2014. augusztus 17. vasárnap

aug. 17
14:27
Atlétikai Eb - Olasz siker a férfi maratonon (Infostart)
Az olasz Daniele Meucci nyerte a férfiak maratoni futó számát a zürichi atlétikai Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.
aug. 17
14:27
PL: Liverpool-Southampton élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) első fordulójának első vasárnapi találkozóján a Liverpool a Southamptonnal csap össze. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 17
14:28
Átigazolás: Cardiffból igazolt védekező középpályást az Inter (Agroinform)
Négyéves szerződést kötött az Inter a chilei válogatott védekező középpályásával, Gary Medellel.
aug. 17
14:45
Női vízilabda vk - Ötödik lett a magyar válogatott (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott három góllal megverte vasárnap a házigazda oroszok csapatát, s ezzel megszerezte az ötödik helyet a Hanti-Manszijszkban zajló világkupán.
aug. 17
14:45
Női vízilabda-vk: siker az oroszok ellen, 5. a válogatott (She)
A magyar női vízilabda-válogatott három góllal, 14–11-re megverte vasárnap a házigazda oroszok csapatát, ezzel megszerezte az ötödik helyet a Hanti-Manszijszkban zajló világkupán.
aug. 17
14:45
Ötödik a magyar válogatott (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott megverte a házigazda oroszok csapatát, s ezzel megszerezte az ötödik helyet a Hanti-Manszijszkban zajló világkupán.
aug. 17
14:47
Úszó Eb - Olasz Anna ezüstérmes 25 kilométeren (Infostart)
Olasz Anna ezüstérmes lett a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében a berlini úszó Európa-bajnokság vasárnapi napján. Szilágyi Nikolett, továbbá az erősebb nem hasonló távú viadalának magyar résztvevője, Székelyi Dániel feladta a versenyt.
aug. 17
14:47
Kajak-kenu ob: a Dombi, Boros párosé a fődíj (She)
A Dombi Rudolf, Boros Gergely duó nyerte meg a férfi kajakpárosok 200 méteres döntőjét a kajakosok és kenusok szolnoki országos bajnokságának vasárnapi záró napján, így övék lett a fődíj, azaz a Séra-kupa és a 100 ezer forint.
aug. 17
14:49
Úszó Eb: Olasz Anna ezüstérmes 25 kilométeren! (She)
Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett Olasz Anna a berlini úszó kontinensviadal nyílt vízi 25 kilométeres számában. A magyar úszó 5:19:21.0-s idővel érkezett célba, 6.9 másodperccel az olasz Martina Grimaldi mögött és négy tizeddel megelőzve a német Angela Maurert.
aug. 17
15:21
Német Kupa: Szalai - gól és két assziszt, 9-0-ra nyertek (She)
Szalai Ádám góllal mutatkozott be tétmérkőzésen a Hoffenheim színeiben: a magyar center a Paloma Hamburg otthonában rendezett Német Kupa-találkozón szerezte meg csapata hatodik találatát. Az élvonalbeli együttes végül 9–0-ra kiütötte ötödik ligás ellenfelét.
aug. 17
15:21
Felkészülés: Suárez hétfőn pályára lép a Barcelonában (Agroinform)
A Barcelona hétfői edzőmeccsén bemutatkozik Luis Suárez, akinek csütörtökön enyhítették a büntetését.
aug. 17
15:39
MotoGP: nincs meg a 11. - véget ért Márquez egyeduralma (She)
Az első tíz futamot megnyerő világbajnoki éllovas, Marc Márquez csak a negyedik helyen ért célba a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján, de előnye még mindig tetemes honfitársa, a futamgyőztes Dani Pedrosa előtt. A második helyen Jorge Lorenzo, a harmadikon Valentino Rossi végzett. A Moto2-ben (is) spanyol, a Moto3-ban francia siker született.
aug. 17
15:39
Megszakadt Márquez veretlenségi sorozata (Metropol)
A pilóta az eddigi tíz futamon egyformán az első helyen végzett, most azonban honfitársáé, Dani Pedrosáé lett a győzelem.
aug. 17
15:41
Női kézi: a Fradi elbukta a nagybányai torna döntőjét (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata második helyen végzett a nagybányai felkészülési tornán, miután a döntőben 29–27-re kikapott a házigazdáktól.
aug. 17
15:43
Eredivisie: Schöne az AZ ellen is sikerre vezette az Ajaxot (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 2. fordulójában a címvédő Ajax 3–1-re nyert az AZ Alkmaar otthonában.
aug. 17
15:57
Cseh Nagydíj - Megszakadt Márquez veretlenségi sorozata (Infostart)
Megszakadt a címvédő és a pontversenyben most is élen álló spanyol Marc Márquez veretlenségi sorozata a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájában, miután a vasárnapi, brnói Cseh Nagydíjon csak negyedikként zárt.
aug. 17
15:57
Ifjúsági olimpia: dupla magyar hatos Nankingban (She)
A hatos volt a második ifjúsági olimpia első napjának nyerő száma, ráadásul duplán, a magyar küldöttség ugyanis két hatodik helyezéssel indította a játékokat.
aug. 17
15:57
Átigazolás: Júlio César a Benficához tart (Agroinform)
A QPR újra kölcsönadhatja a brazil válogatott kapusát, aki ezúttal a Benficában töltheti a szezont.
aug. 17
16:15
Premjer-liga: Dzsudzsák csere volt, a Dinamo győzött (She)
A Dzsudzsák Balázst csereként bevető Dinamo Moszkva labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott az újonc Arszenal Tula otthonában az orosz Premjer-liga 4. fordulójában.
aug. 17
16:15
Magyar ezüstérem 25 kilométeren (Metropol)
Olasz Anna második lett a németországi úszó Európa-bajnokságon a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében.
aug. 17
16:17
Videó: Piquéék szívatták Suárezt a Barca edzésén (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona új szerzeménye, Luis Suárez első edzésén kissé megszívatták a csapattársai. A jelenet után jót nevettek Gerard Piquéék, ahogy persze Suárez is. Íme!
aug. 17
16:19
Kína: Huszti megint szerepet játszott egy gólban, de kikaptak (She)
A tizenegyest kiharcoló Huszti Szabolcsot végig a soraiban tudó Csangcsun Jataj saját közönsége előtt 2–1-es vereséget szenvedett az élbolyhoz tartozó Sanghaj SIPG-től a kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.
aug. 17
16:33
Storcz Botond: "egyáltalán nem baj, hogy nem nyertek" (Infostart)
Férfi kenuban is visszatérhetnek a csúcsra a magyar versenyzők - mondta az InfoRádiónak Storcz Botond szövetségi vezetőedző azután, hogy sem Vajda Attila, sem a Vasbányai Henrik, Mike Róbert páros nem tudta megvédeni világbajnoki címét, miközben a magyar válogatott növelte előnyét a riválisok országokkal szemben. A Storcz Botonddal készült interjú vasárnap este 6 órától hallható az InfoRádió Aréna…
aug. 17
16:33
Atlétikai Eb: Márton Anita bronzérmes súlylökésben (She)
A súlylökő Márton Anita új országos csúccsal bronzérmet nyert vasárnap a zürichi atlétikai Európa-bajnokság zárónapján.
aug. 17
16:33
Premjer Liga: Dzsudzsák megint csere volt a győztes Dinamóban (Agroinform)
Negyedik bajnokiján a harmadik győzelmét aratta a Dinamo Moszkva a Premjer Ligában vasárnap.
aug. 17
16:35
PL: harcolt, de pont nélkül távozott a Soton Liverpoolból (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) első fordulójának első vasárnapi találkozóján a Liverpool 2–1-re legyőzte a hatalmasat küzdő Southamptont az Anfield Roadon.
aug. 17
16:37
NB I: Győri ETO-Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
Győri ETO–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 17
16:51
Premier League - Győzelemmel rajtolt a Liverpool (Infostart)
Az előző idényben ezüstérmes FC Liverpool egygólos győzelmet aratott a vendég Southampton ellen az angol labdarúgó Premier League első fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 17
16:51
Svájc: Vanczák nem élete legjobb meccsét játszotta (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában a Vanczák Vilmossal felálló Sion kétgólos hátrányból kiegyenlített a címvédő Basel ellen, de Andris Vanins öngóljának következtében végül 3–2-es vereséget szenvedett.
aug. 17
16:51
Márton Anita országos csúccsal bronzérmes (Metropol)
Az idei fedett vb-n hatodik Márton Anita 17,36 méterrel - a zuhogó esőben rendezett selejtezőből - a hatodik helyen jutott be a fináléba.
aug. 17
16:53
Atlétikai Eb - Márton Anita országos csúccsal bronzérmes (Infostart)
A súlylökő Márton Anita országos csúccsal bronzérmet nyert vasárnap a zürichi atlétikai Európa-bajnokság zárónapján.
aug. 17
17:09
NB I: mintegy 500 meglepett győri szurkoló rekedt kint (She)
A hazai szurkolók finoman fogalmazva körülményesen tudtak bejutni a Győri ETO–FTC NB I-es labdarúgó-mérkőzésre – már, aki be tudott jutni.
aug. 17
17:09
Úszó Eb: Olasz Anna ezüstérmével zártuk a nyíltvízi versenyeket (Agroinform)
Olasz Anna második lett a németországi úszó Európa-bajnokságon a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében.
aug. 17
17:11
PL: Newcastle-Manchester City élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) első fordulójában a Newcastle a bajnoki címvédő Manchester Cityt fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunkkal!
aug. 17
17:13
Videó: Huszti tizenegyest harcolt ki, csapata értékesítette (She)
Huszti Szabolcs – azzal, hogy a mérkőzés 28. percében a tizenhatoson belül buktatták – büntetőt harcolt ki, amelyet a Csangcsun Jataj gólra is váltott. A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Csangcsun Jataj végül 2–1-es vereséget szenvedett az élbolyhoz tartozó Sanghaj SIPG-től.
aug. 17
17:27
Válogatás: Ronaldo, Bale és a többiek - a világ 11 legdrágább játékosa (Agroinform)
A képzeletbeli tizenegy összértéke 668 millió euró. A Real Madrid három játékost delegált az álomcsapatba.
aug. 17
17:45
U18-as férfi kézi Eb: a románokkal is elbántak a mieink (She)
Ahogy az az első két forduló után várható volt, százszázalékos teljesítménnyel jutott középdöntőbe a magyar válogatott a Lengyelországban zajló U18-as férfi kézilabda Európa-bajnokságon, miután 43–30-ra legyőzte Romániát.
aug. 17
17:47
Bayern: Rómában tárgyalnak a marokkói védőről - sajtóhír (She)
A Bild értesülései szerint a Bayern München technikai igazgatója, Michael Reschke Olaszországban tárgyal a Roma marokkói válogatott védője, Mehdi Benatia átigazolásáról.
aug. 17
18:03
Német Kupa: a Bayern simán, a Werder ráadásban jutott tovább (She)
A Német Kupa 1. fordulójában a Bayern München 4–1-re legyőzte idegenben a harmadosztályú Preussen Münstert. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a házigazda a 89. percben büntetőből szépített, egy perccel később emberhátrányba került, majd Lewandowski tizenegyesét megfogta Masuch.
aug. 17
18:03
Everton: Bajban Besicék, a kulcsember hónapokra kidőlhet (Agroinform)
Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Ross Barkley, az Everton angol válogatott középpályása.
aug. 17
18:21
Ifjúsági olimpia - Két hatodik hely az első napon (Infostart)
Az első versenynapon két hatodik helyezés volt a magyarok legjobb eredménye a nankingi ifjúsági olimpián.
aug. 17
18:21
Videó: a győri szurkolók nem értik az okot, de türelmesek (She)
Mint megírtuk, több mint félezren maradtak le a Győri ETO–Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzés első félidejéről. A szurkolók az NSO Tv-nek elmondták, nem tudják, miért halad lassan a sor.
aug. 17
18:21
Atlétikai Eb: Márton Anita országos csúccsal bronzérmes Zürichben (Agroinform)
A súlylökő Márton Anita országos csúccsal bronzérmet nyert vasárnap a zürichi atlétikai Európa-bajnokság zárónapján.
aug. 17
18:23
Atlétikai Eb - Mo Farah duplázott (Infostart)
A 3000 méter akadályon aratott győzelme után sportszerűtlensége miatt kizárt Mahiedine Mekhissi-Benabbad nyerte az 1500 métert vasárnap a zürichi atlétikai Európa-bajnokság zárónapján, amelyen Mo Farah duplázott.
aug. 17
18:23
Svájc: a sereghajtó otthonában is nyert a Loki El-ellenfele (She)
Egymás utáni második bajnokiját nyerte meg a svájci első osztályban a DVSC-Teva Európa-liga-selejtezős ellenfele, a Young Boys, amely 2–0-s győzelmet aratott a sereghajtó Vaduz vendégeként a hatodik forduló záró mérkőzésén.
aug. 17
18:39
Atlétikai Eb: a 3000-en kizárt francia aranyérmes lett 1500-on (She)
A 3000 méter akadályon aratott győzelme után sportszerűtlensége miatt kizárt Mahiedine Mekhissi-Benabbad nyerte meg az 1500 métert vasárnap a zürichi atlétikai Európa-bajnokság záró napján, amelyen Mo Farah duplázott.
aug. 17
18:40
NB I: A Győr összes ziccerét elpuskázta, a Fradi nyerte a zöld-fehér rangadót (Agroinform)
Az előző szezonban bronzérmes Ferencváros egygólos győzelmet aratott az ezüstérmes Győr otthonában.
aug. 17
18:41
NB I: egy góllal nyert a Fradi a Győri ETO otthonában (She)
A labdarúgó NB I negyedik fordulójának rangadóját a Ferencváros nyerte meg a rengeteg ziccert elhibázó Győri ETO ellen. A találkozó egyetlen találatát Busai Attila szerezte az első félidő hajrájában.
aug. 17
18:43
Úszó Eb: Hosszú Katinka 11 számban indul Berlinben (She)
Hosszú Katinka tíz egyéni szám mellett a 4x200 méteres gyorsváltóban is szerencsét próbál a medencés úszók hétfőn kezdődő berlini Európa-bajnokságán.
aug. 17
18:45
NB I: Haladás-Pécs élőben az NSO-n! (She)
Haladás–PMFC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!

Keresés