2017. június 2. péntek

jún. 2
0:06
Ingatlanbotrányba keveredett Juhász szóvivője (Lokál)
Képtelen volt kimagyarázni a be nem vallott, 40 millióra becsült értékű lakás megvásárlását Juhász Péter Együtt-elnök szóvivője, Baranyi Krisztina. A IX. kerületi képviselőnő férjével közösen vásárolt 2016 novemberében lakást a Duna-parti lakóparkban, de a párt korrupciós szakértője ezt nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában, ezért az önkormányzat
jún. 2
0:10
Adalékokkal védik az autóinkat (Lokál)
Különleges adalékokkal lendített hatalmasat jól megszokott üzemanyagmárkái minőségén a MOL. A lerakódott szennyeződéseket igazoltan akár 58 százalékkal csökkenti, és ezentúl mind a normál, mind pedig a prémium MOL EVO üzemanyagokban megtalálható lesz, nemcsak Magyarországon, de a MOL-csoport közép- és kelet-európai töltőállomásain egyaránt.
jún. 2
0:14
Soros megtámadta Magyarországot (Lokál)
Soros György beletaposott a gázba. Szándékai szerint hamarosan menekültek hada áraszthatja el Európát. Brüsszelbe is azért érkezett, hogy leadja a rendelést a migráció és a betelepítések felgyorsítása érdekében. Közben pedig nyíltan megtámadta Magyarországot is.
jún. 2
0:39
Reklámmentes lett az M2 gyermekcsatorna (MaHu)
Ezzel is meg kívánják óvni a gyermekeket az esetleges káros hatásoktól, a szülőket a kényszerű vásárlásoktól.
jún. 2
1:33
Újabb háromszáz határvadász állt szolgálatba (MaHu)
Májusig 514-en végezték el eredményesen a képzést, 357-en pedig még tanulnak.
jún. 2
2:06
Deutsch Tamás: a spekuláns nyíltan hadat üzent (Hírstart)
Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője szerint Soros György csütörtökön megjelent írásával nyíltan hadat üzent Magyarország demokratikusan megválasztott miniszterelnökének és kormányának, világossá téve, minden tőle telhető antidemokratikus lépést kész megtenni a kabinet vereségéért.
jún. 2
3:48
Gyurcsány: Csapdába zuhanhatok, ahol eljön a halálom (Hírstart)
Gyurcsány Ferenc szerint a saját politikai halálát jelentheti az, ha kiderül, hogy tőrbe csalták, és nincsenek külföldi számlái Orbán Viktornak.
jún. 2
4:06
Magyar feltalálónak fizet az Adidas (Lokál)
Oroszi László feltalálónak 60,5 millió forintot és az ezzel járó kamatai megfizetésére kötelezte a kúria az adidas Budapest Kft.-t.
jún. 2
4:18
Roham: hiába rugdosta a kórház kapuját a taxis (HírTV)
Várandós nő lett rosszul a dél-pesti kórház előtt, egy taxisofőr próbált rajta segíteni.
jún. 2
4:54
Példa nélküli, hogy tőzsdei spekuláns fenyegessen meg egy országot (Hírstart)
Orbán Viktor demokratikus kihívójaként ment Brüsszelbe Botka László, mindeközben azonban más neves vendége is volt az unió fővárosának: Soros György, aki „maffiaállamnak” nevezte Magyarországot. Az M1 Szemtől szembe című műsorának vendége volt Boros Bánk Levente, a Médianéző Kft. ügyvezetője és Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője.
jún. 2
5:06
"A faluban sok a Soros György-barát" - Kiprédikált tőzsdeguru (Népszava)
Felkerekedtünk, hogy megkeressük a Fidesz-ellenség szabolcsi híveit.
jún. 2
5:08
Cserbenhagyott mentők, meglepett háziorvosok (Népszava)
Azt tartjuk, amit megígértünk – mondta Ónodi-Szűcs Zoltán. Azt firtattuk, a demonstráció után lát-e esélyt a mentők fizetésének emelésére.
jún. 2
5:24
Figyelem: veszélyben van sok százezer ember mobilos előfizetése (Infostart)
A feltöltőkártyás előfizetők egyharmada végezte május végéig az adategyeztetést – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.
jún. 2
5:36
Magyar Idők: Állami épületeket foglalna el a "Soros-hálózat" (HVG)
Állami intézményeket, ingatlanokat foglalhatnak el itthon a "Soros-hálózat" tagjai ősztől, céljuk az ország destabilizálása és a kormány megbuktatása – állította a Magyar Idők.
jún. 2
5:48
Felbontotta Nógrádi György szerződését a külügy cége (HVG)
Szerződést bontott a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Zrt. Nógrádi Györggyel, a kormányzat egyik kedvenc biztonságpolitikai szakértőjével – értesült a Magyar Nemzet.
jún. 2
5:48
„Nem kell magas labdákat feladni” (HírTV)
Jeszenszky Géza szerint a kormány az állandó sorosozással csak fölértékelte az üzletember személyét.
jún. 2
5:54
Paks II: újabb nehézségek (Infostart)
Magyar-orosz gazdasági fórumot tartott a Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara a Paks II. projekt aktuális kérdéseiről. Tóth Imre, az MKIK tiszteletbeli elnöke az InfoRádiónak elmondta nincs elég magyar szakember, képzéseket kell indítani, késésben van a projekt és nehéz lesz a szerződésbe foglalt 40 százalékos magyar kivitelezői arányt tartani.
jún. 2
6:00
S. civil hálózata ősszel megkezdi a rendbontást? (Magyar Idők)
Mivel a kormányellenes tüntetésekkel nem sikerült megbontani a Fidesz–KDNP támogatóinak egységét, a Soros-hálózat tagjai ősztől új stratégiához folyamodnak a kormánybuktatás reményében – értesült a Magyar Idők. Úgy tudjuk, ennek legfontosabb eleme különböző állami intézmények, ingatlanok, épületek elfoglalása lesz, céljuk pedig a zavarkeltés, az o
jún. 2
6:03
Fesztiválszezon: Nem garantálható a teljes biztonság (Híradó)
Itt a nyár és vele a fesztiválszezon. A közelmúltban történt terrortámadások miatt gondolni kell az egyéb biztonsági intézkedésekre is egy-egy nyári fesztivál kapcsán. Hasznos tanácsok fesztiválra készülő fiataloknak és szüleiknek egyaránt, a Kossuth Rádió Napközben című műsorában.
jún. 2
6:06
Kovács Zoltán: az előző kormányokat érintik az OLAF által jelzett legnagyobb korrupciós ügyek (Hírstart)
Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) által Magyarországnak jelzett legnagyobb korrupciós ügyek a korábbi, liberális-baloldali kormányokat érintik – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
jún. 2
6:18
Felbontotta Nógrádi György szerződését a külügy cége (Hírstart)
Szerződést bontott a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Zrt. Nógrádi Györggyel, a kormányzat egyik kedvenc biztonságpolitikai szakértőjével - értesült a Magyar Nemzet.
jún. 2
6:18
Ismét szolgálatba álltak a robbantás sérült rendőrei (Magyar Idők)
Egyelőre irodai feladatokat kapott az a két rendőr, akik ellen tavaly ősszel pokolgépes merényletet követett el P. László. A merénylő azt üzeni: konkrét személyekhez nem köthető erők manipulálták, ezért robbantott.
jún. 2
6:21
Kovács Zoltán szerint az OLAF által jelzett legnagyobb korrupciós ügyek az előző kormányokat érintik (MaHu)
Az OLAF által megnevezett, korrupciógyanús ügyek aránya nem emelkedik ki az unió átlagából, sőt alatta marad.
jún. 2
6:21
Rétvári: prioritás a daganatos betegségek miatti halálozás csökkentése (Híradó)
A kormány népegészségügyi prioritásként jelölte meg a rosszindulatú daganatos betegségek okozta halálozás csökkentését, az ennek érdekében elindított szűrések hasznosnak bizonyultak - derült ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkárának válaszából, amit a jobbikos Sneider Tamás írásbeli kérdésére adott.
jún. 2
6:23
Front nélkül indul a nyár (Híradó)
A nyugat-európai anticiklon peremére kerülünk, egyre szárazabb levegő áramlik a Kárpát-medence térségébe. Fronthatással nem kell számolnunk.
jún. 2
6:36
Megkezdődött Szert Boglárka munkaügyi pere (24.hu)
A botrány kiindulása az volt, amikor Antall Péter közzétett egy bejegyzést, melyben figyelmeztette a munkavállalókat, ne nyilvánítsanak tetszést a Momentum Mozgalom Nolimpia-kampányával kapcsolatban.
jún. 2
6:36
S. civil hálózata ősszel megkezdi a rendbontást? (Hírstart)
Mivel a kormányellenes tüntetésekkel nem sikerült megbontani a Fidesz–KDNP támogatóinak egységét, a Soros-hálózat tagjai ősztől új stratégiához folyamodnak a kormánybuktatás reményében – értesült a Magyar Idők. Úgy tudjuk, ennek legfontosabb eleme különböző állami intézmények, ingatlanok, épületek elfoglalása lesz, céljuk pedig a zavarkeltés, az o
jún. 2
6:36
Kísérleti nyulak a rendszerben – ilyen volt az első szakérettségi (HVG)
Idegesítő hibák, bajban lévő tanulási nehézségesek, hátrányok a gimnazistákhoz képest – túl vannak a diákok az első szakgimnáziumi érettségin. Van, ahol még javítják, máshol nagyon rossz eredmények születtek. A visszajelzések szerint a gépészek vizsgája volt nehéz, a többieké nem.
jún. 2
6:38
Felbontották Nógrádi György szerződését (Hírstart)
A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. már nem tart igényt a szolgálataira.
jún. 2
6:39
Kövér László együttműködési megállapodást írt alá a kínai törvényhozás elnökével (Híradó)
Együttműködési megállapodást írt alá Pekingben pénteken Kövér László, az Országgyűlés elnöke Csang Tö-csianggal, a kínai törvényhozás elnökével - tájékoztatta az MTI-T Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke.
jún. 2
6:42
Olcsóbb lett a benzin (Infostart)
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
jún. 2
6:48
Botka új gúnynevéről megkérdezték a Rolexet (HVG)
A svájci luxusóragyártó magyar forgalmazóját nem érdekli, hogy Rolex Lacinak nevezik Botka László MSZP-s politikust a kormánysajtóban – jelentette a Bors.
jún. 2
6:48
Lázár: Példátlan, hogy egy terroristát véd az EP (Magyar Idők)
Csaknem 1,7 millió embert sikerült bevonni abba, hogy a kormány milyen döntéseket hozzon és Magyarország érdekeit külföldön hogyan képviselje – mondta Lázár János szokásos tájékoztatóján. A miniszter ismertette, a CEU-val kapcsolatos fejleményekről a kabinet a jövő héten tárgyal.
jún. 2
7:00
Nem kell Nógrádi tanácsa a kereskedőháznak (HírTV)
Szerződést bontott a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. a kormány egyik kedvenc biztonságpolitikai szakértőjével.
jún. 2
7:06
A politikai molyirtás önmagában nem program – Miért nem szexi a párt? (168 Óra Online)
„ A generációs definícióknak az a veszélyük, hogy állati könnyű kiöregedni belőlük."
jún. 2
7:06
Fidelitas: Simicska finanszírozza a Jobbik kampányát (ATV)
Másként viszonyult Simicska Lajoshoz a Fidesz, mint ahogy azt most a Jobbik teszi – állítja Böröcz László.
jún. 2
7:06
Egyre több cigány fiatal szerez diplomát itthon, sokszor hiába (NLCafé)
Egyre több cigány fiatal végez főiskolát vagy egyetemet. Ám mintha a diplomaosztó és a nagyvállalati álláshely között félúton eltévednének. Miért mennek magasan képzett emberek pultosnak? A láthatatlan akadályokat próbálja felszámolni az Integrom program.
jún. 2
7:09
Bayer: a Facebook náci, komcsi rohadmány (24.hu)
Bayer Zsolt a Karc FM műsorában elárulta, miért nincs Facebook-oldala.
jún. 2
7:11
Felbontották Nógrádi György szerződését (24.hu)
A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. már nem tart igényt a szolgálataira.
jún. 2
7:12
Ellenőriznek a vasúti átjárókban (Infostart)
Országszerte közös ellenőrzéseket végez a vasúti átjáróknál a MÁV és a rendőrség pénteken a Nemzetközi Útátjárós Biztonsági Nap (ILCAD) alkalmából - közölte a vasúttársaság az MTI-vel.
jún. 2
7:12
Érdekes ígéret Orbán Viktortól - újabb adókedvezmények jönnek? (Napi)
Orbán Viktor miniszterelnök 54 ezer villanyautót ígért 2020-ra, valamint adókedvezményt a tulajdonosoknak. Ez a prognózis ugyan nem új és sok a nyitott kérdés, ám az biztos, hogy a cél eléréshez elég nagyot kell lépni.
jún. 2
7:24
Botka: Azok kiabálnak, akik miatt borul a szövetség (Hírstart)
A kétsebességes uniót Orbán miatt vezetik be – jelentette ki Brüsszelben az MSZP miniszterelnök-jelöltje.
jún. 2
7:30
Autósok figyelem! - Nagyszabású a rendőrség (Napi)
Országszerte közös ellenőrzéseket végez a vasúti átjáróknál a MÁV és a rendőrség pénteken a Nemzetközi Útátjárós Biztonsági Nap (ILCAD) alkalmából - közölte a vasúttársaság az MTI-vel.
jún. 2
7:33
Elfogatóparancs volt ellenük érvényben (Police)
Az esztergomi és a tatabányai rendőrök bilincse kattant a keresett férfiak kezén.
jún. 2
7:35
Keressük Németh László Martint! (Police)
A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri.
jún. 2
7:36
Autósok, figyelem! - Nagyszabású ellenőrzésre készül a rendőrség (Napi)
Országszerte közös ellenőrzéseket végez a vasúti átjáróknál a MÁV és a rendőrség pénteken a Nemzetközi Útátjárós Biztonsági Nap (ILCAD) alkalmából - közölte a vasúttársaság az MTI-vel.
jún. 2
7:37
Országos összesítő (Police)
Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.
jún. 2
7:42
Nagyszabású ellenőrzést tart a MÁV és a rendőrség a vasúti átjárókban (168 Óra Online)
Május végéig 36 baleset történt vasúti átjárókban.
jún. 2
7:42
Miniszterelnöki szintű vesztegetési ügy a 168 Óra és a Klubrádió mögé sejtett milliárdos előéletében (24.hu)
A Munkácsy-képe miatt az állammal vitában álló Pákh Imre és egykori üzlettársa, Alexander Rovt a kilencvenes években ipari mennyiségű műtrágyát lopott az ogyesszai kikötőből, cserébe lefizették Pavel Lazarenko akkori, illetve Julija Timosenko későbbi ukrán miniszterelnököt – állítja egy amerikai vállalat.
jún. 2
7:42
Rétvári: prioritás a daganatos betegségek miatti halálozás csökkentése (Magyar Idők)
A kormány népegészségügyi prioritásként jelölte meg a rosszindulatú daganatos betegségek okozta halálozás csökkentését, az ennek érdekében elindított szűrések hasznosnak bizonyultak – derült ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkárának válaszából, amit a jobbikos Sneider Tamás írásbeli kérdésére adott.

Keresés