
aug. 20
10:01
Úszó Eb: Biczó középdöntős, Pulai kiesett 200 pillangón (She)
A berlini úszó Európa-bajnokságon férfi 200 méter pillangón az előfutamát megnyerő Biczó Bence a harmadik legjobb idővel jutott be a középdöntőbe.
aug. 20
10:15
Átigazolások: Kijevbe mehet az új Lewandowski (She)
A legfrissebb lengyel sajtóhírek szerint a Dinamo Kijev szerződtetheti a Lech Poznantól Lovrencsics Gergő csapattársát, a stílusában, felépítésében Robert Lewandowskihoz hasonlítható Lukasz Teodorczykot.
aug. 20
10:15
Julio Cesar a Benficában folytatja (Metropol)
A portugál bajnok klub a honlapján jelentette be a 34 éves hálóőr szerződtetését.
aug. 20
10:17
Úszó Eb: Hosszú jócskán a mezőny előtt 200 vegyesen (She)
A címvédő Hosszú Katinka a legjobb idővel jutott be a 200 pillangó középdöntőjébe a Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon. A magyar sportoló 100 háton is az első helyen kvalifikálta magát a legjobb tizenhat közé, míg a címvédő Kapás Boglárka a harmadik helyen jutott tovább női 800 gyorson.
aug. 20
10:19
El: a DVSC elindult Bernbe, Tiszáék otthon maradtak (She)
Elindult Bernbe a DVSC-Teva labdarúgócsapata, amely csütörtökön a svájci Young Boys vendégeként lép pályára az Európa-liga selejtezőjének playoffkörében. Négy játékos sérülés vagy eltiltás miatt nem utazott el a 19 főből álló kerettel.
aug. 20
10:33
Biczó elődöntős 200 méter pillangón (Infostart)
Biczó Bence a harmadik legjobb idővel bejutott a 200 méter pillangó esti elődöntőjébe a berlini úszó Európa-bajnokság szerdai versenynapján, Pulai Bence ugyanakkor nem tudott továbblépni előfutamából.
aug. 20
10:33
Videó: Shakira fejbe verte Piquét, majd kihívta a pápát (She)
Komikus vége lett Shakira és párja, Gerard Piqué Ice Bucket Challenge-próbálkozásának. Az énekesnőnek emelvényre kellett állnia, hogy felérje Piquét, majd véletlenül fejbe verte az üres lábassal. A védő kihívottjai Sergio Ramos és Cesc Fabregas mellett Marc Márquez MotoGP-versenyző, míg az énekesnő merészet gondolt, és Ferenc pápát szólította meg.
aug. 20
10:35
Hosszú és Verrasztó elődöntős 200 méter vegyesen (Infostart)
Hosszú Katinka a legjobb, Verrasztó Evelyn pedig a hatodik idővel bekerült az esti 16-os elődöntőbe 200 méter vegyesen a berlini úszó Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
aug. 20
10:51
Hosszú 100 méter háton is elődöntős (Infostart)
Hosszú Katinka a legjobb idővel került a 100 méter hát esti 16-os elődöntőjébe a berlini úszó Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
aug. 20
10:51
Úszó Eb: 100 háton is csak megszorongatni tudták Hosszút (She)
Női 100 méter háton is a legjobb idővel jutott be az esti középdöntőbe Hosszú Katinka a Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon.
aug. 20
10:51
Bajnokok Ligája: Majd otthon megoldja az Arsenal (Agroinform)
Az Arsenal gól nélküli döntetlenre végzett idegenben a Besiktassal a Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásában.
aug. 20
11:09
Videó: Elkapartam, ez a szám más ritmust igényelt - Gyurta D. (She)
A berlini úszó Európa-bajnokságon a 100 méter férfi mellen induló Gyurta Dániel a negyedik helyen végzett a szám keddi fináléjában. A sportoló elmondta, nem a helyezés miatt csalódott, hanem azért, mert a legjobb idejét szerette volna megúszni, ami nem sikerült neki.
aug. 20
11:09
Kosárlabda: Kötelező siker előtt Ivkovicsék (Agroinform)
Az idegenbeli 20 pontos siker után, hazai pályán csak a győzelem az elfogadható a magyar válogatottól Portugália ellen.
aug. 20
11:11
Bayern: 30 millióért vinnék a Roma-védőt, aki már menne is (She)
Sajtóhírek szerint a német élvonalbeli Bayern München megegyezett Mehdi Benatiával, az olasz első osztályú Roma marokkói védőjével.
aug. 20
11:13
PL: féléves kihagyás vár a „tigrisek” nyári szerzeményére (She)
Hat hónapig nem léphet pályára a Premier League-ben szereplő Hull City nyári szerzeménye, Robert Snodgrass, aki térdsérülés miatt kényszerül a partvonalon kívülre.
aug. 20
11:27
Szerbia: 12 klubnak nincs licence, de megy a bajnokság (She)
Az élvonalbeli szerb labdarúgó-bajnokságban ezen a héten már a 3. fordulót rendezik meg, miközben 12 csapatnak még nincs az első osztályú induláshoz szükséges licence...
aug. 20
11:29
Úszó Eb: a címvédő magyar döntős női 800 gyorson (She)
A címvédő Kapás Boglárka a harmadik legjobb idővel (8:28.87) jutott be a 800 méteres női gyorsúszás döntőjébe a Berlinben zajló Európa-bajnokságon.
aug. 20
11:45
Kapás döntős 800 méter gyorson (Infostart)
Kapás Boglárka a harmadik legjobb idővel bejutott a 800 méter gyors csütörtöki döntőjébe a berlini úszó Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
aug. 20
12:03
Válogatott: több mint 5000-en vettek jegyet a Fradi-stadionba (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint eddig több mint 5000 jegyet vásároltak a szurkolók a válogatott Észak-Írország elleni Európa-bajnoki selejtezőjére.
aug. 20
12:03
Magyar foci: A magyar futballt a TF indította el a lejtőn - Ferenczi Attila (Agroinform)
Ferenczi Attila futball-szakíró a hatharom.com-nak beszélt az MLSZ utánpótlásban megindított reformprogramjáról is.
aug. 20
12:05
Real Madrid: Luka Modric új szerződést kötött - hivatalos (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Luka Modriccsal.
aug. 20
12:05
Brazília: Dunga megkezdte a tisztogatást (Agroinform)
Kihirdette első keretét az új szövetségi kapitány. A vb-negyedik csapatból 12 játékos nem kapott meghívót.

Keresés