2010. február 6. szombat

febr. 6
0:00
Pizzát akart sütni áldozata fejéből! (Habostorta)
Anyagi vita vezetett a kegyetlen gyilkossághoz
febr. 6
6:36
A hét legolvasottabb írásai (storyonline)
Celebjeink ezen a héten is gondoskodtak arról, hogy legyen valami, ami felkavarja az állóvizet, sőt sajnos tragédiáról is beszámoltunk. Azok kedvéért, akik lemaradtak a legizgalmasabb hírekről, most összefoglaljuk azokat.
febr. 6
8:09
Kisebb osztalék folyik be az állami cégektől (Híradó)
Csaknem 14 milliárd forinttal csökkent tavaly a nemzeti vagyonkezelőhöz tartozó állami cégek nyeresége. A társaságok hozzájárulása az idei költségvetéshez azonban nem csak emiatt lesz jóval kevesebb: tavaly év végén osztalékelőlegként ugyanis már befizettek 23 milliárdot-írja a Népszabadság.
febr. 6
8:24
Petesejtekkel kufárkodhattak egy magánklinikán- büntetőeljárás indult (ma.hu)
A Magyar Nemzet ismertetése szerint házkutatást tartott a rendőrség egy meddőségi magánklinikán; tiltott petesejt-kereskedelem gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, mert felvetődött, hogy az intézmény páciensei anyagi ellenszolgáltatásért adományoztak női ivarsejteket.
febr. 6
8:27
Jessica Albának műttetné magát az elhagyott kedves (Híradó)
A nő hajthatatlan, mint mondta, csak akkor adja fel próbálkozását, ha a plasztikázás után sem tudja el- illetve visszafogadni őt a férfi.
febr. 6
9:00
Képek- Vádat emelnek Jacko orvosa ellen! (ma.hu)
Hétfőn emelnek vádat Michael Jackson orvosa ellen a sztár halálával kapcsolatban - közölte pénteken a Los Angeles-i ügyészség. Hozzátették, hogy annak részleteiről is csak aznap adnak tájékoztatást.
febr. 6
9:21
Népszava: kamerák is védhetnék a bírákat (Híradó)
A jogsértéseknek rögzített bizonyítéka maradna, élőkép esetén pedig az őrszolgálat is azonnal közbeléphetne a durva esetekben.
febr. 6
9:23
Fél tonna robbanószert találtak Portugáliában (Híradó)
Egyelőre semmilyen olyan jelet nem találtak a hatóságok, amely arra utalna, hogy az ETA-nak lenne bázisa Portugáliában.
febr. 6
9:25
Népszava: Ikvai-Szabó Imre az MDF fővárosi listavezetője (Híradó)
A Népszava azt állítja, gyakorlatilag eldőlt, hogy a fővárosi MDF listát az SZDSZ-es Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes vezeti majd.
febr. 6
9:27
Kiemelt beruházás lett a dunaföldvári bioetanol gyár (Híradó)
Egyszerűsödik és gyorsul a Dunaföldvárra tervezett bioetanol gyár közel 100 millió eurós beruházása, miután a kormány rendeletben kiemelt jelentőségűvé nyilvánította - derül ki a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletből.
febr. 6
9:39
Borsik: a második félévtől javulhat a foglalkoztatás (Híradó)
A helyi egyeztetéseknél a fontossági sorrendet a foglalkoztatás biztonsága kell, hogy vezesse. A második helyre sorolta a kollektív szerződést, és csak harmadikra az éves béremelés mértékét.
febr. 6
9:54
Vevőre vár Ceausescu hírhedt börtöne (ma.hu)
Vevőre vár Romániában a hírhedt Doftana börtön, ahol illegalitásban lévő kommunistaként Nicolae Ceausescu későbbi diktátort is fogva tartották.
febr. 6
10:30
Jessica Albának műttetné magát... (Habostorta)
...hogy volt szerelme visszafogadja őt
febr. 6
10:33
Retteg az Oscar-díjas színésznő (NLCafé)
Háromméteres fallal akarja körülvenni magát, illetve londoni házát a Vasember Oscar-díjas sztárja.
febr. 6
10:48
Exkluzív! A ma esti gála élőben a Twitteren! (storyonline)
Ma este rendezik meg a 11. Story Ötcsillag Díjtadó Gálát! Az estély hazánk egyik legnagyobb társasági eseménye, amelyen a magyar sztárvilág színe-java felvonul. A díjátadóról természetesen a StoryOnline sem hiányozhat - ráadásul idén téged is bejuttatunk a pompás rendezvényre!
febr. 6
10:48
Videóval! Zimány Linda csöppet sem szégyenlős... (ma.hu)
A Cool Tv műsorvezetője most először töltötte a szilvesztert külföldön. Zimány Linda barátaival együtt utazott Las Vegas-ba, ahol rengeteg világsztárral találkoztak, és a Black Eyed Peas együttes egy tagjával is koccintott, ám az odajutás nem volt túl egyszerű.
febr. 6
10:51
Bejrút:tudják, hol vannak az etióp repülő roncsai (Híradó)
"Megállapítottuk a gép főbb részeinek pontos helyét 45 méterrel a tenger alatt. Ez nagyon nagy előrelépés" - mondta a szállítási miniszter.
febr. 6
11:09
Elfogyott Havas Henrik pénze? (HarmoNet)
A Tabu Tv megtudta: Havas Henrik cége, amelyik többek közt könyvkiadással és a híresség internetes blogjával is foglalkozott, most nagy bajba került. Információink szerint a vállalkozás már több mint egy hónapja nem tudja kifizetni Henrik weboldalának üzemeltetési díját, és a mai nappal már hivatalosan is látható, hogy számlatartozás miatt nem érhető el a havashenrik.hu! Úgy tudjuk, hogy nem csak…
febr. 6
11:27
Nem rúgják ki a Miranda Kerr fotóit bámuló bankárt (HarmoNet)
A YouTube egyik újabb gyöngyszemévé vált az ausztrál 7-es csatorna élő hírműsorában akaratlanul híressé vált bankár, akiből az esti adásban mindössze annyi látszott, hogy Miranda Kerr csaknem meztelen fotóit bámulja, miközben kollégája az árfolyamokról nyilatkozik.
febr. 6
11:45
A tartalomszolgáltatók elítélik az ingatlanbazar.com-ot (Tékozló Homár)
Régi jó ismerősünk az "ingyenes szolgáltatást sunyiban fizetőssé teszek, aztán zsarollak" üzleti modellt követő hirdetési oldal, most jól megkapják az MTE-től.
febr. 6
12:00
Örökre eltilthatják Pirner Almát a rúdtánctól! (ma.hu)
Veszélybe került Pirner Alma sztriptíz világbajnok karrierje, miután kiderült, hogy elszakadtak a lovaglóizmának rostjai. A szőke szépséget jelenleg speciális eljárással kezelik, de a legrosszabb forgatókönyv szerint vége a pályafutásának.
febr. 6
12:03
Hétfőn emelnek vádat Jacko orvosa ellen (HarmoNet)
Hétfőn emelnek vádat Michael Jackson orvosa ellen a sztár halálával kapcsolatban - közölte pénteken a Los Angeles-i ügyészség. Hozzátették, hogy annak részleteiről is csak aznap adnak tájékoztatást.
febr. 6
12:03
Filmszemle: Makk Károly politikai krimit rendezett (Híradó)
"Nem állítom, hogy én általában elmondom, mi a fő baj, de megnevezek egy konkrét történet apropóján olyan emberi viselkedéseket, tulajdonságokat, amelyek részben egy adott társadalmi konstrukció gyümölcsei: a bűnözés, a maffia, a könyörtelen hazugsági sorozatok."
febr. 6
12:12
Akció: Vegyél egy cipőt és vidd haza árának felét! (vanity)
A Nike Dynamic Sport üzletei már a tavaszra készülnek akciójukkal, hiszen a hó elolvadása után mindannyiunknak szüksége lesz trendi sportcipőkre.
febr. 6
12:18
Más névvel ragyognak tovább a kiscsillagok! (storyonline)
A 2007-es Csillag Születik-ben megismert és megszeretett tánccsoport, a Black Time, egy kellemetlen vita miatt sajnálatos módon elvesztette nevét. Ódor Dániel, akit a műsorban a csapat vezetőjeként ismert meg az ország összetűzésbe került a tánccsoport másik koreográfusával.
febr. 6
12:21
Fidesz: a szocialisták 16 évvel ezelőtti állapotba süllyesztették az országot (Híradó)
Czomba Sándor úgy látja, hogy a kormány hagyta 140 ezer ember munkahelyét megszűnni.
febr. 6
12:23
Oroszország új európai biztonsági rendszert sürget (Híradó)
Lavrov állást foglalt a Dmitrij Medvegyev orosz államfő által javasolt új európai biztonsági rendszer mellett, és visszautasította a javaslatot ért bírálatokat. A konferencia előestéjén egyébként Hillary Clinton amerikai külügyminiszter is Medvegyev javaslata ellen emelt szót, hangoztatva, hogy nincs szükség semmiféle új intézményre, hanem a meglévőket kellene jobban kihasználni.
febr. 6
12:54
Fotók! Van az a pénz? Megbocsát hűtlen férjének Tiger Woods neje! (ma.hu)
Tiger és Elin közös Karib tengeri hajóutat terveznek. A golf csillag ugyan még terápiára jár, de már a jövőre is gondol. Felesége visszaköltözött Floridába, de források szerint fontolgatja, hogy visszaköltözik közös házukba. Woods meg állítólag mindent megtesz, hogy megmentse házasságát, például elvinné Elint egy hajóútra.
febr. 6
12:57
Padra firkálásért letartóztatták a diáklányt (HarmoNet)
Letartóztattak egy 12 éves iskoláslányt New Yorkban, mivel a padjára firkált egy filctollal.
febr. 6
13:30
Bababoltot rámolt ki, elfogták a móri rablót! (ma.hu)
Néhány órával a bűncselekmény elkövetése után elfogták azt a férfit, aki pénteken késsel fenyegetőzve kirabolt egy babaholmikat árusító móri üzletet; a tettes a kihallgatása során azt mondta, hogy a rablás a hobbija - közölte az MTI-vel szombaton a rendőrség.
febr. 6
13:33
Földalatti szakácsok: gerillaéttermek Londonban (HarmoNet)
A vendégek ülnek az étteremben és tudják, hol alszik a szakács. Azt is tudják, hogy néz ki a fürdőszobája, milyen könyvek hevernek az éjjeliszekrényén, és hogy az illemhelyen egy műanyag Madonna villog.
febr. 6
13:33
Teherán újabb feltételeket támaszt az urándúsítás ügyében (Híradó)
Irán ragaszkodik ahhoz, hogy a külföldön dúsítandó urán mennyiségét az iráni szükségletekhez igazítsák, és bele akar szólni a helyszínek kiválasztásába is.
febr. 6
13:51
Az MSZP szakmai vitákat szeretne, a számonkérést az igazságszolgáltatásra bízná (Híradó)
Az MSZP szakpolitikusai vitákat kezdeményeznek, mert az lenne tisztességes, ha a Fidesz is a választók elé tárná a programját. Nem a vita formája, hanem a tartalom a lényeg, hogy végre "ki tudjanak csikarni bármit a Fideszből"-mondta Mesterházy Attila.
febr. 6
14:09
Az MDF lufinak tartja a Népszava hírét Ikvai-Szabó Imréről (Híradó)
Újabb luftballonnak tartja az MDF a Népszava állítását, amely szerint gyakorlatilag eldőlt, hogy a fővárosi MDF-listát az SZDSZ-es Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes vezeti majd.
febr. 6
14:24
Három biciklis szenvedett balesetet Békésben (ma.hu)
Három kerékpáros is - közöttük kettő súlyosan - megsérült Békés megyében pénteken - közölte a rendőrség szombaton.
febr. 6
14:27
Londonban egyesek sokkolónak tartják a BAE-ügy vádalkuval való lezárását (Híradó)
Kampányszervezetek és politikusok kifogásolják a brit BAE Systems hadiipari óriáscég elleni - kelet-európai, köztük magyarországi ügyleteket is érintő - korrupciós vizsgálat hirtelen lezárását.
febr. 6
15:00
Videóval! Pimasz Úr Párizsban csövezett... (ma.hu)
Pimasz Úr írt egy könyvet, amíg nem forgatott. Az Aktív új műsorvezetőjének már rég ott volt a téma a bögyében, de csak most jutott el odáig, hogy megossza a történetét a nagyközönséggel.
febr. 6
15:03
Elhunyt Frenkl Róbert (Híradó)
Az ismert sportfiziológust 76 évesen érte a halál
febr. 6
15:05
Vasárnap estig többfelé havazhat (Híradó)
A Dunántúlon hófúvás nehezítheti a közlekedést
febr. 6
15:18
Segítettek az irigymirigyek! (storyonline)
Az Irigy Hónaljmirigy tagjai lesznek a TV2 Magellánjának ma esti vendégei. Sipos Petiék egy kisfiúnak, Ricsikének okoztak örömet jelenlétükkel, ám ezt ők nem jótékonykodásnak, hanem egyszerűen segítségnek nevezik.
febr. 6
15:39
Bajnai hétfőtől Egyiptomban a Nabuccóról tárgyal (Híradó)
Hoszni Mubarak tavaly októberben Magyarországon járt, s már akkor szó volt Egyiptom esetleges részvételéről a Nabucco-projektben
febr. 6
15:41
Újabb provokáció történhetett Mohács polgármestere és haragosa között (Híradó)
Legkorábban hétfőn dől el, indul-e - és ki ellen - büntetőeljárás
febr. 6
15:57
Híradó, 2010. február 6. 12:00 (Híradó)
Hírek röviden
febr. 6
15:59
Fidesz: hazugokkal az vitatkozik, akinek elment a józan esze (Híradó)
Így reagált a párt helyettes szóvivője arra, hogy az MSZP szakmai vitákat kezdeményezne velük
febr. 6
16:01
Az MDF szerint ismét Bokrosra van szüksége az országnak (Híradó)
Egyetértenek a Fidesszel: az ország az 1994-es állapotokba süllyedt vissza - szerintük ezért kell újra az akkori pénzügyminiszter
febr. 6
16:17
Tarlós: pénzt kell találni a kerékpáros közlekedés fejlesztésére (Híradó)
A fővárosi közgyűlés fideszes frakcióvezetője szerint arányosságra kell törekedni az autósok és a kerékpárosok között
febr. 6
16:19
Hormonzavar okozhatja az alkoholizmust (Híradó)
Amerikai kutatók arra következtetnek, hogy az egyik stresszhormon, a CRF jelenti az alkoholizmus kulcsát
febr. 6
16:21
Elfogta egy orosz hadihajó a szlovén teherhajót elfoglaló szomáliai kalózokat (Híradó)
A hajót a NATO dán kommandósai már korábban visszafoglalták
febr. 6
16:33
Mesterházy Attila újabb videoüzenetet küldött (Híradó)
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint Orbán Viktor pénteki évértékelőjéből csak annyi derült ki: a Fidesz elnökének programja egyszerű, ő akarja kormányozni az országot
febr. 6
16:48
Videóval! Király Viktor exe lefogyott a szerelmi bánattól! (ma.hu)
A juj.hu Tóth Laurával beszélgetett, aki Király Viktor exeként lett ismert s egyébként modellként dolgozik. Az interjúból kiderült: nehéz volt feldolgoznia a szakítást, amely hat hónap együtt járást követett.

Keresés