2010. február 6. szombat

febr. 6
0:00
Pizzát akart sütni áldozata fejéből! (Habostorta)
Anyagi vita vezetett a kegyetlen gyilkossághoz
febr. 6
2:06
Újra kampány Szabó Győzővel (Blikk)
Budapest ‒ Ismét Szabó Győző (39) lett a Blikk arca!
febr. 6
2:24
Sörgyár foglya az igazgató (Blikk)
KARLOVAC — Ami a sörivók titkos vágya, az Ligeti Gábor rémálma lett: a Horvátországban dolgozó magyar szakember immár harmadik éve a karlovaci sörgyár „foglya".
febr. 6
2:28
Ötcsillagos edzőtábor (Blikk)
Belek — A hazai tél és a havas pályák után Törökországban ötcsillagos edzőtáborban készül a Videoton.
febr. 6
2:42
Czollner, a sivatagi szakács (Blikk)
Agadir ‒ Czollner Gyula (38) is meghódította Marokkót!
febr. 6
2:46
Megszökött a zsaruktól, Pécelen kapták el (Blikk)
Budapest — Pécelen fogták el péntek hajnalban H. Miklóst (25), aki csütörtök este egy piros lámpánál ugrott ki egy rendőrautóból a Lehel térnél.
febr. 6
3:18
Orbán Viktor évértékelője a változtatásról (Blikk)
Budapest - Orbán Viktor a kezdés előtt 7 perccel érkezett a Millenárisra a Fidesz fekete kisbuszával, a testőrei és saját internetes honlapjának, az orbanviktor.hu stábjának kíséretében.
febr. 6
3:54
Finom mangalica (Blikk)
Budapest — Jó volt ránézni, olyan jóízűen falta a mangalicasültet Viki (2). A kislány nagymamája elől habzsolta be az ínycsiklandó falatokat.
febr. 6
3:54
Claudia túl barna! (Blikk)
Budapest – Kéthetes Maldív szigeteki pihenése után nehezen zökkent vissza a munkába Liptai Claudia (36), aki tegnap már reggeltől estig forgatott a Jóban Rosszban stúdiójában.
febr. 6
4:12
Mr. és Mrs. Görög (Blikk)
Budapest — Görög Zita (30) és kedvese, Seress Attila is szerepelni fog a TV2 Mr. és Mrs. című műsorában, amely március 1-jén indul újra.
febr. 6
4:16
Rájár a rúd Almára (Blikk)
Budapest ‒ Lovaglóizom-szakadása miatt négy hét kényszerpihenőre ítélte az orvosa Pirner Almát (27).
febr. 6
4:30
Mentsük meg a pornóbankárt! (Blikk)
Sydney — Egy fiatal, szexi nő lehet a veszte egy ausztrál bankárnak. Ez nem is lenne annyira újdonság, ám David Kiely esetében nem a szokványos forgatókönyv zajlott.
febr. 6
6:36
Claudia belefogyott a szerelembe (BorsOnline)
Nincs olyan hely, nincs olyan napszak, amikor ne adná kedvese tudtára lángoló érzelmeit Daróczi Dávid. Elég egy röpke megállás a piros lámpánál, és máris csókokkal borítja párja kezét a volt kormányszóvivő. Liptai Claudiára karcsúsító hatással van az izzó szerelem.
febr. 6
6:54
Koós: bor kell Bajornak (BorsOnline)
Keveseket enged közel magához Bajor Imre, amióta néhány héttel ezelőtt Pest megyei otthonában összeesett. A kivételek egyike Koós János, aki legjobb barátként segít cimborájának a felépülésében.
febr. 6
6:56
Síbaleset érte a Jóban Rosszban sztárját (BorsOnline)
Kórházba szállították Franciaországban Szabó Zsófit. A síelés közben balesetet szenvedett színésznőt borzalmas fájdalom gyötri. Mint kiderült, a térdszalagjai sérültek meg.
febr. 6
7:12
Orbán beszólt a bankoknak és a szélsőséges pártoknak (BorsOnline)
Közösségerősítő, érzelmekre ható, ám konkrét intézkedési terveket nélkülöző évértékelő beszédet mondott tegnap Orbán Viktor a Millenárison.
febr. 6
7:14
Dan Brown választható történelmet árul (BorsOnline)
Sokan történelmi kóklernek titulálják, de nem törődik vele Dan Brown, az olyan titokzatos és vallási kérdéseket feszegető regények írója, mint A da Vinci-kód és az Angyalok és démonok. Nem a megélhetésért ír, bár J. K. Rowling után ő a világ második legjobban kereső szerzője. Egy Amerikában élő magyar riporter, Purger Tibor készített vele interjút szülővárosában.
febr. 6
7:30
Kustánczi Lia összezúzta a kezét (BorsOnline)
A tél nem kíméli a playmate-eket sem. A hatalmas hó és a dermesztő mínuszok áldozata lett Kustánczi Lia, aki súlyos kézsérülést szenvedett.
febr. 6
8:06
Havas sáros (Blikk)
Budapest ‒ Adós, fizess! – akár ezzel a nyitással is küldhette volna felszólítólevelét Havas Henriknek a sztárriporter internetes oldalát működtető cég.
febr. 6
8:09
Kisebb osztalék folyik be az állami cégektől (hirado.hu)
Csaknem 14 milliárd forinttal csökkent tavaly a nemzeti vagyonkezelőhöz tartozó állami cégek nyeresége. A társaságok hozzájárulása az idei költségvetéshez azonban nem csak emiatt lesz jóval kevesebb: tavaly év végén osztalékelőlegként ugyanis már befizettek 23 milliárdot-írja a Népszabadság.
febr. 6
8:24
Amatőr rabló csinált bolondot a zsarukból (BorsOnline)
Vezetőszíj nélkül, nyitott kocsiajtóval furikázták a rendőrök az alsónémedi lottózót kifosztó H. Miklóst. A fiatalember élt a lehetőséggel: kiszállt az autóból és elillant kísérői szeme elől.
febr. 6
8:27
Jessica Albának műttetné magát az elhagyott kedves (hirado.hu)
A nő hajthatatlan, mint mondta, csak akkor adja fel próbálkozását, ha a plasztikázás után sem tudja el- illetve visszafogadni őt a férfi.
febr. 6
9:18
Piálásba menekült a gyönyörű színésznő (BorsOnline)
Kirsten Dunst alkoholba fojtotta a bánatát, miután kiderült, hogy a Pókember negyedik részében már nem számítanak rá a producerek.
febr. 6
9:21
Népszava: kamerák is védhetnék a bírákat (hirado.hu)
A jogsértéseknek rögzített bizonyítéka maradna, élőkép esetén pedig az őrszolgálat is azonnal közbeléphetne a durva esetekben.
febr. 6
9:23
Fél tonna robbanószert találtak Portugáliában (hirado.hu)
Egyelőre semmilyen olyan jelet nem találtak a hatóságok, amely arra utalna, hogy az ETA-nak lenne bázisa Portugáliában.
febr. 6
9:25
Népszava: Ikvai-Szabó Imre az MDF fővárosi listavezetője (hirado.hu)
A Népszava azt állítja, gyakorlatilag eldőlt, hogy a fővárosi MDF listát az SZDSZ-es Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes vezeti majd.
febr. 6
9:27
Kiemelt beruházás lett a dunaföldvári bioetanol gyár (hirado.hu)
Egyszerűsödik és gyorsul a Dunaföldvárra tervezett bioetanol gyár közel 100 millió eurós beruházása, miután a kormány rendeletben kiemelt jelentőségűvé nyilvánította - derül ki a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletből.
febr. 6
9:39
Borsik: a második félévtől javulhat a foglalkoztatás (hirado.hu)
A helyi egyeztetéseknél a fontossági sorrendet a foglalkoztatás biztonsága kell, hogy vezesse. A második helyre sorolta a kollektív szerződést, és csak harmadikra az éves béremelés mértékét.
febr. 6
10:30
Cozma-gyilkosság: Bizonyítékra vár Raffael ügyvédje (BorsOnline)
Miközben a rendőrség a nyomozás lezárásáról beszél, a gyilkosság elkövetőjeként megnevezett Raffael Sándor ügyvédje azt mondja: nekik még egyetlen perdöntő bizonyítékot sem mutattak be.
febr. 6
10:30
Hihetetlen! Maszkban a bíróságon (Blikk)
MEMPHIS - Álarcban kellett megjelennie egy vádlottnak a Tennessee állambeli Memphis bíróságán, mert egy korábbi tárgyaláson leköpte a bírót.
febr. 6
10:30
Jessica Albának műttetné magát... (Habostorta)
...hogy volt szerelme visszafogadja őt
febr. 6
10:33
Retteg az Oscar-díjas színésznő (NLC)
Háromméteres fallal akarja körülvenni magát, illetve londoni házát a Vasember Oscar-díjas sztárja.
febr. 6
10:51
Bejrút:tudják, hol vannak az etióp repülő roncsai (hirado.hu)
"Megállapítottuk a gép főbb részeinek pontos helyét 45 méterrel a tenger alatt. Ez nagyon nagy előrelépés" - mondta a szállítási miniszter.
febr. 6
11:24
Jimmy édesanyját megviseli a családi háború (Blikk)
BUDAPEST - A kilenc évvel ezelőtt elhunyt Jimmy (†52) édesanyja az egyetlen, akit a testvérek – Árpy, Marietta és Tihamér –, a király özvegye, Edit asszony (55) és Jimmy fiai is egyaránt szeretnek és tisztelnek. Mégsem tudja kibékíteni őket.
febr. 6
11:24
Ötzi bácsi az őskorban él (BorsOnline)
Balatonberényben Ötzi bácsinak becézik Eőry Bélát, aki életre keltette a világ legrégibb múmiáját. A kísérleti régész őskori szerszámokat, viseleteket készít és próbál ki.
febr. 6
11:26
Ismerkedési etikett (Blikk)
Kapjon hangsúlyt a smink? Hogyan mondjuk el: vége? Görög Ibolya protokollszakértő elárulja! Ezúttal az ismerkedéssel kapcsolatos aranyszabályokba tekintünk bele a szakember segítségével. Íme a válasz az udvarlás során legtöbbször felmerülő kérdésekre!
febr. 6
11:28
Kálomista: Pocsék az idei filmszemle (Blikk)
BUDAPEST - Minden idők legrosszabb filmszemléjének titulálta az ideit Kálomista Gábor (46) producer. Az elismert szakember elavultnak tartja magát a szemlét, szerinte a versenyben induló 32 filmet – a már bemutatott Poligamyn kívül – még nyolcvanezren sem fogják megnézni.
febr. 6
11:42
Baleset érte Szabó Zsófit (Blikk)
UY SAINT VINCENT ‒ Baleset érte Szabó Zsófit (20).
febr. 6
12:03
Filmszemle: Makk Károly politikai krimit rendezett (hirado.hu)
"Nem állítom, hogy én általában elmondom, mi a fő baj, de megnevezek egy konkrét történet apropóján olyan emberi viselkedéseket, tulajdonságokat, amelyek részben egy adott társadalmi konstrukció gyümölcsei: a bűnözés, a maffia, a könyörtelen hazugsági sorozatok."
febr. 6
12:18
Suliba járnak a kis pandák – fotóval (BorsOnline)
Szelíd mackókat faragnak a pandakölykökből egy napokban nyílt kínai állatiskolában. A kis szőrmókok szemmel láthatólag élvezik az oktatást.
febr. 6
12:21
Fidesz: a szocialisták 16 évvel ezelőtti állapotba süllyesztették az országot (hirado.hu)
Czomba Sándor úgy látja, hogy a kormány hagyta 140 ezer ember munkahelyét megszűnni.
febr. 6
12:23
Oroszország új európai biztonsági rendszert sürget (hirado.hu)
Lavrov állást foglalt a Dmitrij Medvegyev orosz államfő által javasolt új európai biztonsági rendszer mellett, és visszautasította a javaslatot ért bírálatokat. A konferencia előestéjén egyébként Hillary Clinton amerikai külügyminiszter is Medvegyev javaslata ellen emelt szót, hangoztatva, hogy nincs szükség semmiféle új intézményre, hanem a meglévőket kellene jobban kihasználni.
febr. 6
13:30
Kikészült a filmes az átszúrt arcú, kampón lógó emberektől (BorsOnline)
Átverés hozta meg a sikert a hobbifilmesnek. Kampók lógtak az emberek testéből, akiknek az arcát fémmel szúrták át – Gordos Zsolt egy nyugis riportra utazott Malajziába, ahol teljesen kikészült attól, amiben része lett.
febr. 6
13:33
Teherán újabb feltételeket támaszt az urándúsítás ügyében (hirado.hu)
Irán ragaszkodik ahhoz, hogy a külföldön dúsítandó urán mennyiségét az iráni szükségletekhez igazítsák, és bele akar szólni a helyszínek kiválasztásába is.
febr. 6
13:51
Az MSZP szakmai vitákat szeretne, a számonkérést az igazságszolgáltatásra bízná (hirado.hu)
Az MSZP szakpolitikusai vitákat kezdeményeznek, mert az lenne tisztességes, ha a Fidesz is a választók elé tárná a programját. Nem a vita formája, hanem a tartalom a lényeg, hogy végre "ki tudjanak csikarni bármit a Fideszből"-mondta Mesterházy Attila.
febr. 6
14:09
Az MDF lufinak tartja a Népszava hírét Ikvai-Szabó Imréről (hirado.hu)
Újabb luftballonnak tartja az MDF a Népszava állítását, amely szerint gyakorlatilag eldőlt, hogy a fővárosi MDF-listát az SZDSZ-es Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes vezeti majd.
febr. 6
14:24
Hiába gyönyörű a sportolónő, ha mindenki kiröhögi (BorsOnline)
A téli olimpiák mindig is vonzották a különc figurákat, akik véresen komolyan vették Coubertin báró szavait: „nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos”. Csokorba szedtük a játékok bohócait. Vigyázat: jön a síelő Hóleopárd, és előzni akar!
febr. 6
14:27
Londonban egyesek sokkolónak tartják a BAE-ügy vádalkuval való lezárását (hirado.hu)
Kampányszervezetek és politikusok kifogásolják a brit BAE Systems hadiipari óriáscég elleni - kelet-európai, köztük magyarországi ügyleteket is érintő - korrupciós vizsgálat hirtelen lezárását.
febr. 6
15:03
Elhunyt Frenkl Róbert (hirado.hu)
Az ismert sportfiziológust 76 évesen érte a halál
febr. 6
15:05
Vasárnap estig többfelé havazhat (hirado.hu)
A Dunántúlon hófúvás nehezítheti a közlekedést

Keresés